Ruska invazija na Ukrajinu
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
zašto psuješ ko bolesnik? šta si i ti postao bolesnik ko safet?ebenica wrote:nema se vremena jel? a pička s 30 milja nečega bježi iz države, kolko to usranog kruha može kupit? dvije limenke pive i kruh i treba ih vezat sa stup i mučit? jebem ti mater nernormalnu.AssadNaPodmornici wrote:ratna su vremena, nema se vrijeme za krađu.ebenica wrote:kruh, usrani kruh, jebem ti mater nenormalnu
u SSSRu(čiji je integralni dio bila ukraina) isti ti koji bi krali za vrijeme rata bili kažnjeni ono slanjem na prvu liniju fronte da pokupe metak
nema se vremena više za sudove i takve stvari. ali kako rekoh , ovo je vrhunska stvar, kladim se da bi par ovakvih primjera u RH vrlo brzo smanjilo razinu lopovluka
budi bez brige i ta što ju je uhitilo će nadrljati.. ove odvežu nakon par sati, ta će čamiti u ukrainskim zatvorima(što su najgori u europi) godinama
AssadNaPodmornici- Posts : 22268
2018-06-14
ako su ovakve stvari normalne onda sam ja ponosan kaj sam bolesnik.AssadNaPodmornici wrote:zašto psuješ ko bolesnik? šta si i ti postao bolesnik ko safet?ebenica wrote:nema se vremena jel? a pička s 30 milja nečega bježi iz države, kolko to usranog kruha može kupit? dvije limenke pive i kruh i treba ih vezat sa stup i mučit? jebem ti mater nernormalnu.AssadNaPodmornici wrote:
ratna su vremena, nema se vrijeme za krađu.
u SSSRu(čiji je integralni dio bila ukraina) isti ti koji bi krali za vrijeme rata bili kažnjeni ono slanjem na prvu liniju fronte da pokupe metak
nema se vremena više za sudove i takve stvari. ali kako rekoh , ovo je vrhunska stvar, kladim se da bi par ovakvih primjera u RH vrlo brzo smanjilo razinu lopovluka
budi bez brige i ta što ju je uhitilo će nadrljati.. ove odvežu nakon par sati, ta će čamiti u ukrainskim zatvorima(što su najgori u europi) godinama
Guest- Guest
Pa da sve puste da kradu što bi im se dogodilo? Ovako te malo kao lopova svežu na stup srama i poslje toga češljaj dalje vunu.ebenica wrote:ako su ovakve stvari normalne onda sam ja ponosan kaj sam bolesnik.AssadNaPodmornici wrote:zašto psuješ ko bolesnik? šta si i ti postao bolesnik ko safet?ebenica wrote:
nema se vremena jel? a pička s 30 milja nečega bježi iz države, kolko to usranog kruha može kupit? dvije limenke pive i kruh i treba ih vezat sa stup i mučit? jebem ti mater nernormalnu.
AssadNaPodmornici wrote:ratna su vremena, nema se vrijeme za krađu.ebenica wrote:kruh, usrani kruh, jebem ti mater nenormalnu
kako ovo moze bit "vrhunska stvar" ? danas ova jadnica sutra susjed jer ti jednom pijan nesto rekao prekosutra recimo ti
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ebenica wrote:ako su ovakve stvari normalne onda sam ja ponosan kaj sam bolesnik.AssadNaPodmornici wrote:zašto psuješ ko bolesnik? šta si i ti postao bolesnik ko safet?ebenica wrote:
nema se vremena jel? a pička s 30 milja nečega bježi iz države, kolko to usranog kruha može kupit? dvije limenke pive i kruh i treba ih vezat sa stup i mučit? jebem ti mater nernormalnu.
To ti je ono razmisljanje tipa ma nije to zlostavljanje, ako je zasluzeno.
Last edited by violator on 23/3/2022, 21:30; edited 1 time in total
Guest- Guest
Šandor Winnetou wrote:Pa da sve puste da kradu što bi im se dogodilo? Ovako te malo kao lopova svežu na stup srama i poslje toga češljaj dalje vunu.ebenica wrote:ako su ovakve stvari normalne onda sam ja ponosan kaj sam bolesnik.AssadNaPodmornici wrote:
zašto psuješ ko bolesnik? šta si i ti postao bolesnik ko safet?
Meni ovo porazno jbg. Ako se boris za neke vrijednosti i dodes u situaciju gdje se populacija suocava s necim s cim se nikada nisu suocavali onda ovakve stvari treba rjesavati hapsenjem i slicno. Ne ovakva vezivanja,javna sramoćenja itd...light šerijat. Da krene bombardiranje ti ljudi nemaju gdje pobjeći .. past će bomba ubit će ih. Ako pljačkaju...zatvori pa sudi...sve samo ne ovakve stvari.
Last edited by MDMiridije on 23/3/2022, 21:31; edited 1 time in total
Guest- Guest
pa kaj onda onu žensku sa 30 milja dolara nisu tak vezali za stup? nego neke jadnike koji nisu imali di pobeć' pa kradu kruh ili dvije limneke pive.Šandor Winnetou wrote:Pa da sve puste da kradu što bi im se dogodilo? Ovako te malo kao lopova svežu na stup srama i poslje toga češljaj dalje vunu.ebenica wrote:ako su ovakve stvari normalne onda sam ja ponosan kaj sam bolesnik.AssadNaPodmornici wrote:
kaj ne nađu tog političara iz "narodne stranke" i vežu ga za stup i pitaju di je kruh za 30 milja dolara? ovo je tebi normalno? jesi ti isto bivši pandur? pendrečenje vezanih i ta sranja? kurac ti se diže na to? onak hrabar si?
Guest- Guest
Može. Ti si primer.ljubo1212 wrote:lepi, bog te nemre dvaput kaznit, pa moraš biti lijep kad si tako glup...dzango wrote:Muškarac koji druge muškarce zove "lepi", stvarno ima ozbiljan problem u glavi. Koga boli kurac ko je tebi smešan ili nije? Tvoj neuspeli pokušaj da budeš duhovit je već druga stvar. Smaraš glupim pošalicama koje samo ti razumeš i koje si pokupio u lokalnoj birtiji i tebi, kao neduhovitom, su iz nekog razloga bile interesantne. Daj jebote.ljubo1212 wrote:
lepi, ful sam ozbiljan, već dugo mi niste smiješni, rekao sam, s pravom zaslužujete tek podsmijeh i prezir
čista bolest :/violator wrote:ebenica wrote:ako su ovakve stvari normalne onda sam ja ponosan kaj sam bolesnik.AssadNaPodmornici wrote:
To ti je ono razmisljanje tipa ma nije to zlostavljanje, ako je zasluzeno.
Guest- Guest
Eroo wrote:Eroo wrote:Na ovo se odnosi moj prethodni komentar.
Ovaj dio u krugu se odnosi na okruženje ruske vojske.
Pomoći se im može samo iz zraka.
Problem kod toga je kako na terenu prepoznati vlastitu vojsku....
I evo ga, prva vijest na ovu temu...
lol!
zastave poljske, ukrajine, eu, sad-a i šlag na kraju - dugine boje!
pederska koalicija?
jeb'o vam konj mater glupu što vi sve ovdje postate u svojoj maloumnosti.
:)
Ne iznenađuje da si za linč. To je psihologija gomile koja ne traži uključivanje mozga. Ko kaže da su išta ukrali?AssadNaPodmornici wrote:kako rekoh, s obzirom da zadnje vrijeme po splitu počeli operirati lopovi, a onda saznaš da ekipa i krade i krade, i uhiti ih, i opet krade, i takvi likovi još operiraju, ja sam za ove metode.ebenica wrote:ako sam dobro skužio po slikama često kraj njih ostave na podu ono kaj su ukrali, dvije limenke pive i tak neko sranje. ima slika di je kraj ženske u vrećici jebeni kruh.AssadNaPodmornici wrote:
ovo je odlična stvar, uglavnom lopove uhvaćene u krađi, ukrainci više nemaju vremena da im se sudi i gubi vrijeme za takve stvari.. lijepo ih zavežu za stup , neka provedu jedno popodne i puste ih. iskreno tako bi ja i po RH radio, a ne imaš ekipu koja provaljuje i provaljuje, pa ih uhiti policija, pa pusti, pa čak i niti ne digne optužnicu jer "nisu puno ukrali", ili nekima se sudi za više krađa, pa dobijaju uvjetne itd.. pa čak i ako završe u zatvoru, to im često bude "+" u životopisu doslovno.
bogami da ih zalipiš jedno popodne za neku banderu doli na rivi malo na buri, ne bi im palo napamet drugi put krasti.
talibanizam na netu.
a bogami i ove HDZove domoljube safetove "zeme" što su popljačkali državu bi isto trebalo ovako zavezati, samo ne na jedno popodne što ukrainci rade, nego na mjesec dana
pa slušaj ako sam napravio nekome sranje, neka me se zaveže za stup jedno popodne, neću umrit od toga.. a drugi puta ću manje lokati i tući se po kvartu.. tako i ovi.. ne dogodio se rat, i odmah lopovi koriste izliku "gladan sam pa kradem".. kurac su ti gladni.. 10000% da nisu gladni.. inače najamnje se krade hrana, koristi se prilika gdje hrpa ukrainaca utekli od rata i onda im neki proavljuju odmah u kuće i stanove(inače primjetite da među zavezanima za stupove je jedna "manjina" koja je inače poznata po krađama kao najvećem svom doprinosu).debotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:ratna su vremena, nema se vrijeme za krađu.ebenica wrote:kruh, usrani kruh, jebem ti mater nenormalnu
kako ovo moze bit "vrhunska stvar" ? danas ova jadnica sutra susjed jer ti jednom pijan nesto rekao prekosutra recimo ti
onda ih lipo uhite , zaveži ih za stup, i kradi ti opet. odvežu ih popodne.
bogami drugi put , bi ih poslao na prvu liniju da pokupe metak , ukraina je sada u totalnom ratu, nema se vremena za fine pizdarije, sada da njima ide 5poziva na sud, a ovi mjenjaju šatore i adrese, i takve gluposti.
pa vojni sud odredio da su ukrali.dzango wrote:Ne iznenađuje da si za linč. To je psihologija gomile koja ne traži uključivanje mozga. Ko kaže da su išta ukrali?AssadNaPodmornici wrote:kako rekoh, s obzirom da zadnje vrijeme po splitu počeli operirati lopovi, a onda saznaš da ekipa i krade i krade, i uhiti ih, i opet krade, i takvi likovi još operiraju, ja sam za ove metode.ebenica wrote:
ako sam dobro skužio po slikama često kraj njih ostave na podu ono kaj su ukrali, dvije limenke pive i tak neko sranje. ima slika di je kraj ženske u vrećici jebeni kruh.
talibanizam na netu.
a bogami i ove HDZove domoljube safetove "zeme" što su popljačkali državu bi isto trebalo ovako zavezati, samo ne na jedno popodne što ukrainci rade, nego na mjesec dana
ne bih nitko džabe vezao za stup da nisu krali.
kako rekoh jedno popodne, neće im ništa biti. odvežu ih predvečer i ćao. nisu to rusi ili srbi da ih kolju i siluju
Ma daj, pitanje što je to. Možda ruska usrana propaganda i posebna operacija ocrnjivanja ukrajinaca. Vidiš na snimci da ljudi pored šeću kao da nije ništaAssadNaPodmornici wrote:pa vojni sud odredio da su ukrali.dzango wrote:Ne iznenađuje da si za linč. To je psihologija gomile koja ne traži uključivanje mozga. Ko kaže da su išta ukrali?AssadNaPodmornici wrote:
kako rekoh, s obzirom da zadnje vrijeme po splitu počeli operirati lopovi, a onda saznaš da ekipa i krade i krade, i uhiti ih, i opet krade, i takvi likovi još operiraju, ja sam za ove metode.
kako rekoh jedno popodne, neće im ništa biti. odvežu ih predvečer i ćao. nisu to rusi ili srbi da ih kolju i siluju
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Noor wrote:da, showŠandor Winnetou wrote:U principu da sada gruzija krene oslobađati gruziju (abhazija i osetija) od ruske okupacije, moldavija dijelove moldavije od ruske okupacije, japan kurilske otoke o ruske okupacije, finska svoju zemlju od ruske okupacije rat bi potrajao 10 dana uz slom ruskog nacističkog režima a sve države u okruženju istog bi napokon prodisale.Noor wrote:gdje su oni brodovi s tenkovima i amfibijama što su krenuli iz rusije uz obale japana?
zna tko?
pa što čekaju?
sad je najpogodniji trenutak jer rusija je na koljenima ..... je li tako?
:)
Malo je okrutno no da to ne riješe na adekvatan način ljudi bi se počeli ubijati međusobno jer krasti u ratnim uvjetima je kazneno djelo i ljudi postanu laki na obaraču. U svakom slučaju to što se događa je izravna posljedica ruske nacističke agresije na Ukrainu a onda se sranja događaju jebigaMDMiridije wrote:Šandor Winnetou wrote:Pa da sve puste da kradu što bi im se dogodilo? Ovako te malo kao lopova svežu na stup srama i poslje toga češljaj dalje vunu.ebenica wrote:
ako su ovakve stvari normalne onda sam ja ponosan kaj sam bolesnik.
Meni ovo porazno jbg. Ako se boris za neke vrijednosti i dodes u situaciju gdje se populacija suocava s necim s cim se nikada nisu suocavali onda ovakve stvari treba rjesavati hapsenjem i slicno. Ne ovakva vezivanja,javna sramoćenja itd...light šerijat. Da krene bombardiranje ti ljudi nemaju gdje pobjeći .. past će bomba ubit će ih. Ako pljačkaju...zatvori pa sudi...sve samo ne ovakve stvari.
I onda ih još batinaš dok su vezani? Navataš Cigane na ulici i udri. "Zašto pretresati pošten svet kada se zna ko ovde voli da krade". Bez dokaza, bez suđenja, samo uz klicanje gomile.AssadNaPodmornici wrote:pa slušaj ako sam napravio nekome sranje, neka me se zaveže za stup jedno popodne, neću umrit od toga.. a drugi puta ću manje lokati i tući se po kvartu.. tako i ovi.. ne dogodio se rat, i odmah lopovi koriste izliku "gladan sam pa kradem".. kurac su ti gladni.. 10000% da nisu gladni.. inače najamnje se krade hrana, koristi se prilika gdje hrpa ukrainaca utekli od rata i onda im neki proavljuju odmah u kuće i stanove(inače primjetite da među zavezanima za stupove je jedna "manjina" koja je inače poznata po krađama kao najvećem svom doprinosu).debotoijusto wrote:AssadNaPodmornici wrote:
ratna su vremena, nema se vrijeme za krađu.
onda ih lipo uhite , zaveži ih za stup, i kradi ti opet. odvežu ih popodne.
bogami drugi put , bi ih poslao na prvu liniju da pokupe metak , ukraina je sada u totalnom ratu, nema se vremena za fine pizdarije, sada da njima ide 5poziva na sud, a ovi mjenjaju šatore i adrese, i takve gluposti.
Aha i nafarbali su je kao zastava da ne bi bilo zabune?!dzango wrote:Slava Ukraini.
Ruski smrad i namještaljka se osjeća i preko slike.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Njemačka zaprijetila Putinu zbog plina: Ovo je kraj. Pripremamo odgovor
hehehehehehehehehehe --> "Takav zahtjev "znači raskid ugovora"
hehehehehehehehehehe --> "Takav zahtjev "znači raskid ugovora"
Last edited by red wolf on 23/3/2022, 21:43; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
slučaji krađe.kaya wrote:Ma daj, pitanje što je to. Možda ruska usrana propaganda i posebna operacija ocrnjivanja ukrajinaca. Vidiš na snimci da ljudi pored šeću kao da nije ništaAssadNaPodmornici wrote:pa vojni sud odredio da su ukrali.dzango wrote:
Ne iznenađuje da si za linč. To je psihologija gomile koja ne traži uključivanje mozga. Ko kaže da su išta ukrali?
gledao sam i ukrainske twiter profile.
uglavnom milijuni ukrainaca pobjegli od rata, a onda neka ekipa to koristi pa im provaljuje u stanove i kradu.
i kako da svima njima ti sudiš , u ovakvom totalnom ratu.
zavežeš ih jedno popodne na stup i odvežeš navečer. kako rekoh dok je ukraina bila dio SSSRa, ovakve stvari bi se kažnjavali sa metkom u glavu ili slanjem na prvu frontu da pokupe sniperski metak
Čista propaganda. Slava Ukraini.kaya wrote:Ma daj, pitanje što je to. Možda ruska usrana propaganda i posebna operacija ocrnjivanja ukrajinaca. Vidiš na snimci da ljudi pored šeću kao da nije ništaAssadNaPodmornici wrote:pa vojni sud odredio da su ukrali.dzango wrote:
Ne iznenađuje da si za linč. To je psihologija gomile koja ne traži uključivanje mozga. Ko kaže da su išta ukrali?
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 22 of 50