Ruska invazija na Ukrajinu
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
ma ja sam prije par godina razbio onog a100 na struju i nikak da slozim drugi, psmtr, stari seHartmann wrote:Danas drugi puta vidim red,koji da dodjes do tocila,moras cekati40tak minuta,produzio sam dalje..ujutro rano napunim..oko 2.20Leviathan2 wrote:kod mene 2.33€Hartmann wrote:Vuk sa dinare..Koliko je trenutno u RH litra benzina,Super95?
sad se moram jebat s dizelom
Dizel najskuplji.Kad se Svabi uvukli u guzicu Amerima za ljubav,a ovamo plin i nafta opako poskupljuju.Tko kaze da nije bitna LjubavLeviathan2 wrote:ma ja sam prije par godina razbio onog a100 na struju i nikak da slozim drugi, psmtr, stari seHartmann wrote:Danas drugi puta vidim red,koji da dodjes do tocila,moras cekati40tak minuta,produzio sam dalje..ujutro rano napunim..oko 2.20Leviathan2 wrote:
kod mene 2.33€
usput..
Evo sto ameri sprovode..
https://arcacobra.lpages.co/petition-usa-troops-to-ukraine/?scextcode=rvm
pa koliko se sjećam ja sam iz jna direktno u rezervu policije pa se onda vucarao po još nekim postrojbama i da bi nakon svega, uspješnog kradezejstva koje želi dio moje njemačke plaće, pokrenuo ispis iz državljanstva i počeo privoditi prihvat njemačkog.Dragovit wrote:veber wrote:sve borci.Dragovit wrote:
nisam se kanio do jutra ulogirati, ali kad sam vidio kako im ti, hartman, gnječ ... pomutnju radite u redovima rekoh svratit ću na kratko. jeste bešćutni k'o lisice kad u kokošinjac uđu.
perje leti na sve strane.
:D
što borci?
prvoborci.
levi se toliko okuražio da je zaboravio na pradjeda i praprapraunuka, svetoje snajperiše sve u 16. gnječ opet grmi ubijanjem, a strah ga bilo popiti kavu u ičićima.
strašni borsi, kao i ti.
fali vam samo ero i epi da ste u kompletu kaj se foruma tiče.
jebi ga.
nisam htio čekati poziv za mobilizaciju.
a niti pobjeći van.
nosio hrvatsku grbinu na kapi, onu koju su poslije uzeli za grb hrhb.
onda znaš da je rano bilo.
svi su još kenjali da rata neće biti, da to neće dati europa i svijet i amerika ako treba.
današnji naši starteški partneri.
aha. jebem im mater.
odslužio od do.
i kako rekoh stjerao vas poslije rata sve u kurac.
sad se vidi s razlogom.
za razliku od svetoja koji nema osnove, pa samo laže i hvali se dokumentima-njemačkim-ali je i dalje državljanin mrske mu hrvatske.
veber-
2014-12-30
Službenik-
2022-02-24
meni je rekao da radi u ali kebabuveber wrote:ti s menadžerskom plaćom točiš u cik zore zbog razlike od 0,15€?Hartmann wrote:Danas drugi puta vidim red,koji da dodjes do tocila,moras cekati40tak minuta,produzio sam dalje..ujutro rano napunim..oko 2.20Leviathan2 wrote:
kod mene 2.33€
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a, kaj te boli kurac koliko je benzin? ili dizel?Hartmann wrote:Dizel najskuplji.Kad se Svabi uvukli u guzicu Amerima za ljubav,a ovamo plin i nafta opako poskupljuju.Tko kaze da nije bitna LjubavLeviathan2 wrote:ma ja sam prije par godina razbio onog a100 na struju i nikak da slozim drugi, psmtr, stari seHartmann wrote:
Danas drugi puta vidim red,koji da dodjes do tocila,moras cekati40tak minuta,produzio sam dalje..ujutro rano napunim..oko 2.20
usput..
Evo sto ameri sprovode..
https://arcacobra.lpages.co/petition-usa-troops-to-ukraine/?scextcode=rvm
pa imaš menadžersku plaću, živiš kod mame ru(j)ka ti usahla.
libo te kiki.
merkelica je ionako rekla da joj je cilj 5€/l i eto idemo prema tome.
veber-
2014-12-30
drago..sto bi ti drug tito rekao sto imas staljina..izd'o si ga ...'48 bi robijao na golom otoku..
2015-09-08
veber wrote:pa koliko se sjećam ja sam iz jna direktno u rezervu policije pa se onda vucarao po još nekim postrojbama i da bi nakon svega, uspješnog kradezejstva koje želi dio moje njemačke plaće, pokrenuo ispis iz državljanstva i počeo privoditi prihvat njemačkog.Dragovit wrote:veber wrote:
sve borci.
što borci?
prvoborci.
levi se toliko okuražio da je zaboravio na pradjeda i praprapraunuka, svetoje snajperiše sve u 16. gnječ opet grmi ubijanjem, a strah ga bilo popiti kavu u ičićima.
strašni borsi, kao i ti.
fali vam samo ero i epi da ste u kompletu kaj se foruma tiče.
jebi ga.
a niti pobjeći van.
svi su još kenjali da rata neće biti, da to neće dati europa i svijet i amerika ako treba.
aha. jebem im mater.
odslužio od do.
sad se vidi s razlogom.
za razliku od svetoja koji nema osnove, pa samo laže i hvali se dokumentima-njemačkim-ali je i dalje državljanin mrske mu hrvatske.
?
otkud ja znam što svetoje ima ili nema?
vuksadinare wrote:drago..sto bi ti drug tito rekao sto imas staljina..izd'o si ga ...'48 bi robijao na golom otoku..
krelac.
...ocemo mi taj zemun natrag ili necemo?Dragovit wrote:veber wrote:pa koliko se sjećam ja sam iz jna direktno u rezervu policije pa se onda vucarao po još nekim postrojbama i da bi nakon svega, uspješnog kradezejstva koje želi dio moje njemačke plaće, pokrenuo ispis iz državljanstva i počeo privoditi prihvat njemačkog.Dragovit wrote:
jebi ga.
a niti pobjeći van.
aha. jebem im mater.
odslužio od do.
sad se vidi s razlogom.
?
otkud ja znam što svetoje ima i li nema?
2015-09-08
Veberu,svabice se masovno odaju prostituciji.Kucni budzet ne smije trpjeti..
Mlade svabice 20-25 godina idu po 50 Eura sat sexa.Najvise ih rokaju Turci,Arapi,balkanci..
Bit ce zanimljivo pogledati prosjecnog Svabu za 20-30 godina..Mulat 1/1
Mlade svabice 20-25 godina idu po 50 Eura sat sexa.Najvise ih rokaju Turci,Arapi,balkanci..
nego gdje nam je ona pička udbaška iz slovenije da nam malo prokomentira ove fejkuše?
možda i radi. libo me kiki.vuksadinare wrote:meni je rekao da radi u ali kebabuveber wrote:ti s menadžerskom plaćom točiš u cik zore zbog razlike od 0,15€?Hartmann wrote:
Danas drugi puta vidim red,koji da dodjes do tocila,moras cekati40tak minuta,produzio sam dalje..ujutro rano napunim..oko 2.20
sam je objavio tri svoje plaće-valjda mu je trebao kredit.
onda su bile žalibože, ali cuka se uz mamu, sestru i preživi.
u krizi je morao vratii mitshubishi jer ga nije moga otplaćivati. i to je to.
sada menadžeri bogtepitaogdje.
kao i veći ispušni balon.
ja radim za 1400€/mj, spavam u kontejneru i hranim se u aldiju. ili lidlu, ne razlikujem ih.
i to je želja njihova.
realnost je okrutna kakva zna biti.
nemam pojma koliko je litra benzina, koliko je kWh, kubik vode, odvoz smeća i slično.
firma mi je dala auto, koji osim za hrvatsku mogu koristiti neograničeno, plaća mi stan, plaća mi topli obrok.
živim u blaženom neznanju rasta cijena.
a, ovi inžinjeri, menadžeri neka gledaju koja je pumpa jeftinija i koliki je red na nekoj od njih.
veber-
2014-12-30
....pa nisam ja staljina stavio za sliku..no ti...a titov si funDragovit wrote:vuksadinare wrote:drago..sto bi ti drug tito rekao sto imas staljina..izd'o si ga ...'48 bi robijao na golom otoku..
krelac.
2015-09-08
Ljudi ginu a vi se zajebavate.
Nije ovo utakmica. Ja sam za mir al štaš sad.
Nije ovo utakmica. Ja sam za mir al štaš sad.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
...napadas rodjuDragovit wrote:nego gdje nam je ona pička udbaška iz slovenije da nam malo prokomentira ove fejkuše?
2015-09-08
vuksadinare wrote:...ocemo mi taj zemun natrag ili necemo?Dragovit wrote:veber wrote:
pa koliko se sjećam ja sam iz jna direktno u rezervu policije pa se onda vucarao po još nekim postrojbama i da bi nakon svega, uspješnog kradezejstva koje želi dio moje njemačke plaće, pokrenuo ispis iz državljanstva i počeo privoditi prihvat njemačkog.
?
otkud ja znam što svetoje ima i li nema?
da, da .... zemun i drina.
s kim ja ovdje razgovaram ranu ti is'sovu.
to su samo tvoje pedofilske želje i mokri snovi.Hartmann wrote:Veberu,svabice se masovno odaju prostituciji.Kucni budzet ne smije trpjeti..
većina prostitutki koje ti obilaziš su iz ukrajine, rusije ili bijelorusije. ima nešto poljakinja.
a, ne kužim vaš mentalni sklop ići kod kurve kada možeš dobiti besplatno.
prijaviš se u tinder, paarship, zwo i nađeš besplatno.
znam da imaš problem sa širokim ramenima i jezikom, ali ima bosanki, srbijanki poneka hrvatica. pa jezik sexa je univerzalan.
to je vaš problem neprilagođenih.
veber-
2014-12-30
vuksadinare wrote:...napadas rodjuDragovit wrote:nego gdje nam je ona pička udbaška iz slovenije da nam malo prokomentira ove fejkuše?
bolje ti brini za onu fejkušu u mariupolju.
ako ju uhvate ne gine joj gang-bang.
stvaran.
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu