Ruska invazija na Ukrajinu
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
MDMiridije wrote:Gnječ wrote:MDMiridije wrote:Ti s druge strane nisi prijetnja nikome. Čak više dođeš ko utjeha. Kad god je netko na poslovnom,kreativnom ili psihičkom dnu....jedan pogled na tebe i akcije mu momentalno skoče 300%.
Ma ne dira to mene samo ti laprdaj. Samo imaj na umu ono sto sam rekao a to je da imas jos pandemiju covida koja nece stati jer je rat u ukrajini i jos fali da ludi ameri ili britsi posiju jos koji virus tek onda smo najebali. Jebes atomske prema virusima atomska je bezazlena igracka.
Svako dobro i pocni razmisljati kriticki i objektivno. A navijaj za neki klub sportski a ne tko ce vise ljudi pobiti.
Sad svako dobro ha? lol
napisao sam ti svako dobro jer se mičem s ovog foruma. nije meni mjesto ovdje. previše je ovdje psihopata i mentalno poremećenih pogotovo na ovoj temi sve luđak do luđaka. ja sam pokušao objektivno ali vi ste se u startu fanatički ukopali zauzeli strane i t više nema pameti samo žeđ za krvlju. korozivna i toksična atmosfera na forumu.
Guest- Guest
Da...Gnječ wrote:MDMiridije wrote:Gnječ wrote:
Ma ne dira to mene samo ti laprdaj. Samo imaj na umu ono sto sam rekao a to je da imas jos pandemiju covida koja nece stati jer je rat u ukrajini i jos fali da ludi ameri ili britsi posiju jos koji virus tek onda smo najebali. Jebes atomske prema virusima atomska je bezazlena igracka.
Svako dobro i pocni razmisljati kriticki i objektivno. A navijaj za neki klub sportski a ne tko ce vise ljudi pobiti.
Sad svako dobro ha? lol
napisao sam ti svako dobro jer se mičem s ovog foruma. nije meni mjesto ovdje. previše je ovdje psihopata i mentalno poremećenih pogotovo na ovoj temi sve luđak do luđaka. ja sam pokušao objektivno ali vi ste se u startu fanatički ukopali zauzeli strane i t više nema pameti samo žeđ za krvlju. korozivna i toksična atmosfera na forumu.
Ali najgrotesknije je to što nema te gluposti u koju oni neće povjerovati samo ako odgovara njihovim politickim afinitetima i strastima
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Evo ovo
Nije mi jasan onaj kotlić sjeveroistocno od Kijeva ... na nekim mapama ga ima na nekima ga nema
ALi nebitno
Još da okruže Odesu i zauzmu taj dio obale, možda malo da podebljaju oko Kijeva a i ne moraju
Da završe Mariupolj i da dovrše područje LNR i DNR... to tamošnje snage odustat neće
I dalje i ne moraju da idu
Ovako kad gledam ja Ukrima ne vidim druge solucije nego da pristanu na ruske zahtjeve
Nije mi jasan onaj kotlić sjeveroistocno od Kijeva ... na nekim mapama ga ima na nekima ga nema
ALi nebitno
Još da okruže Odesu i zauzmu taj dio obale, možda malo da podebljaju oko Kijeva a i ne moraju
Da završe Mariupolj i da dovrše područje LNR i DNR... to tamošnje snage odustat neće
I dalje i ne moraju da idu
Ovako kad gledam ja Ukrima ne vidim druge solucije nego da pristanu na ruske zahtjeve
2015-09-24
Ringo10 wrote:Da...Gnječ wrote:MDMiridije wrote:
Sad svako dobro ha? lol
Ali najgrotesknije je to što nema te gluposti u koju oni neće povjerovati samo ako odgovara njihovim politickim afinitetima i strastima
ovo je otišlo predaleko. to više nema nikakve veze sa raspravom nego je postalo sadističko iživljavanje sa ogromnom dozom psihopatije. rastezati fotografije leševa i uživati u tom lešu i leševima mrtvim ljudima nebitno civili ili vojska mogu samo jako jako jako brutalno mentalno poremećeni umovi.
ja ne spadam među te zvijeri. ja mogu ponekad poslati nekog u pičku materinu ali nisam nekrofil ni sadista ni psihopata.
nema tu rasprave ova tema je brutalno svršavanje na leševe i sadistička koljačina.
takvima poručujem što dalje od mene.
Guest- Guest
marcellus wrote:max otjerao eskapeda? wow.
Ti nemaš takvu moć. Kolko god srao. Jebiga.
crvenkasti-
2014-04-17
marcellus wrote:max otjerao eskapeda? wow.
tu sam pseto smrdljivo. nije me max otjerao nego svi vi. a i tako sam imao namjeru otići sa ovog foruma nebitno o ovoj temi. s kim da razgovaram? sa toom? o čemu? glup si ko lobotomirana kokoš.
Guest- Guest
Ali nevjerojatno je to koliko se oni pale na tu Ukrajinu... toliko se ni na Hrvatsku u ratu nisu paliliGnječ wrote:Ringo10 wrote:Da...Gnječ wrote:
ovo je otišlo predaleko. to više nema nikakve veze sa raspravom nego je postalo sadističko iživljavanje sa ogromnom dozom psihopatije. rastezati fotografije leševa i uživati u tom lešu i leševima mrtvim ljudima nebitno civili ili vojska mogu samo jako jako jako brutalno mentalno poremećeni umovi.
ja ne spadam među te zvijeri. ja mogu ponekad poslati nekog u pičku materinu ali nisam nekrofil ni sadista ni psihopata.
nema tu rasprave ova tema je brutalno svršavanje na leševe i sadistička koljačina.
Ne kontam, šta im znači Ukrajina
Ukrajina je tragedija koju je inicirao Zapad jer je Amerikancima odgovaralo da se Rusi uvale u rat
I na kraju su doveli Ruse da nisu imali izbora
Ali ovi na forumu, pa to je nevjerojatno
2015-09-24
35 minutes ago - 50°25′N 34°56′E
Russian military column was destroyed near Trostyanets
Eroo- Posts : 78940
2016-07-22
Eroo ti si jedan luđak
Ali nisi sam ovdje ...ima vas još
2015-09-24
Šandor Winnetou dislikes this post
ti i tvoj zemo safet ste najveći luđaci i psihički nestabilne osobeRingo10 wrote:Eroo ti si jedan luđak
Ringo10 wrote:Evo ovo
ALi nebitno
A ono iznad je iz "kotlića".
Ne možeš kotlić kontolirati iz Crnog mora, naZi!
Čak ni ovakarta ne odslikava pravo stanje.
Trebalo je ucrtat samo ceste s ruskim kolonama, ali ni one nisu "oslobođenje"
ako ih uništavaju Ukrajinci.
2016-07-22
Ja sam samo bio svjestan još od 2013te kad je krenulo ono na Majdanu da je u pitanju ekipa vrlo opasnih ekstremista kojima upravlja Amerika ali i da su oni nepredvidljivi i da su vrlo opasni za svjetski mirAssadNaPodmornici wrote:ti i tvoj zemo safet ste najveći luđaci i psihički nestabilne osobeRingo10 wrote:Eroo ti si jedan luđak
Riječ je o luđacima koji su spremni gurnuti cijeli svijet u nuklearni rat samo da vide Rusiju u plamenu i ognju
I sad su Rusi shvatili da nemaju izbora i da se sa tim zlom moraju razračunati jer su ti manijaci bili blizu stjecanja nuklearnog oružja koje se oni ne bi libili da upotrijebe.Također bi blo vrlo smrtonosno ako bi neka od onih biolaboratorija došla njima u ruke
Vi podržavate nešto toliko opako da niste ni svjesni
Ako Rusija uništi tu bulumentu luđaka napravit će svijetu uslugu i to veliku
2015-09-24
Samo za naZi Ringa!
Jebiga, Ringo, ne možeš pojedince naoružane s Javelinom i NLAW-om gađati s raketama s brodova u Crnom moru.
Jebiga, Ringo, ne možeš pojedince naoružane s Javelinom i NLAW-om gađati s raketama s brodova u Crnom moru.
2016-07-22
ti si jednostavno psihički rastrojena osoba kao i tvoj zemo safet. živiš u paralernoj stvarnosti, nemaš života osim na forumu, niti posao , niti išta, niti prijatelja, fantaziraš o nekim brojkama i bitkama u svojoj glavi, jedino je razlika u odnosu na safeta ti nisi u dubini duše zla osoba koliko je ovaj psihopat zao.Ringo10 wrote:Ja sam samo bio svjestan još od 2013te kad je krenulo ono na Majdanu da je u pitanju ekipa vrlo opasnih ekstremista kojima upravlja Amerika ali i da su oni nepredvidljivi i da su vrlo opasni za svjetski mirAssadNaPodmornici wrote:ti i tvoj zemo safet ste najveći luđaci i psihički nestabilne osobeRingo10 wrote:Eroo ti si jedan luđak
Riječ je o luđacima koji su spremni gurnuti cijeli svijet u nuklearni rat samo da vide Rusiju u plamenu i ognju
I sad su Rusi shvatili da nemaju izbora i da se sa tim zlom moraju razračunati jer su ti manijaci bili blizu stjecanja nuklearnog oružja koje se oni ne bi libili da upotrijebe.Također bi blo vrlo smrtonosno ako bi neka od onih biolaboratorija došla njima u ruke
Vi podržavate nešto toliko opako da niste ni svjesni
Ako Rusija uništi tu bulumentu luđaka napravit će svijetu uslugu i to veliku
pazi taj psihopat safet je jednom u komadu proveo 28 sati budan na forumu , vodeći neki svoj rat sa koronom, spamajući lažne vijesti, dezinformacije, i sada kada je Putin praktički "ukinuo koronu" psihopat je našao novo područje. a prije toga je zagovarao eliminiranje, trovanje i sve ostalo zdravih osoba, svega, i to. psihički bolesna osoba, on, ti i Putin ste dokaz, kada netko navrši 60godina da jednostavno vas treba maknuti sa pozicije moći. ako ste sposobni još raditi , može super, ali ne smite biti u poziciji gdje se odlučuje o drugim životima
Niste vi svjesni koga tamo podržavate
A još je tragičnije ako jeste svjesni
A još je tragičnije ako jeste svjesni
2015-09-24
Šandor Winnetou dislikes this post
Još jedan "kotlić" za Ringa...to je onaj "sad ga vidiš-sad ga ne vidiš", a tu je.
Černihiv je previsoka kultura za barbare koji ga pokušavaju pokoriti.
što se tiče Gnječa i ovih labaratorija, istina je da su Ameri desetljećima financirali te labaratorije u Ukraini, pa i šugavoj Kini i baš taj lab gdje su lab gdje su ovi razvili koronu, ali to Rusima nije bio povod za rat.
Rusi su jasno rekli da im je razlog za ratovanje, "denacifikacija i demilitarizacija ukraine" a cilj im je bio kako je Lukašenko prezentirao, okupiranje 2/3 države sa 3/4 populacije, kroz period od dva tjedna, uz minimalne Ruske(ali i Ukr žrtve) te minimalno razaranje .
To im nije uspjelo, imaju gadne gubitke, ravnaju sve živo artiljeriom, srušili su grad gdje 50% stanovnika su etnički Rusi, pobili su više svojih Rusa u ova 2-3 tjedna u Mariopolu nego Ukrainci u 8godina ratovanja, i naravno zapeo im rat pa vade se i na labaratorije.
Kada su krenuili prvi dan nigdje nisu spominjali labaratorije, mogli su prvi dan izraketirati te labaratorije i reći, "bili smo ugroženi od toga i evo bombardirali smo ih krstarećim i balističkim projektilima i to je to". nitko Putinu nebi zamjerio ništa.
Rusi su jasno rekli da im je razlog za ratovanje, "denacifikacija i demilitarizacija ukraine" a cilj im je bio kako je Lukašenko prezentirao, okupiranje 2/3 države sa 3/4 populacije, kroz period od dva tjedna, uz minimalne Ruske(ali i Ukr žrtve) te minimalno razaranje .
To im nije uspjelo, imaju gadne gubitke, ravnaju sve živo artiljeriom, srušili su grad gdje 50% stanovnika su etnički Rusi, pobili su više svojih Rusa u ova 2-3 tjedna u Mariopolu nego Ukrainci u 8godina ratovanja, i naravno zapeo im rat pa vade se i na labaratorije.
Kada su krenuili prvi dan nigdje nisu spominjali labaratorije, mogli su prvi dan izraketirati te labaratorije i reći, "bili smo ugroženi od toga i evo bombardirali smo ih krstarećim i balističkim projektilima i to je to". nitko Putinu nebi zamjerio ništa.
Šandor Winnetou likes this post
Jebli ti svi safeti mater.Možda i jesu. Pogledaj si DNK (haplotip), možda si nji'ov.AssadNaPodmornici wrote:ti i tvoj zemo safet ste najveći luđaci i psihički nestabilne osobeRingo10 wrote:Eroo ti si jedan luđak
2016-07-22
Eroo wrote:Još jedan "kotlić" za Ringa...to je onaj "sad ga vidiš-sad ga ne vidiš", a tu je.
A o Černihivu imaš ovdje ponešto:
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D1%96%D0%B3%D1%96%D0%B2#%D0%9C%D0%BE%D0%B2%D0%B0
2016-07-22
ček ček, nisi mi baš najjasniji, tebe zgrožava postavljanje fotografija i videa gdje se vide mrtvi ruski agrersorski vojnici koji već danima ubijaju ukrajinske civile i to nemilice... zašto bi bilo tko bio zvijer ako iskazuje pozitivan sentiment u situacijama, gdje ukrajinski branitelji SVOJE DRŽAVE I SVOG NARODA, ubijaju neprijatelje, a rusi su bez i jedne dvojbe AGRESORI I NEPRIJATELJI, pa ja sam od prvog dana bez ikakvog ustezanja rekao da cilj ukrajinskih branitelja, vojske, teritorijalaca, dragovoljaca mora biti fokusiran na UBIJANJE što je moguće većeg broja agresorskih neprijateljskih vojnika, i to je temeljem svih aktualnih važećih međunarodnih ratnih normi legitimno da legitimnije ne može biti... gle čuda pregledalo se na desetke video materijala gdje ukrajinci, koje ti percipiraš nacistima procesiraju zarobljene ruske vojnike i ciljano im uzimaju i objavljuju osobne dokumente, što je automatski jamstvo da im je život zajamčen, dok u isto vrijeme rusi javno deklariraju da nemaju namjeru poštivati običaje ratovanja, međunarodne ratne norme, objavljuju video materijale o zarobljenim ukrajinskim vojnicima bez da im se može utvrditi identitet koje planski lišavaju života, dok s druge strane hvataju i zarobljavaju ukrajinske civile od značaja ukrajini i za njih potražuju svoje vojnike... pa jel se tebi toliko pobrkalo... da ideš onoga tko se brani prozivati što ubija svog agresora i onda to nazivati sadističkim iživljavanjem... jebiga sory ali pretera ga ti...Gnječ wrote:Ringo10 wrote:Da...Gnječ wrote:
2015-08-08
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu