Ruska invazija na Ukrajinu
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Eroo, nece niko od Ukra pravit Ruse.
Ali ce napravit to da NATO i Amerikanci vise nece biti u Ukrajini
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Šandor Winnetou dislikes this post
Ti s druge strane nisi prijetnja nikome. Čak više dođeš ko utjeha. Kad god je netko na poslovnom,kreativnom ili psihičkom dnu....jedan pogled na tebe i akcije mu momentalno skoče 300%.
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Šandor Winnetou likes this post
Zar putin nije obećao, ili mu je nešto krenilo po zlu?Ringo10 wrote:Eroo, nece niko od Ukra pravit Ruse.
Evo nešto od danas za tebe, uživaj naZi.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
https://www.jutarnji.hr/video/news/gladni-su-nemaju-goriva-gube-sve-bitke-ukrajinci-ih-ponizavaju-brisu-pod-s-njima-15171955
2016-07-22
Mrtav ruski vojnik:
Hahaha. On mrtav, a ukrajinski vojnik živ:
crvenkasti-
2014-04-17
Jebote jel uopće moguće biti toliko mutav i iznosit teze tipa "rusi oslobađaju ukrajinu" "rusi se bore za dobrobit cijelog svijeta" i slično... Kad čovjek pročita maloumne prosere ovog teškog duševnog bolesnika zapita se kako je moguće da takvi prođu ispod radara zdravstvenom sustavu koji bi te mentalne deficite morao držati pod kontrolom
2015-08-08
michaellcmacha wrote: radar u zdravstvenom sustavu koji bi te mentalne deficite morao držati pod kontrolom
Jel postoji to u Hrvatskoj?
crvenkasti-
2014-04-17
https://net.hr/danas/svijet/putinove-trupe-unistavaju-mocna-zapadna-oruzja-dronovi-kamikaze-barjaktari-helikopteri-ali-i-nocna-mora-sssr-a-iz-afganistana-66db5592-a6af-11ec-a398-36bfbd1725ee
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
MDMiridije wrote:Ti s druge strane nisi prijetnja nikome. Čak više dođeš ko utjeha. Kad god je netko na poslovnom,kreativnom ili psihičkom dnu....jedan pogled na tebe i akcije mu momentalno skoče 300%.
Ma ne dira to mene samo ti laprdaj. Samo imaj na umu ono sto sam rekao a to je da imas jos pandemiju covida koja nece stati jer je rat u ukrajini i jos fali da ludi ameri ili britsi posiju jos koji virus tek onda smo najebali. Jebes atomske prema virusima atomska je bezazlena igracka.
Svako dobro i pocni razmisljati kriticki i objektivno. A navijaj za neki klub sportski a ne tko ce vise ljudi pobiti.
Guest- Guest
Očito je spaljen do ibera a zdravstvo ga ne može locirati jer sere isključivo ovdje na hr. forumu. Zna da bi za takvo što u australiji davno bio zatvoren tamo gdje mu je i mjesto a gdje bi pola godine samo tražio vrata kad bi mu skinuli rukave s leđa.michaellcmacha wrote:Jebote jel uopće moguće biti toliko mutav i iznosit teze tipa "rusi oslobađaju ukrajinu" "rusi se bore za dobrobit cijelog svijeta" i slično... Kad čovjek pročita maloumne prosere ovog teškog duševnog bolesnika zapita se kako je moguće da takvi prođu ispod radara zdravstvenom sustavu koji bi te mentalne deficite morao držati pod kontrolom
crvenkasti wrote:Mrtav ruski vojnik:
Svi vojnici u Rusiji su živi i zdravi, Bogu hvala i slava.
Dio njih u Ukrajini su kriminalci, ili su ih kriminalci poslali.
2016-07-22
koji kreten moraš biti pa napisati da ć rusi napraviti da ameri i NATO neće biti u Ukrajini... što bi to rusi uopće napravili kad bi kojim slučajem koliko toliko normalni amerikanci popizdili i donijeli odluku da se full uključe u ovaj rat... pa da recimo spizde jedno 1000 preciznih projektila po ruskim na izvolte ciljevima oš u ukrajini oš u graničnoj zoni ukrajine... ono jednostavno odjebu pizdu koja prijeti nuklearnim oružjem, jer mu i po toj osnovi imaju s čime parirati, i sjebu mu shemu za manje od 24 sata... a što su itekako sposobni, za razliku od ... a da bolje da ne jer bi rusi u tom slučaju iz očaja potegli nuklearno oružje i onda šupak epikur neće moći platiti ratu kredita za one apartmane...Šandor Winnetou wrote:Očito je spaljen do ibera a zdravstvo ga ne može locirati jer sere isključivo ovdje na hr. forumu. Zna da bi za takvo što u australiji davno bio zatvoren tamo gdje mu je i mjesto a gdje bi pola godine samo tražio vrata kad bi mu skinuli rukave s leđa.michaellcmacha wrote:Jebote jel uopće moguće biti toliko mutav i iznosit teze tipa "rusi oslobađaju ukrajinu" "rusi se bore za dobrobit cijelog svijeta" i slično... Kad čovjek pročita maloumne prosere ovog teškog duševnog bolesnika zapita se kako je moguće da takvi prođu ispod radara zdravstvenom sustavu koji bi te mentalne deficite morao držati pod kontrolom
2015-08-08
Eroo wrote:crvenkasti wrote:Mrtav ruski vojnik:
Ne znam, lijepo je vidjeti , njihov mrtav, a naš živ. Nekako mi milo.
Daj još takvih slika, ako imaš.
crvenkasti-
2014-04-17
Gnječ wrote:MDMiridije wrote:Ti s druge strane nisi prijetnja nikome. Čak više dođeš ko utjeha. Kad god je netko na poslovnom,kreativnom ili psihičkom dnu....jedan pogled na tebe i akcije mu momentalno skoče 300%.
Ma ne dira to mene samo ti laprdaj. Samo imaj na umu ono sto sam rekao a to je da imas jos pandemiju covida koja nece stati jer je rat u ukrajini i jos fali da ludi ameri ili britsi posiju jos koji virus tek onda smo najebali. Jebes atomske prema virusima atomska je bezazlena igracka.
Svako dobro i pocni razmisljati kriticki i objektivno. A navijaj za neki klub sportski a ne tko ce vise ljudi pobiti.
Sad svako dobro ha? lol
Guest- Guest
Volite vi slike iskasapljenih, ne trebaš mi to objašnjavati.crvenkasti wrote:Eroo wrote:crvenkasti wrote:Mrtav ruski vojnik:
Samo još nismo vidjeli kako izgleda kad se djeca bacaju lavovima kao hranu.
Možda ti imaš u svom albumu nešto takvo?
2016-07-22
evo drugovima rusofilima u europi i u hrvatskoj da danas vide kako bi mogli u narednom razdoblju završiti...
2015-08-08
Eroo wrote:Volite vi slike iskasapljenih, ne trebaš mi to objašnjavati.crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Samo još nismo vidjeli kako izgleda kad se djeca bacaju lavovima kao hranu.
Možda ti imaš u svom albumu nešto takvo?
Ima tre puno slika mrtvih četnika. Jednom je stavio, i od onda više neće.
A baš bi bilo lijepo vidjeti.
Dobri su i mrtvi Rusi, ali mrtvi četnici, to je vrh!
crvenkasti-
2014-04-17
A jebo te koje su ovo imbeclilije ... ali dobro ... svaka budala ima svoje veseljeEroo wrote:
https://www.jutarnji.hr/video/news/gladni-su-nemaju-goriva-gube-sve-bitke-ukrajinci-ih-ponizavaju-brisu-pod-s-njima-15171955
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
MDMiridije wrote:Gnječ wrote:MDMiridije wrote:Ti s druge strane nisi prijetnja nikome. Čak više dođeš ko utjeha. Kad god je netko na poslovnom,kreativnom ili psihičkom dnu....jedan pogled na tebe i akcije mu momentalno skoče 300%.
Sad svako dobro ha? lol
napisao sam ti svako dobro jer se mičem s ovog foruma. nije meni mjesto ovdje. previše je ovdje psihopata i mentalno poremećenih pogotovo na ovoj temi sve luđak do luđaka. ja sam pokušao objektivno ali vi ste se u startu fanatički ukopali zauzeli strane i t više nema pameti samo žeđ za krvlju. korozivna i toksična atmosfera na forumu.
Guest- Guest
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu