Ruska invazija na Ukrajinu
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Generalštab Oružanih snaga Ukrajine objavio je danas da nanose značajne gubitke Rusima na više područja.RayMabus wrote:Lijep je dan.RayMabus wrote:Meni je baš gušt gledat kako ruska vojska lomi svoje zube a Rusija ekonomski ide u kurac.
Enlarge this image Click to see fullsize
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/ukrajinski-generalstab-tvrdi-da-rusi-uzmicu-prelazimo-u-kontraofanzivu/220303062
RayMabus- Posts : 183881
2014-04-11
michaellcmacha wrote:a jebiga, nemam pojma, brat mi je došao pa smo on i ja i najmlađi sin radili keramiku u kupaoni i jebiga, tu nam pukne i cijev na minus 2 tak da smo se sini ja okupali mrzlom vodom i evo nakon par dana on pozitivan, imao visoku temperaturu jučer danas ok, ja pozitivan imam temperaturu ali nije strašno, za sad uspjevam to održavati na 37,3 bez respiratornih tegoba... dišni putevi ful čistiGnječ wrote:michaellcmacha wrote:
gnječ, mi se uvijek možemo čuti telefonom, i raspraviti nesuglasice... ti pogotovo nisi bedast čovjek i sposoban si ispercipirati da se u ovom trenutku nitko ne boji ruskih nuklearnih bombi jer ih psihopata treba imat muda ispaliti, a nema... da je tomu tako ide u prilog činjenica da su ga mini državice odjebale u hipu nije se ni eho njegove prijetnje utišao i da je skroz i uistinu tako ide u prilog činjenica da su ga odjebale sve do sada neutralne države i bez ikakve zadrške se stavile na stranu ukrajine, rame uz rame sa EU i NATO savezom... što se tiče toga koga bih ja lovio par upisa ispred vidi se moj inicijalni upis u vezi tog što mi imputiraš... i slijed je taj koji je...
kakva god da je hrvatska je moja država ja druge nemam za razliku od tebe, jebiga ti uvijek možeš k svojim talijanima... samo ne idi blizu aviana... :))).
gnječ zajebavam se, a nije mi do zajebancije... ja znam da si ti pravi antifašist i da si potpuno svjestan da u ovom ratu uloga fašiste bez ikakvih dvojbi pripada rusiji...
korona je konačno uspjela provaliti i u moju fortifikaciju, ako me i ubije ja sam i dalje uvjeren da ti nećeš likovati... ;), jebe me se bar me neće cezij i stroncij taliti...
Pa gdje si sad pokupio virus bokte? Ozdravi odmah ovo je naredjenje! Mani se ovog foruma i rata samo ti sjebava imunitet koji ti sad treba. Vitamin D cink itd. ne trebam ti objasnjavati sve znas. Jebe se meni za atomsku mene zebe da ovi ljdjaci ameri rusi ili kinezi svejedno opet ne puste neki sinteticki virus u cirkulaciju. Tek onda smo najebali.
A takve simptome sam i ja imao prije mjesec dana. Temperatura demoliran neznam koji sam virus ili nesto pokupio nisam se isao testirati jer bi tamo nekog od medicinara zadavio bas ih nemogu smisliti zive vise jednostavno sam na te supcine alergican. Proslo me sve to za nekih 10 dana 15 otprilike.sad sam bez volje za ista.
Guest- Guest
ono sto ne moze ucinit drzava da ne prekrsi ustav to za njih ucine korporacije (kroni kapitalisti)
to vam je fasizam
to vam je fasizam
2014-04-19
Vidi bidi vidi sto smo se raspalili na Rusiju. Ma divno ma svaka vam cast ma dirnut sam vasom zabrinutoscu i vasim osjecajima. Koji humanizam.
Ma bravo suze mi idu na oci...
Sad vratino film na pocetak.
Prije 81 godinu jedan veliki covjek je svjestan bio koje zlo stize iz rusije i napao ju.
Ali onda se veliki humanisti sjetise da u hrani oruzju lijekovima itd pomognu tu rusku zvijer.
I proglase rat covjeku koji bi nakon rata donio europi cistocu mir ekonomsku moc sigurnost i blagoslov.
Eto vam sada kako ste sijali tako i zanjite.
Nezalim vas niti malo.
Srusili ste covjeka koji je znao lijek.
12 godina srece i blagoslova je nestalo od 1945 sve se svodi na sranje.
Kazem cisti hedonizam u dzungli costa rice.
Laganini travica egzoticna pica i miran zivot
Prije 81 godinu jedan veliki covjek je svjestan bio koje zlo stize iz rusije i napao ju.
Ali onda se veliki humanisti sjetise da u hrani oruzju lijekovima itd pomognu tu rusku zvijer.
I proglase rat covjeku koji bi nakon rata donio europi cistocu mir ekonomsku moc sigurnost i blagoslov.
Nezalim vas niti malo.
Last edited by FRANK on Thu 3 Mar - 14:20; edited 1 time in total (Reason for editing : I)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Vidi bidi vidi sto smo se raspalili na Rusiju. Ma divno ma svaka vam cast ma dirnut sam vasom zabrinutoscu i vasim osjecajima. Koji humanizam.
Nezalim vas niti malo.
Nezalim vas niti malo.
Last edited by FRANK on Thu 3 Mar - 14:20; edited 1 time in total (Reason for editing : I)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
michaellcmacha likes this post
to je bit fasizma, politicki spoj privatnih korporacija i drzave, to je po definiciji musolinijev (giovanni gentile) fasizamprckov wrote:ono sto ne moze ucinit drzava da ne prekrsi ustav to za njih ucine korporacije (kroni kapitalisti)
to vam je fasizam
a cilj je u konacnici equity, sto je opet komunizam (dole za raju)
to se upravo sad neskriveno odvija na zapadu
prckov- Posts : 34498
2014-04-19
Znaci da amerika i tadasnja europa nisu poslali pomoc danas se u moskvi nebi govorilo njet nego Nein
2015-09-13
michaellcmacha and Šandor Winnetou like this post
Hej, kako si?
Zabrinuo si me stari.
Zabrinuo si me stari.
niels-
2021-04-26
vuksadinare wrote:eto gnjec je najiskreniji on masta da putin rukne na nas nuklearne bombe a asistiraju mu alpha,ringo,svetoje..sve 'borci' za dobrobit hrvatske ako ovih drugih nema
Ja sam prvi koji je zazivao Putinove atomske na kradeze, odnosno cili "region" , ali jadni Ukrajinci nam nisu ništa nažao učinili i ovo je civilizacijska sramota. Putin je zaslužija novičok i nadam se da će jako brzo doći u doticaj s istim...
darth_vader-
2014-04-17
Nikad bolje.niels wrote:Hej, kako si?
Zabrinuo si me stari.
Farma radi
Hedonizam teski.
Plivanje u costaricanskim potocima
Skakanje iznad vodopada u jezerca rijeke.
Ujutro grejp
Sok od articoke
Pa onda omlet
Pa joint
Pa rucak na egzoticnoj bazi
Nahranim blago
Skupim mlijeko
Predam ga
Joint
Kupanje
Igra sa psom
Dodju povremena zena i djeca
Utakmice
Filmovi
Lagano drogiranje.
2015-09-13
Jedino me brine nikad losiji najveci hrvatski klub dinamo a ona se bagra sa poljuda sokoli.niels wrote:Hej, kako si?
Zabrinuo si me stari.
Ali to i nije toliko bitno
2015-09-13
Atomsku na hdz i nh i poljud bih dodaodarth_vader wrote:vuksadinare wrote:eto gnjec je najiskreniji on masta da putin rukne na nas nuklearne bombe a asistiraju mu alpha,ringo,svetoje..sve 'borci' za dobrobit hrvatske ako ovih drugih nema
Ja sam prvi koji je zazivao Putinove atomske na kradeze, odnosno cili "region" , ali jadni Ukrajinci nam nisu ništa nažao učinili i ovo je civilizacijska sramota. Putin je zaslužija novičok i nadam se da će jako brzo doći u doticaj s istim...
2015-09-13
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2344298&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
vuksadinare- Posts : 100115
2015-09-08
https://twitter.com/i/status/1499367047662342149
OJXAAA...
https://twitter.com/Liveuamap/status/1499367047662342149?s=20&t=2LK5ZE3OiP4FRmAY3cf4Zw
Eroo- Posts : 78720
2016-07-22
a eto kažem kako je, moguće da je sreća da je taj omikron, taj školski virus... tko zna puno pijem čaja od aronije, mjesecima se kljukam jakim dozama C vitamina, svaki dan uzimam D, Tokoferol, cink i selen... plus Omege, ne uspijevam skinuti višak kilograma jer me jebe hladnoća, ali vježbam malo u kontejneru tek toliko da skroz ne zakržljam...AssadNaPodmornici wrote:michaellcmacha wrote:a jebiga, nemam pojma, brat mi je došao pa smo on i ja i najmlađi sin radili keramiku u kupaoni i jebiga, tu nam pukne i cijev na minus 2 tak da smo se sini ja okupali mrzlom vodom i evo nakon par dana on pozitivan, imao visoku temperaturu jučer danas ok, ja pozitivan imam temperaturu ali nije strašno, za sad uspjevam to održavati na 37,3 bez respiratornih tegoba... dišni putevi ful čistiGnječ wrote:
Pa gdje si sad pokupio virus bokte? Ozdravi odmah ovo je naredjenje! Mani se ovog foruma i rata samo ti sjebava imunitet koji ti sad treba. Vitamin D cink itd. ne trebam ti objasnjavati sve znas. Jebe se meni za atomsku mene zebe da ovi ljdjaci ameri rusi ili kinezi svejedno opet ne puste neki sinteticki virus u cirkulaciju. Tek onda smo najebali.
Odlične vijesti ako tako lako podnosiš virus.
uglavnom danas je drugi dan okupacije korone, opkoljen sam do 10. ožujka, kontakti do 17.-tog
2015-08-08
Ukrajinska delegacija helikopterom putuje na lokaciju
RayMabus- Posts : 183881
2014-04-11
https://www.dnevno.hr/domovina/irac-najprije-ratovao-za-hrvate-a-sada-ide-u-ukrajinu-ne-trpi-agresiju-velikih-vojnih-sila-1919195/
2015-09-08
Šandor Winnetou likes this post
Eroo wrote:
https://twitter.com/i/status/1499367047662342149
OJXAAA...
Prijevod_
Eroo- Posts : 78720
2016-07-22
ovo sam gledao video jutros kad ga je zavarivač spizdio u bok... ali mislim da j već prije javelinom bio skuren...
2015-08-08
ode jos jedan ruski general
https://www.maxportal.hr/vijesti/u-ukrajini-ubijen-ruski-general-bio-je-zapovjednik-specijalnih-snaga/
https://www.maxportal.hr/vijesti/u-ukrajini-ubijen-ruski-general-bio-je-zapovjednik-specijalnih-snaga/
2015-09-08
...ukri najavljuju kontraofanzivu..cak i na odmetnute pokrajine...takticki i psiholoski moza dobar potez..ofanzivom na odmetnute pokrajine prisili bi ruse da odvoje dobar dio snaga na obranu tih pokrajina cime bi na ostalim djelovima oslabili ruski pritisak narocito na jugu zemlje
2015-09-08
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu