ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 6 of 50 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 6 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by Eroo Fri 4 Mar - 0:05

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 6 Screenshot-1828

:] :D

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest Fri 4 Mar - 0:07

Eroo wrote:
Gnječ wrote:ZjeeV... :kickass

Kako stojiš s koronom? Jesi li je izbjegao?

Alfa beta delta omikron jos mi fali omega pi tau i jos neki egzoticni sojevi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo Fri 4 Mar - 0:11

Hektorović wrote:
Rusi se očajno bore, bježe čim zapuca. Uglavnom se bore muslimani. Etnički Rusi kriza.

Rusi se ne boje. Oni su pravoslavni kršćani i Ukrajice su uvijek imali za braću.
Putin angažira muslimane jer im je ubijanje kršćana već u agendi.

Upravo sam vidio i jedan snimak gdje su Ukrajinci cijelu liniju Kadirovaca  "uničtožili".
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by debotoijusto Fri 4 Mar - 0:12

RUSKIM mačkama zabranjeno je sudjelovanje u međunarodnim natjecanjima, javlja BBC. Oglasila se Međunarodna federacija mačaka koja je objavila da zabranjuje svim ruskim mačkama ulazak na svoja natjecanja.

U priopćenju koje su objavili na svojoj web stranici rekli su da su užasnuti ruskom invazijom na Ukrajinu i zbog toga su odlučili ruskim mačkama da se natječu na natjecanjima diljem svijeta.

Također, navodi se da nijedna mačka koja se uzgaja u Rusiji za natjecanja neće smjeti biti registrirana u njezinoj organizaciji izvan Rusije. Pravila će biti na snazi, kažu, do kraja svibnja, kada će biti revidirana.

Dodali su i da će dio svog proračuna dati za potporu uzgajivačima mačkama u Ukrajini.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 6 Cute-kitty-best-kitty
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Fri 4 Mar - 0:15

debotoijusto wrote:RUSKIM mačkama zabranjeno je sudjelovanje u međunarodnim natjecanjima, javlja BBC. Oglasila se Međunarodna federacija mačaka koja je objavila da zabranjuje svim ruskim mačkama ulazak na svoja natjecanja.

U priopćenju koje su objavili na svojoj web stranici rekli su da su užasnuti ruskom invazijom na Ukrajinu i zbog toga su odlučili ruskim mačkama da se natječu na natjecanjima diljem svijeta.

Također, navodi se da nijedna mačka koja se uzgaja u Rusiji za natjecanja neće smjeti biti registrirana u njezinoj organizaciji izvan Rusije. Pravila će biti na snazi, kažu, do kraja svibnja, kada će biti revidirana.

Dodali su i da će dio svog proračuna dati za potporu uzgajivačima mačkama u Ukrajini.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 6 Cute-kitty-best-kitty

Valjda ruskim vlasnicima je zabranjeno sa njihovim mackama.

Uglavnom kako bilo da bilo po kile i frtalj mozga.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 4 Mar - 0:34

NATO gears up for huge war games on land, sea and in the air in Norway with 30,000 troops from 27 countries later this month amid Russia's invasion of Ukraine

The largest Nato exercise planned for this year, Cold Response 2022 will bring together around 30,000 troops from 27 nations.

From mid-March to early April, they will train on land, at sea and in the air, deploying troops to help an attacked Nato country.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10575175/NATO-gears-huge-war-games-land-sea-air-Norway.html

This is bad omen.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by immortal Fri 4 Mar - 0:57

https://www.facebook.com/AJBvideo/videos/443269920911811

https://www.facebook.com/AJBvideo/videos/727638831570472

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Hektorović Fri 4 Mar - 1:08

Livestram sa nuklearke Zaporožje, vratite malo unatrag i vidi se masovna bitka na parkingu, pucnjava, granatiranje,...

Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Fri 4 Mar - 1:17

Šandor Winnetou wrote:
michaellcmacha wrote:znači njegov ratni put je trajao ravno 3 dana, malo je uživao dok rakovi tuku po ukronacistima i onda ga zapala družba sa istim tim ukronacistima... i što je najgore teško mu je sad reći da nije znao kud ide i da nije htio sudjelovati u agresiji...
meni je zanimljivije pitanje kako se on našao zarobljen kad je osiguravao bitnice podalje od prve crte? Dirvezanti ih ne bi zarobili nego porokali. E sad ima samo dvije opcije, ili je ruski kreten sam tražio na prvu liniju ili su ukrajinske snage porokale sve na tom području i vratili ga u svoje ruke.
pa ja mislim da su baterije u stvari imale vrlo loše "satnijsko" osiguranje i da su to ukrajinci sjebali samo tako.... klinca su izranjavali

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Hektorović Fri 4 Mar - 1:43

Ludilo, ovo je odmah pored 6 reaktora.

Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Ringo10 Fri 4 Mar - 1:50

Stigli do Zaporozja
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by darth_vader Fri 4 Mar - 2:04

Šandor Winnetou wrote:
debotoijusto wrote:RUSKI Youtuber Roman Albertovič Abalin na svom je kanalu NFKRZ otkrio kakvo je trenutačno stanje u Rusiji, nakon što je Zapad njegovoj zemlji uveo sankcije.

Roman ne podržava invaziju Rusije na Ukrajinu, što je već ranije podijelio u jednom videu, a na YouTubeu ga prati oko milijun ljudi. Otkrio je da je otišao na jedini bankomat u gradu, gdje je još uvijek bilo moguće podići novac, no to mu nije uspjelo jer je kolonu ljudi zaštitar potjerao i kazao im kako novca nema.

"Sad je službeno. Ruska ekonomija je gotova, a i ja sam. Tonem s njom", rekao je Roman i dodao da misli da se, neovisno o sankcijama, Rusi neće pobuniti.

"Ljudi na zapadu misle ako ove sankcije jako pogode stanovnike, da će se oni pobuniti. Ja mislim da se to neće dogoditi, iskreno. Jer ove sankcije samo čine štetu nekoj prosječnoj osobi. Svaki put kad otvorim vijesti, vidim neku novu sankciju i da neka druga kompanije više ne želi raditi u Rusiji. I znam, shvaćam, nitko nas sad ne voli", rekao je.

"Ja ne mogu uopće primiti plaću (od YouTubea). Imam poslovni račun u Rusiji, plaćam porez i sve, ali obje banke u kojima imam račune su sankcionirane. Čak i ako preselim novac u neku drugu banku, nitko nam ne može garantirati da i ta banka neće biti pod sankcijama", ispričao je u videu.

"Nisam gladan, imam ušteđevinu - ali je u dolarima. Mislio sam da sam pametan jer sam sav svoj novac promijenio u dolare. No, sad se ne čini da je to pametno jer u bankama više nema stranih valuta", dodao je Roman.

Dodao je da su cijene za tehnologiju porasle 50 posto, isto tako i za stanove i automobile, a dodao je i još jednu zanimljivost koja se dogodila nedavno.

"Vladimir Putin je potpisao odredbu kako bi se izborio sa sankcijama pa Rusi ne mogu svoj novac seliti u neke banke u inozemstvu. Ako živite trenutačno u nekoj drugoj zemlji, a imate rusko državljanstvo i čuvate novac u toj drugoj zemlji - kršite zakon", pojašnjava Roman.

"Isto tako, prema toj odredbi, svaka osoba koja zarađuje novac koji dolazi iz neke druge zemlje, od 28. veljače mora u tri dana 80 posto svoje zarade koja je u stranim valutama iz 2022. promijeniti u rubalj. Pa ako ste zarađivali plaću u dolarima, ne možete zadržati te dolare, morate ih promijeniti u banci", dodao je.

https://www.index.hr/magazin/clanak/youtuber-iz-rusije-otkrio-kako-izgleda-zivot-nakon-sankcija-nasa-ekonomija-je-gotova/2344392.aspx
Putko jebe i ne vadi, no rusima je gore što im još i uši zavrće dok penetrira bez vazeljin u njihovu lisnicu

Trebaju luđaka sami likvidirati. Ionako im otima djecu da ginu za njegove bolesne megalomanske ideje. Valjda taj narod nije izgubio skroz samosvijest.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Eroo Fri 4 Mar - 2:49

https://siol.net/novice/svet/satelitski-posnetki-razkrivajo-razseznosti-unicenja-v-ukrajini-foto-video-574154

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 6 169

Kao što sam rekao, rat u Ukrajini po metodama sve više potsjeća na rat u Siriji.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Ringo10 Fri 4 Mar - 3:00

darth_vader wrote:

Trebaju luđaka sami likvidirati. Ionako im otima djecu da ginu za njegove bolesne megalomanske ideje. Valjda taj narod nije izgubio skroz samosvijest.
Pa sad ne znam koliko je on luđak, ali on je Zapad i NATO istjerao iz Ukrajine...
I postavit će prorusku vladu i Ukrajina će ući ponovo u rusku političku sferu
Bio lud ne bio
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 Fri 4 Mar - 3:08

Hektorović wrote:Ludilo, ovo je odmah pored 6 reaktora.

Zauzeli su Rusi to elektranu ... gotovo je
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Fri 4 Mar - 3:41

AlfaOmega wrote:
naletit će i on na kišobran

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Eroo Fri 4 Mar - 3:42

Eroo wrote:Pošto sam sklon analizama na temelju ključnih detalja, pa evo da nešto napišem do čega sam došao
na temelju promatranja ovoga u Ukrajini i šire. 
Način ruskog ratovanja  u Ukrajini me u nekim važnim detaljima već sada potsjeća na rat u Siriji.

U Siriji ste u zraku imali premoćne gospodare - ruske bombardere, plus dalekometno topništvo,
a na tlu su to pratili izuzetno MOTIVIRANI Asadovi vojnici.
Rusi su uništavali neprijateljsku tehniku na tlu,  a MOTIVIRANI Asadovci su nakon toga čistili živu silu protivnika...

Ovaj model se ponavlja i u Ukrajini, s tom razlikom da rusko uništavanje ukrajinske infrastrukture na tlu
prate NEMOTIVIRANI ruski vojnici, a na suprotnoj strani imaju strahovito MOTIVIRANE ukrajinske vojnike i narod.

Još nešto sam primijetio, kad su u pitanju izbjeglice. Izbjeglice iz Ukrajine su uglavnom žene i djeca, a izbjeglice 
iz Sirije su redom mladići sposobni za rat, dok su im žene i djeca i dalje u Siriji ili eventualno u Turskoj.

Moj zaključak, da sirijske izbjeglice i nisu izbjeglice, oni imaju drugu agendu, o kojoj ne bih sad šire elboriro.

Ovo je bilo u kasne sate, pa ću ponoviti.
Pročitajte u miru, oko podne kad se naspavate. :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Ringo10 Fri 4 Mar - 3:43

Ma bio ili ne bio ludjak on ce Zapad istjerali iz Ukrajine
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Fri 4 Mar - 3:44

Šandor Winnetou wrote:
AlfaOmega wrote:
Šandor Winnetou wrote:
Nema tu što i zašto, da se ruje nisu umješale u separatističku pobunu i okupirale donbas i krim do svega ovoga ne bi ni došlo. Nema tu ali, prije-poslje jer ako tako krenemo doći ćemo do holodomora i dalje nema, the end, motaj kablove a ruse u sibir
Vidiš, to je klasično jednoumlje prožeto gorčinom. I to je ok, ne mogu te kriviti iz samo jednog prostog razloga - 95% svjetske populacija razmišlja jednoobrazno. Na tom temelju i počiva današnji sustav globalnog poretka. Ono, što bi se tam neki tre bavija dubiozama današnje geo-politike. Vidio na TV-u da je zločasti čiko odlučija napasti drugu zemlju, i to je dovoljno da se njemu u glavi upale lampice.
Nije to jednoumlje nego šira slika, ono što vi pokušavate, prvenstveno levi, pa ti, svetoje  i useful idiot ringo je pokušaj stvaranja slike koja nema veze sa stvarnošću nego sa čistim PRom rusije.  Što se tiče posta samo ti ukazujem na gluposti koje prosipate, banderovci, ovi oni, januković bla bla. Ti i ekipa ruskih plaćenika i korisnih budala ( sam se strpaj gdje želiš) pokušavate konstantno povući početak svih zala sa majdanom zaboravljajući pri tome da su rusi instalirali janukovića i da je nakon njega održano glasovanje u dva predsjednička mandata gdje su Ukrajinci rekli svoje. Za vas vrijedi isto kao i za srbe da je rat počeo 95 a da pri tome zaboravljate sve ono što se prije toga dogodilo, vi jednostravno ne želite prihvatiti činjenice, uzrok i posljedice, akcija, reakcija i zato ste osuđeni na propast i izoliranost i od svijeta i od svoje savjesti.
i za šupka Levog iako tvrdi da nije srbin, je rat počeo kod žirovca...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Eroo Fri 4 Mar - 3:44

Eroo wrote:PS:
Ovdje bih još jednom upozorio da se ne miješa velikii cijenjeni  ruski narod
s njihovom "elitom" na vlasti. To se ne smije poistovjećivati. Nikad u ruskoj
povijesti ruski narod i njihova vlast nisu bili isto. NIKADA!
Tragično je da im je inteligencija ušutkana nasiljem, a najveći dio naroda
im se informira na TV...na djelu je strahovita propaganda medija u vlasništvu
odnarođene elite. Sve su im poklopili, ne samo TV, nego i sve druge medije,
uključujući i danas moderne na društvenim mrežanma:
-FB, Tik-Tok, Istamgrame, blogere i...botove.
Mislim na njihove botove koje imati čak i na ovom forumu.
Sve ide po šablonu...Nikada obični Rusi nisu bili lošije informirani, čak i lošije
nego za vrijema CCCP.
I ovo, naravno.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Fri 4 Mar - 3:45

Eroo wrote:PS2:
Odgovorit ću Crvenkastom, ali sad imam drugog posla...
Njegove imam analizirane već duže vrijeme, tako da imam što reći i na njovu temu.
Samo usput: Pravoslavni mentalni sklop je generalno manje više sličan onima iz Ummeta. :D

Ni Crvenkastom ne smijm zaboraviti  odgovoriti.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 50 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics