Ruska invazija na Ukrajinu
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Zapad na ovakva nehumana djela ukrajinske vojske ostaje nijem:
Last edited by crvenkasti on 20/3/2022, 18:23; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
abraham wrote:Kaze kolega Marcel da je Rus spreman odricati se..... Bilo jako tesko pogoditi a kriza jos nije niti pocela. Daklem novi slogan u Rusiji-za red spremni. Koji im je kurac ovo sve trebalo???????Eroo wrote:
Bio sam u Moskvi u vrijeme kad je CCCP raspadao.
Kilometarska kolona čeka na sladoled...
Pitam jednoga u redu na šta se čeka, veli mi "Ja ne znaju".
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
crvenkasti wrote:Smradovi su počeli pucati i strašne termobarične rakete TOS-1a.
To znači da im ne ide po planu u Ukrajini. Inače im ne bi trebale.
Jesam li dobro napisao?
Crveni, evo ih ovdje isto s termobaricnim.
Guest- Guest
MDMiridije wrote:
Gule ih ko "ohrovt"...Zanimljivo mi je kako im skidaju generale i pukovnike. Kako ih samo "pronađu".
2016-07-22
haahhahahaha bog te jhebo explozije hahahaha,MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:Smradovi su počeli pucati i strašne termobarične rakete TOS-1a.
Jesam li dobro napisao?
inače michael hoffman do sada jedan od boljih analitičara ovoga rata, ukrainski židov iz kijeva, rođen tamo, sada amerikanac, do sada je imao odlične analize
https://twitter.com/KofmanMichael/status/1505596135867662336
opisao stanje na terenu.. da u par rečenica napišem njegovo mišljenje(sa kojim se slažem).. stanje je zapelo.. ruska ofenziva na većini fronte je gotova, a ukrainci nemaju snage za velike kontra napade.
rusi će se braniti na drugim frontovima, i sve su karte bacili na uzimanje Mariopola i okruživanje UKR snaga u Donbasu. To je trenutno stanje. vjerojatno bi cilj rusa bio osvajanje maripola i idealno okruživanje ukrainaca u donbasu, kako bi mogli to koristiti kao jaču polugu u pregovorima, i eventualno onda Putin može proglasiti "pobjedu" ako na račun toga dobije barem nekakve ustupke
https://twitter.com/KofmanMichael/status/1505596135867662336
opisao stanje na terenu.. da u par rečenica napišem njegovo mišljenje(sa kojim se slažem).. stanje je zapelo.. ruska ofenziva na većini fronte je gotova, a ukrainci nemaju snage za velike kontra napade.
rusi će se braniti na drugim frontovima, i sve su karte bacili na uzimanje Mariopola i okruživanje UKR snaga u Donbasu. To je trenutno stanje. vjerojatno bi cilj rusa bio osvajanje maripola i idealno okruživanje ukrainaca u donbasu, kako bi mogli to koristiti kao jaču polugu u pregovorima, i eventualno onda Putin može proglasiti "pobjedu" ako na račun toga dobije barem nekakve ustupke
kud bježe, pa zar nije to strašna ruska vojska, koja ima taive borbene sposobnosti da može u roku 48 sati dohajati do NormandijeAssadNaPodmornici wrote:haahhahahaha bog te jhebo explozije hahahaha,MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:Smradovi su počeli pucati i strašne termobarične rakete TOS-1a.
Jesam li dobro napisao?
2015-08-08
jbt ekipa pomirisala malo baruta, i napustila sustave svaki košta po 40milijuna kuna..michaellcmacha wrote:kud bježe, pa zar nije to strašna ruska vojska, koja ima taive borbene sposobnosti da može u roku 48 sati dohajati do NormandijeAssadNaPodmornici wrote:haahhahahaha bog te jhebo explozije hahahaha,MDMiridije wrote:
Piše da je snimka iz 2016 godine al svakako zanimljiva.Eroo wrote:MDMiridije wrote:
Gule ih ko "ohrovt"...Zanimljivo mi je kako im skidaju generale i pukovnike. Kako ih samo "pronađu".
https://www.ukrinform.net/rubric-ato/3433264-enemy-will-not-hide-ukrainian-military-shows-work-of-stugnap-antitank-missile-system.html
Ovo je neki ukrajinski Kornet.
https://en.wikipedia.org/wiki/Skif_(ATGM)
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:Smradovi su počeli pucati i strašne termobarične rakete TOS-1a.
Jesam li dobro napisao?
ATGW “STUGNA P” falls into the calculation of the mortar
3.103 pregleda
7. 10. 2018.
Ne znam čemu služe ovi snimci, koji su uglavnom montirani i stari po nekoliko godina, sem za stvaranje neke lažne slike i međusobno bodrenje. Nekima očigledno nije dosta medijskih govana i traže još. Bolesna psiha.
Ukrajinci nemaju Budu Loncara da lobira i trazi embargo za zaracene strane.
Nemaju ni Racana da preda puske TO ruskoj armiji.
Bez takvih, dobro se i drze:)
Nemaju ni Racana da preda puske TO ruskoj armiji.
Bez takvih, dobro se i drze:)
dijagram-
2015-08-09
Eroo wrote:
Zapadni dio Kyiva su riješili...
2016-07-22
vuksadinare wrote:...nato odgovor:'odlucno..mozda'
Ovaj je degenerik dao savezu bukvalno razlog za postojanje...dao babarogu bez zadrske. Da ovo ne znam kako zavrsi sve zemlje ce za buducnost traziti energetske alternative. Sve mediokritete po EU koji su se naslikavali s njim i nosali majice s njegovim likom bacio u defenzivu...zemlje koje nisu ni razmisljale o ulasku razmisljaju. Svedska i Svicarska jebote se ukljucile na svoj nacin. Ni u najludjim snovima protivnici tog celavog idiota nisu mogli se ovome nadati.
Guest- Guest
dzango wrote:
Ne znam čemu služe ovi snimci, koji su uglavnom montirani i stari po nekoliko godina, sem za stvaranje neke lažne slike i međusobno bodrenje. Nekima očigledno nije dosta medijskih govana i traže još. Bolesna psiha.
Pa eto, da vidiš da nije vrijedno koliko je vrijedna takva i slična gvožđurija.
Učenja nikad previše...
2016-07-22
dzango wrote:MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:Smradovi su počeli pucati i strašne termobarične rakete TOS-1a.
Jesam li dobro napisao?
ATGW “STUGNA P” falls into the calculation of the mortar
3.103 pregleda
7. 10. 2018.
Ne znam ni ja cemu je sluzilo sto si ti na starom forumu djevojkama slao slike kurca....osim radi stvaranja lazne slike i medjusobnog bodrenja
Guest- Guest
ma sve pet..ali gledam ove birokrate iz nato-a,brisela i biden administracije..to sve sporo,aljkavo putler im ja dao debelu prednost a oni je tope u putlerovu korist opet..putlercic im je toliko strah utjerao zapadnjacima da sto god poduzmu sve zavrsava sto sam napisao..'odlucno uzvracamo..mozda'..ili..'mi smo za akciju..ali bolje razgovarat sa putinom' ....pa skuzio ih je zelenski..da bi se ovi sad zvekli iz svega i da padaju jos uvijek na putinove blefoveMDMiridije wrote:vuksadinare wrote:...nato odgovor:'odlucno..mozda'
Ovaj je degenerik dao savezu bukvalno razlog za postojanje...dao babarogu bez zadrske. Da ovo ne znam kako zavrsi sve zemlje ce za buducnost traziti energetske alternative. Sve mediokritete po EU koji su se naslikavali s njim i nosali majice s njegovim likom bacio u defenzivu...zemlje koje nisu ni razmisljale o ulasku razmisljaju. Svedska i Svicarska jebote se ukljucile na svoj nacin. Ni u najludjim snovima protivnici tog celavog idiota nisu mogli se ovome nadati.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu