ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 21 of 50 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 21 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by Eroo 23/3/2022, 20:47

MDMiridije wrote:
Eroo wrote:

Sve ih pobili dabogda.
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 21 Screenshot-2190

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 23/3/2022, 20:48

inače rezime dana ratovanja . 

totalni zastoj na fronti. ukrainci izveli neki mali kontra napada sjeverno zaapdno od kijeva, malo sam odbloka safeta pa se lik uživio da su stavili ruse u okruženje, možeš misliti. (vratio sam safeta na blok nakon toga).  ali svakako takvi napadu i imaju sa vremenom čak i šanse presjeku rusku logistiku koja je i ionako sjebana. a onda će rusi morati napustiti položaje. 

na istoku, isto tako ništa značajno... neki sitni ruski pomaci na istočnoj fronti.  mariopol možda su zauzeli par zgrada. 

a to ne znači da se ne nanose gubici. i te kako ima gubitaka, evo vidio sam safet je stavio nekih videa gdje ukrainci rokaju po rusima, a i vidio sam i videa gdje rusi rokaju po ukraincima, zanimljivo dronovi su postali glavni alat.  rusi uglavnom sve gubitke što naprave ukraincima zadnjih dana, većinom su to snimke sa dronovima .  dio ukr gubitaka su što im rusi maznu koje selo nakon frontalnog napada gdje i sami imaju gubitke. e da i ruske krstareće rakete padaju non stop, tako da ima sigurno i štete za koje nemamo vizualnu potvrdu.

ukrainci sa druge strane također koriste dronove za navođenje artiljerije, dnevno izađu 2-3 snimke gdje rokaju po cijelim kolonama i par snimki sa manjim diverzijama.  , plus ukrainci izvode lokalne partizanske zasjede non stop, kod rusa zanimljivo nisam primjetio takve odvažne akcije do sada niti jednom, dok ukraincima specijalne operacije su možda i glavni mehanizam kako nanose rusima gubitke. 

dakle gubitaka na obje strane ima , a pomaci na terenu minimalni. ovo je gore od iračko-iranskog rata. 

i još jedna stvar, niti jedna niti druga strana očito nije zainteresirana za pregovaranje.  rusi gledaju uzeti mariopol da imaju jaču poziciju za pregovore, a ukrainci misle da kupujući vrijeme opremaju nove brigade na zapadu i da će u kontra napadima početi ruse odbacivati.. itd.. šteta , država se razara. gine se na obje strane masovno

2018-06-14

Back to top Go down

Post by dzango 23/3/2022, 20:48

ljubo1212 wrote:
dzango wrote:
ljubo1212 wrote:
lepi vrati džangu bananu i pasi dalje
Ono kada Hrvat pokušava da bude duhovit. Oksimoron.
lepi, ful sam ozbiljan, već dugo mi niste smiješni, rekao sam, s pravom zaslužujete tek podsmijeh i prezir
Muškarac koji druge muškarce zove "lepi", stvarno ima ozbiljan problem u glavi. Koga boli kurac ko je tebi smešan ili nije? Tvoj neuspeli pokušaj da budeš duhovit je već druga stvar. Smaraš glupim pošalicama koje samo ti razumeš i koje si pokupio u lokalnoj birtiji i tebi, kao neduhovitom, su iz nekog razloga bile interesantne. Daj jebote.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 23/3/2022, 20:49

ljubo1212 wrote:
Šandor Winnetou wrote:
ljubo1212 wrote:
tu ti je zajeb, rekao sam da bacaš sijeno, bik ne zna kaj bi s bananom, al sijeno, to rastura
Rođo nismo se dugo čuli a i ja sam neko vrijeme otišao na godišnji što se tiče srbsko rusofilsko nacističke stoke pa mi se pomješalo jel se radi o majmunima ili volovima, jebiga ima toga na lageru ohoho pa se čovjek uvijek može malo sjebati u prehrani istih  :cook
precjenjuješ ih, drži ih na sijenu...
vodostaj ok za štuku od sljedećeg vikenda?
Ma sve stabilno, nema oscilacija. Još par dana i lovostaj je gotov cheers

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Eroo 23/3/2022, 20:51

MDMiridije wrote:
Eroo wrote:
Eroo wrote:Ruska invazija na Ukrajinu - Page 21 155
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 21 155

Nisu ih odsjekli. Nije to ni toliko jednostavno. Ukrainsku ofenzivu odradjuju prije svega male skupine boraca koje su se ovi naucili bojati radi superiornog protuoklopa. Ali ako to misle okruziti bez brze eliminacije samoga cepa....tesko.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 23/3/2022, 20:55

Eroo wrote:
MDMiridije wrote:
Eroo wrote:

Sve ih pobili dabogda.

Bilo bi lijepo ali tesko. Preveliko je to podrucje i premalo jedinica da bi ih bas okruzili. Ono sto je vjerojatnije je da su im onemogucili manevriranje vozilima i maksimalno otezali dovlacenje nekuh rezervi,hrane i slicno.

Problem je ako to postane fokus generalni onda ovi opet se skoncentriraju na to podrucje....Ukrainci moraju brzo raditi. I maknuti se dqlje. Ako se krenu ukopavati oko tih ili ne znam ni ja sto....to je lose. Njima igra jedino da pobiju toliko napadaca da se krenu pitati ostali sto se dogada. Tako nastaje panika.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 23/3/2022, 20:59

Nexta TV javlja o incidentu u centru Moskve.

Nepoznata osoba snimljena je kako baca Molotovljev koktel na zid Kremlja.

Detalji za sada nisu poznati.

ruska sophie scholl navodno
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Eroo 23/3/2022, 21:00

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 21 Screenshot-2191
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by dijagram 23/3/2022, 21:01

Rusi bez snage za znacajnije napredovanje, moral nikakav.

Ukrajinci bez snage da potisnu ruse znacajnije, moral visok.

Slijedi mrcvarenje, rusko bestijalno razaranje, civilne zrtve i manje vise nerijesena situacija.

dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

epikur37 and michaellcmacha like this post

Back to top Go down

Post by ljubo1212 23/3/2022, 21:04

dzango wrote:
ljubo1212 wrote:
dzango wrote:
Ono kada Hrvat pokušava da bude duhovit. Oksimoron.
lepi, ful sam ozbiljan, već dugo mi niste smiješni, rekao sam, s pravom zaslužujete tek podsmijeh i prezir
Muškarac koji druge muškarce zove "lepi", stvarno ima ozbiljan problem u glavi. Koga boli kurac ko je tebi smešan ili nije? Tvoj neuspeli pokušaj da budeš duhovit je već druga stvar. Smaraš glupim pošalicama koje samo ti razumeš i koje si pokupio u lokalnoj birtiji i tebi, kao neduhovitom, su iz nekog razloga bile interesantne. Daj jebote.
lepi, bog te nemre dvaput kaznit, pa moraš biti lijep kad si tako glup...
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 23/3/2022, 21:05

ljubo1212 wrote:
dzango wrote:
ljubo1212 wrote:
lepi, bog te nemre dvaput kaznit, pa moraš biti lijep kad si tako glup...
 Ruska invazija na Ukrajinu - Page 21 1f602

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 23/3/2022, 21:05

AssadNaPodmornici wrote:
dzango wrote:
ljubo1212 wrote:
ti si uzeo treovu bananu, mašala
Ruski nacisti i agresori. Majku im.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 21 FOZpHcJWQAEoUbA?format=jpg&name=large
ovo je odlična stvar, uglavnom lopove uhvaćene u krađi, ukrainci više nemaju vremena da im se sudi i gubi vrijeme za takve stvari.. lijepo ih zavežu za stup , neka provedu jedno popodne i puste ih.  iskreno tako bi ja i po RH radio, a ne imaš ekipu koja provaljuje i provaljuje, pa ih uhiti policija, pa pusti, pa čak i niti ne digne optužnicu jer "nisu puno ukrali", ili nekima se sudi za više krađa, pa dobijaju uvjetne itd.. pa čak i ako završe u zatvoru, to im često bude "+" u životopisu doslovno. 

bogami da ih zalipiš jedno popodne za neku banderu doli na rivi malo na buri,  ne bi im palo napamet drugi put krasti.
ako sam dobro skužio po slikama često kraj njih ostave na podu ono kaj su ukrali, dvije limenke pive i tak neko sranje. ima slika di je kraj ženske u vrećici jebeni kruh.
talibanizam na netu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 23/3/2022, 21:08

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 21 Screenshot-2192
AUDIO

https://twitter.com/IAPonomarenko/status/1506700856879718401
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 23/3/2022, 21:09

dijagram wrote:Rusi bez snage za znacajnije napredovanje, moral nikakav.

Ukrajinci bez snage da potisnu ruse znacajnije, moral visok.

Slijedi mrcvarenje, rusko bestijalno razaranje, civilne zrtve i manje vise nerijesena situacija.

to je to

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest 23/3/2022, 21:10

kruh, usrani kruh, jebem ti mater nenormalnu :facepalm

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 23/3/2022, 21:12

ebenica wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
dzango wrote:
Ruski nacisti i agresori. Majku im.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 21 FOZpHcJWQAEoUbA?format=jpg&name=large
ovo je odlična stvar, uglavnom lopove uhvaćene u krađi, ukrainci više nemaju vremena da im se sudi i gubi vrijeme za takve stvari.. lijepo ih zavežu za stup , neka provedu jedno popodne i puste ih.  iskreno tako bi ja i po RH radio, a ne imaš ekipu koja provaljuje i provaljuje, pa ih uhiti policija, pa pusti, pa čak i niti ne digne optužnicu jer "nisu puno ukrali", ili nekima se sudi za više krađa, pa dobijaju uvjetne itd.. pa čak i ako završe u zatvoru, to im često bude "+" u životopisu doslovno. 

bogami da ih zalipiš jedno popodne za neku banderu doli na rivi malo na buri,  ne bi im palo napamet drugi put krasti.
ako sam dobro skužio po slikama često kraj njih ostave na podu ono kaj su ukrali, dvije limenke pive i tak neko sranje. ima slika di je kraj ženske u vrećici jebeni kruh.
talibanizam na netu.
kako rekoh, s obzirom da zadnje vrijeme po splitu počeli operirati lopovi, a onda saznaš da ekipa i krade i krade, i uhiti ih, i opet krade, i takvi likovi još operiraju, ja sam za ove metode. 

a bogami i ove HDZove domoljube safetove "zeme" što su popljačkali državu bi isto trebalo ovako zavezati, samo ne na jedno popodne što ukrainci rade, nego na mjesec dana

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest 23/3/2022, 21:12

kaj onu pičku ne love i vežu za stup s 30 miliona nečega ili je žena nacionalne stranke pa ne smiju. kruh, jebemti mater, kruh.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 23/3/2022, 21:13

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 21 Screenshot-2193

https://www.wsj.com/livecoverage/russia-ukraine-latest-news-2022-03-23/card/russia-lost-up-to-40-000-troops-in-ukraine-nato-estimates-xyZjWxinMDHzdeRZvAeD?mod=e2tw
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 23/3/2022, 21:14

ebenica wrote:kruh, usrani kruh, jebem ti mater nenormalnu :facepalm

ratna su vremena, nema se vrijeme za krađu. 
u SSSRu(čiji je integralni dio bila ukraina) isti ti koji bi krali za vrijeme rata bili kažnjeni ono slanjem na prvu liniju fronte da pokupe metak 

nema se vremena više za sudove i takve stvari. ali kako rekoh , ovo je vrhunska stvar, kladim se da bi par ovakvih primjera u RH vrlo brzo smanjilo razinu lopovluka

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest 23/3/2022, 21:16

AssadNaPodmornici wrote:

u SSSRu(čiji je integralni dio bila ukraina) isti ti koji bi krali za vrijeme rata bili kažnjeni ono slanjem na prvu liniju fronte da pokupe metak 

nema se vremena više za sudove i takve stvari. ali kako rekoh , ovo je vrhunska stvar, kladim se da bi par ovakvih primjera u RH vrlo brzo smanjilo razinu lopovluka
nema se vremena jel? a pička s 30 milja nečega bježi iz države, kolko to usranog kruha može kupit? dvije limenke pive i kruh i treba ih vezat sa stup i mučit? jebem ti mater nernormalnu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 23/3/2022, 21:17

ebenica wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

nema se vremena jel? a pička s 30 milja nečega bježi iz države, kolko to usranog kruha može kupit? dvije limenke pive i kruh i treba ih vezat sa stup i mučit? jebem ti mater nernormalnu.
zašto psuješ ko bolesnik? šta si i ti postao bolesnik ko safet? 
budi bez brige i ta što ju je uhitilo će nadrljati.. ove odvežu nakon par sati, ta će čamiti u ukrainskim zatvorima(što su najgori u europi) godinama

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 21 of 50 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics