ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 46 of 50 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 46 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by Službenik 10/3/2022, 22:17

vuksadinare wrote:
Gnječ wrote:
vuksadinare wrote:
dobro znamo da si idiot...jedini koji istinu zboris i rusi..

zašto sam idiot? jer ne pušim ukro laži i propagandu?
ma jasno rusi nisu propagandisti..samo ih je sedamdesetih olaf palme detektirao kao 'majstore dezinformacija'...

jebote koji si idiot.

Službenik

2022-02-24

Back to top Go down

Post by Leviathan2 10/3/2022, 22:18

Gnječ wrote:
dzango wrote:
Gnječ wrote:

šta ukri imaju glumatati koji kurac? što misle da je svijet toliko naivan pa da će svi progutati njihova govna i laži? pa pička mu materina moraš biti sadističko psihopatsko đubre za inscenirati takvo što i proizvoditi tu hrpu bljuvotina, još gori od ovih ukra su oni koji te njihove laži gutaju ko halvu i šire te laži društvenim mrežama. gadljivo u pičku materinu.
Ko kaže? Ovde na forumu masa njih pojela to govno i još se hvale time da pokažu kako su pametni.

ma pojeli bi oni govno one ukrajinke instagramuše da im se u usta posere to bi njeno govno gutali ko krempitu i onda bi svih ovdje ubjeđivali kako nikad bolju hranu u životu nisu kušali.
nije da sam zloban heheheal ima jedna sitnica, ta instagramusa se nalazi u mariupolju momentalno s istom ekipom
i zasvijetlili su se na internetu
a mariupolj okruzen, ups
koje ce bit veselje kad ih pofataju

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/3/2022, 22:18

..stari kad nekog uvjeravas da nikog ne napadas...onda mozes imat tri zakljucka 1.ili nisi normalan...2.ili su toliko uvjeren u vlastite dezinformacije da vise ne mozes razlikovati istinu od lazi...3.jebeno si opasan za covjecanstvo
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

RayMabus, darth_vader and Šandor Winnetou like this post

Back to top Go down

Post by Ringo10 10/3/2022, 22:19

U biolaboratorijima su bili razvijani patogeni koje bi prenosili slijepi misevi, insekti i ptice koje migriraju izmadju Ukrajine i Rusije
To bi bila najgora teroristicka operacija u povijesti.
Zato je ona gadura Nuland bila onako usplahirena da sve to ne bi palo Rusima u ruke.
Ali palo je dovoljno...zahvaljujuci nekim ljudima koji su tu radili
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Šandor Winnetou dislikes this post

Back to top Go down

Post by Guest 10/3/2022, 22:20

vuksadinare wrote:
Gnječ wrote:
vuksadinare wrote:
dobro znamo da si idiot...jedini koji istinu zboris i rusi..

ma jasno rusi nisu propagandisti..samo ih je sedamdesetih olaf palme detektirao kao 'majstore dezinformacija'...

ukri si rade medvjeđu uslugu svojim performansima i lažima sve manje i manje ljudi im vjeruje. a jebiga kad im je i precjednik performer, drag queen i glumatalo usput i zidov psihopata ko i njegov mentor Igor Kolomoyskyi jedan najobičniji ukro naci psihopata kriminalac sjecikesa tzv oligarh.

Last edited by Gnječ on 10/3/2022, 22:20; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 10/3/2022, 22:20

vuksadinare wrote:..stari kad nekog uvjeravas da nikog ne napadas...onda mozes imat tri zakljucka 1.ili nisi normalan...2.ili su toliko uvjeren u vlastite dezinformacije da vise ne mozes razlikovati istinu od lazi...3.jebeno si opasan za covjecanstvo
pa ni ameri nisu napali afganistan nego su imali specijanu antiteroristicku operaciju, sto tu nije jasno

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/3/2022, 22:20

Dragovit wrote:
vuksadinare wrote:
Gnječ wrote:

jebote koji si idiot.
jasno da sam idiot..samo tko je smaknuo olafa palmea..baba roda..pa lik je prco sovjete da su ga morali smaknuti...pa ubojstvo pripisali nekom fanatiku boljseviku
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/3/2022, 22:21

Leviathan2 wrote:
vuksadinare wrote:..stari kad nekog uvjeravas da nikog ne napadas...onda mozes imat tri zakljucka 1.ili nisi normalan...2.ili su toliko uvjeren u vlastite dezinformacije da vise ne mozes razlikovati istinu od lazi...3.jebeno si opasan za covjecanstvo
pa ni ameri nisu napali afganistan nego su imali specijanu antiteroristicku operaciju, sto tu nije jasno
jasno..i ovo je specijalna operacija sa sankcijama..misija dobre volje
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/3/2022, 22:22

20:30 - Ruski oklopni vojni vlak uočen je na željezničkoj pruzi u ukrajinskoj regiji Herson na odvojenoj i nepovezanoj pruzi oko 260 kilometara od mjesta gdje je uočen oklopni vlak koji je krenuo prema Melitopolju.  Na snimkama koje su objavljene na društvenim mrežama, a CNN je potvrdio njihovu autentičnost, vide se vagoni i lokomotiva oklopnog vlaka koji se kreće prema zapadu u Herson. Na snimkama se na bar jednom vagonu vidi i buldožer. Jedan stanovnik je rekao da je osobno vidio vlak u četvrtak te da su na njemu primijetili niz vojnih vozila. 

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/un-nije-vidio-dokaze-o-oruzju-za-masovno-unistenje-u-mariupolju-dosad-poginulo-1207-civila-1569705 - www.vecernji.hr
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/3/2022, 22:24

Gnječ wrote:
vuksadinare wrote:
Gnječ wrote:

ukri si rade medvjeđu uslugu svojim performansima i lažima sve manje i manje ljudi im vjeruje. a jebiga kad im je i precjednik performer, drag queen i glumatalo usput i zidov psihopata ko i njegov mentor Igor Kolomoyskyi jedan najobičniji ukro naci psihopata kriminalac sjecikesa tzv oligarh.
naravno..tko za rusa i srbina nije..nacist i to najokorjeliji..jer rusija je carstvo demokracije...to putin ne uhicuje svoje prloliticke protivnike..on ih naime lijeci od ruske 'demokracije'...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 10/3/2022, 22:26

Dragovit wrote:
vuksadinare wrote:
Gnječ wrote:

jebote koji si idiot.

ma neće nikad dati za pravo čak i kad ga pritisneš uz zid dokazima nego uvijek u kontru pa i sa totalno iracionalnim verbalnim vratolomijama. nema tu sreće to je genetski otpad.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Službenik 10/3/2022, 22:26

Leviathan2 wrote:
Dragovit wrote:
Šandor Winnetou wrote:
svetoje, daješ mu previše pažnje

tebi sam rekao pseto.
za bacanje štapa i da mi ga pred noge doneseš trebaš razviti kognitivne sposobnosti.
a trenutačno si glup k'o kurac.
da trenutačno. to je kod tebe kronično. 
i slobodno si drkajte međusobno kurce i tak se tješite. 
ma koji ste vi jebači rumene kadulje.
da vas nema trebalo bi vas izmisliti.

kamo sreće da sam bio "internetski bojovnik" ili mobiliziran za pozadinu ili još bolje bio anemičan ili minken bojna.

prošao bih bolje u životu.
i imao hrpu kolajni na odori.

ali nisam. 
dragovoljno odslužio svoje i otjerao vas u pičku materinu nakon rata.

i ne kužim što sam vam ja tema debilčine jedne u mozak sjebane?

tema je uvođenje demokracije u ukrajini.

vidim levi vam je ispremetao moždane stanice pa sad pizdite.

a rujo ide pomalo.
uz desnu i lijevu obalu dnjepra prema sjeveru.
stiska i na istoku.

jebi ga. nisam ja tomu kriv.
jebga, oni su jos u fazonu hrvati srbi i slicno

ono, i poslije prvoboraca prvoborci
ka je corba pjevao nekad davno,
oni su ordenje zasluzili i sve sto kazu u redu je, a mi smo se nezahvalni rodili i zbog toga nam sljeduje
a idu ruje, sad im se zuri, glavninu snaga su okruzili i pustaju ove iz donbasa da ih razjebavaju, da im naplate 8 godina

nisam se kanio do jutra ulogirati, ali kad  sam vidio kako im ti, hartman, gnječ ...  pomutnju radite u redovima rekoh svratit ću na kratko. jeste bešćutni k'o lisice  kad u kokošinjac uđu.

perje leti na sve strane.

:D

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/3/2022, 22:27

Ne sekiraj se.

Ja ih i onako mislim sve likvidirati.

KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.

Cila bolnica u ruševinama jer su ovi bacili krmače na istu a oni o nekom modelu a ima video snimke ljudi i ruševina.

Psihopatija i isprani mozak.

Ja sam anđeo znanja a moja misija je podizanje znanja a to se na nekoj planeti i društvu može rješiti tako i da likvidiraš kretene.

To je moj zadatak.

Sve ću ih fizički likvidirati.

Last edited by RayMabus on 10/3/2022, 22:28; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 10/3/2022, 22:28

na kurilima rusi imaju laboratorije koji ugrožavaju japan.
zašto japan ne bi vratio kurilske otoke pod svoje?

i pride uništio opasne laboratorije.

a, da. 
japan je spušio u drugom ratu.

rusija od pacifika do atlantika i od sjevernog pola do do ekvatora.

sve vas rusofile u rusiju pa se javljajte iz rusije.

Male
2014-12-30

darth_vader and Šandor Winnetou like this post

Back to top Go down

Post by Guest 10/3/2022, 22:29

vuksadinare wrote:
Gnječ wrote:
vuksadinare wrote:

naravno..tko za rusa i srbina nije..nacist i to najokorjeliji..jer rusija je carstvo demokracije...to putin ne uhicuje svoje prloliticke protivnike..on ih naime lijeci od ruske 'demokracije'...

pričamo o ukrima i njihovim morbidnim dezinformacijama koje ti gutaš ko da je govno iz šupka one instagramuše ukrajinke. jedi govna šupčino za drugo nisi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 10/3/2022, 22:29

RayMabus wrote:
Ne sekiraj se.

Ja ih i onako mislim sve likvidirati.

KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.

Cila bolnica u ruševinama jer su ovi bacili krmače na istu a oni o nekom modelu a ima video snimke ljudi i ruševina.

Psihopatija i isprani mozak.

Ja sam anđeo znanja a moja misija je podizanje znanja a to se na nekoj planeti i društvu može rješiti tako i da likvidiraš kretene.

To je moj zadatak.

Sve ću ih fizički likvidirati.
Ti si kurac na biciklu i jedeš govna koja ti se serviraju. Nije bilo nikakve bolnice i nikakakvog porodilišta.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Ringo10 10/3/2022, 22:29

Svako vjeruje u ono sto zeli vjerovati
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest 10/3/2022, 22:31

veber wrote:na kurilima rusi imaju laboratorije koji ugrožavaju japan.
zašto japan ne bi vratio kurilske otoke pod svoje?

i pride uništio opasne laboratorije.

a, da. 
japan je spušio u drugom ratu.

rusija od pacifika do atlantika i od sjevernog pola do do ekvatora.

sve vas rusofile u rusiju pa se javljajte iz rusije.

pa da imaš pravo, koji kurac su rusi da imaju tako veliku državu? to im treba oduzeti i dati amerima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/3/2022, 22:31

1.Rus-ja sam najljepsi,najjaci,najpametniji i svuda oko nas nacisti jer se sa tim ne slazu

2.Srbin-ne ja sam najlepsi,najkurcevitiji i najhrabriji i vavijek smo ugrozeni i svuda oko nas ustase,balije,siptari i milogorci

3.Kinez-ma kakvi mi smo ipak najljepsi,mi smo kao cvijet lopoca,mi cvatemo kao tisuce cvjetova i mi smo najugrozeniji jer nam ne daju kopirati i izvoziti viruse

4.Kim jung-svi ste vi kurac ja sam najjaci
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/3/2022, 22:31

ČEČENSKI vođa Ramzan Kadirov u intervjuu za Tanjug rekao je da Rusija i on nikada neće zaboraviti da Srbija, jedina uz Bjelorusiju, nije uvela sankcije i zahvalio se predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću na "politici mira", prenosi portal b92. Kadirov kaže da je to "bratski potez". 
"Adem Vuchiqi i Lukašenko primjer su nesebičnog služenja svojoj domovini. Oni su nacionalni lideri i istinski patriote svojih zemalja, koji se u svojoj unutrašnjoj i vanjskoj politici vode interesima naroda, a ne sankcijskom psihozom anglo-saksonskog svijeta", kaže Ramzan.
Vučića hvali jer nije uveo sankcije Rusiji te ga uspoređuje s Lukašenkom. 
"Naše zemlje povezuju bratske veze. Veoma mi je drago da politika koju provode srpske i bjeloruske vlasti, ne obazirući se na agresivni vanjski pritisak, doprinosi jačanju mira i sloge između naših država. Rusija ni u jednom trenutku nije zaboravljala dobra djela! Nećemo zaboraviti ni mi, braćo", dodaje. 
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak/cecenski-vodja-nahvalio-vucica-i-njegov-potez-necemo-to-zaboraviti-braco/2346353.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
-
Kadirov je zaslužio da ga častimo pićem kad ga vidimo.
A je ga uvalio pudlici iz Srbije do jaja ha ha ha

Kadirov. :tu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 10/3/2022, 22:31

Dragovit wrote:
Leviathan2 wrote:
Dragovit wrote:

tebi sam rekao pseto.
za bacanje štapa i da mi ga pred noge doneseš trebaš razviti kognitivne sposobnosti.
a trenutačno si glup k'o kurac.
da trenutačno. to je kod tebe kronično. 
i slobodno si drkajte međusobno kurce i tak se tješite. 
ma koji ste vi jebači rumene kadulje.
da vas nema trebalo bi vas izmisliti.

kamo sreće da sam bio "internetski bojovnik" ili mobiliziran za pozadinu ili još bolje bio anemičan ili minken bojna.

prošao bih bolje u životu.
i imao hrpu kolajni na odori.

ali nisam. 
dragovoljno odslužio svoje i otjerao vas u pičku materinu nakon rata.

i ne kužim što sam vam ja tema debilčine jedne u mozak sjebane?

tema je uvođenje demokracije u ukrajini.

vidim levi vam je ispremetao moždane stanice pa sad pizdite.

a rujo ide pomalo.
uz desnu i lijevu obalu dnjepra prema sjeveru.
stiska i na istoku.

jebi ga. nisam ja tomu kriv.
jebga, oni su jos u fazonu hrvati srbi i slicno

ono, i poslije prvoboraca prvoborci
ka je corba pjevao nekad davno,
oni su ordenje zasluzili i sve sto kazu u redu je, a mi smo se nezahvalni rodili i zbog toga nam sljeduje
a idu ruje, sad im se zuri, glavninu snaga su okruzili i pustaju ove iz donbasa da ih razjebavaju, da im naplate 8 godina

nisam se kanio do jutra ulogirati, ali kad  sam vidio kako im ti, hartman, gnječ ...  pomutnju radite u redovima rekoh svratit ću na kratko. jeste bešćutni k'o lisice  kad u kokošinjac uđu.

perje leti na sve strane.

:D
sve borci.
što borci?
prvoborci.

levi se toliko okuražio da je zaboravio na pradjeda i praprapraunuka, svetoje snajperiše sve u 16. gnječ opet grmi ubijanjem, a strah ga bilo popiti kavu u ičićima.

strašni borsi, kao i ti.

fali vam samo ero i epi da ste u kompletu kaj se foruma tiče.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 46 of 50 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50  Next

Back to top

- Similar topics