Ruska invazija na Ukrajinu
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
...ukri najavljuju kontraofanzivu..cak i na odmetnute pokrajine...takticki i psiholoski moza dobar potez..ofanzivom na odmetnute pokrajine prisili bi ruse da odvoje dobar dio snaga na obranu tih pokrajina cime bi na ostalim djelovima oslabili ruski pritisak narocito na jugu zemlje
vuksadinare- Posts : 100114
2015-09-08
ruski admiral brezov trazi time out za ruske snage radi pregrupiranja i promjene taktike te povlacenja demoraliziranih vojnika i postrojbi..'prvi dio operacije ispodpolovicno uspjesan'
vuksadinare- Posts : 100114
2015-09-08
lako moguće da je stradao na gostomelu... to je rajon odgovornosti njegovih postrojbi...vuksadinare wrote:ode jos jedan ruski general
https://www.maxportal.hr/vijesti/u-ukrajini-ubijen-ruski-general-bio-je-zapovjednik-specijalnih-snaga/
2015-08-08
ja sam ok, ali tek je početak okupacije, budemo vidjeli za 3-4 danaGnječ wrote:michaellcmacha wrote:a jebiga, nemam pojma, brat mi je došao pa smo on i ja i najmlađi sin radili keramiku u kupaoni i jebiga, tu nam pukne i cijev na minus 2 tak da smo se sini ja okupali mrzlom vodom i evo nakon par dana on pozitivan, imao visoku temperaturu jučer danas ok, ja pozitivan imam temperaturu ali nije strašno, za sad uspjevam to održavati na 37,3 bez respiratornih tegoba... dišni putevi ful čistiGnječ wrote:
Pa gdje si sad pokupio virus bokte? Ozdravi odmah ovo je naredjenje! Mani se ovog foruma i rata samo ti sjebava imunitet koji ti sad treba. Vitamin D cink itd. ne trebam ti objasnjavati sve znas. Jebe se meni za atomsku mene zebe da ovi ljdjaci ameri rusi ili kinezi svejedno opet ne puste neki sinteticki virus u cirkulaciju. Tek onda smo najebali.
A takve simptome sam i ja imao prije mjesec dana. Temperatura demoliran neznam koji sam virus ili nesto pokupio nisam se isao testirati jer bi tamo nekog od medicinara zadavio bas ih nemogu smisliti zive vise jednostavno sam na te supcine alergican. Proslo me sve to za nekih 10 dana 15 otprilike.sad sam bez volje za ista.
2015-08-08
Vjerujem da je onom majevickom prorusko srpskom veleizdajniku najteze.
Inace cinicni komentari su zamrli jer i i taj jado svjestan da ce nezavisnost njegove voljene RS i dodin pokusaj izjednacenja krivice zauvijek ostati samo san.
Sada Epikuru jedino preostaje nada da ce Putin osvojiti sve do alpa barem i spasiti tzv sumski. A iskreno se nadam da ce nato hrvatskoj vojsci dozvoliti da pokrene odlucni mapad na to govno od entiteta.
Otprilike mi zaa 3 do 4 dana osvajamo i oslobadjamo mi smo hrvati a ne nesposobni rusi
Inace cinicni komentari su zamrli jer i i taj jado svjestan da ce nezavisnost njegove voljene RS i dodin pokusaj izjednacenja krivice zauvijek ostati samo san.
Sada Epikuru jedino preostaje nada da ce Putin osvojiti sve do alpa barem i spasiti tzv sumski. A iskreno se nadam da ce nato hrvatskoj vojsci dozvoliti da pokrene odlucni mapad na to govno od entiteta.
Otprilike mi zaa 3 do 4 dana osvajamo i oslobadjamo mi smo hrvati a ne nesposobni rusi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
michaellcmacha likes this post
pa to je to.. luđaci poput safeta su se sprdali sa ogromnim količinama vitamina C i D, te Cinka, a na kraju se zna da su ovo kritični elementi u obrani imunološkog sustava.michaellcmacha wrote:a eto kažem kako je, moguće da je sreća da je taj omikron, taj školski virus... tko zna puno pijem čaja od aronije, mjesecima se kljukam jakim dozama C vitamina, svaki dan uzimam D, Tokoferol, cink i selen... plus Omege, ne uspijevam skinuti višak kilograma jer me jebe hladnoća, ali vježbam malo u kontejneru tek toliko da skroz ne zakržljam...AssadNaPodmornici wrote:michaellcmacha wrote:
a jebiga, nemam pojma, brat mi je došao pa smo on i ja i najmlađi sin radili keramiku u kupaoni i jebiga, tu nam pukne i cijev na minus 2 tak da smo se sini ja okupali mrzlom vodom i evo nakon par dana on pozitivan, imao visoku temperaturu jučer danas ok, ja pozitivan imam temperaturu ali nije strašno, za sad uspjevam to održavati na 37,3 bez respiratornih tegoba... dišni putevi ful čisti
Odlične vijesti ako tako lako podnosiš virus.
uglavnom danas je drugi dan okupacije korone, opkoljen sam do 10. ožujka, kontakti do 17.-tog
zna se već da vitamin C da ga se treba uzimati u većim količinama u doba virusa, a 98% umrlih od korone su imali deficit vitamina D.. i zink , selen i drugi su bitni također.
i koji kurac da ti riskiraš sa 3 doze cijepiva kada tona ljudi umire, ako evo ti kao osoba kojemu je zbog rata narušeno zdravlje uspiješ relativno OK podnjeti koronu kao sezonsku virozu, onda možeš misliti o kakvom se ovo cirkusu radilo..
ako si primjetio , više nitko ne spominje nigdje koronu. država je čak i ukinula potvrde :D
ja sam ok, ali tek je početak okupacije, budemo vidjeli za 3-4 danaGnječ wrote:michaellcmacha wrote:a jebiga, nemam pojma, brat mi je došao pa smo on i ja i najmlađi sin radili keramiku u kupaoni i jebiga, tu nam pukne i cijev na minus 2 tak da smo se sini ja okupali mrzlom vodom i evo nakon par dana on pozitivan, imao visoku temperaturu jučer danas ok, ja pozitivan imam temperaturu ali nije strašno, za sad uspjevam to održavati na 37,3 bez respiratornih tegoba... dišni putevi ful čistiGnječ wrote:
Pa gdje si sad pokupio virus bokte? Ozdravi odmah ovo je naredjenje! Mani se ovog foruma i rata samo ti sjebava imunitet koji ti sad treba. Vitamin D cink itd. ne trebam ti objasnjavati sve znas. Jebe se meni za atomsku mene zebe da ovi ljdjaci ameri rusi ili kinezi svejedno opet ne puste neki sinteticki virus u cirkulaciju. Tek onda smo najebali.
A takve simptome sam i ja imao prije mjesec dana. Temperatura demoliran neznam koji sam virus ili nesto pokupio nisam se isao testirati jer bi tamo nekog od medicinara zadavio bas ih nemogu smisliti zive vise jednostavno sam na te supcine alergican. Proslo me sve to za nekih 10 dana 15 otprilike.sad sam bez volje za ista.
2015-08-08
Visoki ruski general poginuo je usred žestokih borbi u Ukrajini, što predstavlja veliki udarac ruskoj invaziji.
General bojnik Andrej Sukhovetski, koji je bio zamjenik zapovjednika 41. kombinirane armije ruskog Središnjeg vojnog okruga, poginuo je jučer dok su ukrajinske obrambene snage odbijale rusku ofenzivu.
Rusko Ministarstvo obrane još nije službeno potvrdilo njegovu smrt, ali ga je na društvenim mrežama objavio njegov kolega Sergej Čipiljov, a nekoliko ruskih i ukrajinskih novina naširoko je izvijestilo o tome, izvještava Daily Mail.
Vojni izvor potvrdio je da ga je ubio 'snajperist' i predložio da će se sprovod za general-bojnika - daleko najvišu rusku osobu koja je do sada poginula u sukobu - održati u Rusiji u subotu.
Nakon nekoliko dana poricanja, Kremlj je jučer priznao da je 498 njegovih vojnika ubijeno, a 1600 ozlijeđeno u 'specijalnoj vojnoj operaciji' u Ukrajini, ali je stvarna brojka gotovo sigurno veća.
Čipiljov, iz Saveza ruskih padobranaca zračno-desantnih snaga, potvrdio je smrt Sukhoveckog na društvenim mrežama ranije danas kao možda najsigurniji dokaz generalove smrti.
General bojnik Andrej Sukhovetski, koji je bio zamjenik zapovjednika 41. kombinirane armije ruskog Središnjeg vojnog okruga, poginuo je jučer dok su ukrajinske obrambene snage odbijale rusku ofenzivu.
Rusko Ministarstvo obrane još nije službeno potvrdilo njegovu smrt, ali ga je na društvenim mrežama objavio njegov kolega Sergej Čipiljov, a nekoliko ruskih i ukrajinskih novina naširoko je izvijestilo o tome, izvještava Daily Mail.
Vojni izvor potvrdio je da ga je ubio 'snajperist' i predložio da će se sprovod za general-bojnika - daleko najvišu rusku osobu koja je do sada poginula u sukobu - održati u Rusiji u subotu.
Nakon nekoliko dana poricanja, Kremlj je jučer priznao da je 498 njegovih vojnika ubijeno, a 1600 ozlijeđeno u 'specijalnoj vojnoj operaciji' u Ukrajini, ali je stvarna brojka gotovo sigurno veća.
SUBORAC POTVRDIO SMRT
Ukrajinske oružane snage u međuvremenu su danas ustvrdile da je ruska vojska pretrpjela 9.000 žrtava - iako se u priopćenju priznaje da je izračun broja poginulih 'kompliciran visokim intenzitetom neprijateljstava'.Čipiljov, iz Saveza ruskih padobranaca zračno-desantnih snaga, potvrdio je smrt Sukhoveckog na društvenim mrežama ranije danas kao možda najsigurniji dokaz generalove smrti.
RayMabus- Posts : 183871
2014-04-11
Ne idi na nogometNoor wrote:
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
michaellcmacha wrote:
ja sam ok, ali tek je početak okupacije, budemo vidjeli za 3-4 dana
i daj Bože ostani tako do kraja
specijalna vojna informacijaNoor wrote:
2015-08-08
VIDEO:
https://twitter.com/i/status/1499359161053859850
Eroo- Posts : 78710
2016-07-22
FRANK wrote:
Ne idi na nogomet
ma, bleso jedan
denacionalizacija do iberamichaellcmacha wrote:specijalna vojna informacijaNoor wrote:
Mozes svratiti ali savjetujem ti nemojNoor wrote:FRANK wrote:
Ne idi na nogomet
ma, bleso jedan
2015-09-13
Eroo wrote:
VIDEO:
https://twitter.com/i/status/1499359161053859850
Objašnjenje gornjem videu:
Eroo- Posts : 78710
2016-07-22
Noor wrote:denacionalizacija do iberamichaellcmacha wrote:specijalna vojna informacijaNoor wrote:
karma je čudo
2015-08-08
Noor likes this post
Ante vidim podivljao u prašumiFRANK wrote:Mozes svratiti ali savjetujem ti nemojNoor wrote:FRANK wrote:
Ne idi na nogomet
ma, bleso jedan
Ono potoci vodopadi... znas sta mislimNoor wrote:Ante vidim podivljao u prašumiFRANK wrote:Mozes svratiti ali savjetujem ti nemojNoor wrote:
ma, bleso jedan
2015-09-13
znači na tom prostoru je bilo raspoređeno nekoliko baterija, minimalno satnija pješaštva kao osiguranje topništva plus baterijske posade red veličine 100-150 ljudi... ovaj dečko što ga je zarobilo ranjenog je bio u satniji za potporu... tko zna di su njegovi suborcimichaellcmacha wrote:Noor wrote:denacionalizacija do iberamichaellcmacha wrote:
specijalna vojna informacija
karma je čudo
2015-08-08
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu