Ruska invazija na Ukrajinu
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Rusi lažu. To je neki trgovački centar i unutra je bilo hrane i onda su im to raketirali po noći kad nema puno ljudi ( vjerovatno to noćni stražari u tom trgovačkom centru šta su poginili ) i tako im uništavaju zalihe hrane.
Žele ih izgladniti i poremetiti im lance opskrbe.
Žele ih izgladniti i poremetiti im lance opskrbe.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ebenica wrote:i djeca će kad tada narast, treba i njih da se ne bi poželjela osvetit kasnije u životu. nemreš zagnojit jednu osobu i ostavit mu obitelj živu, nema logike.RayMabus wrote:
Di žive djeca ? U kući.
kad se gnoji onda se gnoji pošteno, junački.
2014-04-11
nećemo ići po kućama i ubijati, to nije učinkovito... koristiti ćemo ruske metode, pobiti cijeli kvart, sa 25km udaljenosti...
2015-08-08
crvenkasti ipak čuči u tebi... ;)
2015-08-08
a u tebi čuči moj kurac.michaellcmacha wrote:crvenkasti ipak čuči u tebi... ;)
Guest- Guest
Reci ti meni jel ti znaš šta je ovo ?michaellcmacha wrote:nećemo ići po kućama i ubijati, to nije učinkovito... koristiti ćemo ruske metode, pobiti cijeli kvart, sa 25km udaljenosti...
Ovo ti je počasna straža republike srpske.
Jel vidiš te kape ? E to su ruske kape.
Rekao si tamo kad Rusi napadnu.
Kad Rusi napadnu pustiš ću muslimane na njih.
RASTRGAT ČE IH.
2014-04-11
pusti ih, pusti ih i na jebenog, da mu objasne da nije lijepo biti pederčina
2015-08-08
A inače ja san ti za mir.RayMabus wrote:Reci ti meni jel ti znaš šta je ovo ?michaellcmacha wrote:nećemo ići po kućama i ubijati, to nije učinkovito... koristiti ćemo ruske metode, pobiti cijeli kvart, sa 25km udaljenosti...
RASTRGAT ČE IH.
Ja sam miroljubiv.
Ja se ne živciran s time oće li me Rus napast.
Napadni.
2014-04-11
Ja sam general galaktičke federacije ( miroljubivi svijetovi ) s pet zvjezdica ( ratni general 100% učinkovistost ) , pripadnik Aštar komande ( bića svjetlosti ) i anđeoske hijerarhije reda znanja.RayMabus wrote:A inače ja san ti za mir.RayMabus wrote:Reci ti meni jel ti znaš šta je ovo ?michaellcmacha wrote:nećemo ići po kućama i ubijati, to nije učinkovito... koristiti ćemo ruske metode, pobiti cijeli kvart, sa 25km udaljenosti...
RASTRGAT ČE IH.
Ja sam miroljubiv.
Ja se ne živciran s time oće li me Rus napast.
Napadni.
NAPADNI.
2014-04-11
Baš me boli k oće li oni napast.
Ravna crta.
Oćeš napast ?
Pa napadni aj.
Ravna crta.
Oćeš napast ?
Pa napadni aj.
2014-04-11
Vessels lost and captured during the Russo-Ukrainian War (2022)[edit]
See also: Weapons of the Russo-Ukrainian WarKrivak III | Frigate | F130 Hetman Sahaydachniy | 3,510 | Zaliv Shipyard | 1993 | Hetman Sahaydachniy, under major refit in Mykolaiv, was scuttled by her crew during the 2022 Russian invasion of Ukraine to avoid capture as a trophy.[14] | |
Grisha II | Corvette | U206 Vinnytsia | 830 | Zelenodolsk Shipyard | 1996 | Captured by Russian forces following the Battle of Berdiansk. | |
Matka | Missile Boat | U153 Pryluky | 233 | Sredne-Nevskiy Shipyard | 1996 | Captured by Russian forces following the Battle of Berdiansk. | |
Sorum | Seagoing tugboat | U830 Korets | 1620 | Zelenodolsk Shipyard | 1989 | Captured by Russian forces following the Battle of Berdiansk. | |
Island | Patrol boat | P190 Sloviansk | 168 | Bollinger Shipyards | 2018 | Sloviansk was sunk by a Russian anti-ship missile launched from an aircraft. Her entire crew as was reported missing.[15] | |
Gyurza-M | Patrol boat | P174 Akkerman | 54 | Kuznya na Rybalskomu | 2016 | Captured by Russian forces following the Battle of Berdiansk. | |
P179 Vyshhorod | 2018 | ||||||
Zhuk | Patrol boat | U120 Skadovsk | 39 | Feodosia | 1992 | Captured by Russian forces following the Battle of Berdiansk | |
Yevgenya | Minesweeper | M360 Henichesk | 96.5 | Sredne-Nevsky Shipyard | 1991 | Captured by Russian forces following the Battle of Berdiansk | |
Polnocny | Tank Landing Ship | U401 Yuri Olefirenko | 1192 | Gdańsk Shipyard | 1996 | Captured by Russian forces following the Battle of Berdiansk | |
Ondatra | Landing Craft | L434 Svatovo | 107.3 | Azov ship-repair factory | 1998 | Captured by Russian forces following the Battle of Berdiansk |
2014-04-11
Bitka kod Berdjanska bila je vojni sukob između ruskih oružanih snaga i oružanih snaga Ukrajine tijekom ofenzive na jug Ukrajine u ruskoj invaziji na Ukrajinu 2022. godine. Ruske snage s južnog fronta na putu u pomoć u opsadi Mariupolja zauzele su lučki grad Berdjansk.
Nakon što su ruske snage zauzele Melitopolj, krenule su prema sjeveroistoku prema Tokmaku koji su stavili pod opsadu te istočno prema Berdjansku na putu prema Mariupolju, koji u sklopu ofenzive na Istočnu Ukrajinu napadaju ruske snage koje se kreću iz Donjecke Narodne Republike.
Dana 26. veljače, ruske trupe zauzele su luku Berdjansk i zračnu luku Berdjansk.
Također je objavljeno da je Rusija zarobila najmanje osam ukrajinskih ratnih brodova nakon bitke; desantni brod pune klase, desantni čamac klase Ondatra, korveta klase Grisha, raketni čamac klase Matka, dva topnička čamca klase Gyurza-M, patrolni čamac klase Žuk, minolovac klase Jevgenija i tegljač klase Sorum.
https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Berdiansk
Nakon što su ruske snage zauzele Melitopolj, krenule su prema sjeveroistoku prema Tokmaku koji su stavili pod opsadu te istočno prema Berdjansku na putu prema Mariupolju, koji u sklopu ofenzive na Istočnu Ukrajinu napadaju ruske snage koje se kreću iz Donjecke Narodne Republike.
Dana 26. veljače, ruske trupe zauzele su luku Berdjansk i zračnu luku Berdjansk.
Također je objavljeno da je Rusija zarobila najmanje osam ukrajinskih ratnih brodova nakon bitke; desantni brod pune klase, desantni čamac klase Ondatra, korveta klase Grisha, raketni čamac klase Matka, dva topnička čamca klase Gyurza-M, patrolni čamac klase Žuk, minolovac klase Jevgenija i tegljač klase Sorum.
https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Berdiansk
2014-04-11
Nisu baš nešto inteligentni ovi Ukrajinci kad je mornarica u pitanju.
Putin je napravija oni most i spojija Krim s Kavkazom i prislija ih da moraju proć ispod njega tj njega pitat za dozvolu za prolaz i oni opet tamo poslali ove neke veće brodove.
Putin je napravija oni most i spojija Krim s Kavkazom i prislija ih da moraju proć ispod njega tj njega pitat za dozvolu za prolaz i oni opet tamo poslali ove neke veće brodove.
2014-04-11
RayMabus wrote:Vessels lost and captured during the Russo-Ukrainian War (2022)
Grisha II Corvette U206 Vinnytsia 830 Zelenodolsk Shipyard 1996 Captured by Russian forces following the Battle of Berdiansk. [th][/th] [th][/th]
2014-04-11
POSADA 67 brodova iz 15 država blokirana je u morskim lukama Ukrajine zbog opasnosti od mina, saopštio je načelnik Centra za kontrolu nacionalne odbrane Ruske Federacije general-pukovnik Mihail Mizincev.
--U morskim lukama Ukrajine, zbog velike opasnosti od mina, koju stvaraju kijevske vlasti u njihovim unutrašnjim vodama i teritorijalnom moru, posade 67 brodova iz 15 stranih zemalja ostaju blokirane, rekao je Mizincev.
Ranije je postalo poznato da je ukrajinska ratna mornarica, nakon početka specijalne operacije u Donbasu, postavila oko 420 mina na prilazima lukama Odesa, Očakov, Černomorsk i Južni.
-
Pre toga je Generalštab Ukrajine zatvorio brodarstvo u severozapadnom regionu Crnog mora iz bezbednosnih razloga.
2014-04-11
Vidit ćemo kako će se rat odvijat al već prije dvi godine san pisa o tome da moraju sklopit sporazume s Bugarskom i nama i da se u Varni napravi neka zajednička luka tj sjedište.
To nije tribalo držat tamo nego u Varni.
To nije tribalo držat tamo nego u Varni.
2014-04-11
Porošenko i njegova brodogradilišta i sklapanje poslića s Amerikancima itd a pomorska strategija tko jebe.
Pomoći će ti Amerika. Jašta.
Pomoći će ti Amerika. Jašta.
2014-04-11
Sad kad su in ovi zjapili ovu azovsku obalu sad se više ne moraju zamarat s time šta će slat tamo.
Može se i tako to gledat: briga manje.
Može se i tako to gledat: briga manje.
2014-04-11
Rumunija im tu na korak, mogu postaviti montazne tribine
i gledati sta se desava u Ukrajini, dok ne udare i po njima
mozda.
i gledati sta se desava u Ukrajini, dok ne udare i po njima
mozda.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
gdje je nestalo veselo rukicama " udri putine " na svaku misao 19st. vojskovodje drzavnika i ljubavnika koji ce pokazati degeneriranom zapadu ?
gdje ? gdje ?
gdje ? gdje ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
michaellcmacha likes this post
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu