Ruska invazija na Ukrajinu
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
i ti se eksponiraš kao neprijatelj hrvatske... koji je tvoj povod... njihov je želja da pomognu slabijem i napadnutom...u borbi protiv rusofašista
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
A inače trebao bi te Kic banirati no trajno.RayMabus wrote:JEDI GOVNA.Ringo10 wrote:Otislo ih 200 ...paravojna formacija
Vlast nista ne cini da to sprijeci
Eksponirate se kao neprijatelji Ruske Federacije
Lijepo.
Slušam te već deset dana. Stavio sam te na ignor. Sumnjam da si Hrvat. Meni se čini da si ti srpski bot koji ovdje smrdi po forumu.
Trebalo bi ti dati trajni ban.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
A dobro, ovi sto hvale i podrzavaju ovih 200, zasto im se ne pridruze
Tih 200 ima muda ako vec mozga nemaju ali sta glume ovi Internet ratnici
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
eno gledam video kako udaraju zarobljebog ukrajinskog vojnika zato što ima istetovirano slava ukrajini... srboruske metode šipka i malj
2015-08-08
Nisu bitni oni nego je bitan tvoj um koji kaže kako general jedne države koja je agresor u drugoj i radi zločine prijeti ljudima koji su ih došli obranit od takvih nekakvim međunarodnim normama i bla bla bla a upravo on ih krši i sebe postavlja kao suca u državi na kojoj upravo vrši agresiju.Ringo10 wrote:A dobro, ovi sto hvale i podrzavaju ovih 200, zasto im se ne pridruze
Tražit ću trajni ban od Kica sad za tebe pa ćeš imat cijeli život vremen razmišljat zašto si baniran trajno.
2014-04-11
Ja iznosim svoje misljenje i ne vrijedjam nikoga
Ja kad kazem da Ukri polako gube rat, to je iznosenje cinjenice a ne politicki stav
Kad kazem da je nemoralno podrzavat dragovoljce koji idu u vjerojatno sigurnu smrt, dok podrzavaci sjede uz kompjutor na sigurnom i drkaju kurac, to je cinjenica a ne laz
Ja kad kazem da Ukri polako gube rat, to je iznosenje cinjenice a ne politicki stav
Kad kazem da je nemoralno podrzavat dragovoljce koji idu u vjerojatno sigurnu smrt, dok podrzavaci sjede uz kompjutor na sigurnom i drkaju kurac, to je cinjenica a ne laz
2015-09-24
Ja sam zatražio trajni ban za tebe pa sad neka Kic provjeri malo taj tvoj rezime i tako sutra neki komandat Dragan o srpskoj Krajini i onda prijeti svakome tko dođe pomagat Hrvatskoj da se brani od agresora.Ringo10 wrote:Ja iznosim svoje misljenje i ne vrijedjam nikoga
Nadam se iskreno da će ti dati trajni ban jer očito nema druge s takvim umovima kao što je tvoj nego eliminacija.
2014-04-11
humanitarci ti prvo sve otmu, spale, poubijaju a onda glume dobričine koje im kruha dajuNoor wrote:AlfaOmega wrote:[size=36][/size]As in #Syria, #Russia is actively organized and working towards delivering humanitarian aid for areas they took control over. This is also pragmatic, as resistance from population can be quelled temporarily like this.
— oreusser (@o_reusser) March 3, 2022
Expect this to happen more often https://t.co/QG9C67YxSN
jel šalju humanitarnu pomoć i ukrajincima koju su izbjegli s istoka ukrajine u poljsku?
Ma boli mene kiton za tebe I tvoje gluposti.
A sta ce kic da uradi do njega je.
Ako hocete da vam se forum pretvori u jednoumno horsko gakanje nema problema
2015-09-24
Ne znam šta će ti on. Ja sam se žalio na tebe i tražio trajni ban.Ringo10 wrote:Ma boli mene kiton za tebe I tvoje gluposti.
OSJETLJIV SAM MALO KAD MI NETKO PRIJETI A TAJ JE AGRESOR I POSTAvLJA SE KAO SUDAC U ZEMLJI KOJU POKUŠAVA OSVOJIT I POROBIT KAO DA ON IMA PRAVA SUDIT I PRIČAT O MEĐUNARODNOM PRAVU A ISTI JE ZLOČINAC I AGRESOR.
Ja bi teBe ubio u stvarnosti nakon šta si stao iza njega i to podržao.
Kao general s pet zvjezdica posebno samo osjetljiv na vojna lica koja mi prite a obični su crvi.
I na sve one koji takve podržavaju.
Sprašio bi ti metak u jaja a ne u glavu.,
DA TE ŠTA VIŠE BOLI.
GUBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
2014-04-11
Bas sam se nasmijao ...koji dilkan jebo te ...
Vidi se da nisi nista jebo 16 godina
A pitanje je jesi li ikad ista i jebo
Vidi se da nisi nista jebo 16 godina
A pitanje je jesi li ikad ista i jebo
2015-09-24
ma ne, nego šalju pomoć ukrajinskim rusima koji su se maknuli preko granice iz donbasa u rusiju u belgorod dok traje paljbaŠandor Winnetou wrote:humanitarci ti prvo sve otmu, spale, poubijaju a onda glume dobričine koje im kruha dajuNoor wrote:
jel šalju humanitarnu pomoć i ukrajincima koju su izbjegli s istoka ukrajine u poljsku?
zato pitam jel šalju pomoć i ukrima koji su iz istočne i svake druge strane ukrajine pred klanjem pobjegli u poljsku...
aha, malo sutra
Neće ti bit smješno jer sam na stranici prije naredio fizičku eliminaciju svih Rusa i prorusa u zemljama kojima je Rusija zaprijetila.Ringo10 wrote:Bas sam se nasmijao ...koji dilkan jebo te ...
Meni se čini i da si ti među njima.
2014-04-11
Pa moraju slat humanitarnu pomoc dok se stanje ne normalizira
Ako su vec krenuli u ovo onda moraju pomoci stanovnistvu
Ako su vec krenuli u ovo onda moraju pomoci stanovnistvu
2015-09-24
“Rusija više ne može nazad, može izgubiti ovaj rat ili ga dobiti, trećeg ishoda nema. Suludo bi bilo nadati se da će se zaboraviti ovo što je Rusija uradila, tako da su svjesni da moraju ići do kraja… Ukoliko se Putin osjeti toliko ugroženo on će pokušati prebaciti sukob u druge regione”, kaže Jahja Muhasilović, geopolitički analitičar i vanredni profesor na Internacionalnom univerzitetu u Sarajevu.
-
https://balkans.aljazeera.net/videos/2022/3/3/muhasilovic-rusija-vise-ne-moze-nazad
-
https://balkans.aljazeera.net/videos/2022/3/3/muhasilovic-rusija-vise-ne-moze-nazad
2014-04-11
Citam da je izmedju 80 I 90 posto oruzanih snaga Ukrajine koji AKTIVNO RATUJU, Zapadna Ukrajina i Galicija.
Ne znam pojedinosti Ali me ne bi iznenadilo da je ovo istina
Ne znam pojedinosti Ali me ne bi iznenadilo da je ovo istina
2015-09-24
Britanski ministar obrane Ben Wallace u četvrtak je u Tallinnu pozvao ruskog predsjednika Vladimira Putina, čije su snage ušle u Ukrajinu, da "prekine to što čini", ocijenivši da "još nije kasno".
"Poruka predsjedniku Putinu je: "Prekinite. Još nije kasno da prekinete to što činite. Sve što ste dosad učinili nezakonito je i prijeti vam izolacija u narednim desetljećima", rekao je Wallace na zajedničkoj tiskovnoj konferenciji s estonskim kolegom Kalleom Laanetom.
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/britanski-ministar-obrane-putinu-prestanite-prijete-vam-desetljeca-izolacije-15165582
"Poruka predsjedniku Putinu je: "Prekinite. Još nije kasno da prekinete to što činite. Sve što ste dosad učinili nezakonito je i prijeti vam izolacija u narednim desetljećima", rekao je Wallace na zajedničkoj tiskovnoj konferenciji s estonskim kolegom Kalleom Laanetom.
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/britanski-ministar-obrane-putinu-prestanite-prijete-vam-desetljeca-izolacije-15165582
2014-04-11
To ti je to...prckov wrote:danas u kanadi na sudenju jedna indijanka koja je ucestvovala u mirnim protestima protiv maski
prijeti joj kazna do 20 godina a sud odbio kauciju radi toga sto je opasna po drustvo
u sudnicu usla u lancima na nogama
u srcu demokracije
Al sigurno kanadski parlamentarci, tv voditelji i tzv. poznate osobe nose odjeću u žuto-plavoj kombinaciji ili imaju barem onu malu žuto-plavu trakicu na reveru...
U znak podrške ukrajinskoj demokraciji te prkosa ruskom diktatoru...
Takvih je pun i hrvatski sabor i htv...
Nama ispiru mozak 2 godine, ukinuli su i zadnje tragove demokracije, uništili ljudima zdravlje živote i poslove, ali nećeš proći krvniče ruski...
T.- Posts : 17527
2014-04-14
Tako ćemo i Ringa uskoro jer sam dao naređenje da se likvidiraju svi RUSI I PRORUSI U DRŽAVAMA KOJIMA JE RUSIJA ZAPRIJETILA.T. wrote:To ti je to...prckov wrote:danas u kanadi na sudenju jedna indijanka koja je ucestvovala u mirnim protestima protiv maski
prijeti joj kazna do 20 godina a sud odbio kauciju radi toga sto je opasna po drustvo
u sudnicu usla u lancima na nogama
u srcu demokracije
Al sigurno kanadski parlamentarci, tv voditelji i tzv. poznate osobe nose odjeću u žuto-plavoj kombinaciji ili imaju barem onu malu žuto-plavu trakicu na reveru...
U znak podrške ukrajinskoj demokraciji te prkosa ruskom diktatoru...
Takvih je pun i hrvatski sabor i htv...
Nama ispiru mozak 2 godine, ukinuli su i zadnje tragove demokracije, uništili ljudima zdravlje živote i poslove, ali nećeš proći krvniče ruski...
Eno se odma javio britanski ministar obrane a Ringo je navodno u Australiji a to je britanska prčija.
Ringo kuc kuc
2014-04-11
Draga vam je RUSIJA JE LI ?
Drag vam je general koji upada u drugu državu a priča o međunarodnom pravu kao da je njegova država pa kako će on sudit ovima bez međunarodnog prava.
On će sudit. On priča o međunarodnom pravu.
DRAGA VAM JE RUSIJA JE LI ?
SAD ĆE TE JE DOBIT.
NAREDIO SAM FIZIČKU LIKVIDACIJU SVIH RUSA I PRORUSA U DRŽAVAMA KOJIMA JE RUSIJA ZAPRIJETILA.
PA PA
Drag vam je general koji upada u drugu državu a priča o međunarodnom pravu kao da je njegova država pa kako će on sudit ovima bez međunarodnog prava.
On će sudit. On priča o međunarodnom pravu.
DRAGA VAM JE RUSIJA JE LI ?
SAD ĆE TE JE DOBIT.
NAREDIO SAM FIZIČKU LIKVIDACIJU SVIH RUSA I PRORUSA U DRŽAVAMA KOJIMA JE RUSIJA ZAPRIJETILA.
PA PA
2014-04-11
Ne igraj se glavom...ebenica wrote:https://net.hr/danas/svijet/americki-vojni-analiticar-upozorava-putin-nije-lud-i-ruska-invazija-ne-propada-a92d3008-9acc-11ec-bd70-263dfc22ffbb
ovo je jedan od realnijih tekstova.
Nisi čuo da se uskoro 'ide po kućama' po ruske agente i simpatizere...
T.- Posts : 17527
2014-04-14
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu