ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 5 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 5 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by epikur37 11/3/2022, 10:13

Ringo10 wrote:Epi boli Putina kitomir sta mislimo mi

On se odlucio obracunat sa ukrajinskim nacionalizmom i ekstremizmom koji ugrozava Rusku Federaciju

Hitller se isto bio odlučio obračunati sa židovskim lihvarima koji su ugrožavali Njemačku.

epikur37

2015-08-06

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by omni 11/3/2022, 10:26

epikur37 wrote:

On se odlucio obracunat sa ukrajinskim nacionalizmom i ekstremizmom koji ugrozava Rusku Federaciju

Hitller se isto bio odlučio obračunati sa židovskim lihvarima koji su ugrožavali Njemačku.
I sa neposlusnim Jugoslovenima i dosta toga, pa sad ni ja ne vidim u cemu je to Hitler bio negativan, samo je htio uciniti ono sto je njemu bilo jasno da treba. Bez obzira na neke sto su mu se suprostavili.. Cak je bio saveznik sa Rusima i popolovio mrsku Poljsku koja nam i danas treba biti mrska zato sto nije na strani Rusije.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by Ringo10 11/3/2022, 10:28

Ne znam koliko ti usporedbe imaju smisla
On nece dopustiti Americke rakete pod Harkova, da banderovska klika dodje do atomskog oruzja I nece cekat da mu iz biolaboratorija u UKR Ameri naprave pomor u Rusiji
Jebi ga, mozemo mi pametovati ali njima su te ugroze bile vrlo realne
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by marcellus 11/3/2022, 10:32

Boli i nas kitomir što misli Putin.

Svijet se odlučio obračunat s velikoruskim imperijalizmom i ekstremizmom koji ugrožava mir u svijetu. I Putinom.

Protiv njega je skoro cijela planeta, saveznika zapravo nema osim sirije, venecuele, srbije, kube i bjelorusije, a to su sve redom "shithole countries"

Kinezi se neće miješat, očito, pogotovo ne otvoreno.

Što misliš ko će u konačnici najebat?

2014-04-16

Back to top Go down

Post by epikur37 11/3/2022, 10:33

omni wrote:
epikur37 wrote:

I sa neposlusnim Jugoslovenima i dosta toga, pa sad ni ja ne vidim u cemu je to Hitler bio negativan. Cak je bio saveznik sa Rusima i popolovio mrsku Poljsku koja nam i danas treba biti mrska zato sto nije na strani Rusije.

Princip po kojem cilj opravdava sredstva vodi nas u to da ako sam gladan komotno razbijem prozor i susjedu iz škrinje uzmem kokoš.

Razlog, pa bio sam gladan.

U tom smislu i ovaj Putinov rat na Ukrajinu je izvan zakona i bilo kakve legitimnosti. A posljedice idu njemu na dušu i Rusiji na teret.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by omni 11/3/2022, 10:34

Ringo10 wrote:Ne znam koliko ti usporedbe imaju smisla
On nece dopustiti Americke rakete pod Harkova, da banderovska klika dodje do atomskog oruzja I nece cekat da mu iz biolaboratorija u UKR Ameri naprave pomor u Rusiji
Kakvih laboratorija? Napao je znajuci za laboratorije koje usput nikada nije spomanuo pa ih upravo sada na iznenadjenje sviju "otkrio"?? To mi slici na Iracke laboratorije u koje sigurno nikako nisi mogao povjerovati, a sada su ove sveto slovo na papiru, dajmenajme :D
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 11/3/2022, 10:51

omni wrote:
Kakvih laboratorija? Napao je znajuci za laboratorije koje usput nikada nije spomanuo pa ih upravo sada na iznenadjenje sviju "otkrio"?? To mi slici na Iracke laboratorije u koje sigurno nikako nisi mogao povjerovati, a sada su ove sveto slovo na papiru, dajmenajme :D
ne kužim kako putko nije napao kinu, tamo sa sigurnošću postoje labosi za razliku od ukrajine gdje je to rekla kazala očito u svrhu ruske prpagande

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by omni 11/3/2022, 10:56

Šandor Winnetou wrote:
omni wrote:
ne kužim kako putko nije napao kinu, tamo sa sigurnošću postoje labosi za razliku od ukrajine gdje je to rekla kazala očito u svrhu ruske prpagande
Eh kad bi smio, sve da Kinezi suruju sa amerima u bilo kakvom pogledu i nivou ne bi smio ni da ih krivo pogleda. Oni ce mu ionako kupiti drzavu i imati je kao svoje vlasnistvo, obezbijediti stancic u Shangai da ga tko ne posalje u den Haag, a Rusi ce da rade za saku rize i nogu u guzicu ako uzmu pauzu duzu od 5 min. A navikli su valjda, tko ih yebe, imaju perspektivu za razliku od propalo trulog zapada.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by darth_vader 11/3/2022, 11:00

dzango wrote:
RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:..stari kad nekog uvjeravas da nikog ne napadas...onda mozes imat tri zakljucka 1.ili nisi normalan...2.ili su toliko uvjeren u vlastite dezinformacije da vise ne mozes razlikovati istinu od lazi...3.jebeno si opasan za covjecanstvo
Ne sekiraj se.

Ja ih i onako mislim sve likvidirati.

KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.

Cila bolnica u ruševinama jer su ovi bacili krmače na istu a oni o nekom modelu a ima video snimke ljudi i ruševina.

Psihopatija i isprani mozak.

Ja sam anđeo znanja a moja misija je podizanje znanja a to se na nekoj planeti i društvu može rješiti tako i da likvidiraš kretene.

To je moj zadatak.

Sve ću ih fizički likvidirati.
Ti si kurac na biciklu i jedeš govna koja ti se serviraju. Nije bilo nikakve bolnice i nikakakvog porodilišta.

A cca. milijun nejači? :rasta
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 11/3/2022, 11:02

omni wrote:
Šandor Winnetou wrote:
omni wrote:
Eh kad bi smio, sve da Kinezi suruju sa amerima u bilo kakvom pogledu i nivou ne bi smio ni da ih krivo pogleda. Oni ce mu ionako kupiti drzavu i imati je kao svoje vlasnistvo, obezbijediti stancic u Shangai da ga tko ne posalje u den Haag, a Rusi ce da rade za saku rize i nogu u guzicu ako uzmu pauzu duzu od 5 min. A navikli su valjda, tko ih yebe, imaju perspektivu za razliku od propalo trulog zapada.
može biti a može i ne biti, ja ću ipak sačekati dinga da nam objasni kako su ukri razvijali bio oružije koje će samo ruse sjebati, to mi zvuči onako uvjerljivo da ne mogu naći riječi s kojim bi to opisao!

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/3/2022, 11:10

RayMabus wrote:
dzango wrote:
RayMabus wrote:
Ne sekiraj se.

Cila bolnica u ruševinama jer su ovi bacili krmače na istu a oni o nekom modelu a ima video snimke ljudi i ruševina.

Ja sam anđeo znanja a moja misija je podizanje znanja a to se na nekoj planeti i društvu može rješiti tako i da likvidiraš kretene.

To je moj zadatak.

Ti si kurac na biciklu i jedeš govna koja ti se serviraju. Nije bilo nikakve bolnice i nikakakvog porodilišta.
Ne gubi vrijem jer ne raspravljaš s menom.

Stiglo je novo doba.

Čistimo planetu od kretena i stvaramo novi svijet.

Vrijeme kretena uskoro završava.
Eto jučer u vrijeme pisanja ovog mog posta pala je bespilotna letjelica koja je u osnovi raketa na Zagreb iz smjera Ukrajine.

Vidite gopodo draga kad vam ja nešto kažem onda će to tako biti.

SAD VAM IDE FIZIČKA LIKVIDACIJA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti 11/3/2022, 11:12

marcellus wrote:
Svijet se odlučio obračunat s velikoruskim imperijalizmom.

Sve su bliže našim vojnim bazama.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 5 Main-qimg-2408c0c6d3a7b5a543078c2ab476392d
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/3/2022, 11:16

RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:..stari kad nekog uvjeravas da nikog ne napadas...onda mozes imat tri zakljucka 1.ili nisi normalan...2.ili su toliko uvjeren u vlastite dezinformacije da vise ne mozes razlikovati istinu od lazi...3.jebeno si opasan za covjecanstvo
Ne sekiraj se.

To je moj zadatak.

Eto jučer u vrijeme pisanja ovog mog posta pala je bespilotna letjelica koja je u osnovi raketa na Zagreb iz smjera Ukrajine.

Vidite gopodo draga kad vam ja nešto kažem onda će to tako biti.

SAD VAM IDE FIZIČKA LIKVIDACIJA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by darth_vader 11/3/2022, 11:17

Ringo10 wrote:Stvarali su u biolaboratorijima patogene koji su sposobni da unistavaju specijalno slavenski genotip
Namjera im je bila da uniste etnicke Ruse bioloskim oruzjem
A to sto bi usput unistili I druge slavenske narode jer bi to bilo nemoguce kontrolirati, pa koga briga, kolateralne steta.
Amerika je jedno ZLO kakvom primjera u povijesti nema
Bojim se da Rusi nisu prekasno udarili...
Trebalo je ovo mnogo ranije

:ming1
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 11/3/2022, 11:18

Ringo10 wrote:I izgleda da je Korona proizvedena u biolaboratoriji u Lvovu.
I po svemu sudeci to financira Bill Gates

:nb
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 11/3/2022, 11:45

...inace ringo moze pod br.1...radikalni ljevicar obozavatelj staljina i tita i zivi za to da uskrisne sovjetska republika gdje ce sve biti ravnopravni i svi na isti kazan...staljin,tito,pol pot i putin su iznimke...drugovi ce se za njih zrtvovat da ne moraju na kazan
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by omni 11/3/2022, 11:50

vuksadinare wrote:...inace ringo moze pod br.1...radikalni ljevicar obozavatelj staljina i tita i zivi za to da uskrisne sovjetska republika gdje ce sve biti ravnopravni i svi na isti kazan...staljin,tito,pol pot i putin su iznimke...drugovi ce se za njih zrtvovat da ne moraju na kazan
Kurac ljevicar, kurac Tito, kao prvo Putin je teski oligarh i kapitalista koji samo puni usi budalama o "nacistima" kvaziljevicarima, Tito je odjebao Ruse galantno, doduse uz pomoc amera i to mu je jedini pravi plus. Ovaj je izguben u svemiru, kao sto rekoh nije lako pricati australijancima jednu pricu, srati na forumu drugu, kurslus u glavi, tesko, ali pare su pare jebo Ruse u reali.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/3/2022, 12:02

Prije 3 sata
Rusi: Zauzeli smo još jedan grad
Ruske trupe zauzele su Volnovahu, prenosi ruska agencija RIA Novosti priopćenje ruskog ministarstva obrane. Radi se o strateški važnom gradu sjeverno od opkoljenog Mariupolja.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 11/3/2022, 12:05

Gnječ wrote:
michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:

pa odi ubijati ruse evo daj svoj doprinos azov bojni i korumpiranim ukro-židovskim političarima kriminalcima i njihovom performeru precjedniku zelenome koji su oteli ukrajinu i poklonili je americi.

e da treba rusiju smanjiti to je previše na dva kontinenta žive od toga su dvije trećine nenastanjive sibir je ipak zajebano. evo i ameri na aljasci isto žive onako uz obalu ništa unutrašnjost tu i tamo pokoji bolid samotnjak.
mislim da su ukrajinci sasvim dostatni kad je u pitanju eliminacija ruske agresorske stoke... ja sam bio jasan odmah na početku, ukoliko se ovaj sukob proširi i na hrvatsku, one koji podržavaju rusiju smatram neprijateljima i u tom slučaju im ja ne bih volio biti u koži... inače da država nije troma već se SOA trebala aktivno pozabaviti sa drugarima koji su za modernog hitlera...

Za ove na forumu ti je lako mozda sam ti i ja na spisku mada mene cisto boli kurac za ukre amere i ruse pljujem po svima kako koje sranje naprave. Zacsada u sranjima debelo vode ameri i njihove kujice ukri za ruse nemam primjedbi. Ali mene zanima kako ces ti ili SOA u reali odluciti tko je za ruse a tko nije. Po kojim ce se to kriterijima sprovoditi?
ti mi nisi na spisku, nije nitko, a ti si moj prijatelj i u narednom razdoblju ću poduzeti mjere da ti bolje razumiješ mene u vezi ovog o čemu pišem... 
to što pak tebe zanima kako će soa sprovoditi operativne provjere na terenu (javni pogovor, mreža, sustav) možeš pronaći na netu modalitete, a onda i kriterije, u svakom slučaju to će se raditi, iako bi ti htio, ponovit ću, iz potpuno iracionalnih razloga da do toga ne dođe...
ti i ja ali i još mnogi ovdje se razlikujemo po iskustvenom statusu kad je u pitanju rat, ratno stanje i promišljanje što i kako u slučaju da se ponovi... e sad detalje vezano uz ovo ćemo razbistriti kad budemo razgovarali, a ne tipkali.

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/3/2022, 12:13

Ajmo dalje s temom.

Ja sam fino jučer napisa tko sam i da ću ih sve fizički likvidirat.

Smijali su se.

Odma nakon toga dron koji je u osnovi krstareća raketa pala na Zagreb.

Bez žrtava, dakle potpis pozitivnih entiteta.

SAD SLEDI FIZIČKA LIKVIDACIJA KAKO SAM JUČER I REKAO.

PA PA
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 11/3/2022, 12:14

Rusi imaju i dalje gadne gubitke ima dosta videa i snimki, i dalje im Ukrainci obaraju avione, naravno vjerojatno i Ukrainci imaju gubitke iako realno sigurno 3 x manji ali tu su. Ima ona stranica o potvrđenoj izgubljenoj tehnici ukraine i Rusije, ugl ruska tehnike izgubljene ima 3x više, dokumentirano slikama i videom

2018-06-14

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics