Ruska invazija na Ukrajinu
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Kada im dokažeš da lažu, onda lažu još više i udaraju ispod pojasa. Nije mi jasan taj poriv.mentalitet wrote:Pazi se DZango zapamtio ti je kurac ,izgleda se opsno pali na srpski:)))MDMiridije wrote:dzango wrote:
ATGW “STUGNA P” falls into the calculation of the mortar
3.103 pregleda
7. 10. 2018.
Ne znam čemu služe ovi snimci, koji su uglavnom montirani i stari po nekoliko godina, sem za stvaranje neke lažne slike i međusobno bodrenje. Nekima očigledno nije dosta medijskih govana i traže još. Bolesna psiha.
Ne znam ni ja cemu je sluzilo sto si ti na starom forumu djevojkama slao slike kurca....osim radi stvaranja lazne slike i medjusobnog bodrenja
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Naravno da nisam. Nisam ti ja kriv što postuješ snimke iz 2018. kao današnje i onda ne znaš šta bi pa lažeš kao pas.MDMiridije wrote:No no smiri se. Ok nisi slao nikome slike ćune niti pisao perverzije koje bi Kaligulu šokirale. Eto
Pa pošalji mu kad toliko želi. Ja bih mu poslao moj, ali moj je prevelik.
crvenkasti-
2014-04-17
dzango wrote:Naravno da nisam. Nisam ti ja kriv što postuješ snimke iz 2018. kao današnje i onda ne znaš šta bi pa lažeš kao pas.MDMiridije wrote:No no smiri se. Ok nisi slao nikome slike ćune niti pisao perverzije koje bi Kaligulu šokirale. Eto
Ovaj snimak sam barem 3 puta unatrag par godina stavio. Redovito kad je netko Buratino spominjao.
I tako....čipka čipka cingilidingili
Guest- Guest
crvenkasti wrote:dzango wrote:Naravno da nisam. Nisam ti ja kriv što postuješ snimke iz 2018. kao današnje i onda ne znaš šta bi pa lažeš kao pas.MDMiridije wrote:No no smiri se. Ok nisi slao nikome slike ćune niti pisao perverzije koje bi Kaligulu šokirale. Eto
On šalje samo djevojkama i ženama.
Guest- Guest
Snimak koji si postovao sa Jutjuba je postavljen 2022. Znači opet lažeš.MDMiridije wrote:dzango wrote:Naravno da nisam. Nisam ti ja kriv što postuješ snimke iz 2018. kao današnje i onda ne znaš šta bi pa lažeš kao pas.MDMiridije wrote:No no smiri se. Ok nisi slao nikome slike ćune niti pisao perverzije koje bi Kaligulu šokirale. Eto
Ovaj snimak sam barem 3 puta unatrag par godina stavio. Redovito kad je netko Buratino spominjao.
I tako....čipka čipka cingilidingili
Čipka ti u gaćama jajaro lažovska.
Ne šaljem nikome govno lažovsko. Nađi jednu forumašicu kojoj sam poslao bilo kakvu sliku.MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:dzango wrote:
Naravno da nisam. Nisam ti ja kriv što postuješ snimke iz 2018. kao današnje i onda ne znaš šta bi pa lažeš kao pas.
Je ovaj ko ovaj jadan ne bio. Imaš ga u 30 verzija do sada barem
Ne žesti se toliko. Odi malo kataloge s rubljem gledati,bolje ćeš se osjećati hehehe
Ne žesti se toliko. Odi malo kataloge s rubljem gledati,bolje ćeš se osjećati hehehe
Guest- Guest
jednokratni ručni raketni bacač RSHG-2, KALIBAR 72,5mm ili RPG 26Šandor Winnetou wrote:AssadNaPodmornici wrote:još malo snimki sa mariopola.. moguće da je ista prethodna samo sa drugog kuta..
međutim na prvoj sekundi i drugoj sekundi videa se vidi neko zarobljeno oružje.. pretpostavljan da je neispucano, protuoklopno oružje.. što će braniteljima Mariopola odlično doći..
može li miha ili tree potvrditi o čemu se radi na prvoj i drugoj sekundiIskreno ne mogu razaznati, ovi manjeg kalibra mi djeluju kao jednokratni raketni bacači tipa zolja no ovo daleko većeg kalibra mi je potpuno nejasno o čemu se radi.lockquote class="link_embed">
i višenamjenski RMG, KALIBAR 105mm
to su ručna protuoklopna sredstva novije ruske proizvodnje,
ONO CJEVASTO TANJEG FI, JE OG 7B, PROJEKTIL ZA RPG 7
TO MI TAK NEKAK IZGLEDA
2015-08-08
dzango wrote:Ne šaljem nikome govno lažovsko. Nađi jednu forumašicu kojoj sam poslao bilo kakvu sliku.MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:
Okej, evo....nisi slao nikome slike svoje ćune i nisi slao nikakve slike.
Guest- Guest
MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:dzango wrote:
Naravno da nisam. Nisam ti ja kriv što postuješ snimke iz 2018. kao današnje i onda ne znaš šta bi pa lažeš kao pas.
Nema više toga, muško, žensko, svi smo sad ravnopravni. Ako voliš pimpek, ne ustručavaj se tražiti.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja u to prosto ne vjerujem, zar on?MDMiridije wrote:Je ovaj ko ovaj jadan ne bio. Imaš ga u 30 verzija do sada barem
omni-
2014-04-12
Ima i PDF Sex na ovom forumu pa tamo pričajte.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
crvenkasti wrote:MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:
Nema više toga, muško, žensko, svi smo sad ravnopravni. Ako voliš pimpek, ne ustručavaj se tražiti.
Koliko god se ti nudio....neka hvala
Guest- Guest
RayMabus wrote:Ima i PDF Sex na ovom forumu pa tamo pričajte.
Jel ti ovo ozbiljno nekome spočitavaš offtopic?
Guest- Guest
MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:MDMiridije wrote:
Ili Đangov, ili ni jedan.
crvenkasti-
2014-04-17
ŠTO JE OVO kakva je ovo sprdačina...AlfaOmega wrote:Russian Spetsnaz unit clashed with Ukrainian soldiers in a village around Kyiv Oblast. At the end of the footage, a captured Ukrainian soldier can be seen. pic.twitter.com/HZ6hET0BSW
— CaucasusWarReport (@Caucasuswar) March 20, 2022Ramzan Kadyrov put to use a captured Ukrainian Novator APC from the 4th operational brigade of the Ukrainian Armed Forces . pic.twitter.com/GEcy0sZDv1
— CaucasusWarReport (@Caucasuswar) March 20, 2022
2015-08-08
Ne sluša mi se vaša rasprava o muškim spolnim organima.MDMiridije wrote:RayMabus wrote:Ima i PDF Sex na ovom forumu pa tamo pričajte.
Jel ti ovo ozbiljno nekome spočitavaš offtopic?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sad se pereš kroz zajebanciju ali to što si uradio je ružno.MDMiridije wrote:Je ovaj ko ovaj jadan ne bio. Imaš ga u 30 verzija do sada barem
Ne žesti se toliko. Odi malo kataloge s rubljem gledati,bolje ćeš se osjećati heh
dzango wrote:Sad se pereš kroz zajebanciju ali to što si uradio je ružno.MDMiridije wrote:Je ovaj ko ovaj jadan ne bio. Imaš ga u 30 verzija do sada barem
Ne žesti se toliko. Odi malo kataloge s rubljem gledati,bolje ćeš se osjećati heh
A što sam točno napravio?
Guest- Guest
crvenkasti wrote:MDMiridije wrote:crvenkasti wrote:
Ili Đangov, ili ni jedan.
Ehe...dobra. Šta je je
Guest- Guest
da sumiramo , floyd ga izvadija slika iz bokocrta pa slao zenama na forumu i rekao da nije
zatim se razvila rasprava o nekim pederskim poslovima a unda je dobri i posteni @ray nekome rekao da prestane spamati temu , sjajno
zatim se razvila rasprava o nekim pederskim poslovima a unda je dobri i posteni @ray nekome rekao da prestane spamati temu , sjajno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu