Ruska invazija na Ukrajinu
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Šandor Winnetou wrote:putin je doveo fašistu janukovića na vlast i krenulo je kada je budalaš stopirao pregovore oko ulaska u EU, vi rusofili volite zaboravljati uzroke i krećete uvijek od posljedica kao i četnici.Leviathan2 wrote:ko je odgovoranmortal wrote:
jesam neki dan lijepo napisala tko je odgovoran!
po tvojemu putin organizirao maidan u kijevu i doveo nazije na vlast a
Miiiiiiiir pseto američko.
Službenik- Posts : 3261
2022-02-24
vuksadinare wrote:ti si na kvasinu otisao..zaboravio sam u kojem si kvartu u sarajevu zivio..uvijek zaboravimDragovit wrote:vuksadinare wrote:evo drago se javio..veliki hrvat i branitelj..za njega ne postoje drugi hrvati vec oni u ercegovini i bosni..i rusi
Jok.
Odjebaus kad sam ovdje vidio koji su prilivode.
Za mene postoji samo RS koja nam je trn u oku.
Je li tako?
A čudiš se što bi Rujama Ukrajina u NATO-u bila deblo ne u oku nego u guzici?
Pogledaj si malo Monroovu doktrinu pa ćeš vidjeti da je ova rokačina samo logičan rasplet nečega što je počelo 2014. na Majdanu.
Mandrilu.
Nemoj me više tako zajebavati.
Rasplakat ću se.
Od smijeha jebem te pametna.
:)
Aj zdra'o.
eh..da za ovog 'hrvatskog' branitelja dragu iz sarajevskog novog grada...strele nam rusi nisu dali nego su zaplijenjene oslobadjanjem vojarni jna..a prije tog oslobadjanja prodali su nam janezi iz svojih zaliha TO-a..strele su bili sastavni dio naoruzanja jna i TO-a
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
što ti obraćaš pažnju na njega? samo mu daješ publicitet jer nitko drugi s tim alterom ni ne komunicira. Jednostavno ga preskoči pa nek sere koliko mu srcu drago.vuksadinare wrote:eh..da za ovog 'hrvatskog' branitelja dragu iz sarajevskog novog grada...strele nam rusi nisu dali nego su zaplijenjene oslobadjanjem vojarni jna..a prije tog oslobadjanja prodali su nam janezi iz svojih zaliha TO-a..strele su bili sastavni dio naoruzanja jna i TO-a
Od početka godine, ruski državni dug ulagačima je u prosjeku donio gubitke od 81 posto, a podaci Bloomberga ukazuju da je lošiji učinak ove godine imao samo dug Bjelorusije, s gubicima od 93 posto.
Enlarge this image Click to see fullsize
Enlarge this image Click to see fullsize
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
epikur37 wrote:vuksadinare wrote:evo drago se javio..veliki hrvat i branitelj..za njega ne postoje drugi hrvati vec oni u ercegovini i bosni..i rusi
mi u dalmaciji ništa
jebemu mater nikad na zelenu granu
Gdje ti nestalo - naprijed Putko bandu gazi?
Kažeš jebena vremena?
Sa'će vam Amer "treći" dati.
Hoće. Na Madagaskaru.
Jooooooj .... što me izmuči mješalica majku joj.
Odoh u krpe.
Do zavrtva.
Šandor Winnetou wrote:što ti obraćaš pažnju na njega? samo mu daješ publicitet jer nitko drugi s tim alterom ni ne komunicira. Jednostavno ga preskoči pa nek sere koliko mu srcu drago.vuksadinare wrote:eh..da za ovog 'hrvatskog' branitelja dragu iz sarajevskog novog grada...strele nam rusi nisu dali nego su zaplijenjene oslobadjanjem vojarni jna..a prije tog oslobadjanja prodali su nam janezi iz svojih zaliha TO-a..strele su bili sastavni dio naoruzanja jna i TO-a
Miiiiiiiir.
mora bit,Dragovit wrote:Leviathan2 wrote:o, poceo vuk podjebavat avuksadinare wrote:levi je bar iskren..voli egzotiku...dize mu se na to
fino fino
Taj podjebava samoga sebe.
Nego Levi, dobar ti potpis.
;)
kad se sva ova lgbt zajednica ofarbala u plavo zuto, zas ne i nesto normalno :D
vuksadinare wrote:eh..da za ovog 'hrvatskog' branitelja dragu iz sarajevskog novog grada...strele nam rusi nisu dali nego su zaplijenjene oslobadjanjem vojarni jna..a prije tog oslobadjanja prodali su nam janezi iz svojih zaliha TO-a..strele su bili sastavni dio naoruzanja jna i TO-a
De ne seri.
Što je zarobljeno je zarobljeno.
Što je od Ruja je od Ruja.
I miguše i vrtoljete sve zarobili?
Jazavče.
Sad stvarno odoh, a ti i razvodnik Šandor
skačite jedan drugomu na nogu.
;)
a i ti na mjesaliciDragovit wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:evo drago se javio..veliki hrvat i branitelj..za njega ne postoje drugi hrvati vec oni u ercegovini i bosni..i rusi
mi u dalmaciji ništa
jebemu mater nikad na zelenu granu
Gdje ti nestalo - naprijed Putko bandu gazi?
Kažeš jebena vremena?
Sa'će vam Amer "treći" dati.
Hoće. Na Madagaskaru.
Jooooooj .... što me izmuči mješalica majku joj.
Odoh u krpe.
Do zavrtva.
ima nas vala
...ajde laznjak brisiDragovit wrote:vuksadinare wrote:eh..da za ovog 'hrvatskog' branitelja dragu iz sarajevskog novog grada...strele nam rusi nisu dali nego su zaplijenjene oslobadjanjem vojarni jna..a prije tog oslobadjanja prodali su nam janezi iz svojih zaliha TO-a..strele su bili sastavni dio naoruzanja jna i TO-a
De ne seri.
Što je zarobljeno je zarobljeno.
Što je od Ruja je od Ruja.
I miguše i vrtoljete sve zarobili?
Jazavče.
Sad stvarno odoh, a ti i razvodnik Šandor
skačite jedan drugomu na nogu.
;)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma sta vuna, djeb on, on sredjo par rusa i reko, za sada dostaDragovit wrote:vuksadinare wrote:ludjak on i jos neki sanjaju da i nas okupiraju..strasno kakve izrode imamo....putin je uvijek pricao da mu je milosevic bio pozitivac a ovi drukaju za njega...koje sljepilo..izdaja onih na ovcari u bacinu,skabrnji..kako to drugacije protumaciti...hvalio milosevica i onda biti za njega...sulji nasem neprijatelju i srbiji daje oruzjekaya wrote:
Nadaš se jel da će rusi ipak okupirati.
Hoće k...ovi će se braniti još 10 godina, dok ne odu
Davali Ruje nama kad je bio rat i kad smo bili spuštenih gaća.
Što misliš otkud nam miguše i "vrtoljeti" došli!??
Iz Amerike jebala te ona?
Jesu nam se Ameri nadavali stingera u pičku materinu.
Nisam niti jednog vidio.
Ali strela jesam.
A ti sad američko-britanska kujica.
Nego ja sam mislio da ti ostaješ u Ukrajini, a ono ... što bi?
Vuna?
kadirovci kad culi da vuk ide za ukrajinu napravili kidavelu i promasili grozni, pola ih se potopilo u kaspijskom moru
Šalu na stranu al čini mi se da će idućih dana biti krvavo.
2014-04-11
papak, a koji si ti?Piglet wrote:Joj da mi je znati gdje se Leviathan2, polupismeni čovjek koji piše u čudnim stihovima, informira. On sve treperi, a nitko da upita, stvarno čudno
ti preuze ulogu od jode, tako je on na siriji postao sirijske tenkove
lik maloprije , stavi twiter gdje piše da su rusi u berdjansku osvojili ukrainsku bazu i zarobili hrpu tehnike.
i budala napiše "vidite šta rusi bježe pogledajte koliko su tehnike ukrainci zarobili" - a doslovno mu na twiteru piše da su rusi zarobili ukrainsku tehniku. plus lik uživljen i prati rat, ne zna da je berdyansk u rukama rusa ima tjedana. vjerojatno nema niti pojma gdje se grad nalazi . i sada je taj grad "duboko" u ruskom teritroiju, tako da ukrainci ne mogu ništa tamo "zarobiti". a plus u toj tehnici lipo piše tona američkih vozila, a budala bi trebao znati barem neke osnovne razlike da recimo Ukrainci nemaju ili imaju vrlo malo T80, BMP3 itd vozila, sa druge strane Rusi imaju vrlo malo ili nikako T64 ili Američke counter battery vozila.
ali bitno je da se spama. pa makar i fake vijesti.. safet je u razini ludog ringa, mortalka je tu, neka nje.. eto.. dobija je čovjek novi rat da svršava i izdrkava nakon korone
evo ti tucker,
poslije ak se sretnemo reci sto mislis o njegovom izlaganju
https://www.youtube.com/watch?v=1PC7DzTRS7A
Amo kladionica.
Nije baš zanimljivo ako ne staviš neki ulog.
Amo kladionica.
2014-04-11
po info koji se sire u rusiji, ocekuje se ful udar ako zelenski ne prihvati uvjete do srijedeRayMabus wrote:Putin dovlači Gvozdike oko Kieva pa će onda pregovori oko toga čije je točno Krim.
Šalu na stranu al čini mi se da će idućih dana biti krvavo.
jos oko 250 000 su spremljeni prema ukrajini i s novim naoruzanjem a ne sa sovjetskim
Amo kladionica.
ko pobijedi kandidira se za precjednika hrvatske
ili?
Amo kladionica.
ko pobijedi kandidira se za precjednika hrvatske
ili?
Nešto san napisa 23.01.2022 al sad vidin da mi je dosadno pratit ako nema kladionice.
Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
by RayMabus Sun 23 Jan - 8:42
Brige me za njih tamo. Ja sam stavio granicu na Karpatima ( zapadna Ukrajina ) a oćel se kreteni tamo van te zone zakačit...a ja san i reka svoje a oni nek rade šta oće, jebe mi se.
Ako nisi stavio ulog brige te na koju će stranu pasti novčić.
2014-04-11
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ovo-je-navodna-putinova-ponuda-zelenskom/2345716.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
Ovo nije uopće loše za Ukrajinu. Više govori o otriježnjenju Moskve. Donbas će ostati u sastavu Ukrajine i bit će demilitariziran. Ukrajina neće ući u NATO. Ostat će neutralna. Vjerojatno će ući kroz koju godinu u EU. I to je to.
Ovo nije uopće loše za Ukrajinu. Više govori o otriježnjenju Moskve. Donbas će ostati u sastavu Ukrajine i bit će demilitariziran. Ukrajina neće ući u NATO. Ostat će neutralna. Vjerojatno će ući kroz koju godinu u EU. I to je to.
red wolf-
2016-02-10
Sad mi dosadno. Ide prema velikoj bitci koja će očito pretvorit u veliku klaonicu a nisan stavio nikakvi ulog pa ...
A morali bi nešto stavit da nam bude zanimljivije to pratit.
A ne znan šta. Duboko razmišljan o tome u šta bi se mogli kladit.
A morali bi nešto stavit da nam bude zanimljivije to pratit.
A ne znan šta. Duboko razmišljan o tome u šta bi se mogli kladit.
2014-04-11
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu