Ruska invazija na Ukrajinu
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
nece, njemci su bezubiRingo10 wrote:Bogami dobit ce Poljaci natrag Zapadnu Ukrajinu na pladnju
Samo, ne znam hoce li onda Nijemci traziti svoje natrag
svaka raspra sa susjedima bi im sjebala bilancu
a ne kuze da bi mogli lako ima black swan kako se to zove u financijskim krugovima
a poljaki su se vratili svojim starim gospodarima, britsima
Ringo10 wrote:Vratit ce Rusija Kurile onda kad Japan vise ne bude americki sluga
Sakhalin–Hokkaido Tunnel
https://en.wikipedia.org/wiki/Sakhalin–Hokkaido_Tunnel
Guest- Guest
sto se mene tice a siguran sam i ringa, dobio bi i beograd usputvuksadinare wrote:ocemo mi zemun dobiti nazad?Ringo10 wrote:Bogami dobit ce Poljaci natrag Zapadnu Ukrajinu na pladnju
pih, nes ti i neke vrijednosti,
Izvolite ratujte prvo za glavni grad tj Kiev pa tko koga.
Tv program i kokice.
Liliputin.
Kreeeeleeee kreeeeleeeeee Putin kreeeeeleeeeeeeeeeee
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
33rd Degree Freemason Whistleblower Exposes Illuminati And New World Order Ukraine Agenda – Maria Zeee [VIDEO]
March 10, 2022
Image Credit: Zach Heilman
Over the past two years, there have been numerous agendas appearing to surround the push for complete government control. These measures included forced COVID-19 jabs, masking children, and, of course, the mandate that started it all, lockdowns. While all were shown to do little (if anything) to stop the coronavirus from spreading, the Biden administration continues to support them. On top of that, the world is watching as Russia invades Ukraine and numerous governments discuss nuclear fallout. With each new month seeming to bring an entirely new crisis, Maria Zeee recently sat down with Leo Lyon Zagami to discuss the idea of the New World Order and the Great Reset.
"The Russia/Ukraine conflict is part of the Great Reset agenda."
By Zach HeilmanMarch 10, 2022
Image Credit: Zach Heilman
- Share
- Share
- Share
- Share
- Share
- [url=https://twitter.com/share?url=https://www.redvoicemedia.com/2022/03/33rd-degree-freemason-whistleblower-exposes-illuminati-and-new-world-order-ukraine-agenda-maria-zeee-video/&text=33rd Degree Freemason Whistleblower Exposes Illuminati And New World Order Ukraine Agenda – Maria Zeee [VIDEO]&via=redvoicemedias]Tweet[/url]
- [url=https://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&url=https://www.redvoicemedia.com/2022/03/33rd-degree-freemason-whistleblower-exposes-illuminati-and-new-world-order-ukraine-agenda-maria-zeee-video/&title=33rd Degree Freemason Whistleblower Exposes Illuminati And New World Order Ukraine Agenda – Maria Zeee [VIDEO]]Share[/url]
- [url=https://www.reddit.com/submit?url=https://www.redvoicemedia.com/2022/03/33rd-degree-freemason-whistleblower-exposes-illuminati-and-new-world-order-ukraine-agenda-maria-zeee-video/&title=33rd Degree Freemason Whistleblower Exposes Illuminati And New World Order Ukraine Agenda – Maria Zeee [VIDEO]]Share[/url]
- [url=https://share.flipboard.com/bookmarklet/popout?title=33rd Degree Freemason Whistleblower Exposes Illuminati And New World Order Ukraine Agenda – Maria Zeee [VIDEO]&url=https://www.redvoicemedia.com/2022/03/33rd-degree-freemason-whistleblower-exposes-illuminati-and-new-world-order-ukraine-agenda-maria-zeee-video/&v=2]Flip It[/url]
- Comment
- Print
Over the past two years, there have been numerous agendas appearing to surround the push for complete government control. These measures included forced COVID-19 jabs, masking children, and, of course, the mandate that started it all, lockdowns. While all were shown to do little (if anything) to stop the coronavirus from spreading, the Biden administration continues to support them. On top of that, the world is watching as Russia invades Ukraine and numerous governments discuss nuclear fallout. With each new month seeming to bring an entirely new crisis, Maria Zeee recently sat down with Leo Lyon Zagami to discuss the idea of the New World Order and the Great Reset.
Tired of the ads? Go Ad-Free and Get EXCLUSIVE Content, Become a PREMIUM USER
What made Zeee’s discussion with Leo so interesting was the fact that he was once a 33rd degree Freemason. He has since become a writer with over 20 books surrounding secret societies, the Freemasons, and the New World Order agenda. In the video below, Leo also discussed how the current conflict between Russia and Ukraine is just another part of the Great Reset being pushed by world leaders and global elitists._________________
Hartmann- Posts : 2008
2021-01-04
Hartmann- Posts : 2008
2021-01-04
django cujes ovog tvog kolegu rusofila kako se sorda sa vama i omalozava..ne moze ujko iz njegaLeviathan2 wrote:sto se mene tice a siguran sam i ringa, dobio bi i beograd usputvuksadinare wrote:ocemo mi zemun dobiti nazad?Ringo10 wrote:Bogami dobit ce Poljaci natrag Zapadnu Ukrajinu na pladnju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
šabane, mene zanima matematika.Leviathan2 wrote:shabane, sad je tema invazija a ne moje porodicno stabloveber wrote:jes of korsLeviathan2 wrote:
jebajga, njima je najjaci argument, ono, ja veteran i ja u pravu
kad im predstavis argumente ona se raskokodacu ko kokos kad vidi jastreba
neznaju jel bi bjezali il legli, ono padaju u stanje transa i panike jer nemaju kontraargument
a ako ga i pokusaju dat onda je neki ofucani ideoloski il neki fejk
svi vi strašni ratnici kada vam se da razložan argument zbrišete ili odete u neke ideologije.
ti više ne spominješ svojeg prapraprapradedu kao ni svoje prapraprapra unuke.
jer koliko god da si sakupljač sekundarnih sirovina i kako god da se množite reproduktivni ciklus ne dozvoljava tvoje laži.
ti, kao jedan od iznositelja "istina".
ali ekipa koju navodiš, puši te fore. mada imaju skoro 60 i djedovi su, eventualno.
ali internet sve podnosi pa i tvojih 9 generacija unutar jednog stoljeća
sto tebe to toliko jebe u stvari
vidio sam da me zbog toga napadas
nego, da nisi ljubomoran a?
a, tvoje laži se ne uklapaju u matematiku.
kao što sam ti prije pisao, za jednog cigojnera da ste ušli u fazu skupljanja sekundarnih sirovina s 15 maksimalno bi vas u stoljeću bilo 6 i 2/3 generacije.
samo prenosim laži koje širite.
rusija nije napala ukrajinu, ma jok sami sebe su napali.
većina vas šabana koji ovdje branite rusiju kroz upise ste dokazani lažovi, razumijem autohtone četnike-to im je po defaultu.
ali vi ostatak lažete čim se približite tipkovnici.
i bitno je objašnjenje tvojeg obiteljskog stabla da shvatimo tvoje upise ozbiljno.
jednostavno, sereš buraz ko grlica.
veber-
2014-12-30
Šandor Winnetou likes this post
Vuk sa dinare..Koliko je trenutno u RH litra benzina,Super95?
pa i djangara bi ti daovuksadinare wrote:django cujes ovog tvog kolegu rusofila kako se sorda sa vama i omalozava..ne moze ujko iz njegaLeviathan2 wrote:sto se mene tice a siguran sam i ringa, dobio bi i beograd usputvuksadinare wrote:
ocemo mi zemun dobiti nazad?
Upoznao sam jednog Žandara iz Novog sada,a jos je i navijac grobara.Lud kao kupus..Leviathan2 wrote:pa i djangara bi ti daovuksadinare wrote:django cujes ovog tvog kolegu rusofila kako se sorda sa vama i omalozava..ne moze ujko iz njegaLeviathan2 wrote:
sto se mene tice a siguran sam i ringa, dobio bi i beograd usput
nemam pojma vozim se na plinHartmann wrote:Vuk sa dinare..Koliko je trenutno u RH litra benzina,Super95?
2015-09-08
svoj svoga privlaciHartmann wrote:Upoznao sam jednog Žandara iz Novog sada,a jos je i navijac grobara.Lud kao kupus..Leviathan2 wrote:pa i djangara bi ti daovuksadinare wrote:
django cujes ovog tvog kolegu rusofila kako se sorda sa vama i omalozava..ne moze ujko iz njega
2015-09-08
Danas drugi puta vidim red,koji da dodjes do tocila,moras cekati40tak minuta,produzio sam dalje..ujutro rano napunim..oko 2.20Leviathan2 wrote:kod mene 2.33€Hartmann wrote:Vuk sa dinare..Koliko je trenutno u RH litra benzina,Super95?
a kaj tebe brine litra benzina kada kao menadžer audija ideš podzemnom na posao i pride razbucavaš turke svojim širokim ramenima.Hartmann wrote:Vuk sa dinare..Koliko je trenutno u RH litra benzina,Super95?
em ideš podzemnom, em se ne voziš, kaj te boli kiki za benzin?
veber-
2014-12-30
RayMabus likes this post
Sirovi su ali bar nisu licemjeri.ne budi ljubomoran,i tebe volim..evo..vuksadinare wrote:svoj svoga privlaciHartmann wrote:Upoznao sam jednog Žandara iz Novog sada,a jos je i navijac grobara.Lud kao kupus..Leviathan2 wrote:
pa i djangara bi ti dao
matematika ti je zakuracveber wrote:šabane, mene zanima matematika.Leviathan2 wrote:shabane, sad je tema invazija a ne moje porodicno stabloveber wrote:
jes of kors
svi vi strašni ratnici kada vam se da razložan argument zbrišete ili odete u neke ideologije.
ti više ne spominješ svojeg prapraprapradedu kao ni svoje prapraprapra unuke.
jer koliko god da si sakupljač sekundarnih sirovina i kako god da se množite reproduktivni ciklus ne dozvoljava tvoje laži.
ti, kao jedan od iznositelja "istina".
ali ekipa koju navodiš, puši te fore. mada imaju skoro 60 i djedovi su, eventualno.
ali internet sve podnosi pa i tvojih 9 generacija unutar jednog stoljeća
sto tebe to toliko jebe u stvari
vidio sam da me zbog toga napadas
nego, da nisi ljubomoran a?
a, tvoje laži se ne uklapaju u matematiku.
kao što sam ti prije pisao, za jednog cigojnera da ste ušli u fazu skupljanja sekundarnih sirovina s 15 maksimalno bi vas u stoljeću bilo 6 i 2/3 generacije.
samo prenosim laži koje širite.
rusija nije napala ukrajinu, ma jok sami sebe su napali.
većina vas šabana koji ovdje branite rusiju kroz upise ste dokazani lažovi, razumijem autohtone četnike-to im je po defaultu.
ali vi ostatak lažete čim se približite tipkovnici.
i bitno je objašnjenje tvojeg obiteljskog stabla da shvatimo tvoje upise ozbiljno.
jednostavno, sereš buraz ko grlica.
a rusija jest napala na ukrajinu seljacino, nigdje nisam napisao da nisu napali, al nisu u ratu, specijalna vojna operacija po demilitarizaciji i denacifikaciji
tako da nabij si XYZ u guzicu i vici gadafi je ziv umrijet nece
ono, i poslije prvoboraca prvoborci
ka je corba pjevao nekad davno,
oni su ordenje zasluzili i sve sto kazu u redu je, a mi smo se nezahvalni rodili i zbog toga nam sljeduje
a idu ruje, sad im se zuri, glavninu snaga su okruzili i pustaju ove iz donbasa da ih razjebavaju, da im naplate 8 godina
nisam se kanio do jutra ulogirati, ali kad sam vidio kako im ti, hartman, gnječ ... pomutnju radite u redovima rekoh svratit ću na kratko. jeste bešćutni k'o lisice kad u kokošinjac uđu.
perje leti na sve strane.
:D
što borci?
prvoborci.
levi se toliko okuražio da je zaboravio na pradjeda i praprapraunuka, svetoje snajperiše sve u 16. gnječ opet grmi ubijanjem, a strah ga bilo popiti kavu u ičićima.
strašni borsi, kao i ti.
fali vam samo ero i epi da ste u kompletu kaj se foruma tiče.
jebi ga.
nisam htio čekati poziv za mobilizaciju.
a niti pobjeći van.
nosio hrvatsku grbinu na kapi, onu koju su poslije uzeli za grb hrhb.
onda znaš da je rano bilo.
svi su još kenjali da rata neće biti, da to neće dati europa i svijet i amerika ako treba.
današnji naši starteški partneri.
aha. jebem im mater.
odslužio od do.
i kako rekoh stjerao vas poslije rata sve u kurac.
sad se vidi s razlogom.
ti s menadžerskom plaćom točiš u cik zore zbog razlike od 0,15€?Hartmann wrote:Danas drugi puta vidim red,koji da dodjes do tocila,moras cekati40tak minuta,produzio sam dalje..ujutro rano napunim..oko 2.20Leviathan2 wrote:kod mene 2.33€Hartmann wrote:Vuk sa dinare..Koliko je trenutno u RH litra benzina,Super95?
veber-
2014-12-30
RayMabus and darth_vader like this post
ma ja sam prije par godina razbio onog a100 na struju i nikak da slozim drugi, psmtr, stari seHartmann wrote:Danas drugi puta vidim red,koji da dodjes do tocila,moras cekati40tak minuta,produzio sam dalje..ujutro rano napunim..oko 2.20Leviathan2 wrote:kod mene 2.33€Hartmann wrote:Vuk sa dinare..Koliko je trenutno u RH litra benzina,Super95?
sad se moram jebat s dizelom
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 48 of 50