Ruska invazija na Ukrajinu
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
kolega, bilježim plusićdebotoijusto wrote:AlfaOmega wrote:Vidiš, to je klasično jednoumlje prožeto gorčinom. I to je ok, ne mogu te kriviti iz samo jednog prostog razloga - 95% svjetske populacija razmišlja jednoobrazno. Na tom temelju i počiva današnji sustav globalnog poretka. Ono, što bi se tam neki tre bavija dubiozama današnje geo-politike. Vidio na TV-u da je zločasti čiko odlučija napasti drugu zemlju, i to je dovoljno da se njemu u glavi upale lampice.Šandor Winnetou wrote:
Nema tu što i zašto, da se ruje nisu umješale u separatističku pobunu i okupirale donbas i krim do svega ovoga ne bi ni došlo. Nema tu ali, prije-poslje jer ako tako krenemo doći ćemo do holodomora i dalje nema, the end, motaj kablove a ruse u sibir
ukrajina je suverena drzava i jedna od osnivacica UN i tu svaka prica prestaje moguce da ta pravila igre postuje 95% populacije a vas 5% izmisljate toplu vodu ?
sad mozes dalje u revijalnom tonu
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
michaellcmacha likes this post
Odgovorit ću Crvenkastom, ali sad imam drugog posla...
Njegove imam analizirane već duže vrijeme, tako da imam što reći i na njovu temu.
Samo usput: Pravoslavni mentalni sklop je generalno manje više sličan onima iz Ummeta.
Last edited by Eroo on Thu 3 Mar - 22:33; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78710
2016-07-22
E jebiga!
Ipak, tri plusića za trud!
crvenkasti-
2014-04-17
Česi koji odu u Ukrajinu i pomognu u odbrani od ruske invazije neće se suočiti s kaznom, složili su se danas čelnici Republike Češke.RayMabus wrote:Koliko je ono rusko gospodarstvo bilo ovisno o izvozu nafte i plina prije ovoga ? 44 posto il tako nešto.
A koliko ti je sad kad ti je više manje sankcijama uništeno sve ostalo ? Puno više.
Onda ćeš mi doć kako ćeš ti meni zavrtit plin i naftu a ako to pokušaš ti si odma bankort a mora tu vojsku netko i plaćati jer u protivnom ona poludi pa ti počme radit sranja po državi.
A moj Lukašenko a ti ni nafte ni plina a udarilo ti sankcije a ovaj neće imat za sebe a kamo li za tebe.
Skupo ćete koštat to slanje jedinica na Kijev preko Zapadne Ukrajine.
On nije čuo kad sam ja rekao da je to MOJE.
- Možemo garantirati obeštećenje kroz predsjedničke olakšice - rekao je premijer Petr Fiala novinarima nakon sastanka sa predsjednikom Milošem Zemanom.
Zakon sprječava Čehe da služe u vojsci koja nije njihova zemlja, a počiniocima je predviđena zatvorska kazna do pet godina.
Ako žele da se bore u inostranstvu, moraju tražiti od predsjednika izuzetak.
Predsjednički ured je do sada registrirao oko 300 zahtjeva za izuzeće, dok se 100 ljudi prijavilo Ministarstvu odbrane.
Ukrajinska vojska pozvala je u nedjelju strance da se bore protiv Rusije koja je započela invaziju na ovu evropsku zemlju 24. februara.
RayMabus- Posts : 183872
2014-04-11
Eroo wrote:Pošto sam sklon analizama na temelju ključnih detalja, pa evo da nešto napišem do čega sam došao
na temelju promatranja ovoga u Ukrajini i šire.
Način ruskog ratovanja u Ukrajini me u nekim važnim detaljima već sada potsjeća na rat u Siriji.
U Siriji ste u zraku imali premoćne gospodare - ruske bombardere, plus dalekometno topništvo,
a na tlu su to pratili izuzetno MOTIVIRANI Asadovi vojnici.
Rusi su uništavali neprijateljsku tehniku na tlu, a MOTIVIRANI Asadovci su nakon toga čistili živu silu protivnika...
Ovaj model se ponavlja i u Ukrajini, s tom razlikom da rusko uništavanje ukrajinske infrastrukture na tlu
prate NEMOTIVIRANI ruski vojnici, a na suprotnoj strani imaju strahovito MOTIVIRANE ukrajinske vojnike i narod.
Još nešto sam primijetio, kad su u pitanju izbjeglice. Izbjeglice iz Ukrajine su uglavnom žene i djeca, a izbjeglice
iz Sirije su redom mladići sposobni za rat, dok su im žene i djeca i dalje u Siriji ili eventualno u Turskoj.
Moj zaključak, da sirijske izbjeglice i nisu izbjeglice, oni imaju drugu agendu, o kojoj ne bih sad šire elboriro.
ZjeeV...
Guest- Guest
Ukrajina je bila TREĆA nuklearna sila do potpisivanja "Budimpeštanskog sporazuma",
kad je sve svoje nuklearne efektive predala Rusiji, u zamjenu za poštivanje
njene suverenosti i granica. Sve je bilo bona fide, a vidi sad,
2016-07-22
Slomljen ukrajinski otpor posli skoro cijelog dana fajtaAlfaOmega wrote::flag_ua::zap::flag_ru:Evening fights in Energodar. pic.twitter.com/YDjSKtIJ1F
— The RAGE X (@theragex) March 3, 2022
#Russia'n army occupied "Zaporizhya Nuklear Power Plant" in southern #Ukraine after hours of clashes
— C4H10FO2P (@markito0171) March 3, 2022
Gnječ wrote:ZjeeV...
Kako stojiš s koronom? Jesi li je izbjegao?
2016-07-22
#Breaking
— Ibrahim Bin Mas'ud - إبراهيم بن مسعود (@ibrahimbinmasud) March 3, 2022
Reports of Syrian army mercenaries of the Assad regime's "Tiger Forces" are being flown in large numbers by Russian military planes from Hmeimim Airport Latakia, to Belarus, to take part in Russia's invasion of Ukraine!#RussianUkrainianWar #Assad #invasionofUkraine
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:Putin zatražio intervenciju Sirijaca i Hizbi#Breaking
Reports of Syrian army mercenaries of the Assad regime's "Tiger Forces" are being flown in large numbers by Russian military planes from Hmeimim Airport Latakia, to Belarus, to take part in Russia's invasion of Ukraine!#RussianUkrainianWar #Assad #invasionofUkraine
Ovo sam predvidio prije par dana
2018-04-10
Međede, imaš temu.Eroo wrote:Gnječ wrote:ZjeeV...
Kako stojiš s koronom? Jesi li je izbjegao?
OKHektorović wrote:Putin zatražio intervenciju Sirijaca i Hizbi#Breaking
Sad ide upad u Bjelorusiju.
Kontraofenziva.
RayMabus- Posts : 183872
2014-04-11
Kod Sumi-ja su Ukrajinci ponovo izbili na granicu s Rusijom.
2016-07-22
debotoijusto wrote:Ovo je popis osoba koje će biti sankcionirane:
Nikolaj Tokarev (zajedno sa suprugom Galinom, kćerkom Majom i njegove dvije tvrtke za luksuzne nekretnine)
Boris Rotenberg (zajedno sa suprugom Karinom te sinovima Romanom i Borisom)
Arkadij Rotenberg (zajedno sa sinovima Pavelom i Igorom te kćerkom Lilijom)
Sergej Čemezov (zajedno sa suprugom Jekaterinom, sinom Stanislavom i pokćerkom Anastasijom)
Igor Šuvalov (zajedno sa svojih pet tvrtki, suprugom Olgom, sinom Evgenijem i njegovim društvom i avionom te kćeri Marijom i njezinim društvom)
Jevgenij Prigožin (zajedno sa svoje tri kompanije, suprugom Polinom, kćerkom Ljubovom i sinom Pavlom),
Dimitrij Peskov, Putinov tajnik za tisak
Ališer Usmanov (pod sankcijama su i njegova super-jahta, jedna od najvećih na svijetu, koju je upravo zaplijenila Njemačka, i njegov privatni avion, jedan od najvećih ruskih zrakoplova u privatnom vlasništvu)
Nemoze tako to je sve zarađeno mukotrpnom pljackom. To je kao da u rvata ponistis pretvorbu i zaplijenis rvackim ratnim profiterima tj uglednim rvackim gospodarstvenicima kompletnu imovinu od stoljeca sedmog pa do danas.
Ili belosveckoj kabali bilu gejtsu fauciju i makronu i onom kanadskom premijeru o onima u new zealan i down under da i ne pricam Bidleru Pfizeru i neoconsima itd ima ih nije da ih nema svu teskom pljackom stecenu imovinu kao odstetu za virus i covid. A i Xi je tu u virusima do grla.
Guest- Guest
Mahom stare slike iz prve ukrajinske zasjede ruskih snaga kod Sumya. Kakvo crno izbijanje na granicu, šta spinuješ tu meDŽede matori?Eroo wrote:
Hektorović wrote:Hektorović wrote:Putin zatražio intervenciju Sirijaca i Hizbi#Breaking
Gadno je Putinu kada mu trebaju arapi, Kazakhstanci i bjelorusi. Još samo da se iranska revolucijarna garda uključi i imaš shit show
AlfaOmega wrote:Mahom stare slike iz prve ukrajinske zasjede ruskih snaga kod Sumya. Kakvo crno izbijanje na granicu, šta spinuješ tu meDŽede matori?Eroo wrote:
Safeta ti je najbolje preskočiti
Ukinulo mu koronu pa mora na novo ratište slati stare slike, fake news i neke svoje "analize".. Sada mu podrum više nije glavni stožer za koronu nego glavni štab za Ukrainu
VIDEO:
https://twitter.com/i/status/1499450651805470721
2016-07-22
AssadNaPodmornici wrote:Hektorović wrote:Hektorović wrote:Putin zatražio intervenciju Sirijaca i Hizbi#Breaking
Gadno je Putinu kada mu trebaju arapi, Kazakhstanci i bjelorusi. Još samo da se iranska revolucijarna garda uključi i imaš shit show
Rusi se očajno bore, bježe čim zapuca. Uglavnom se bore muslimani. Etnički Rusi kriza.
The head of Dagestan, Sergei Melikov, expressed condolences to the family of a Russian officer and a native of the republic, Nurmagomed Gadzhimagomedov, who died during a special operation in Ukraine. He blew himself up with a grenade surrounded by Ukrainian soldiers. pic.twitter.com/nlmap3snbI
— ASB News / MILITARY:part_alternation_mark: (@ASBMilitary) March 1, 2022
2018-04-10
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
» Ruska invazija na Ukrajinu