ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 32 of 50 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 32 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by Guest Thu 24 Mar - 1:07

Šandor Winnetou wrote:
violator wrote:
Šandor Winnetou wrote:
Ae, imamo svakodevno priliv novih forumaša pa se pogubimo kad netko "novi" dođe koji se pokušava sakriti iza novog nicka iz tko zna kojih svojih trazloga. To jednostavcno ne pije vodu jer smo zatvoreni krug korisnika ovakvih i onakvih i svakakvih ali priliv novih korisnika nemamo a pogotovo ne onih koji do u bobu znaju svačije vrline i mane ali eto kao nisu pisali tu od štajaznam 2014te godine. moš misliti jel.

Ma ne smeta mi, ako je to Sovak.  Ne bi mi smetalo ni da to ucini netko drugi od vas. Nisam ovdje vezana uz osobe. Gotovo svi ste mi jednako nepoznati i jako malo bitni.

Nije stvar u tome nego u pokušaju nekog sitnog profitiranja na konto toga što se ne predstavljaš kako si do tada poznat nego se kao draguljče keziš i pokušavaš jebati sve oko sebe dok si siguran u svom inkognito rovu. Poanta je da bi kao sovak imao kredibilitet u raspravama, sad ga više nema i označen je trajno kao podmuklo govance i ništa drugo.

A mozda nije Sovak.

Medjutim, spomenuo si nesto poprilicno vazno. U kolikoj mjeri na izricanje nasih stavova i misljenja utjece to koliko si s nekim dobar? Mozes li si dopustiti odredjenu slobodu nakon sto upoznas neku osobu? Meni se forum kao medij i svidio kao "mjesto" na kojem se bruse ideje, teorije, slobodan tijek misli... Ipak, ucestala druzenja tupe tu ostricu i, odjednom, uhvatis se kako se sustezea od onoga sto si htio reci da se netko ne bi uvrijedio ili tvoje rijeci shvatio suvise osobno. I to je normalan proces, to je i empatija... Ali mozda nekom nedostaje ta prijasnja sloboda raspravljanja pa si zbog toga i nacini alter? Bo.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 24 Mar - 1:09

violator wrote:
Šandor Winnetou wrote:
violator wrote:

Ma ne smeta mi, ako je to Sovak.  Ne bi mi smetalo ni da to ucini netko drugi od vas. Nisam ovdje vezana uz osobe. Gotovo svi ste mi jednako nepoznati i jako malo bitni.

Nije stvar u tome nego u pokušaju nekog sitnog profitiranja na konto toga što se ne predstavljaš kako si do tada poznat nego se kao draguljče keziš i pokušavaš jebati sve oko sebe dok si siguran u svom inkognito rovu. Poanta je da bi kao sovak imao kredibilitet u raspravama, sad ga više nema i označen je trajno kao podmuklo govance i ništa drugo.

A mozda nije Sovak.

Medjutim, spomenuo si nesto poprilicno vazno. U kolikoj mjeri na izricanje nasih stavova i misljenja utjece to koliko si s nekim dobar? Mozes li si dopustiti odredjenu slobodu nakon sto upoznas neku osobu? Meni se forum kao medij i svidio kao "mjesto" na kojem se bruse ideje, teorije, slobodan tijek misli... Ipak, ucestala druzenja tupe tu ostricu i, odjednom, uhvatis se kako se sustezea od onoga sto si htio reci da se netko ne bi uvrijedio ili tvoje rijeci shvatio suvise osobno. I to je normalan proces, to je i empatija... Ali mozda nekom nedostaje ta prijasnja sloboda raspravljanja pa si zbog toga i nacini alter? Bo.
Samo ego može biti povrijeđen.

A sad odjebi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Thu 24 Mar - 1:09

MDMiridije wrote:
Šandor Winnetou wrote:
MDMiridije wrote:Ste vi primjetili koliko malo mine igraju ulogu u ovome ratu btw? Ono skoro nikakvu. Druga stvar. Da ga jebeš mi nije jasno što nisu Ukrainci dizali u zrak ceste,mostove i ostalo kad je postalo jasno da ce neke gradove i podrucja popusiti. Jako puno puta se to dogodilo. Šteta, danas bi im bilo puno lakše da su to napravili i da su posijali mine gusto na nekim područjima.

Vjerojatno su 3-i 4-i na planeti po broju mina koje su imali na skladištu.
Vjerovao ili ne miha i ja smo o tome raspravljali još u početku agresije i nismo se mogli načuditi zašto su to propustili uraditi, zatim neke snimljene akcije koje su ukrajinci po našem mišljenju pretraljavo odradili itd.

No kako rat odmiče i oni valjda sazrjevaju no skupo to plaćaju na žalost.

Čak ni ono nabrzinu što su mogli su propustili. A trebalo im je biti jasno da će 100% sranje biti kad je oružje krenulo sletati. Čak i onda su imali vremena barem prometnice da dignu u zrak. I mostove....Dnjepar, prirodna barijera...da su sve mostove kvragu poslali pa ne bi ovi nikada prošlo. Uvijek su mogli ostaviti mostove više u unutrašnjosti za vlastite transporte...ali masa mostova manjih, željezničkih...nisu čak ni pripreme obavili za miniranje istih. O minskim poljima da i ne govorim. Još nešto toga i ima dole prema onoj gamadi u luhansku i donjecku...ali na drugim dijelovima skoro ništa. A zemlja kao takva opet nema tako brutalnu cestovnu infrastrukturu van samih autoputeva kakvu bi očekivao čovjek za tolko veliku zemlju. Samo da su na to mislili uz snijeg i kasnije blato....moglo im je danas biti puno puno lakše. Pogotovo na Jugu. Definitivno bi mogli više snage rotirati na neka druga mjesta, ovako su rastegnuti ko žvaka jbg.
Tehniku nisu mogli grupirati pa da ruse usmjere na usko grlo ( ako miniraju pun kufer toga) jer bi ih zrakoplovstvo sjebalo u tren oka no mogli su stavljati mine iznenađenja na svakih kilometar, 2, 500 m... i izluditi ih u blickrigu, zatim lake pješačke vodove sa MB 60 mm, i sa RPGovima te par PKTa u raznim šumarcima koji bi birali mete u kolonama itd. Uglavnom sad su se organizirali i povezali linije no trenutno im nedostaje snage za kontranapade no čini se da se i to mjenja. Poanta je da su preskupo platili puštanje ruskih jedinica bez otpora kroz dobar dio ukrajine bitnim i za jedne i za druge.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest Thu 24 Mar - 1:10

MDMiridije wrote:Ste vi primjetili koliko malo mine igraju ulogu u ovome ratu btw? Ono skoro nikakvu. Druga stvar. Da ga jebeš mi nije jasno što nisu Ukrainci dizali u zrak ceste,mostove i ostalo kad je postalo jasno da ce neke gradove i podrucja popusiti. Jako puno puta se to dogodilo. Šteta, danas bi im bilo puno lakše da su to napravili i da su posijali mine gusto na nekim područjima.

Vjerojatno su 3-i 4-i na planeti po broju mina koje su imali na skladištu.
zato što im ne treba. ovo nije rat osvajanja teritorija već onoga kaj su rusi rekli denacifikacija i demilitarizacija. tolko vojnika koriste to i rade, nitko ne ide osvajat teritorije sa 150 000 vojnika i tenkovima. kad osovjiš teritorij moraš ga osigurat, moraš se ukopat...rusi to uopće ne rade, napadnu određeno mjesto, unište određenu bazu i vrate se, potrošnu robu ostave iza sebe, koje vozilo ili koji top, ukrajinci to nađu i nazovu "zarobljeno". rusi su uništili određene nato standard baze, ona neka biokemijska postrojenja, drže se teritorija koje su imali i prije donbas i krim, napadaju ono kaj im je u planu. nema invazije osvajanja teritorija sa manje vojnika nego ih ima onaj koji se brani i sa ručnim naoružanjem među zgradama. i trenutno rusi ispunjavaju svoje ciljeve a najavom rublja za plin i naftu sjebali su i sankcije, ameri su već trčali iranu koji je do jučer bio teroristička islamska tvorevina pa čak i trčali u venezuelu ali nema. libija ne proizvodi više ništa a kamoli da nadomjesti kapacitete. bez plina i nafte je gotovo, europa ide u recesiju, nema plana b, nema odgovora, nema čarbnog plina, rusi su šahovski velemajstori a ovo sve je bila igra šaha. nato je popušio rat i izgubio se.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 24 Mar - 1:12

mentalitet wrote:
violator wrote:
mentalitet wrote:
E neka si rekla kremanjoncima ,pravo damski ,ali avaj to ne razumije jezik civiliziranog chovjeka nego divljaka kao shto sam ja,popizde na svaki moj upis i onda idu pred ogledalo pa se svadjaju sami sa sobom dok mene nema tu zeljno me ochekujuci::)))) A poneki istuche i zenu ili dijete misleci da san ja .Kuzish?

Zing, a za tebe mi ne bi bilo svejedno... Ali zato jer me nerviras pod svim nickovima. :^0

A moram te malo zezat'.. :)

Bash mi je zao ,ali vjeruj mi ovo je prigodni nadimak za ovaj forum i samo njega imam jer mi je smijeshno igrati se sa time ,to sam savladao prije 20 godina na catevima i vishe mi nije interesantno.Uostalom ,mozesh mi napisati shto god zelish ne podnosim ljude koji mi se uvlache .Lepshe mi zvuchi kada me netko poshalje u sto pizdinih materina nego kada mi neshto napishe u superlativu a znam da nije iskreno..Oduvijek sam davao prednost naj goroj istini nad najljepshom lazi tak da ne se ustruchavati:::))))

Ma kuzim. Ja te i "poznajem" samo kao Zinga. A Mentalitet mi je okej. Mozda i zato jer gotovo uopce ne komuniciramo. :D

Eto me opet zlocestu. :P Vidis, vidis!? :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 24 Mar - 1:14

RayMabus wrote:
violator wrote:
Šandor Winnetou wrote:

A mozda nije Sovak.

A sad odjebi.

Odjebi ti u neku drugu galaksiju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 24 Mar - 1:15

violator wrote:
RayMabus wrote:
violator wrote:

A mozda nije Sovak.

A sad odjebi.

U koju ?

Daj učim te duhovnim istinama.

Kenj kenj kenj da se ne bi netko uvrijedio.

Tko će se uvrijedit ?

Samo ego može biti uvrijeđen.

Pošalji ih sve u pičku materinu.

Ajd odjebi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Thu 24 Mar - 1:17

mentalitet wrote:
Šandor Winnetou wrote:
mentalitet wrote:

To je majmune bilo figurativno,Tko bi normalan jebo staru zenu ili nedaj boze vec na onom svijetu.Nauchi se poetskom izrazavanju:)))
ma da, sad je to kao figurativno a zbog čega? samo zbog jebenog linka koji ti pokazuje istinu koju ti u svojoj usranoj bundevi na ramenima ne možeš podnjeti. Jadan si ti lik, strašno tužan i jadan No

Mene nishta ne moze dotaci ovdje osim u stvarnom svijetu ,vjerojatno da sam te negdje sreo u nekome drushtvu i da je tekao ovakav razgovor kao na forumu ne bi ti dao shansu da mi se obracash vec bi se digao iz drushtva i otishao ,a slijedeci put kada bi te vidio na ulici zaobilazio bi te u krugu ne zato shto bi te se bojao nego zato shtp si isprazan kao rastocheno bure i ne volim se druziti sa glupim ljudima koji nemaju nii malo mozga u glavi ,shvacash i vec sam napisao svima koji se kache na moje upise da cu im jebati mater ako nemaju shto reci osim svojih glupih seljackih dosjetki.Zato primi k znanju i nema nikakvih problema niti pichkaranja.
Gle dečko, ti si plitak ko rakijska čaša, tebe mogu zajebavati i zavezanih očiju jer si obični glupan, mogu te izvrjeđati na zilijun načina a da ti niti jednu ružnu riječ ne uputim a kamoli da spadnem na nivo da ti jebem mrtvu majku.  ako bi to uradio spustio bi se na tvoj nivo gdje bi me ti sa svojim enornim iskustvom glupana zaista mogao i dotući.
U svakom slučaju nis ti kriv što si takav, krivce treba tražiti u onima koji su te odgajali i usadili ti takve nakaradne vrijednosti koje ovdje prosipaš, ti jednostavno sereš u tanjur iz kojega to poslje sve fino pojedeš i još sve to obližeš kao pas masnu tepsiju.

Ajde sad budi s mirom i daj si truda otvoriti um za nešto pametno a ne za budalaštine koje si do sada gutao kao pustinja vodu :)

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest Thu 24 Mar - 1:20

RayMabus wrote:
violator wrote:
RayMabus wrote:

A sad odjebi.

U koju ?

Daj učim te duhovnim istinama.

Kenj kenj kenj da se ne bi netko uvrijedio.

Tko će se uvrijedit ?

Samo ego može biti uvrijeđen.

Pošalji ih sve u pičku materinu.

Ajd odjebi.

Ne znam, pronadji si neku u kojoj tvoj ego normalno funkcionira. Sigurna sam da ih nema mnogo, ali vase ce ti zdruzeno jastvo zasigurno ostaviti znakove na putu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mentalitet Thu 24 Mar - 1:21

veber wrote:
Šandor Winnetou wrote:
violator wrote:

najlakše je promijeniti nick.
ono kaj sam svetoju tipkal, teško je promijeniti rečenični slog.
još gore je kada se kurvinjski pokušaš progurati pod tuđi nick.
i onda dobiješ to da ono što je trezni nick mislio pijani nick je rekao/napisao.

kaj mu je to trebalo?
zato kaj se cijepio? jer je imao temperaturu?
ili zlonamjernost?

a sve ionako ispliva.

Ako je to on ,neka je , voli chovjek da se igra .A svaki chovjek koji nije zaboravio u sebi dijete za mene je veliki pozitivac,Ako ti mozesh pisati svoje pretpostavke o nekome virtualnom liku moze i on tebe zajebavati i igrati se sa tobom kroz novi nadimak jer cesh morati izmishljati nove pretpostavke i pretpostavljati tko bi to mogao biti.Ja se ne zamaram sa time jer ne tipkam sa nekim nadimkom nego raspravljam sa nechijim razmishljanjem i sucheljavam svoje sa tudjim.Ponavljam opet ako se netko ne slaze sa onim shto prezentiram neka mi promijeni mishljenje chinjenicama ali nikako da pokusha sa izmishljanjem jer onda podivljam i nemam mjeru zato shto mi takvi vrijedjaju inteligenciju a ne ono shto su napisali.Bash znam biti neciviliziran i podao shto mrzim u svome bicu ,medjutim druzeci se sa svakakvim oloshem ovdje shvatio sam da razumiju samo nachin kako oni tipkaju pa se prilagodjavam ,prema normalnima normalan a prema ludjacima josh ludji.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 24 Mar - 1:22

Mogu ti dat i kompletan tekst al ono morala bi pročitat par knjiga o psihologiji pa onda opet dodatno pa dosta toga da shvatiš količinu mog znanja.

Ja san ti to skratija u : Samo ego može biti povrijeđen i odma te napa tj tvoj ego s rečenicom da odjebeš.

Sad se u tebi stvara tlak.

Najradije bi me progutala od bijesa.

To ti je ego.

Ja ti ga vadin namjerno na površinu da ti u praksi to pokažem.

A zašto se ne nasmiješ kad te netko pošalje u tri pičke materine ?

A šta ti to toliko smeta ?

Uvrijedila si se jel ?

E pa neka si.

Jedi govna.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mentalitet Thu 24 Mar - 1:24

Šandor Winnetou wrote:
mentalitet wrote:
Šandor Winnetou wrote:
ma da, sad je to kao figurativno a zbog čega? samo zbog jebenog linka koji ti pokazuje istinu koju ti u svojoj usranoj bundevi na ramenima ne možeš podnjeti. Jadan si ti lik, strašno tužan i jadan No

Mene nishta ne moze dotaci ovdje osim u stvarnom svijetu ,vjerojatno da sam te negdje sreo u nekome drushtvu i da je tekao ovakav razgovor kao na forumu ne bi ti dao shansu da mi se obracash vec bi se digao iz drushtva i otishao ,a slijedeci put kada bi te vidio na ulici zaobilazio bi te u krugu ne zato shto bi te se bojao nego zato shtp si isprazan kao rastocheno bure i ne volim se druziti sa glupim ljudima koji nemaju nii malo mozga u glavi ,shvacash i vec sam napisao svima koji se kache na moje upise da cu im jebati mater ako nemaju shto reci osim svojih glupih seljackih dosjetki.Zato primi k znanju i nema nikakvih problema niti pichkaranja.
Gle dečko, ti si plitak ko rakijska čaša, tebe mogu zajebavati i zavezanih očiju jer si obični glupan, mogu te izvrjeđati na zilijun načina a da ti niti jednu ružnu riječ ne uputim a kamoli da spadnem na nivo da ti jebem mrtvu majku.  ako bi to uradio spustio bi se na tvoj nivo gdje bi me ti sa svojim enornim iskustvom glupana zaista mogao i dotući.
U svakom slučaju nis ti kriv što si takav, krivce treba tražiti u onima koji su te odgajali i usadili ti takve nakaradne vrijednosti koje ovdje prosipaš, ti jednostavno sereš u tanjur iz kojega to poslje sve fino pojedeš i još sve to obližeš kao pas masnu tepsiju.

Ajde sad budi s mirom i daj si truda otvoriti um za nešto pametno a ne za budalaštine koje si do sada gutao kao pustinja vodu :)

Gle shto se tiche mene ja i ti smo zavrshili a ako zelish da ti opet jebem mater nemoj mene kriviti nego krivi svoju mazohistichku prirodu.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Guest Thu 24 Mar - 1:25

Šandor Winnetou wrote:
Gle dečko, ti si plitak ko rakijska čaša, tebe mogu zajebavati i zavezanih očiju jer si obični glupan, mogu te izvrjeđati na zilijun načina
usr'o si već s ovim početkom. bez mašte, bez stila, bez ičega. ovo je ispod svakog prosjeka, doslovno svatko tko zna sva slova može ovo napisati i sklopiti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 24 Mar - 1:27

RayMabus wrote:Mogu ti dat i kompletan tekst al ono morala bi pročitat par knjiga o psihologiji pa onda opet dodatno pa dosta toga da shvatiš količinu mog znanja.

Ja san ti to skratija u : Samo ego može biti povrijeđen i odma te napa tj tvoj ego s rečenicom da odjebeš.

Sad se u tebi stvara tlak.

Najradije bi me progutala od bijesa.

To ti je ego.

Ja ti ga vadin namjerno na površinu da ti u praksi to pokažem.

A zašto se ne nasmiješ kad te netko pošalje u tri pičke materine ?

A šta ti to toliko smeta ?

Uvrijedila si se jel ?

E pa neka si
.

Jedi govna.

But then it passed, as all things do. ;)

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 24 Mar - 1:28

Odoh. Laka noc.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mentalitet Thu 24 Mar - 1:28

violator wrote:
mentalitet wrote:
violator wrote:

Zing, a za tebe mi ne bi bilo svejedno... Ali zato jer me nerviras pod svim nickovima. :^0

A moram te malo zezat'.. :)

Bash mi je zao ,ali vjeruj mi ovo je prigodni nadimak za ovaj forum i samo njega imam jer mi je smijeshno igrati se sa time ,to sam savladao prije 20 godina na catevima i vishe mi nije interesantno.Uostalom ,mozesh mi napisati shto god zelish ne podnosim ljude koji mi se uvlache .Lepshe mi zvuchi kada me netko poshalje u sto pizdinih materina nego kada mi neshto napishe u superlativu a znam da nije iskreno..Oduvijek sam davao prednost naj goroj istini nad najljepshom lazi tak da ne se ustruchavati:::))))

Ma kuzim. Ja te i "poznajem" samo kao Zinga. A Mentalitet mi je okej. Mozda i zato jer gotovo uopce ne komuniciramo. :D

Eto me opet zlocestu. :P Vidis, vidis!? :D

Ma chitam ja tebe ali nemam shto tvome razmishljanju prigovoriti,kad te chitam vidim skoro isti vokabular kod sebe u realnom svijetu u kojemu nema pichkaranja a ovdje pokushavam obuzdati svoju divlju prirodu samo okolnosti mi ne dozvoljavaju.Pusa iz USA.:)))

2020-07-05

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 24 Mar - 1:29

Diši duboko. Proči ćete.

Uzrujaš se.

A sad zamisli da te netko sjedne na stolicu i onda tjednima po nekih četiri sata ti psuje sve šta može ispovat i unositi se u facu a ti samo moraš sjediti mirno bez treptaja praktički.

Mirnoća.

To ti je vježba za komunikaciju.

Možeš to zamsilit da sjediš ovako ko na slici npr a netko ti tjednima ( nije uvik ista osoba jer se dovode drugi da izmisle svoje nove psovke i da budu razni tipovi ljudi koji će ti se unosit u lice i psovat sve i pritit ti ) a ti moraš biti zen budizam i prisutan i gledaš pravo, tijelo se ne smije pomaknit niti išta na licu.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 32 1148051

Ne smiš se pomaknit, ništa, nit trzaj na licu a oči otvorene i moraš bit prisutan i gledat.

Doslovno ti se unesu u lice i psuju.

Po pet sati i više, svaki dan, tjednima.

I sad odjebi.

U skokovima.

Last edited by RayMabus on Thu 24 Mar - 1:30; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Thu 24 Mar - 1:29

violator wrote:
Šandor Winnetou wrote:
violator wrote:

A mozda nije Sovak.

Pa tu ima istine no to je cijena rasta u ovakvoj forumskoj obitelji i to je neminovnost.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest Thu 24 Mar - 1:30

mentalitet wrote:
Šandor Winnetou wrote:
mentalitet wrote:

Gle shto se tiche mene ja i ti smo zavrshili a ako zelish da ti opet jebem mater nemoj mene kriviti nego krivi svoju mazohistichku prirodu.

Evo cemo oboje meditirat' i otpustat' ljutnju sa swamijem Mabusom. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Thu 24 Mar - 1:35

mentalitet wrote:
Šandor Winnetou wrote:
mentalitet wrote:

Ma daj ne budi tako okrutan jer mi nanosiš veliku bol, pa jel ti nije žao tako druge ljude unesrećiti? Pa i ja sam ljudsko biće, budi mi prijatelj mentalni cigane ljulja

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Thu 24 Mar - 1:36

ebenica wrote:
Šandor Winnetou wrote:
Gle dečko, ti si plitak ko rakijska čaša, tebe mogu zajebavati i zavezanih očiju jer si obični glupan, mogu te izvrjeđati na zilijun načina
usr'o si već s ovim početkom. bez mašte, bez stila, bez ičega. ovo je ispod svakog prosjeka, doslovno svatko tko zna sva slova može ovo napisati i sklopiti.
A ti misliš da je za mentalnog potrebno više da bi ga zajebavao?

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 32 of 50 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics