Ruska invazija na Ukrajinu
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
sve borci.Dragovit wrote:Leviathan2 wrote:jebga, oni su jos u fazonu hrvati srbi i slicnoDragovit wrote:
tebi sam rekao pseto.
za bacanje štapa i da mi ga pred noge doneseš trebaš razviti kognitivne sposobnosti.
a trenutačno si glup k'o kurac.
da trenutačno. to je kod tebe kronično.
i slobodno si drkajte međusobno kurce i tak se tješite.
ma koji ste vi jebači rumene kadulje.
da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
kamo sreće da sam bio "internetski bojovnik" ili mobiliziran za pozadinu ili još bolje bio anemičan ili minken bojna.
prošao bih bolje u životu.
i imao hrpu kolajni na odori.
ali nisam.
dragovoljno odslužio svoje i otjerao vas u pičku materinu nakon rata.
i ne kužim što sam vam ja tema debilčine jedne u mozak sjebane?
tema je uvođenje demokracije u ukrajini.
vidim levi vam je ispremetao moždane stanice pa sad pizdite.
a rujo ide pomalo.
uz desnu i lijevu obalu dnjepra prema sjeveru.
stiska i na istoku.
jebi ga. nisam ja tomu kriv.
ono, i poslije prvoboraca prvoborci
ka je corba pjevao nekad davno,
oni su ordenje zasluzili i sve sto kazu u redu je, a mi smo se nezahvalni rodili i zbog toga nam sljeduje
a idu ruje, sad im se zuri, glavninu snaga su okruzili i pustaju ove iz donbasa da ih razjebavaju, da im naplate 8 godina
nisam se kanio do jutra ulogirati, ali kad sam vidio kako im ti, hartman, gnječ ... pomutnju radite u redovima rekoh svratit ću na kratko. jeste bešćutni k'o lisice kad u kokošinjac uđu.
perje leti na sve strane.
:D
što borci?
prvoborci.
levi se toliko okuražio da je zaboravio na pradjeda i praprapraunuka, svetoje snajperiše sve u 16. gnječ opet grmi ubijanjem, a strah ga bilo popiti kavu u ičićima.
strašni borsi, kao i ti.
fali vam samo ero i epi da ste u kompletu kaj se foruma tiče.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
jebajga, njima je najjaci argument, ono, ja veteran i ja u pravuDragovit wrote:Leviathan2 wrote:jebga, oni su jos u fazonu hrvati srbi i slicnoDragovit wrote:
tebi sam rekao pseto.
za bacanje štapa i da mi ga pred noge doneseš trebaš razviti kognitivne sposobnosti.
a trenutačno si glup k'o kurac.
da trenutačno. to je kod tebe kronično.
i slobodno si drkajte međusobno kurce i tak se tješite.
ma koji ste vi jebači rumene kadulje.
da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
kamo sreće da sam bio "internetski bojovnik" ili mobiliziran za pozadinu ili još bolje bio anemičan ili minken bojna.
prošao bih bolje u životu.
i imao hrpu kolajni na odori.
ali nisam.
dragovoljno odslužio svoje i otjerao vas u pičku materinu nakon rata.
i ne kužim što sam vam ja tema debilčine jedne u mozak sjebane?
tema je uvođenje demokracije u ukrajini.
vidim levi vam je ispremetao moždane stanice pa sad pizdite.
a rujo ide pomalo.
uz desnu i lijevu obalu dnjepra prema sjeveru.
stiska i na istoku.
jebi ga. nisam ja tomu kriv.
oni su ordenje zasluzili i sve sto kazu u redu je, a mi smo se nezahvalni rodili i zbog toga nam sljeduje
a idu ruje, sad im se zuri, glavninu snaga su okruzili i pustaju ove iz donbasa da ih razjebavaju, da im naplate 8 godina
nisam se kanio do jutra ulogirati, ali kad sam vidio kako im ti, hartman, gnječ ... pomutnju radite u redovima rekoh svratit ću na kratko. jeste bešćutni k'o lisice kad u kokošinjac uđu.
kad im predstavis argumente ona se raskokodacu ko kokos kad vidi jastreba
neznaju jel bi bjezali il legli, ono padaju u stanje transa i panike jer nemaju kontraargument
a ako ga i pokusaju dat onda je neki ofucani ideoloski il neki fejk
japanska vojska treba zauzeti kurile, uništiti laboratorije za biološki otrov i pride tražiti od rusije da demilitarizira zonu 1000km od kurilskog otočja.Gnječ wrote:veber wrote:na kurilima rusi imaju laboratorije koji ugrožavaju japan.
zašto japan ne bi vratio kurilske otoke pod svoje?
i pride uništio opasne laboratorije.
a, da.
japan je spušio u drugom ratu.
rusija od pacifika do atlantika i od sjevernog pola do do ekvatora.
sve vas rusofile u rusiju pa se javljajte iz rusije.
pa da imaš pravo, koji kurac su rusi da imaju tako veliku državu? to im treba oduzeti i dati amerima.
vrlo jednostavno.
ako srblje može srbovat po europi, zašto japan ne bi japanizirao po istoku.
ionako su još uvijek u ratu pa ne vidim razlog da legitimno ne krenu u povrat svojih teritorija.
ili je to rezervirano samo za srblje i bosilje?
veber-
2014-12-30
darth_vader and Šandor Winnetou like this post
sta je bljijeda kopijo svabeveber wrote:na kurilima rusi imaju laboratorije koji ugrožavaju japan.
a, da.
suti tamo da ti rusi ne dojdu u berlin
...da nema pretorijance i mafijase vec bi ga sami ceceni za jaja objesiliRayMabus wrote:[size=31]ČEČENSKI vođa Ramzan Kadirov u intervjuu za Tanjug rekao je da Rusija i on nikada neće zaboraviti da Srbija, jedina uz Bjelorusiju, nije uvela sankcije i zahvalio se predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću na "politici mira", prenosi portal b92. Kadirov kaže da je to "bratski potez". [/size]
[size=31]"Adem Vuchiqi i Lukašenko primjer su nesebičnog služenja svojoj domovini. Oni su nacionalni lideri i istinski patriote svojih zemalja, koji se u svojoj unutrašnjoj i vanjskoj politici vode interesima naroda, a ne sankcijskom psihozom anglo-saksonskog svijeta", kaže Ramzan.[/size]
[size=31]Vučića hvali jer nije uveo sankcije Rusiji te ga uspoređuje s Lukašenkom. [/size]
[size=31]"Naše zemlje povezuju bratske veze. Veoma mi je drago da politika koju provode srpske i bjeloruske vlasti, ne obazirući se na agresivni vanjski pritisak, doprinosi jačanju mira i sloge između naših država. Rusija ni u jednom trenutku nije zaboravljala dobra djela! Nećemo zaboraviti ni mi, braćo", dodaje. [/size]
[size=31]-[/size]
[size=31]https://www.index.hr/vijesti/clanak/cecenski-vodja-nahvalio-vucica-i-njegov-potez-necemo-to-zaboraviti-braco/2346353.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d[/size]
[size=31]-[/size]
[size=31]Kadirov je zaslužio da ga častimo pićem kad ga vidimo.[/size]
A je ga uvalio pudlici iz Srbije do jaja ha ha ha
Kadirov.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa od kud se ti javljas?..iz vladivostoka ...tko ti je dao posao..?Leviathan2 wrote:sta je bljijeda kopijo svabeveber wrote:na kurilima rusi imaju laboratorije koji ugrožavaju japan.
a, da.
2015-09-08
Leviathan2 wrote:pa ni ameri nisu napali afganistan nego su imali specijanu antiteroristicku operaciju, sto tu nije jasnovuksadinare wrote:..stari kad nekog uvjeravas da nikog ne napadas...onda mozes imat tri zakljucka 1.ili nisi normalan...2.ili su toliko uvjeren u vlastite dezinformacije da vise ne mozes razlikovati istinu od lazi...3.jebeno si opasan za covjecanstvo
a tek šarada s irakom?
dokazano nezakonita agresija.
nikakvog oružja za masovno uništavanje.
a zemlja utonula u kaos.
i nikom ništa.
ni bushu ni blairu.
majku im crvljivu jebem.
Vratit ce Rusija Kurile onda kad Japan vise ne bude americki sluga
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
jes of korsLeviathan2 wrote:jebajga, njima je najjaci argument, ono, ja veteran i ja u pravuDragovit wrote:Leviathan2 wrote:
jebga, oni su jos u fazonu hrvati srbi i slicno
neznaju jel bi bjezali il legli, ono padaju u stanje transa i panike jer nemaju kontraargument
svi vi strašni ratnici kada vam se da razložan argument zbrišete ili odete u neke ideologije.
ti više ne spominješ svojeg prapraprapradedu kao ni svoje prapraprapra unuke.
jer koliko god da si sakupljač sekundarnih sirovina i kako god da se množite reproduktivni ciklus ne dozvoljava tvoje laži.
ti, kao jedan od iznositelja "istina".
ali ekipa koju navodiš, puši te fore. mada imaju skoro 60 i djedovi su, eventualno.
ali internet sve podnosi pa i tvojih 9 generacija unutar jednog stoljeća
veber-
2014-12-30
darth_vader likes this post
nietvuksadinare wrote:pa od kud se ti javljas?..iz vladivostoka ...tko ti je dao posao..?Leviathan2 wrote:sta je bljijeda kopijo svabeveber wrote:na kurilima rusi imaju laboratorije koji ugrožavaju japan.
a, da.
iz magadana
što borci?
prvoborci.
levi se toliko okuražio da je zaboravio na pradjeda i praprapraunuka, svetoje snajperiše sve u 16. gnječ opet grmi ubijanjem, a strah ga bilo popiti kavu u ičićima.
strašni borsi, kao i ti.
fali vam samo ero i epi da ste u kompletu kaj se foruma tiče.
ne laži tovare. da iz pule idem do opatije da bi sa tobom popio kavu? kaj si ti ponorel? ma da je i miss universe ne bi a kamo li ti ajde bjež.
Guest- Guest
Ne gubi vrijem jer ne raspravljaš s menom.dzango wrote:Ti si kurac na biciklu i jedeš govna koja ti se serviraju. Nije bilo nikakve bolnice i nikakakvog porodilišta.RayMabus wrote:Ne sekiraj se.vuksadinare wrote:..stari kad nekog uvjeravas da nikog ne napadas...onda mozes imat tri zakljucka 1.ili nisi normalan...2.ili su toliko uvjeren u vlastite dezinformacije da vise ne mozes razlikovati istinu od lazi...3.jebeno si opasan za covjecanstvo
Ja ih i onako mislim sve likvidirati.
KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.
Cila bolnica u ruševinama jer su ovi bacili krmače na istu a oni o nekom modelu a ima video snimke ljudi i ruševina.
Psihopatija i isprani mozak.
Ja sam anđeo znanja a moja misija je podizanje znanja a to se na nekoj planeti i društvu može rješiti tako i da likvidiraš kretene.
To je moj zadatak.
Sve ću ih fizički likvidirati.
Stiglo je novo doba.
Čistimo planetu od kretena i stvaramo novi svijet.
Vrijeme kretena uskoro završava.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
okle?Leviathan2 wrote:nietvuksadinare wrote:pa od kud se ti javljas?..iz vladivostoka ...tko ti je dao posao..?Leviathan2 wrote:
sta je bljijeda kopijo svabe
iz magadana
2015-09-08
Leviathan2 wrote:sta je bljijeda kopijo svabeveber wrote:na kurilima rusi imaju laboratorije koji ugrožavaju japan.
a, da.
sere k'o grlica. pa gdje padne - padne.
Bogami dobit ce Poljaci natrag Zapadnu Ukrajinu na pladnju
Samo, ne znam hoce li onda Nijemci traziti svoje natrag
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
shabane, sad je tema invazija a ne moje porodicno stabloveber wrote:jes of korsLeviathan2 wrote:jebajga, njima je najjaci argument, ono, ja veteran i ja u pravuDragovit wrote:
svi vi strašni ratnici kada vam se da razložan argument zbrišete ili odete u neke ideologije.
ti više ne spominješ svojeg prapraprapradedu kao ni svoje prapraprapra unuke.
jer koliko god da si sakupljač sekundarnih sirovina i kako god da se množite reproduktivni ciklus ne dozvoljava tvoje laži.
ti, kao jedan od iznositelja "istina".
ali ekipa koju navodiš, puši te fore. mada imaju skoro 60 i djedovi su, eventualno.
ali internet sve podnosi pa i tvojih 9 generacija unutar jednog stoljeća
sto tebe to toliko jebe u stvari
vidio sam da me zbog toga napadas
nego, da nisi ljubomoran a?
a, da.
rusi mogu samo otići za moskvu. ili sibir, gdje će ih već staljin smjestiti.
osobne želje nemaju veze s realnošću.
realnost je da će rusija do kraja godine propasti.
i na žalost vas srblja i bosilja, veći vam je neprijatelj francuska nego njemačka.
veber-
2014-12-30
ocemo mi zemun dobiti nazad?Ringo10 wrote:Bogami dobit ce Poljaci natrag Zapadnu Ukrajinu na pladnju
2015-09-08
nece, njemci su bezubiRingo10 wrote:Bogami dobit ce Poljaci natrag Zapadnu Ukrajinu na pladnju
svaka raspra sa susjedima bi im sjebala bilancu
a ne kuze da bi mogli lako ima black swan kako se to zove u financijskim krugovima
a poljaki su se vratili svojim starim gospodarima, britsima
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 47 of 50