Ruska invazija na Ukrajinu
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
ma sve pet..ali gledam ove birokrate iz nato-a,brisela i biden administracije..to sve sporo,aljkavo putler im ja dao debelu prednost a oni je tope u putlerovu korist opet..putlercic im je toliko strah utjerao zapadnjacima da sto god poduzmu sve zavrsava sto sam napisao..'odlucno uzvracamo..mozda'..ili..'mi smo za akciju..ali bolje razgovarat sa putinom' ....pa skuzio ih je zelenski..da bi se ovi sad zvekli iz svega i da padaju jos uvijek na putinove blefoveMDMiridije wrote:vuksadinare wrote:...nato odgovor:'odlucno..mozda'
Ovaj je degenerik dao savezu bukvalno razlog za postojanje...dao babarogu bez zadrske. Da ovo ne znam kako zavrsi sve zemlje ce za buducnost traziti energetske alternative. Sve mediokritete po EU koji su se naslikavali s njim i nosali majice s njegovim likom bacio u defenzivu...zemlje koje nisu ni razmisljale o ulasku razmisljaju. Svedska i Svicarska jebote se ukljucile na svoj nacin. Ni u najludjim snovima protivnici tog celavog idiota nisu mogli se ovome nadati.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
MDMiridije wrote:dzango wrote:MDMiridije wrote:
Crveni, evo ih ovdje isto s termobaricnim.
ATGW “STUGNA P” falls into the calculation of the mortar
3.103 pregleda
7. 10. 2018.
Ne znam čemu služe ovi snimci, koji su uglavnom montirani i stari po nekoliko godina, sem za stvaranje neke lažne slike i međusobno bodrenje. Nekima očigledno nije dosta medijskih govana i traže još. Bolesna psiha.
Ne znam ni ja cemu je sluzilo sto si ti na starom forumu djevojkama slao slike kurca....osim radi stvaranja lazne slike i medjusobnog bodrenja
Zajebo si ga! Smrad četnički!
crvenkasti-
2014-04-17
Od tebe se ni ne očekuje širina gledanja geopolitičke ploče.vuksadinare wrote:ma sve pet..ali gledam ove birokrate iz nato-a,brisela i biden administracije..to sve sporo,aljkavo putler im ja dao debelu prednost a oni je tope u putlerovu korist opet..putlercic im je toliko strah utjerao zapadnjacima da sto god poduzmu sve zavrsava sto sam napisao..'odlucno uzvracamo..mozda'..ili..'mi smo za akciju..ali bolje razgovarat sa putinom' ....pa skuzio ih je zelenski..da bi se ovi sad zvekli iz svega i da padaju jos uvijek na putinove blefoveMDMiridije wrote:vuksadinare wrote:...nato odgovor:'odlucno..mozda'
Ovaj je degenerik dao savezu bukvalno razlog za postojanje...dao babarogu bez zadrske. Da ovo ne znam kako zavrsi sve zemlje ce za buducnost traziti energetske alternative. Sve mediokritete po EU koji su se naslikavali s njim i nosali majice s njegovim likom bacio u defenzivu...zemlje koje nisu ni razmisljale o ulasku razmisljaju. Svedska i Svicarska jebote se ukljucile na svoj nacin. Ni u najludjim snovima protivnici tog celavog idiota nisu mogli se ovome nadati.
Jučer si napisa šta će nama Dodik a nemaš pojma da Bakir i njegovi oće njemu EU sankcije kako bi oni majorizirali i Hrvate i Srbe.
Evropa pokleknula pred Orbanom: Ništa od EU sankcija za Dodika
by vuksadinare Today at 5:43kakve to veze ima sa hrvatima u bh-a?..ti su izgubljeni u prostoru i vremenu ...nit imaju kvalitetan politicki kadar a zele da im sve rjese plenkovic i milanovoc dok oni po mistriji i biznisu kurca sviraju..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Od vas nekoliko forumaša priča je Srbija, Srbija, napast Srbiju i to vam je fiks ideja i ništa drugo ne vidite.
Pa pomalo. Sjebat će se ona i sama.
Pa pomalo. Sjebat će se ona i sama.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ukrajinska vojska ogromnom eksplozijom uništila puno ruskih tenkova!
crvenkasti-
2014-04-17
MDMiridije wrote:dzango wrote:MDMiridije wrote:
3.103 pregleda
7. 10. 2018.
Ne znam čemu služe ovi snimci, koji su uglavnom montirani i stari po nekoliko godina, sem za stvaranje neke lažne slike i međusobno bodrenje. Nekima očigledno nije dosta medijskih govana i traže još. Bolesna psiha.
Ne znam ni ja cemu je sluzilo sto si ti na starom forumu djevojkama slao slike kurca....osim radi stvaranja lazne slike i medjusobnog bodrenja
sigurno ga slika iz bokocrta , krupni plan
ne znam jel bilo a puno za trazit unartag
RUSKI oligarh Mikhail Fridman našao se na meti kritika nakon izjave da ne zna kako će živjeti nakon sankcija zbog kojih je prisiljen živjeti s 3 tisuće eura mjesečno (23 tisuće kuna).
Nakon ruske invazije na Ukrajinu Mikhail Fridman, milijarder iz Rusije "težak" više od 8.9 milijardi eura, našao se na udaru sankcija Europske unije zbog kojih će morati živjeti s 36 tisuća eura godišnje i potrebna mu je dozvola vlade Velike Britanije da troši novac. Iako je njegov mjesečni iznos sasvim dovoljan za pristojan život, on je samo tri tjedna nakon uvođenja sankcija izjavio da je za njega to nemoguće.
"Ne znam kako ću živjeti. Ne znam, zaista ne znam", rekao je Fridman za Bloomberg, a sankcije je nazvao neosnovanima i nepravednima.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ja nikada nikome nisam slao nikakve slike. Lažeš kao da si CNN u Ukrajini. NIje lepo da lažeš u tvojim godinama.MDMiridije wrote:dzango wrote:MDMiridije wrote:
3.103 pregleda
7. 10. 2018.
Je je lažem. Šifra "daj onu u čipki","napunit ću te ko mobitel".
Guest- Guest
To je sad u igri, ukrajinci to zasigurno znaju, nadajmo se da će poduzeti krajnje napore kako bi ruse usporili maksimalno dok im ne dođe ova zadnja tranša oružja kako bi dodatno raščistili nebo... Kad raščiste nebo onda je za očekivati da će slavna ruska bježanijska ubaciti u rikverc do jaja... Sa ovako motiviranom vojskom i odličnim protuoklopnim sredstvima, nadzorom bojišta u realnom vremenu, teško predvidljivim taktičkim zamislima ukrajinska vojska može rusima nanositi štetu i gubitke koji će biti dostatni da rusi ne budu u mogućnosti postići strateški zacrtane ciljeve... A tko zna možda se situacija razvije i u smjeru da nekoliko država izvan kišobrana NATOa donese odluku da se izravno uključi u rat na strani ukrajine...
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
Naravno da lažeš. Nikome nikada nisam slao nikakve slike. A kada su tražile moju sliku, stavljao sam sliku pokojnog Miše Tumbasa. Ne znam čemu tvoje laganje i citati sa kojima nemam nikakve veze. Pitaj bilo koju forumašicu da li sam imao ijednu lascivnu poruku ili sliku i onda jedi govna kada ti kažu da od toga nema ništa. Ne budi Ukrajinac, ne budi lažovčina, ne budi ološ.MDMiridije wrote:Je je lažem. Šifra "daj onu u čipki","napunit ću te ko mobitel".
michaellcmacha wrote:pa jebo ti pas usta mentalno retardirana, pobio bi švabo ruse sve do jednog da im zapad nije pomogao... samo i jedino zbog savezničke pomoći su ruska govna preživjela njemački napad... glumiš tu neku pamet kretenčino a osnovne postavke nisi usvojio...mentalitet wrote:Kako se ono kaze?Ima ih ko rusa.Kada ih schwabo u ono vrijeme nije mogao pobiitii sumnjam da ce sa ovim shto posjeduju od oruzja iitko moci.
Ishta tebi netko treba da odgovori ?Toje kao da djetetu koje je poshlo u skolu objashnjavash vishu matenatiku.Zato je bolje da ne kazem nishta osiim mozda da zadovoljim tvoj bolesni ego pa napishem da si u pravu iako miislim drugachije.
Oni se zajebavaju i pjevaju, a u Ukrajini rat, a Nijemci nemaju jesti mesa.
crvenkasti-
2014-04-17
No no smiri se. Ok nisi slao nikome slike ćune niti pisao perverzije koje bi Kaligulu šokirale. Eto
Guest- Guest
Pazi se DZango zapamtio ti je kurac ,izgleda se opsno pali na srpski:)))MDMiridije wrote:dzango wrote:MDMiridije wrote:
3.103 pregleda
7. 10. 2018.
MDMiridije wrote:No no smiri se. Ok nisi slao nikome slike ćune niti pisao perverzije koje bi Kaligulu šokirale. Eto
Btw, u Srbiji se ne kaže "mobitel".
crvenkasti-
2014-04-17
mentalitet wrote:Pazi se DZango zapamtio ti je kurac ,izgleda se opsno pali na srpski:)))MDMiridije wrote:dzango wrote:
3.103 pregleda
7. 10. 2018.
K'nozi
Guest- Guest
crvenkasti wrote:
Ukrajinska vojska ogromnom eksplozijom uništila puno ruskih tenkova!
Prva 3 dana invazije...ovo baš i nije bilo lijepo, ovako se gosti ne dočekuju.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:ovo baš i nije bilo lijepo
Nije lijepo, ali čovjeku je milo gledati. Imaš još?
crvenkasti-
2014-04-17
Naravno da nisam. Nisam ti ja kriv što postuješ snimke iz 2018. kao današnje i onda ne znaš šta bi pa lažeš kao pas.MDMiridije wrote:No no smiri se. Ok nisi slao nikome slike ćune niti pisao perverzije koje bi Kaligulu šokirale. Eto
Kada im dokažeš da lažu, onda lažu još više i udaraju ispod pojasa. Nije mi jasan taj poriv.mentalitet wrote:Pazi se DZango zapamtio ti je kurac ,izgleda se opsno pali na srpski:)))MDMiridije wrote:dzango wrote:
3.103 pregleda
7. 10. 2018.
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 20 of 50