Ruska invazija na Ukrajinu
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
michaellcmacha wrote:pa ne trpaj se gdje ti nije mjesto glupačo glupava... koji vam je kurac, jel vi mislite da je rat zajebancija i da se u ratu možete zajebavati kako vam se sprdne... sredite si taj propuh u glavi i počnite razmišljati racionalno... ili nemojte... nego se spominjite kako vi imate pravo raditi što vas je voljaviolator wrote:michaellcmacha wrote:
pa tko je vas dvoje spominjao dok se sami niste ugurali... nosi se u pičku materinu zajedno sa tom pederčinom...
on će meni spominjati babe i djedove...
ovo su zločinci koji i dan danas slobodno šeću, a desetke hrvatskih civila su poubijali... jer im nije uspio naum da po sisku ubijaju, pa su morali hitro zgiljati...
dragiša stefanović, poginuo u napadu na stanicu glina,
duško malović egzekutor u selima joševica i glinsko novo selo ukupno preko 50 ubijenih civila
ljubiša juzbašić također egzekutor civila u više hrvatskih sela krajem 1991 i početkom 1992, poslije on i
Duško bili tjelohranitelji radovanu karadžiću
plamenko djurić još jedan kninđa
siniša nikolishhh još jedan kninđa
svakakve veze vi imate sa tom gore ekipom, između ostalog i vi i oni podržavate rusku agresiju na ukrajinu
zatim suzu suzite nad sudbinom jednog dragiše i jednog duška, neovisno jesu li poginuli tijekom agresije na hrvatsku, ili tijekom agresije na ukrajinu.... ako niste znali i rusija ima svoje dragiše i dušane, a i siniše i ljubiše i plamenke... i tu se mi razlikujemo, i Bogu hvala da je tomu tako...
Bolesnice.
Gdje su ti tvoji krasni forumski prijatelje koji ne vide da te prebacuje!? Je, krenut ce u nezeljenom smjeru kad totalno odlijepis i nekom nesretniku, ni krivom, ni duznom, dodjes glave.
Ne imputiraj ono sto nije napisano. Jasno mi je da ti se um prebacio u survival mode i da sad svakog promatras kao potencijalnog neprijatelja kojeg treba unaprijed sprijeciti da ne pocini grozote koje si zamisljas da bi mogo uciniti, ali hej, ja tu podvlacim granicu s razumnim oprezom i mislim da si je sad vec debelo presao.
Stoput si ludji od Ere u onim njegovih najludjim momentima.
Steta, bas steta.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:tupačo tupava odi u pp pa me prijavi da sam vas kretene upozorio da ćete ukoliko se rat proširi i na hrvatsku biti izloženi sigurnosno obavještajnim procedurama, koje karakteristične za ratno stanje vašu djelatnost mogu i hoće detektirati kao subverzivnu, sabotersku, odnosno neprijateljsku i opasno po sigurnost vojske, policije ali i građana rh, i da ukoliko izostane reakcija struktura, da će po inerciji doći do ekscesa na individualnoj razini, jer vam nitko zdravom razumu neće dozvoliti da radite to što u ovom trenutku radite...a i zašto bi...
Miha, saberi se. Koji ti je vrag!? Sto ja to tocno radim???
Guest- Guest
ja ne hodam s kalašom ni pištoljem niti sam ikad za razliku od tebe, ja svoje probleme riješavam na šake, muški, ne treba mi oružje ni alkohol da bih bio "hrabar" a ti kao i svaki pandur trebaš upravo to, značku i oružje jer bez toga si kurac na biciklu. sjećam se kad su me k0o klinca privodile spodobe poput tebe lupale mi čvegere i šamare po stanicama, očekivali da ću plakat. prestali su mi lupat čvegere i šamare kak sam odrastao.michaellcmacha wrote:bili su i ti gore i hrabri i puni samopouzdanja dok su okolo hodali sa pištoljima i kalašima pod zaštitom neprežaljene ti jenea... ali kad su kako ljubica veli nanjušili da je vrijeme da se ravnopravno ukrste oružja, pobjegli su glavom bez obzira, a danas su ovi što su živi na tjeralicama radi počinjenih ratnih zločina nad civilima...ebenica wrote:ne miha. ti naoružan i pijan nisi hrabar, ti si pička i uvijek ćeš to bit zato ti treba oružje jer si bez toga gol i nitko. zato "likvidacije" jer si preplašeni šupak.michaellcmacha wrote:i onda će mi ova pederska šupčina spominjati babe i djedove i traktore... lik koji je očito pederčić koji se boji svoje sjene...
a ja te se ne bojim niti malo, možeš mi kurac popušit i ti i svi takvi debili koje sam sretao kroz život, hrpa usranih govana.
rekao sam ti samo se ti kurči ali nemoj da se zagrcneš... ne bi bio jedini...
to si ti pička obična pandurska. hvala jebenom račanu kaj te maknuo na vrijeme, tko zna koliko je jadnika najebalo radi tvoje paranoje i jer su kupili krivi traktor a ti se sjetio '86. i tko zna koliko si ti klinaca ispljusko po stanici, hrabar. mater ti jebem.
Guest- Guest
glupačo pa ne imputiraj ni ti meni, ja sam bio jasan da jasniji ne mogu biti... druga je stvar što vi želite sebi zadržati pravo da imate svoje "mišljenje" a ja vam jamčim da ga nećete imati ukoliko budemo u ratu... naravno da zamišljam jer se to tupačo tupava zove modus operandi, i to je nešto što će se sigurno događati, ne možda nego sigurno... a onda ćete vi bolesnici neupereni i nedokazani upasti u probleme... a evo i taj kreten jebeni zna dobro da mu ne želim zlo ali , nema teorije da bi pizdiću koji ne zna di je šupalj dozvolio da se kurči a u stvari je obična pičkica... a ovo što vam ja govorim, i na što vas upozoravam bi vam doslovno moglo ili doći glave ili spasiti glavu... ali džaba debilima i idiotima objašnjavati... jer eto vi bi sebi nekakva prava po svom ćeifu... koja patologija, ne mrem vjerovati... još se šupak koji se deklarirao kao nekakav huligan i štetočina u mladim danima(što samo po sebi podrazumijeva napadanje ljudi bez ikakvog povoda i uništavanja imovine) meni ispripovjedao kako se smirio i kako je taj huliganski život iza njega, sad se okrenuo pederluku i podržavanju notornih rusofašistaviolator wrote:michaellcmacha wrote:pa ne trpaj se gdje ti nije mjesto glupačo glupava... koji vam je kurac, jel vi mislite da je rat zajebancija i da se u ratu možete zajebavati kako vam se sprdne... sredite si taj propuh u glavi i počnite razmišljati racionalno... ili nemojte... nego se spominjite kako vi imate pravo raditi što vas je voljaviolator wrote:
Bolesnice.
Gdje su ti tvoji krasni forumski prijatelje koji ne vide da te prebacuje!? Je, krenut ce u nezeljenom smjeru kad totalno odlijepis i nekom nesretniku, ni krivom, ni duznom, dodjes glave.
Ne imputiraj ono sto nije napisano. Jasno mi je da ti se um prebacio u survival mode i da sad svakog promatras kao potencijalnog neprijatelja kojeg treba unaprijed sprijeciti da ne pocini grozote koje si zamisljas da bi mogo uciniti, ali hej, ja tu podvlacim granicu s razumnim oprezom i mislim da si je sad vec debelo presao.
Steta, bas steta.
2015-08-08
jedeš govna kobilo nedojebana... nisam te se spominjao, a ovom šupku ću jebat sve po spisku kad mi dopadne šaka...jer sam bio dobronamjeran al on bi se nadjebavao... takve ko on sam vodio u dvoranu i ubijao od batina, bez pištolja i palice i bez značke... nek ode na stranice Demona i nek tamo priupita kakav su doživjeli pakao i kako se zove taj što ih je demolirao...violator wrote:michaellcmacha wrote:tupačo tupava odi u pp pa me prijavi da sam vas kretene upozorio da ćete ukoliko se rat proširi i na hrvatsku biti izloženi sigurnosno obavještajnim procedurama, koje karakteristične za ratno stanje vašu djelatnost mogu i hoće detektirati kao subverzivnu, sabotersku, odnosno neprijateljsku i opasno po sigurnost vojske, policije ali i građana rh, i da ukoliko izostane reakcija struktura, da će po inerciji doći do ekscesa na individualnoj razini, jer vam nitko zdravom razumu neće dozvoliti da radite to što u ovom trenutku radite...a i zašto bi...
Miha, saberi se. Koji ti je vrag!? Sto ja to tocno radim???
2015-08-08
a takvi poput njega su me poušavali izbost šarafcigerom i skakavcom jer im nisam dozvolio da uništavaju imovinu i da maltretiraju ljude po ulici koji im niša nisu bili krivi... jebo te on da te jebo nek ti se pohvali kako mu je zakon bilo baciti u tramvaju topovski udar starijoj ženi pod sjedalicu ne bi li dobila srčani udar... jesi našla kom ćeš lojtru držati...
2015-08-08
Kad sam ja bio administrator bilo je vise ljubavi i razumjevanja medju ljudima.
Guest- Guest
ne miha, ono kaj tebe najviše jebe je kaj bi ti htio da je meni stalo do ukrajine, odrezao bi lijevo jaje da je tak jer si duboko u sebi svjestan da sam ja tip osobe koju je dobro imat kad zagusti, to je valjda jedino u čemu sam ja stvarno dobar. al mi nije stalo, boli me kurac isto kak me boli kurac za bijelu europu ili kršćansku europu i neke tuđe ratove i razloge za ratove...jedini rat u koji ja mogu bit upleten je unutar granica ove države i za ovu državu. za nikakvu usranu europu, nikakav usrani smrdlivi zapad, boli me kuerac i za najezdu rusa, muslimana i arapa..jebe mi se. puca mi kurac. to je stvar koja tebe jebe kaj mi puca kurac.michaellcmacha wrote: a evo i taj kreten jebeni zna dobro da mu ne želim zlo ali , nema teorije da bi pizdiću koji ne zna di je šupalj dozvolio da se kurči a u stvari je obična pičkica
Guest- Guest
kandidiraj se opet. evo imaš moj glas.MDMiridije wrote:Kad sam ja bio administrator bilo je vise ljubavi i razumjevanja medju ljudima.
Guest- Guest
ebenica wrote:kandidiraj se opet. evo imaš moj glas.MDMiridije wrote:Kad sam ja bio administrator bilo je vise ljubavi i razumjevanja medju ljudima.
Jok. Kic me ne voli odkad sam rekao da mi je drago da je odabralo komsica jer su hercegovci masovno birali jambu i hdz u metkovicu.
Guest- Guest
e da ali te sitne nepodopštine, poput gađanja ljudi sa ciglom, natezanja curica po tramvaju jer im je bilo kul kad dijete vrišti u prepasti od iskeženih nadrogiranih kretena, pa spomenuto bacanje topovskih udara ljudima pod noge, petardi jače snage u torbe ili u džepove... uglavnom ili klincima ili starijim ljudima.... to je već odavno iza njega, a on je bio mangup koji se furao na viteštvo, ali u okviru huliganizma, dok je u isto vrijeme furao spiku o nesposobnosti služenja vojnog roka zbog prigovora savjesti, jer ga je spopadala teška nervoza od same pomisli da bi ne daj bože bio u prilici da se negdje sučeli sa braćom po rezonu. čitaj čejenima....
2015-08-08
michaellcmacha wrote:glupačo pa ne imputiraj ni ti meni, ja sam bio jasan da jasniji ne mogu biti... druga je stvar što vi želite sebi zadržati pravo da imate svoje "mišljenje" a ja vam jamčim da ga nećete imati ukoliko budemo u ratu... naravno da zamišljam jer se to tupačo tupava zove modus operandi, i to je nešto što će se sigurno događati, ne možda nego sigurno... a onda ćete vi bolesnici neupereni i nedokazani upasti u probleme... a evo i taj kreten jebeni zna dobro da mu ne želim zlo ali , nema teorije da bi pizdiću koji ne zna di je šupalj dozvolio da se kurči a u stvari je obična pičkica... a ovo što vam ja govorim, i na što vas upozoravam bi vam doslovno moglo ili doći glave ili spasiti glavu... ali džaba debilima i idiotima objašnjavati... jer eto vi bi sebi nekakva prava po svom ćeifu... koja patologija, ne mrem vjerovati... još se šupak koji se deklarirao kao nekakav huligan i štetočina u mladim danima(što samo po sebi podrazumijeva napadanje ljudi bez ikakvog povoda i uništavanja imovine) meni ispripovjedao kako se smirio i kako je taj huliganski život iza njega, sad se okrenuo pederluku i podržavanju notornih rusofašistaviolator wrote:michaellcmacha wrote:
pa ne trpaj se gdje ti nije mjesto glupačo glupava... koji vam je kurac, jel vi mislite da je rat zajebancija i da se u ratu možete zajebavati kako vam se sprdne... sredite si taj propuh u glavi i počnite razmišljati racionalno... ili nemojte... nego se spominjite kako vi imate pravo raditi što vas je volja
Steta, bas steta.
A tako? Ti zapravo ne prijetis vec nas upozoravas na ono sto bi nam se moglo dogoditi jer znas kako si ti operirao nekada? Pa hvala ti, sreco, lijepo je kad ti netko stiti ledja, iako ne vidim kako bih zbog onog sto sam pisala uopce mogla imati problema.
Nisam nigdje napisala da podrzavam Putina, izivljavanje nad Ukrajinom i civilima, ne predstavljam opasnost pametnim, razumnim i dobrim ljudima .. jedina mi je mana sto si katkad dopustam upustiti se u komunikaciju s kojekakvim lunaticima. Zato cu te sad fino ostaviti da se u ovo gluho doba noci sam nosis s vlastitim umom.
Guest- Guest
Ebote Mikkel Hansen skoro umro....
Sjebe hrskavicu na koljenu na treningu, upali mu se vena, formira se tromb, plucna embolija.
Isto horor jebote kako se to brzo dogodi. I to profi sportaš.
Sjebe hrskavicu na koljenu na treningu, upali mu se vena, formira se tromb, plucna embolija.
Isto horor jebote kako se to brzo dogodi. I to profi sportaš.
Guest- Guest
onda šuti pička ti materina i pokrij se ušima po glavi... i sjeti se kako si bio faca dok si po tramvaju šlatao klinke i prepadao dedeke...ebenica wrote:ne miha, ono kaj tebe najviše jebe je kaj bi ti htio da je meni stalo do ukrajine, odrezao bi lijevo jaje da je tak jer si duboko u sebi svjestan da sam ja tip osobe koju je dobro imat kad zagusti, to je valjda jedino u čemu sam ja stvarno dobar. al mi nije stalo, boli me kurac isto kak me boli kurac za bijelu europu ili kršćansku europu i neke tuđe ratove i razloge za ratove...jedini rat u koji ja mogu bit upleten je unutar granica ove države i za ovu državu. za nikakvu usranu europu, nikakav usrani smrdlivi zapad, boli me kuerac i za najezdu rusa, muslimana i arapa..jebe mi se. puca mi kurac. to je stvar koja tebe jebe kaj mi puca kurac.michaellcmacha wrote: a evo i taj kreten jebeni zna dobro da mu ne želim zlo ali , nema teorije da bi pizdiću koji ne zna di je šupalj dozvolio da se kurči a u stvari je obična pičkica
2015-08-08
o kome to pričaš? meni? ništa od toga nije točno ...i služio sam vojni rok. 11 mjeseci skraćeno na 10.michaellcmacha wrote:e da ali te sitne nepodopštine, poput gađanja ljudi sa ciglom, natezanja curica po tramvaju jer im je bilo kul kad dijete vrišti u prepasti od iskeženih nadrogiranih kretena, pa spomenuto bacanje topovskih udara ljudima pod noge, petardi jače snage u torbe ili u džepove... uglavnom ili klincima ili starijim ljudima.... to je već odavno iza njega, a on je bio mangup koji se furao na viteštvo, ali u okviru huliganizma, dok je u isto vrijeme furao spiku o nesposobnosti služenja vojnog roka zbog prigovora savjesti, jer ga je spopadala teška nervoza od same pomisli da bi ne daj bože bio u prilici da se negdje sučeli sa braćom po rezonu. čitaj čejenima....
Guest- Guest
pa jebote da toliko možeš biti glupa... ej alo nemaš pravo na mišljenje, a pogotovo nemaš pravo podržavati agresiju niti na ukrajinu niti sutra na nas, ni ti ni ta balava pederčina, ako nas rusija napadne, što ti nije jasno, što si toliko glupa....otkud ti uopće ideja da će ti biti dozvoljeno da se zajedno sa ovim kretenom izdrkavaš u tom slučaju...violator wrote:michaellcmacha wrote:glupačo pa ne imputiraj ni ti meni, ja sam bio jasan da jasniji ne mogu biti... druga je stvar što vi želite sebi zadržati pravo da imate svoje "mišljenje" a ja vam jamčim da ga nećete imati ukoliko budemo u ratu... naravno da zamišljam jer se to tupačo tupava zove modus operandi, i to je nešto što će se sigurno događati, ne možda nego sigurno... a onda ćete vi bolesnici neupereni i nedokazani upasti u probleme... a evo i taj kreten jebeni zna dobro da mu ne želim zlo ali , nema teorije da bi pizdiću koji ne zna di je šupalj dozvolio da se kurči a u stvari je obična pičkica... a ovo što vam ja govorim, i na što vas upozoravam bi vam doslovno moglo ili doći glave ili spasiti glavu... ali džaba debilima i idiotima objašnjavati... jer eto vi bi sebi nekakva prava po svom ćeifu... koja patologija, ne mrem vjerovati... još se šupak koji se deklarirao kao nekakav huligan i štetočina u mladim danima(što samo po sebi podrazumijeva napadanje ljudi bez ikakvog povoda i uništavanja imovine) meni ispripovjedao kako se smirio i kako je taj huliganski život iza njega, sad se okrenuo pederluku i podržavanju notornih rusofašistaviolator wrote:
Steta, bas steta.
A tako? Ti zapravo ne prijetis vec nas upozoravas na ono sto bi nam se moglo dogoditi jer znas kako si ti operirao nekada? Pa hvala ti, sreco, lijepo je kad ti netko stiti ledja, iako ne vidim kako bih zbog onog sto sam pisala uopce mogla imati problema.
Nisam nigdje napisala da podrzavam Putina, izivljavanje nad Ukrajinom i civilima, ne predstavljam opasnost pametnim, razumnim i dobrim ljudima .. jedina mi je mana sto si katkad dopustam upustiti se u komunikaciju s kojekakvim lunaticima. Zato cu te sad fino ostaviti da se u ovo gluho doba noci sam nosis s vlastitim umom.
2015-08-08
Okrutno!violator wrote:michaellcmacha wrote:glupačo pa ne imputiraj ni ti meni, ja sam bio jasan da jasniji ne mogu biti... druga je stvar što vi želite sebi zadržati pravo da imate svoje "mišljenje" a ja vam jamčim da ga nećete imati ukoliko budemo u ratu... naravno da zamišljam jer se to tupačo tupava zove modus operandi, i to je nešto što će se sigurno događati, ne možda nego sigurno... a onda ćete vi bolesnici neupereni i nedokazani upasti u probleme... a evo i taj kreten jebeni zna dobro da mu ne želim zlo ali , nema teorije da bi pizdiću koji ne zna di je šupalj dozvolio da se kurči a u stvari je obična pičkica... a ovo što vam ja govorim, i na što vas upozoravam bi vam doslovno moglo ili doći glave ili spasiti glavu... ali džaba debilima i idiotima objašnjavati... jer eto vi bi sebi nekakva prava po svom ćeifu... koja patologija, ne mrem vjerovati... još se šupak koji se deklarirao kao nekakav huligan i štetočina u mladim danima(što samo po sebi podrazumijeva napadanje ljudi bez ikakvog povoda i uništavanja imovine) meni ispripovjedao kako se smirio i kako je taj huliganski život iza njega, sad se okrenuo pederluku i podržavanju notornih rusofašistaviolator wrote:
Steta, bas steta.
o tebi pričam to je tvoj profil...ebenica wrote:o kome to pričaš? meni? ništa od toga nije točno ...i služio sam vojni rok. 11 mjeseci skraćeno na 10.michaellcmacha wrote:e da ali te sitne nepodopštine, poput gađanja ljudi sa ciglom, natezanja curica po tramvaju jer im je bilo kul kad dijete vrišti u prepasti od iskeženih nadrogiranih kretena, pa spomenuto bacanje topovskih udara ljudima pod noge, petardi jače snage u torbe ili u džepove... uglavnom ili klincima ili starijim ljudima.... to je već odavno iza njega, a on je bio mangup koji se furao na viteštvo, ali u okviru huliganizma, dok je u isto vrijeme furao spiku o nesposobnosti služenja vojnog roka zbog prigovora savjesti, jer ga je spopadala teška nervoza od same pomisli da bi ne daj bože bio u prilici da se negdje sučeli sa braćom po rezonu. čitaj čejenima....
2015-08-08
ne želim šutit, niti ću. šlatao sam ja klinke svuda ne samo po tramvaju. i one mene. ljubav žena i mene je obostrana.michaellcmacha wrote:onda šuti pička ti materina i pokrij se ušima po glavi... i sjeti se kako si bio faca dok si po tramvaju šlatao klinke i prepadao dedeke...ebenica wrote:ne miha, ono kaj tebe najviše jebe je kaj bi ti htio da je meni stalo do ukrajine, odrezao bi lijevo jaje da je tak jer si duboko u sebi svjestan da sam ja tip osobe koju je dobro imat kad zagusti, to je valjda jedino u čemu sam ja stvarno dobar. al mi nije stalo, boli me kurac isto kak me boli kurac za bijelu europu ili kršćansku europu i neke tuđe ratove i razloge za ratove...jedini rat u koji ja mogu bit upleten je unutar granica ove države i za ovu državu. za nikakvu usranu europu, nikakav usrani smrdlivi zapad, boli me kuerac i za najezdu rusa, muslimana i arapa..jebe mi se. puca mi kurac. to je stvar koja tebe jebe kaj mi puca kurac.michaellcmacha wrote: a evo i taj kreten jebeni zna dobro da mu ne želim zlo ali , nema teorije da bi pizdiću koji ne zna di je šupalj dozvolio da se kurči a u stvari je obična pičkica
Guest- Guest
baš si pandur. tipičnimichaellcmacha wrote:o tebi pričam to je tvoj profil...ebenica wrote:o kome to pričaš? meni? ništa od toga nije točno ...i služio sam vojni rok. 11 mjeseci skraćeno na 10.michaellcmacha wrote:e da ali te sitne nepodopštine, poput gađanja ljudi sa ciglom, natezanja curica po tramvaju jer im je bilo kul kad dijete vrišti u prepasti od iskeženih nadrogiranih kretena, pa spomenuto bacanje topovskih udara ljudima pod noge, petardi jače snage u torbe ili u džepove... uglavnom ili klincima ili starijim ljudima.... to je već odavno iza njega, a on je bio mangup koji se furao na viteštvo, ali u okviru huliganizma, dok je u isto vrijeme furao spiku o nesposobnosti služenja vojnog roka zbog prigovora savjesti, jer ga je spopadala teška nervoza od same pomisli da bi ne daj bože bio u prilici da se negdje sučeli sa braćom po rezonu. čitaj čejenima....
Guest- Guest
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu