Ruska invazija na Ukrajinu
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
A imaju na papiru na tisuće tih T-72 al to je iz doba SSSRa a nisu svi raspoređeni tu a neki nisu u voznom stanju ili trebaju tjedni da ih se osposobi i pošalje na front a ove T-90 su spremne.
On ima u garaži al nije očekiva ovo a nisu ni svi tu a treba ih osposbit i poslat a oni nemaju vrijeme za takvo šta jer je rat u tijeku a gube te tenkove T-72 koje su prvobitno poslali.
Doći će još tih t-72 jer ih oni imaju masu al ne može ih sad kad ima ovakve gubitke tako brzo osposobit i dovest na front pa onda vadi šta ima a ima te T-90 i drugo.
On ima u garaži al nije očekiva ovo a nisu ni svi tu a treba ih osposbit i poslat a oni nemaju vrijeme za takvo šta jer je rat u tijeku a gube te tenkove T-72 koje su prvobitno poslali.
Doći će još tih t-72 jer ih oni imaju masu al ne može ih sad kad ima ovakve gubitke tako brzo osposobit i dovest na front pa onda vadi šta ima a ima te T-90 i drugo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
99% aktivnih ruskih T-72 je B (ili više), što znači da u najgorem slučaju imaju Kontakt-1 ERA oklop. Takve inačice (sa Kontakt-1 ERA) Rusi koriste još u svojim bazama u Tajikistanu, u Transnitriji i Južnoj Osetiji. U Rusiji su ugl. B3 inačice sa Konktakt-5 ERA oklopom.RayMabus wrote:A imaju na papiru na tisuće tih T-72 al to je iz doba SSSRa a nisu svi raspoređeni tu a neki nisu u voznom stanju ili trebaju tjedni da ih se osposobi i pošalje na front a ove T-90 su spremne.
Svi koji su dignuti na B ili B3 standard (Kontakt-5) su u operativnom stanju. Jedini koji se crvaju u skladištima su originalni T-72 Ural ili pak T-72 A inačice, koje još jedino koriste Wagnerovci u Africi.
Ak Wagnerovci krenu u Bosnu, koristit će upravo te T-72 A inačice, jer su skoro pa identične starijim srbijanskim M-84 inačicama.
Last edited by AlfaOmega on 22/3/2022, 01:05; edited 1 time in total
Ima on još hrpu tenkova u brodovima koji su u Crnom moru a s dalekog istoka dolaze četiri broda puna tenkova.
Ovo je sve ispred Krima i Odese i puno tenkova :
Ovo je sve ispred Krima i Odese i puno tenkova :
Landing ships[edit]
1171 | Saratov | 150 | 1966 | 4,700 t | Black Sea Fleet | |
1171 | Orsk | 148 | 1968 | 4,700 t | Black Sea Fleet | |
1171 | Nikolay Vilkov | 081 | 1974 | 4,700 t | Pacific Fleet | |
1171 | Nikolay Filchenkov | 152 | 1975 | 4,700 t | Black Sea Fleet | Undergoing repair[6] |
775 | Olenegorskiy Gornyak | 012 | 1976 | 4,080 t | Northern Fleet | |
775 | Kondopoga | 027 | 1976 | 4,080 t | Northern Fleet | |
775 | Aleksandr Otrakovskiy | 031 | 1978 | 4,080 t | Northern Fleet | |
775 | Oslyabya | 066 | 1981 | 4,080 t | Pacific Fleet | |
775 | Admiral Nevelskoy | 055 | 1982 | 4,080 t | Pacific Fleet | |
775 | Minsk | 127 | 1983 | 4,080 t | Baltic Fleet | |
775 | Kaliningrad | 102 | 1984 | 4,080 t | Baltic Fleet | |
775 | Georgiy Pobedonosets | 016 | 1985 | 4,080 t | Northern Fleet | |
775 | Aleksandr Shabalin | 110 | 1985 | 4,080 t | Baltic Fleet | |
775 | Caesar Kunikov | 158 | 1986 | 4,080 t | Black Sea Fleet | |
775 | Novocherkassk | 142 | 1987 | 4,080 t | Black Sea Fleet | |
775 | Yamal | 156 | 1988 | 4,080 t | Black Sea Fleet | Undergoing repair[6] |
775M | Azov | 151 | 1990 | 4,080 t | Black Sea Fleet | |
775M | Peresvet | 077 | 1991 | 4,080 t | Pacific Fleet | |
775M | Korolev | 130 | 1991 | 4,080 t | Baltic Fleet | [75] |
11711 | Ivan Gren | 135 | 2018 | 6,600 t | Northern Fleet | [76] |
11711 | Petr Morgunov | 117 | 2020 | 6,600 t | Northern Fleet | [77][78] |
- (Alligator class)
- (Ropucha class)
- (Ivan Gren class)
2014-04-11
Da je Putin njima malo tih T-72 a Srbija redovito učestvuje na tenkovskim natjecanjima tamo na poligonu u Kazastanu.AlfaOmega wrote:Ak Wagnerovci krenu u Bosnu, koristit će upravo te T-72 A inačice, jer su skoro pa identične starijim srbijanskim M-84 inačicama.
Već su oni tu strategiju razradili jer je plan iskrcat se u CG sa ovim amfibijama punih tenkova i Rusi s obale i pada CG u tom sendviču.
T-72M | Soviet Union Czechoslovakia | Main battle tank | Active: 13 Reserve: 48 | One company with 13 tanks still in use. 48 kept in reserve.[3] |
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_equipment_of_the_Serbian_Armed_Forces
2014-04-11
po tvojoj karti to je pod kontrolom opločenih, četnika, bande i tako to
2015-08-08
Ako Wagnerovci krenu za Bosnu nece koristiti definitivno nikakva vozila iz Rusije jerbo nemaju kuda ista dovuci do Bosne. Dakle koristiti ce eventualno ono sto im srbi sami daju. Nikakvu dodatnu opremu i vozila samostalno ili uz pomoc Rusije nece dovuci u Bosnu. Nemaju kuda.
Guest- Guest
RayMabus wrote:
Već su oni tu strategiju razradili jer je plan iskrcat se u CG sa ovim amfibijama punih tenkova i Rusi s obale i pada CG u tom sendviču.
Apsolutno, a NATO promatra nijemo iz Aviana, Jadrana, Taranta itd.
Guest- Guest
kak nemaju kuda, pa budu preko karpata za 36 sati dovezli parstotenkova... ili dok pucnu prstima... ili i brže...MDMiridije wrote:Ako Wagnerovci krenu za Bosnu nece koristiti definitivno nikakva vozila iz Rusije jerbo nemaju kuda ista dovuci do Bosne. Dakle koristiti ce eventualno ono sto im srbi sami daju. Nikakvu dodatnu opremu i vozila samostalno ili uz pomoc Rusije nece dovuci u Bosnu. Nemaju kuda.
2015-08-08
Rekoh da je to njihov plan a ne da će u tome i uspit.MDMiridije wrote:RayMabus wrote:
2014-04-11
o čemu ti pričaš jebote? rusi sa srbima nemaju apsolutno ništa zajedničko, nemaju niti sa nama, preziru nas, misle da smo pičke jer kod nas u sukobima lete flaše i čaše, stolovi i suncobrani. rusi se tuku goli do pasa na livadama. livade nisu ušle u njihov navijački svijet iz neke bajke već tradicije, folklora, to rade oduvijek, ispod časti im je tuć' nekoga na podu. rus te neće piknut nožem, srbin , hrvat ili bosanac hoće isto kao i turčin.michaellcmacha wrote:srbe i ruse se izjednačava zato jer imaju istovjetni mentalni zločinački sklop, imaju identičan odnos prema slabijima i onima koje oni drže potlačenima ili ih imaju namjeru sebi potčiniti, i jedni i drugi ukoliko im se adekvatno suprotstaviš zbog svoje nemoći ciljaju na civilno stanovništvo sa jasnom i bez ikakvih dvojbi prepoznatom zločinačkom nakanom da rezultat na bojnom polju dovedu u svoju korist, kršeći apsolutno sva ratna i humana (ljudska) pravila. upravo stoga svijet, pri tom mislim na zapad, kolika god bila cijena ne smije rusima dozvoliti da ostvare svoj naum, jer se oni u tom slučaju zasigurno neće zaustaviti... shodno tomu makar svijet kakvog poznajemo u narednom razdoblju i završio, ruse se mora staviti gdje im je mjesto, a to je u tri pičke materine... ako bude vremena u tom slučaju taj isti zapad se prije nego što se spuste roletne treba obračunati na svom ozemlju sa sve i jednim izdajnikom koji na bilo koji način podržava rusiju... ja osobno zagovaram stajalište da se u tom slučaju bude maksimalno brutalan i da se onemogući i jednom od tih, pa koji god bili, da preživi... ukoliko do širenja sukoba dođe, to mora biti imperativ... i to bez odlaganja...
nema jedne hravtske navijačke skupine koja je bila u rusiji a da joj nije ponuđena "livada" uz najveća poštovanja koja postoje, dobar dan kako ste, jeste li zainteresirani...sve do jedne hrvatske navijačke skupine su to odbile. sviđalo se tebi to ili ne, mi i srbi imamo pun kurac toga zajedničkog, mentalno. rusi s nama, mentalno, kaj se tiče fajta, nemaju. osamsto svjetlosnih godina su ispred nas. kao narod su izuzetno ratnički. o kojim ti glupostima pričaš? iživljavanje na nemoćnima. je, jebale te bajke. 50 rusa je počistilo tisuće engleza u marseillu jer su pičke.
Last edited by ebenica on 22/3/2022, 01:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
NATO i usa su pičkice, koje se boje ruskog međeda i srpskog pavijana, tak da mogu do bosne kak im se digne kurac... ovaj kad im se digne, ali ovih dana ne jer je hladno...MDMiridije wrote:RayMabus wrote:
2015-08-08
to kaj piše je istina. istina se ne treba branit. to kaj se tebi istina ne sviđa je drugi par rukava.michaellcmacha wrote:naporan si u branjenju neobranjivogebenica wrote:to je tak ako vjeruješ u bajke, u dobročinitelje.michaellcmacha wrote:.. itekako je ogroman broj država prema ukrajini koja je izložena ruskoj agresiji nastupio prijateljski, itekako je većina oružja opreme i svga neophodnog za vođenje obrambenog rata poslana bez ikakvih preduvjeta, to će tako biti i ubuduće, cijeli zapadni svijet, je bez puno kalkulacija poduzeo mjere i radnje koje rusija javno deklarira kao nevojni ali neprijateljski čin prema rusiji i na tom spisku je 50 država
https://www.forbes.com/sites/sergeiklebnikov/2022/03/04/war-stocks-are-surging-as-russia-ukraine-conflict-rages-on-lockheed-martin-northrop-up-20/?sh=82a3e0c43f00
ali cijeli svijet u tome vidi samo dobar biznis i što duže to traje, ništa ne smije naštetiti biznisu. isto kao i kod korone. onog trena kad se dovoljno zaradi dogodit će se primirje. nikakav nato i nikakav opči rat protiv rusije i nikakve zapadne velesile. ukrajina će ostat razjebana, tko je umro umro je, to je svijet u kojem mi živimo. i zapamti ovo kaj sam ti sad rekao i sjeti se toga za koji mjesec.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Rekoh da je to njihov plan a ne da će u tome i uspit.MDMiridije wrote:RayMabus wrote:
Ajmo zanimljivosti razgovora radi reći da im je plan poslati par brodova sa vozilima i tenkovima u Jadran, danapadnu nato zemlju....i da čitava američka flota,talijanska,francuska,...nitko ne reagira, i ovi se iskrcaju. Reci mi sad nešto...
Ako ovi idioti nisu u stanju hraniti i snabdjevati gorivom vojsku na par sati vožnje do skladišta sa potrepštinama na koju foru bi organizirali brutalnu operaciju u zemlju u kojoj snage koje eventualno iskrcaju ne mogu ni u teoriji opskrbljivati?
Guest- Guest
sad bih ja da završimo ovu priču jer si već dosadan... o ratu, i borbi nemaš pojma, o hrvatima, srbima ili rusima u ratu pogotovo , a ideš mi pomalo i na kurac sa tim svojim navijačkim stavom u korist rusije jer sam ti objasnio da se nalaziš na krivoj strani stadiona, tj na krivom stadionu... aj sad pa nadalje da se ne spominjemo jer ne ide u dobrom smjeru... neću ti ništa više savjetovati... uglavnom ako ti sam nisi svjestan ili ne želiš biti gdje se nalaziš, kad zagusti jebiga snalazi se kak znaš i umiješ...ebenica wrote:o čemu ti pričaš jebote? rusi sa srbima nemaju apsolutno ništa zajedničko, nemaju niti sa nama, preziru nas, misle da smo pičke jer kod nas u sukobima lete flaše i čaše, stolovi i suncobrani. rusi se tuku goli do pasa na livadama. livade nisu ušle u njihov navijački svijet iz neke bajke već tradicije, folklora, to rade oduvijek, ispod časti im je tuć' nekoga na podu. rus te neće piknut nožem, srbin , hrvat ili bosanac hoće isto kao i turčin.michaellcmacha wrote:srbe i ruse se izjednačava zato jer imaju istovjetni mentalni zločinački sklop, imaju identičan odnos prema slabijima i onima koje oni drže potlačenima ili ih imaju namjeru sebi potčiniti, i jedni i drugi ukoliko im se adekvatno suprotstaviš zbog svoje nemoći ciljaju na civilno stanovništvo sa jasnom i bez ikakvih dvojbi prepoznatom zločinačkom nakanom da rezultat na bojnom polju dovedu u svoju korist, kršeći apsolutno sva ratna i humana (ljudska) pravila. upravo stoga svijet, pri tom mislim na zapad, kolika god bila cijena ne smije rusima dozvoliti da ostvare svoj naum, jer se oni u tom slučaju zasigurno neće zaustaviti... shodno tomu makar svijet kakvog poznajemo u narednom razdoblju i završio, ruse se mora staviti gdje im je mjesto, a to je u tri pičke materine... ako bude vremena u tom slučaju taj isti zapad se prije nego što se spuste roletne treba obračunati na svom ozemlju sa sve i jednim izdajnikom koji na bilo koji način podržava rusiju... ja osobno zagovaram stajalište da se u tom slučaju bude maksimalno brutalan i da se onemogući i jednom od tih, pa koji god bili, da preživi... ukoliko do širenja sukoba dođe, to mora biti imperativ... i to bez odlaganja...
nema jedne hravtske navijačke skupine koja je bila u rusiji a da joj nije ponuđena "livada" uz najveća poštovanja koja postoje, dobar dan kako ste, jeste li zainteresirani...sve do jedne hrvatske navijačke skupine su to odbile. sviđalo se tebi to ili ne, mi i srbi imamo pun kurac toga zajedničkog, mentalno. rusi s nama, mentalno, kaj se tiče fajta, nemaju. osamsto svjetlosnih godina su ispred nas. kao narod su izuzetno ratnički. o kojim ti glupostima pričaš? iživljavanje na nemoćnima. je, jebale te bajke.
2015-08-08
kako rekoh najbolje da skratimo priču, a u narednim danima budemo vidjeli tko je što govorio, na što upozoravao i kakve će za koga biti posljedice... ne mjesecima nego danima... što se mene tiče mi smo završili...ebenica wrote:to kaj piše je istina. istina se ne treba branit. to kaj se tebi istina ne sviđa je drugi par rukava.michaellcmacha wrote:naporan si u branjenju neobranjivogebenica wrote:
to je tak ako vjeruješ u bajke, u dobročinitelje.
https://www.forbes.com/sites/sergeiklebnikov/2022/03/04/war-stocks-are-surging-as-russia-ukraine-conflict-rages-on-lockheed-martin-northrop-up-20/?sh=82a3e0c43f00
ali cijeli svijet u tome vidi samo dobar biznis i što duže to traje, ništa ne smije naštetiti biznisu. isto kao i kod korone. onog trena kad se dovoljno zaradi dogodit će se primirje. nikakav nato i nikakav opči rat protiv rusije i nikakve zapadne velesile. ukrajina će ostat razjebana, tko je umro umro je, to je svijet u kojem mi živimo. i zapamti ovo kaj sam ti sad rekao i sjeti se toga za koji mjesec.
2015-08-08
jedino kaj može ić na kurac je pisanje gluposti, pišeš usrana sranja koja veze nemaju s istinom. kaj ti znaš o jebenim rusima ili ukrajincima, si bio kad tam? vidio si na teveu, jebeno.michaellcmacha wrote:sad bih ja da završimo ovu priču jer si već dosadan... o ratu, i borbi nemaš pojma, o hrvatima, srbima ili rusima u ratu pogotovo , a ideš mi pomalo i na kurac sa tim svojim navijačkim stavom u korist rusije jer sam ti objasnio da se nalaziš na krivoj strani stadiona, tj na krivom stadionu... aj sad pa nadalje da se ne spominjemo jer ne ide u dobrom smjeru... neću ti ništa više savjetovati... uglavnom ako ti sam nisi svjestan ili ne želiš biti gdje se nalaziš, kad zagusti jebiga snalazi se kak znaš i umiješ...ebenica wrote:o čemu ti pričaš jebote? rusi sa srbima nemaju apsolutno ništa zajedničko, nemaju niti sa nama, preziru nas, misle da smo pičke jer kod nas u sukobima lete flaše i čaše, stolovi i suncobrani. rusi se tuku goli do pasa na livadama. livade nisu ušle u njihov navijački svijet iz neke bajke već tradicije, folklora, to rade oduvijek, ispod časti im je tuć' nekoga na podu. rus te neće piknut nožem, srbin , hrvat ili bosanac hoće isto kao i turčin.michaellcmacha wrote:srbe i ruse se izjednačava zato jer imaju istovjetni mentalni zločinački sklop, imaju identičan odnos prema slabijima i onima koje oni drže potlačenima ili ih imaju namjeru sebi potčiniti, i jedni i drugi ukoliko im se adekvatno suprotstaviš zbog svoje nemoći ciljaju na civilno stanovništvo sa jasnom i bez ikakvih dvojbi prepoznatom zločinačkom nakanom da rezultat na bojnom polju dovedu u svoju korist, kršeći apsolutno sva ratna i humana (ljudska) pravila. upravo stoga svijet, pri tom mislim na zapad, kolika god bila cijena ne smije rusima dozvoliti da ostvare svoj naum, jer se oni u tom slučaju zasigurno neće zaustaviti... shodno tomu makar svijet kakvog poznajemo u narednom razdoblju i završio, ruse se mora staviti gdje im je mjesto, a to je u tri pičke materine... ako bude vremena u tom slučaju taj isti zapad se prije nego što se spuste roletne treba obračunati na svom ozemlju sa sve i jednim izdajnikom koji na bilo koji način podržava rusiju... ja osobno zagovaram stajalište da se u tom slučaju bude maksimalno brutalan i da se onemogući i jednom od tih, pa koji god bili, da preživi... ukoliko do širenja sukoba dođe, to mora biti imperativ... i to bez odlaganja...
nema jedne hravtske navijačke skupine koja je bila u rusiji a da joj nije ponuđena "livada" uz najveća poštovanja koja postoje, dobar dan kako ste, jeste li zainteresirani...sve do jedne hrvatske navijačke skupine su to odbile. sviđalo se tebi to ili ne, mi i srbi imamo pun kurac toga zajedničkog, mentalno. rusi s nama, mentalno, kaj se tiče fajta, nemaju. osamsto svjetlosnih godina su ispred nas. kao narod su izuzetno ratnički. o kojim ti glupostima pričaš? iživljavanje na nemoćnima. je, jebale te bajke.
uspoređuješ srbe i ruse jer ti se tak kurac dignuo a ne zato kaj to ima veze s vezom. ti bi tak htio, tvoji usrani mokri snovi. pišeš o nekom usranom zapadu s kojim veze nemaš. kaj ti imaš s prosječnim amerikancem ili englezom? pivu nemrete skupa popit jer nemate dodirne točke. s bosancem i srbinom imaš, al si usrano glup pa to ne kužiš.
Guest- Guest
A šta ti očekuješ od ovog bisera ( usput bivši ministar obrane Srbije a sad ministar policije ) :MDMiridije wrote:RayMabus wrote:Rekoh da je to njihov plan a ne da će u tome i uspit.MDMiridije wrote:
Ajmo zanimljivosti razgovora radi reći da im je plan poslati par brodova sa vozilima i tenkovima u Jadran, danapadnu nato zemlju....i da čitava američka flota,talijanska,francuska,...nitko ne reagira, i ovi se iskrcaju. Reci mi sad nešto...
Ako ovi idioti nisu u stanju hraniti i snabdjevati gorivom vojsku na par sati vožnje do skladišta sa potrepštinama na koju foru bi organizirali brutalnu operaciju u zemlju u kojoj snage koje eventualno iskrcaju ne mogu ni u teoriji opskrbljivati?
Vođa kriminalne grupe kojoj se na teret stavljaju najteži zločini u Srbiji Veljko Belivuk je pred tužiocem dao izjavu 7. februara prilikom čega je rekao da je navijačka grupa "Principi" nastala za potrebe i po nalogu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.
-
https://www.klix.ba/vijesti/regija/belivuk-nasa-navijacka-grupa-je-formirana-za-potrebe-i-po-nalogu-aleksandra-vucica/220319051
Last edited by RayMabus on 22/3/2022, 01:30; edited 2 times in total
2014-04-11
pun mi te kurac više s tim suptilnim prijetnjama...svakom tko se ne slaže s tobom i tvojim viđenjem pišeš ova usrana sranja. kakve mrtve posljedice? ti si se borio za slobodu? ili za svoj šupak? ako si se borio za slobodu onda svatko ima pravo reć' i podržavat koga hoće pa makar i najcrnjeg srbina, to je sloboda. ako si se borio za svoj šupak i da ti možeš srat kaj god hoćeš hvala nisi trebao.michaellcmacha wrote:i kakve će za koga biti posljedice... ..
Guest- Guest
RayMabus wrote:A šta ti očekuješ od ovog bisera ( usput bivši ministar obrane Srbije a sad ministar policije ) :MDMiridije wrote:RayMabus wrote:
Rekoh da je to njihov plan a ne da će u tome i uspit.
Vođa kriminalne grupe kojoj se na teret stavljaju najteži zločini u Srbiji Veljko Belivuk je pred tužiocem dao izjavu 7. februara prilikom čega je rekao da je navijačka grupa "Principi" nastala za potrebe i po nalogu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.
-
https://www.klix.ba/vijesti/regija/belivuk-nasa-navijacka-grupa-je-formirana-za-potrebe-i-po-nalogu-aleksandra-vucica/220319051
A čuj igra s kartama koje su mu dodijeljene
Guest- Guest
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu