Ruska invazija na Ukrajinu
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
A ne znam. Pokušavam to shvatit al mi ne ide. Evo mu i njegovi etnički Rusi biže iz Rusije jer ne žele živjeti u takvom ruskom svijetu kakvog ga je Dugin i Putin i ostala ruska velikoelita zamislili.
Nešto su oni tu zabucali.
Nešto su oni tu zabucali.
RayMabus- Posts : 184341
2014-04-11
Ma mogu oni bjezat, bjeze Sorosevci i liberali, Ali on nece stati do kraja.
On namjerava da se obracuna sa banderizmom i UKR ekstremizmom za sva vremena.
I nema cijene koju nije spreman da plati.
Jet taj nacionalizam i ekstremizam je za Rusiju strahovito opasan...potencijalno smrtonosan.
Nece on stati...Ukrima ili ķapitulacije ili nestanak drzave. Lijepo im je Sojgu rekao.
Jet taj nacionalizam i ekstremizam je za Rusiju strahovito opasan...potencijalno smrtonosan.
Nece on stati...Ukrima ili ķapitulacije ili nestanak drzave. Lijepo im je Sojgu rekao.
Ringo10- Posts : 21669
2015-09-24
Ringo10 wrote:Ma mogu oni bjezat, bjeze Sorosevci i liberali, Ali on nece stati do kraja.
2014-04-11
Ma smiji se ti, Ali Banderovci do atomskog oruzja doci nece
Kad Putin kaze denacifikscija, to znaci obracun sa banderizmom za sve vremena
I to ce tako I biti
Zanima me hoce li ici na Zapadnu Ukrajinu, To leglo ukrajinskog neonacizma
Kad Putin kaze denacifikscija, to znaci obracun sa banderizmom za sve vremena
I to ce tako I biti
Zanima me hoce li ici na Zapadnu Ukrajinu, To leglo ukrajinskog neonacizma
2015-09-24
Šojgu je rekao.
Sad me slušaj dobro idiote : Šojgu je ministar obrane dakle tamo najviši general u vojsci ruske federacije a to je samo jedna od većih vojski na ovoj planeti a ja sam general galaktičke konfederacije s pet zvjezdica dakle puno veći um od njega.
Togu tvog Šojgua ću ja toliko iscrpit da on neće imat snage doć do Zapadne Ukrajine a Rusiju ću unazadit toliko i napraviti joj dernek totalni da ni u naluđim snovima više neće moć prnit.
Čitaj :
Cila ta priča kako oni neće Ukrajinu u NATO je samo izlika za napad.
Eto ja se mičem na Karpate i čekam.
Kad ih napadneš onda ću te pitati : Jel tamo ima Rusa ili samo napadaš Ukrajince kako bi to osvojio ? Dakle čisti si agresor.
Aha. Dobro.
Kad upadneš spuštam se s Karpata.
Udar s boka.
Ponesi crne vreće. Trebat će ti.
Sad me slušaj dobro idiote : Šojgu je ministar obrane dakle tamo najviši general u vojsci ruske federacije a to je samo jedna od većih vojski na ovoj planeti a ja sam general galaktičke konfederacije s pet zvjezdica dakle puno veći um od njega.
Togu tvog Šojgua ću ja toliko iscrpit da on neće imat snage doć do Zapadne Ukrajine a Rusiju ću unazadit toliko i napraviti joj dernek totalni da ni u naluđim snovima više neće moć prnit.
Čitaj :
Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
by RayMabus Sun 23 Jan - 10:26Cila ta priča kako oni neće Ukrajinu u NATO je samo izlika za napad.
Kad ih napadneš onda ću te pitati : Jel tamo ima Rusa ili samo napadaš Ukrajince kako bi to osvojio ? Dakle čisti si agresor.
Aha. Dobro.
Udar s boka.
2014-04-11
Idiot te napravio a idiotkinja rodilaRayMabus wrote:Šojgu je rekao.
Sad me slušaj dobro idiote :
A Banderovci do nuklearnog oruzja doci nece
Ja sam ti rekao ...oni ce zrtvovati posljednjih 10 godina ekonomskog progresa ali ce obracunati sa ukrajinskim ekstremizmom za sva vremena
A blesavi Poljaci bi trebali znati da banderovci vise mrze njih nego Ruse
2015-09-24
Pa ok. Nek rastave Rusi te nuklearne centrale i odnesu u Rusiju i Ukrajina nema više nuklearnih centrala i riješen problem.Ringo10 wrote:
2014-04-11
Pogleda san di su te nuklearne centrale smještene.
Nek ih zauzmu i razmontiraju po propisima da ne curi uranij tj radijacija itd dakle uzmu to, uzmu upravljačke table il već šta misle da triba, ostalo polupaju da nije za korištenje i nek se tornjaju natrag u Rusiju.
Vrlo jednostavno riješen problem.
Nek ih zauzmu i razmontiraju po propisima da ne curi uranij tj radijacija itd dakle uzmu to, uzmu upravljačke table il već šta misle da triba, ostalo polupaju da nije za korištenje i nek se tornjaju natrag u Rusiju.
Vrlo jednostavno riješen problem.
Last edited by RayMabus on Sat 5 Mar - 4:05; edited 1 time in total
2014-04-11
MA nema to veze sa centralama. Atomsko oruzje se ne radi u tim centralamaRayMabus wrote:Pa ok. Nek rastave Rusi te nuklearne centrale i odnesu u Rusiju i Ukrajina nema više nuklearnih centrala i riješen problem.Ringo10 wrote:
2015-09-24
Nema veze. Isto je bolje cijele te nuklearne centrale premjestit u Rusiju.Ringo10 wrote:MA nema to veze sa centralama. Atomsko oruzje se ne radi u tim centralamaRayMabus wrote:Pa ok. Nek rastave Rusi te nuklearne centrale i odnesu u Rusiju i Ukrajina nema više nuklearnih centrala i riješen problem.Ringo10 wrote:
Šta je sigurno je sigurno je.
Čitaj to ovako : Ako oni to razmontiraju po pravilima i odnesu u Rusiju onda Ukrajina ovisi o uvozu struje ili iz Rusije il iz EU.
Meni opet paše a paše i Rusiji.
Znači Rusija dobila, EU dobila, Ukrajina popušila i svi zadovoljni.
2014-04-11
Ja san ti general galaktičke federacije s pet zvjezdica.
Galaktička federacija je grupa miroljubivih planeta. Dakle teže miru.
Ti meni kažeš nukelarne a ja ti kažem razmontiraj po propisima da ne curi radijacija i odnesi u Rusiju pa tamo napravi novu nuklearnu centralu a ovi onda to neće imat i ovisni su o uvozu struje iz Rusije i iz EU.
Eto jednu smo tačku makli s dnevnog reda. Problem manje.
Galaktička federacija je grupa miroljubivih planeta. Dakle teže miru.
Ti meni kažeš nukelarne a ja ti kažem razmontiraj po propisima da ne curi radijacija i odnesi u Rusiju pa tamo napravi novu nuklearnu centralu a ovi onda to neće imat i ovisni su o uvozu struje iz Rusije i iz EU.
Eto jednu smo tačku makli s dnevnog reda. Problem manje.
2014-04-11
Nista oni nece razmontirat... sve to ostaje u UkrajiniRayMabus wrote:Nema veze. Isto je bolje cijele te nuklearne centrale premjestit u Rusiju.Ringo10 wrote:MA nema to veze sa centralama. Atomsko oruzje se ne radi u tim centralamaRayMabus wrote:
Pa ok. Nek rastave Rusi te nuklearne centrale i odnesu u Rusiju i Ukrajina nema više nuklearnih centrala i riješen problem.
Čitaj to ovako : Ako oni to razmontiraju po pravilima i odnesu u Rusiju onda Ukrajina ovisi o uvozu struje ili iz Rusije il iz EU.
Ali ce razmontirat ovu trenutnu vlast u UKR
2015-09-24
Ja bih na njihovom mjestu razmontirao i prebacio u Rusiju a njih ostavio bez te nuklearne centrale i proizvodnje energije i onda bi bili ovisni o meni i/ili EU.
Ja bih tako napravio. To mi je najpametnije, najsigurnije i neprijatelj ( ako Rusija tako gleda Ukrajinu ) ne bi imala nukelarnu centralu i još bi ovisila o kupnji energije il od mene il od EU al opet se svodi da i od mene i od EU.
Ja tako razmišljam.
Inteligentan sam. Zato sam đeneral. A Šojgu je mali popišanko.
Ja bih tako napravio. To mi je najpametnije, najsigurnije i neprijatelj ( ako Rusija tako gleda Ukrajinu ) ne bi imala nukelarnu centralu i još bi ovisila o kupnji energije il od mene il od EU al opet se svodi da i od mene i od EU.
Ja tako razmišljam.
Inteligentan sam. Zato sam đeneral. A Šojgu je mali popišanko.
2014-04-11
covjece ti si opasno bolestan to je jedino sigurno..sto te mujo nije onda mlatnio lopatom po glavurdiRingo10 wrote:Ma mogu oni bjezat, bjeze Sorosevci i liberali, Ali on nece stati do kraja.
vuksadinare- Posts : 100411
2015-09-08
da su tebe mujage razmontirale ucinile bi dobro djelo covjecanstvu i naroduRingo10 wrote:Nista oni nece razmontirat... sve to ostaje u UkrajiniRayMabus wrote:Nema veze. Isto je bolje cijele te nuklearne centrale premjestit u Rusiju.Ringo10 wrote:
MA nema to veze sa centralama. Atomsko oruzje se ne radi u tim centralama
Ali ce razmontirat ovu trenutnu vlast u UKR
2015-09-08
RayMabus likes this post
Ja ću dignit te nukelarne centrale u zrak pa ako ih Šojugu je rekao ne misli sve prebacit u Rusiju onda će iste letit u zrak.
Ionako vitar puše prema Rusiji.
Ionako vitar puše prema Rusiji.
2014-04-11
jukicAlfaOmega wrote:Kak ti se zovu rođaci?
2015-09-08
Počima novi dan u kojemu će Šojgu je rekao dobiti novu porciju batina.
Cila ta priča kako oni neće Ukrajinu u NATO je samo izlika za napad.
Aha. Dobro.
Udar s boka.
Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
by RayMabus Sun 23 Jan - 10:26Cila ta priča kako oni neće Ukrajinu u NATO je samo izlika za napad.
Aha. Dobro.
Udar s boka.
2014-04-11
gdje je ukrajinska potencijalna nuklearna bomba bila u igri na početku ove agresije... ovaj duševni bolesnik nije sposoban pojmiti da svak od nas može vratiti stranice unazad i pročitati i tko je što pisao i u vezi čega kao i objave putina u trenutku otpočinjanja ruske agresije... znači nuklearna ugroza od strane ukrajine prema rusiji nije bila niti u jednoj riječi niti od bilo koga aktualna. narativ sa nuklearnom varijablom rusi oblikuju u skladu sa situacijom na terenu koja im ne ide na ruku.
koliko god bilo teško ovo gledati i koliko mi zapadno orijentirani suosjećali sa ukrajincima, ovaj rat je vojnim stratezima otvorilo oči i ukazalo da rusi i njihova vojska nisu dorasli nato savezu i u narednom razdoblju će se kroz analize ruske nesposobnosti da vojnu nadmoć pretvori i u održive vojne rezultate tražiti način da se ruse pacificira... rusi u konvencionalnom smislu su niš koristi... čak ni njihove spetsnaz postrojbe nisu u izravnom borbenom kontaktu pokazale ništa, čak štoviše ruska strana bi pod svaku cijenu trebala prikriti njihove "učinke" jer su katastrofalni...
koliko god bilo teško ovo gledati i koliko mi zapadno orijentirani suosjećali sa ukrajincima, ovaj rat je vojnim stratezima otvorilo oči i ukazalo da rusi i njihova vojska nisu dorasli nato savezu i u narednom razdoblju će se kroz analize ruske nesposobnosti da vojnu nadmoć pretvori i u održive vojne rezultate tražiti način da se ruse pacificira... rusi u konvencionalnom smislu su niš koristi... čak ni njihove spetsnaz postrojbe nisu u izravnom borbenom kontaktu pokazale ništa, čak štoviše ruska strana bi pod svaku cijenu trebala prikriti njihove "učinke" jer su katastrofalni...
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
A dobro... ja vam kazem da se palite bez veze jer nemate nista sa tim ratomvuksadinare wrote:covjece ti si opasno bolestan to je jedino sigurno..sto te mujo nije onda mlatnio lopatom po glavurdiRingo10 wrote:Ma mogu oni bjezat, bjeze Sorosevci i liberali, Ali on nece stati do kraja.
2015-09-24
Zapad je Ukrajinu uvalio u ovo sranje jer su im postavili ludjake na vlast i onda ih huskali protiv Rusije non stop
I nagovarali da ne sprovode potpisane sporazume Minsk 1 i Minsk 2
A budale mislile da su zasticeni jer je Zapad kao na njihovoj strani
Tako je to kad ti je vlada pod upravom CIA i Washingtona
I nagovarali da ne sprovode potpisane sporazume Minsk 1 i Minsk 2
A budale mislile da su zasticeni jer je Zapad kao na njihovoj strani
Tako je to kad ti je vlada pod upravom CIA i Washingtona
2015-09-24
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
» Ruska invazija na Ukrajinu