ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 3 of 50 Previous  1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 3 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by crvenkasti 3/3/2022, 21:27

epikur37 wrote:
Pa nema ni Zapad taj mandat, samo je malo jači i ima  bolji PR.

I zato im se nitko ne smije usprotiviti?

Ovaj rat u Ukrajini nije rat Rusa i Ukrajinaca.

Ovo je rat između NATO i Rusije.

Konačno im je netko rekao dosta je.

crvenkasti

2014-04-17

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 3/3/2022, 21:28

2015-09-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2022, 21:31

SAD će sankcionirati Putinovog glasnogovornika Dimitrija Peskova kojega Bijela kuća opisuje kao najvećeg prodavača Putinove propagande.

"SAD i vlade diljem svijeta zajedno će raditi na tome da identificiraju rusku elitu i zamrznu njihovu imovinu koju drže u tim zemljama - jahte, luksuzne stanove, novac i drugu dobit", kažu iz Bijele kuće.

Ovo je popis osoba koje će biti sankcionirane:

• Nikolaj Tokarev (zajedno sa suprugom Galinom, kćerkom Majom i njegove dvije tvrtke za luksuzne nekretnine)

• Boris Rotenberg (zajedno sa suprugom Karinom te sinovima Romanom i Borisom)

• Arkadij Rotenberg (zajedno sa sinovima Pavelom i Igorom te kćerkom Lilijom)

• Sergej Čemezov (zajedno sa suprugom Jekaterinom, sinom Stanislavom i pokćerkom Anastasijom)

• Igor Šuvalov (zajedno sa svojih pet tvrtki, suprugom Olgom, sinom Evgenijem i njegovim društvom i avionom te kćeri Marijom i njezinim društvom)

• Jevgenij Prigožin (zajedno sa svoje tri kompanije, suprugom Polinom, kćerkom Ljubovom i sinom Pavlom),

• Dimitrij Peskov, Putinov tajnik za tisak

• Ališer Usmanov (pod sankcijama su i njegova super-jahta, jedna od najvećih na svijetu, koju je upravo zaplijenila Njemačka, i njegov privatni avion, jedan od najvećih ruskih zrakoplova u privatnom vlasništvu)

SAD će također uvesti vize za 19 oligarha i 47 članova njihovih obitelji. To će biti usmjereno na oligarhe za koje se zna da financiraju, značajno podupiru ili provode zlonamjerne aktivnosti koje podržavaju rusku destabilizirajuću vanjsku politiku, piše CNN.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 3/3/2022, 21:33

AlfaOmega wrote:
Šandor Winnetou wrote:
AlfaOmega wrote:

Rat je sam po sebi toliko loša pojava, da ljudi, kad do njega dođe, ne razmišljaju više o razlozima i povodu. Već o njemu samom. Tad je negativac samo i isključivo napadač. Logično.
Tek kad se rat završi, kad se emocije malo slegnu, počinje se pristupati objektivnijim analizama i kontemplacijama - što i zašto.
Nema tu što i zašto, da se ruje nisu umješale u separatističku pobunu i okupirale donbas i krim do svega ovoga ne bi ni došlo. Nema tu ali, prije-poslje jer ako tako krenemo doći ćemo do holodomora i dalje nema, the end, motaj kablove a ruse u sibir
Vidiš, to je klasično jednoumlje prožeto gorčinom. I to je ok, ne mogu te kriviti iz samo jednog prostog razloga - 95% svjetske populacija razmišlja jednoobrazno. Na tom temelju i počiva današnji sustav globalnog poretka. Ono, što bi se tam neki tre bavija dubiozama današnje geo-politike. Vidio na TV-u da je zločasti čiko odlučija napasti drugu zemlju, i to je dovoljno da se njemu u glavi upale lampice.
Nije to jednoumlje nego šira slika, ono što vi pokušavate, prvenstveno levi, pa ti, svetoje  i useful idiot ringo je pokušaj stvaranja slike koja nema veze sa stvarnošću nego sa čistim PRom rusije.  Što se tiče posta samo ti ukazujem na gluposti koje prosipate, banderovci, ovi oni, januković bla bla. Ti i ekipa ruskih plaćenika i korisnih budala ( sam se strpaj gdje želiš) pokušavate konstantno povući početak svih zala sa majdanom zaboravljajući pri tome da su rusi instalirali janukovića i da je nakon njega održano glasovanje u dva predsjednička mandata gdje su Ukrajinci rekli svoje. Za vas vrijedi isto kao i za srbe da je rat počeo 95 a da pri tome zaboravljate sve ono što se prije toga dogodilo, vi jednostravno ne želite prihvatiti činjenice, uzrok i posljedice, akcija, reakcija i zato ste osuđeni na propast i izoliranost i od svijeta i od svoje savjesti.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by debotoijusto 3/3/2022, 21:35

AlfaOmega wrote:
Šandor Winnetou wrote:
AlfaOmega wrote:

Rat je sam po sebi toliko loša pojava, da ljudi, kad do njega dođe, ne razmišljaju više o razlozima i povodu. Već o njemu samom. Tad je negativac samo i isključivo napadač. Logično.
Tek kad se rat završi, kad se emocije malo slegnu, počinje se pristupati objektivnijim analizama i kontemplacijama - što i zašto.
Nema tu što i zašto, da se ruje nisu umješale u separatističku pobunu i okupirale donbas i krim do svega ovoga ne bi ni došlo. Nema tu ali, prije-poslje jer ako tako krenemo doći ćemo do holodomora i dalje nema, the end, motaj kablove a ruse u sibir
Vidiš, to je klasično jednoumlje prožeto gorčinom. I to je ok, ne mogu te kriviti iz samo jednog prostog razloga - 95% svjetske populacija razmišlja jednoobrazno. Na tom temelju i počiva današnji sustav globalnog poretka. Ono, što bi se tam neki tre bavija dubiozama današnje geo-politike. Vidio na TV-u da je zločasti čiko odlučija napasti drugu zemlju, i to je dovoljno da se njemu u glavi upale lampice.

ukrajina je suverena drzava i jedna od osnivacica UN i tu svaka prica prestaje moguce da ta pravila igre postuje 95% populacije a vas 5% izmisljate toplu vodu ?
sad mozes dalje u revijalnom tonu
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

darth_vader and michaellcmacha like this post

Back to top Go down

Post by epikur37 3/3/2022, 21:35

crvenkasti wrote:
epikur37 wrote:
Pa nema ni Zapad taj mandat, samo je malo jači i ima  bolji PR.

I zato im se nitko ne smije usprotiviti?

Ovaj rat u Ukrajini nije rat Rusa i Ukrajinaca.

Ovo je rat između NATO i Rusije.

Konačno im je netko rekao dosta je.

Rekao sam da Zapad nema taj mandat, ako su malo jači i imaju bolji PR, to nije mandat.

Već samo mala prednost da svoja sranja lakše pokriju.

Uz svo razumijevanje šire slike, ovo je na žalost i na kraju rat Rusije i Ukrajine.

epikur37
epikur37

2015-08-06

AssadNaPodmornici likes this post

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 3/3/2022, 21:37

Šandor Winnetou wrote:
AlfaOmega wrote:

Nije to jednoumlje nego šira slika, ono što vi pokušavate, prvenstveno levi, pa ti, svetoje  i useful idiot ringo je pokušaj stvaranja slike koja nema veze sa stvarnošću nego sa čistim PRom rusije.  Što se tiče posta samo ti ukazujem na gluposti koje prosipate, banderovci, ovi oni, januković bla bla. Ti i ekipa ruskih plaćenika i korisnih budala ( sam se strpaj gdje želiš) pokušavate konstantno povući početak svih zala sa majdanom zaboravljajući pri tome da su rusi instalirali janukovića i da je nakon njega održano glasovanje u dva predsjednička mandata gdje su Ukrajinci rekli svoje. Za vas vrijedi isto kao i za srbe da je rat počeo 95 a da pri tome zaboravljate sve ono što se prije toga dogodilo, vi jednostravno ne želite prihvatiti činjenice, uzrok i posljedice, akcija, reakcija i zato ste osuđeni na propast i izoliranost i od svijeta i od svoje savjesti.
I što si reka - ništa. Tvoj tata jači od mog tate. Ok, moja baba ima veće sise od tvoje. Et

2015-09-11

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 3/3/2022, 21:41

debotoijusto wrote:
AlfaOmega wrote:
Šandor Winnetou wrote:

ukrajina je suverena drzava i jedna od osnivacica UN i tu svaka prica prestaje moguce da ta pravila igre postuje 95% populacije a vas 5% izmisljate toplu vodu ?
Gle, poanta je - suveren je i Irak. Suverena je bila i Libija, Sirija, Vijetnam, itd, itd... Rusi ustvari samo rade ono što su naučili od drugog velikog geopolitičkog igrača. Ne zato što im se svidilo kak to rade ušanci, neg zato što ih je dosadašnja politika ušanaca na to natjerala - da parcijalno postanu ka oni. Jedina razlika je ovo - sve zemlje koje sam ja naveo su tisućama milja daleko do SAD-a. Ukrajina je Rusiji pak pred nosom jeba te. 
Koji kurac je SAD ratova protiv Vijetnama udaljenog tisućama milja daleko?

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 3/3/2022, 21:45

AlfaOmega wrote:
Šandor Winnetou wrote:
AlfaOmega wrote:

I što si reka - ništa. Tvoj tata jači od mog tate. Ok, moja baba ima veće sise od tvoje. Et
Poprilično jadan pokušaj trolanja, ma nije ni to problem nego tvoj jadan pokušaj bijega od realnosti što me pak navodi na misao da si ipak na kraju karajeva samo indoktrinirani useful idiots čiji mozak stvara razne kombinacije nebi li obranio ono što mu je davno kao djetetu utiskano u mozak. Nikada ti nećeš biti slobodan čovjek, ama baš nikada i to me iskreno žalosti :(

Male
2017-12-31

michaellcmacha likes this post

Back to top Go down

Post by debotoijusto 3/3/2022, 21:45

Oko stotinu državljana Škotske prijavilo se za borbu u Ukrajini protiv ruske invazije, pokazuju podaci koje je objavio ukrajinski konzulat u Edinburghu.

Škotska premijerka Nicola Sturgeon u srijedu je rekla da svatko u Škotskoj koji želi boriti se u Ukrajini treba "pomno razmisliti što može učiniti da doista pomogne Ukrajini a što je stvarno smisleno i korisno".

Bivši škotski vojnik Joe Stirling planira otputovati u petak rekao je za BBC i otkrio da je nekada služio u Uiraku

"Ljudima treba pomoć. Da sam zidar išao bih graditi bolnice. Da sam liječnik išao bih pružati prvu pomoć. Ja sam vojnik i idem se boriti.

Britanska šefica diplomacije Liz Truss ranije je rekal da "apsolutno" podržava britanske državljane koji odluče ići braniti Ukrajinu.
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2022, 21:49

debotoijusto wrote:Oko stotinu državljana Škotske prijavilo se za borbu u Ukrajini protiv ruske invazije, pokazuju podaci koje je objavio ukrajinski konzulat u Edinburghu.

Škotska premijerka Nicola Sturgeon u srijedu je rekla da svatko u Škotskoj koji želi boriti se u Ukrajini treba "pomno razmisliti što može učiniti da doista pomogne Ukrajini a što je stvarno smisleno i korisno".

Bivši škotski vojnik Joe Stirling planira otputovati u petak rekao je za BBC i otkrio da je nekada služio u Uiraku

"Ljudima treba pomoć. Da sam zidar išao bih graditi bolnice. Da sam liječnik išao bih pružati prvu pomoć. Ja sam vojnik i idem se boriti.

Britanska šefica diplomacije Liz Truss ranije je rekal da "apsolutno" podržava britanske državljane koji odluče ići braniti Ukrajinu.

Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 3 Lastpo10 by RayMabus Sun 23 Jan - 11:07

Smislija san i novi bojni poklič za ovu situaciju : Za Ukrajinu spremni.

Enlarge this image Click to see fullsize
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 3 Bitka-za-stalingrad_5a7431ce6db52_970xr
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 3/3/2022, 21:50

debotoijusto wrote:Oko stotinu državljana Škotske prijavilo se za borbu u Ukrajini protiv ruske invazije, pokazuju podaci koje je objavio ukrajinski konzulat u Edinburghu.

Kako to da se takvi ljudi po cijenu života uvijek javljaju da idu braniti žrtvu? kako to da se u rusku vojsku javljaju samo čečeni koji su DOSLOVCE KLALI ruske vojnike i to snimali i šerali dalje?  Neka mi to objasne levi, svetoje, alfa i budalaš ringo!

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Eroo 3/3/2022, 21:51

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 3 Screenshot-1823

Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by crvenkasti 3/3/2022, 21:51

debotoijusto wrote:

Ukrajincima treba pomoć.
Da sam pametan, rekao bih nešto pametno.
Ovako, jebiga...
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by debotoijusto 3/3/2022, 21:52

AlfaOmega wrote:
debotoijusto wrote:
AlfaOmega wrote:

Gle, poanta je - suveren je i Irak. Suverena je bila i Libija, Sirija, Vijetnam, itd, itd... Rusi ustvari samo rade ono što su naučili od drugog velikog geopolitičkog igrača. Ne zato što im se svidilo kak to rade ušanci, neg zato što ih je dosadašnja politika ušanaca na to natjerala - da parcijalno postanu ka oni. Jedina razlika je ovo - sve zemlje koje sam ja naveo su tisućama milja daleko do SAD-a. Ukrajina je Rusiji pak pred nosom jeba te. 
Koji kurac je SAD ratova protiv Vijetnama udaljenog tisućama milja daleko?

a kako ovi a kako oni... pusti te price "ovi" su bili "oni" prije "ovih"... i to vise puta
ukrajina suverena zemlja i to ne od jucer , gotova prica
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2022, 21:55

Navukli su bijes cijelog normalnog svijeta.

Pa čak su im i jebeni Japanci došli.

Ja san sve to napisa detaljno 23.01.2022 godine ako glupan zagrize udicu.

Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 3 Lastpo10 by RayMabus Sun 23 Jan - 11:07

Smislija san i novi bojni poklič za ovu situaciju : Za Ukrajinu spremni.

Enlarge this image Click to see fullsize
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 3 Bitka-za-stalingrad_5a7431ce6db52_970xr
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti 3/3/2022, 21:56

debotoijusto wrote:
a kako ovi a kako oni... pusti te price "ovi" su bili "oni" prije "ovih"... i to vise puta

Rusi nemaju pravo kršiti međunarodno prvo.
Nemaju ni Ameri, ali njima ne možemo ništa.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by niels 3/3/2022, 22:05

Pregovori, 2. dio, propali.

Vrlo vjerojatno slijedi operacija okruživanja Kijeva i Harkova, zauzimanja Mariupolja i Černiševa.

Ukrajinci će probati naštetiti koloni što je moguće više prije nego što je proguta urbana zona. Istovremeno će probati vezati što je moguće više ljudi kod Žitomira. Cilj je držati Harkov, te žrtvovati Mariupolj za najvišu moguću cijenu u krvi ruskih vojnika.

Pa ako se ne razneseni svi skupa u međuvremenu, vidimo se na pregovorima, dio 3.
niels
niels

Male
2021-04-26

michaellcmacha likes this post

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2022, 22:10

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 3 F_23893387_1024
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto 3/3/2022, 22:10

crvenkasti wrote:
debotoijusto wrote:

Rusi nemaju pravo kršiti međunarodno prvo.
Nemaju ni Ameri, ali njima ne možemo ništa.

kako ne mozes ? mozes prosvjedovati ( ako se dobro spominjem diljem europe se prosvjedovalo zbog USA attacka iraka )
mozes ne kupovati njihove proizvode ( evo ja uredno godinama nisam kupovao konzum proizvode i ta navika mi ostala i nakon odlaska toda )
evo sutra prestani koristiti zapadne proizvode i predji na ruske :rasta

debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 3/3/2022, 22:12

niels wrote:Pregovori, 2. dio, propali.

Vrlo vjerojatno slijedi operacija okruživanja Kijeva i Harkova, zauzimanja Mariupolja i Černiševa.

Ukrajinci će probati naštetiti koloni što je moguće više prije nego što je proguta urbana zona. Istovremeno će probati vezati što je moguće više ljudi kod Žitomira. Cilj je držati Harkov, te žrtvovati Mariupolj za najvišu moguću cijenu u krvi ruskih vojnika.

Pa ako se ne razneseni svi skupa u međuvremenu, vidimo se na pregovorima, dio 3.
13 primirje vukovar pao. Epilog svega je da su srbi dobili 1200 godina samo pred međunarodnim sudom i nekoliko doživotnih robija plus što je glavni kreator bleknio u zatvoru a nekoliko njih se objesilo onako kao slučajno.

Epilog ruske agresije će biti isti s tim da glavni akteri nikada neće stići pred međunarodni sud nego tek trbuhozborsci psihopate putlera.

Male
2017-12-31

niels likes this post

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 50 Previous  1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics