Ruska invazija na Ukrajinu
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
vuksadinare wrote:eto gnjec je najiskreniji on masta da putin rukne na nas nuklearne bombe a asistiraju mu alpha,ringo,svetoje..sve 'borci' za dobrobit hrvatske ako ovih drugih nema
Nemam asistente jel bas u svakom tvom postu moras dokazivati koliki si budalica. Za atomy bombicu vec pricam odavno nema to veze sa rusijom ni ovim ratom. Ground zero bio bi markov trg da imam atomsku ovog momenta bi je lansirao na Zagreb.
Guest- Guest
Dakle, postoje indicije da se neće ići na direktno zauzimanje Mikolaiva, neg će se napraviti nova enklava. Isto ka što se planira na istoku. Neće se zauzimati ni Zaphorizhzhia ni Dnipro, neg će se usmjeriti na sjeveroistok da se spoji sa snagama koje napreduju iz pravca Izyuma.
Looks like Odessa and Mikolaiv will be cut off as well in the coming days...
— -- GEROMAN -- :eyes: - (@GeromanAT) March 3, 2022
-> https://t.co/2sXt2IjIYd pic.twitter.com/Arhc5z5Ebs
AlfaOmega wrote:Dakle, postoje indicije da se neće ići na direktno zauzimanje Mikolaiva, neg će se napraviti nova enklava. Isto ka što se planira na istoku. Neće se zauzimati ni Zaphorizhzhia ni Dnipro, neg će se usmjeriti na sjeveroistok da se spoji sa snagama koje napreduju iz pravca Izyuma.Looks like Odessa and Mikolaiv will be cut off as well in the coming days...
— -- GEROMAN -- :eyes: - (@GeromanAT) March 3, 2022
-> https://t.co/2sXt2IjIYd pic.twitter.com/Arhc5z5Ebs
Znaš koliko je jebeno teško održavati sve te gradove u okruženju a ne osvojiti ih. Koliko moraš imati vojnika za takve stvari moraju dovući još koju stotinu tisuća ljudi. A da ne govorim da će to dati slobodne ruke Ukraincima u ostatku države da se organiziraju i krenu u neke kvazi protu napade na isturene pozicije. Isto se dogodilo nacistima u Staljingradu, dok su se oni mlatili u gradu i oko grada, nisu gledali što se događa iza fronte (sovjeti nagomilali nove divizije)
to je sad friško... a ono što sam ti pričao izgleda da ukrajinci djeluju u malim skupinama po kijevskom konvoju i nanose im jebenu štetu i gubitke... oni to pravdaju sa logističkim zastojima... ali u slijedećih par dana izaći će snimke sa izravnim napadima na konvoj...AssadNaPodmornici wrote:Inače ispalo je da su Ukrainci zasuli aerodrom u Hersonu brutalnim artiljerijskim udarima Smerchom i sličnim projektilima sinoć, da Rusi imaju ogromne gubitke tamo u tehnici i ljudima... Mrtvi nepoznat broj moglo bi biti nekoliko desetaka te navodno i stotine milijuna dolara uništene tehnike.. Ukrainci su navodno imali dobar Intel o koncentraciji ruske tehnike tamo.. Evo miha je stavio video od o uništenoj ruskoj tehnici kod gostmel zračne luke kraj Kijeva
2015-08-08
michaellcmacha wrote:gnječ, mi se uvijek možemo čuti telefonom, i raspraviti nesuglasice... ti pogotovo nisi bedast čovjek i sposoban si ispercipirati da se u ovom trenutku nitko ne boji ruskih nuklearnih bombi jer ih psihopata treba imat muda ispaliti, a nema... da je tomu tako ide u prilog činjenica da su ga mini državice odjebale u hipu nije se ni eho njegove prijetnje utišao i da je skroz i uistinu tako ide u prilog činjenica da su ga odjebale sve do sada neutralne države i bez ikakve zadrške se stavile na stranu ukrajine, rame uz rame sa EU i NATO savezom... što se tiče toga koga bih ja lovio par upisa ispred vidi se moj inicijalni upis u vezi tog što mi imputiraš... i slijed je taj koji je...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:nitko od nas "verificiranih" nacista ne onanira nad žrtvama nuklearnih napada na japan... bar ja nikad ni jednom riječju nisam bio na tom tragu... ja stojim na tragu činjenice da se hrvatska odnosno hrvatski narod opredijelio za zapadne vrijednosti, pripada EU i NATO savezu i u ovom trenutku dijelom je velike zapadne alijanse koja je jasno i nedvosmisleno definirala prirodu rata u ukrajini i jasno bez zadrške izabrala stranu, a ona je dijametralna u odnosu na rusiju što znači da s obzirom na upićene prijetnje od strane ruskog predsjednika možemo osnovano pretpostavljati da nas rusija smatra jednom od njoj neprijateljskih država i da je neprihvatjivo da hrvatski državljani u takvoj situaciji zauzimaju rusku stranu... što tu nije jasno što???
Pa evo meni pun kurac toga nije jasno. Evo par pitanja.
NATO se siri da bi se stitio? Od koga? Koja je svrha NATO nakon raspada Varsavskog pakta? Zasto bi ja morao slijepo slijediti politiku Rvacke i NATO pakta? Jel smo sad usporedo sa borbom protiv Covid totalitarizma uletili u drugu vrstu idtog totalitarizma?
Zasto bi ja morao uopce za nekoga navijati nije obo nogometna utakmica?
Mene stvarno boli kurac da li ce negdje roknuti atomska ili nece. Ali totalno mi je svejedno vjeruj mi. Ali da Putin jednu zvekne na Zagreb a dve u hercegbosnu ja bi bio najsretniji iako bi bilo pun kurac kolateralnih zrtava kojih bi mi bilo zao nisu ljudi krivi sto im lopine i krimosi vladaju ali barem bi atomska ocistila ovaj rvacki psihopatski olos na markovom trgu koji masakrira ovu nesretnu drzavu koju su ti zlocinci pretvorili u svoju vukojebinu. Uz to na Baniji nisu kurcem mrdnuli a godinu dana je proslo od razornog potresa. Tu zgadiju treba atomskom bombom dezintegrirati u subatomske cestice. Tebi je bitno loviti pro ruske simpatizere tu bi ti odmah krenuo u akciju a kad treba satrati rvacku psihopatsku politicku bagru i sjecikese e to ne to se ne moze oni su dio rvackog folklora i naslijedene kulturne bastine. Pitam se kako jos te sjecikese nije UNESCO primijetio pa da ih zastiti kao runolist ili plitvicka jezera.
kakva god da je hrvatska je moja država ja druge nemam za razliku od tebe, jebiga ti uvijek možeš k svojim talijanima... samo ne idi blizu aviana... :))).
gnječ zajebavam se, a nije mi do zajebancije... ja znam da si ti pravi antifašist i da si potpuno svjestan da u ovom ratu uloga fašiste bez ikakvih dvojbi pripada rusiji...
korona je konačno uspjela provaliti i u moju fortifikaciju, ako me i ubije ja sam i dalje uvjeren da ti nećeš likovati... ;), jebe me se bar me neće cezij i stroncij taliti...
Pa gdje si sad pokupio virus bokte? Ozdravi odmah ovo je naredjenje! Mani se ovog foruma i rata samo ti sjebava imunitet koji ti sad treba. Vitamin D cink itd. ne trebam ti objasnjavati sve znas. Jebe se meni za atomsku mene zebe da ovi ljdjaci ameri rusi ili kinezi svejedno opet ne puste neki sinteticki virus u cirkulaciju. Tek onda smo najebali.
Guest- Guest
Lijep je dan.RayMabus wrote:Meni je baš gušt gledat kako ruska vojska lomi svoje zube a Rusija ekonomski ide u kurac.
RayMabus- Posts : 183871
2014-04-11
PRIJE 10 MINUTA
PROJEKTILOM POGOĐEN BROD U VLASNIŠTVU BANGLADEŠA, JEDAN ČLAN POSADE POGINUO
Projektil ili neka druga eksplozivno sredstvo pogodilo je teretni brod u vlasništvu Bangladeša u ukrajinskoj crnomorskoj luci Olvia, ubivši jednog od članova posade, a u tijeku su napori za spašavanje ostalih s plovila, rekao je vlasnik kompanije u vlasništvu države Bangladeš.
"Brod je napadnut i jedan inženjer je poginuo", rekao je za Reuters Pijush Dutta, izvršni direktor Bangladesh Shipping Corp.
"Nije jasno je li se radilo o bombi ili projektilu i koja ga je strana ispalila. Ostalih 28 članova posade je neozlijeđeno", rekao je.
PROJEKTILOM POGOĐEN BROD U VLASNIŠTVU BANGLADEŠA, JEDAN ČLAN POSADE POGINUO
Projektil ili neka druga eksplozivno sredstvo pogodilo je teretni brod u vlasništvu Bangladeša u ukrajinskoj crnomorskoj luci Olvia, ubivši jednog od članova posade, a u tijeku su napori za spašavanje ostalih s plovila, rekao je vlasnik kompanije u vlasništvu države Bangladeš.
"Brod je napadnut i jedan inženjer je poginuo", rekao je za Reuters Pijush Dutta, izvršni direktor Bangladesh Shipping Corp.
"Nije jasno je li se radilo o bombi ili projektilu i koja ga je strana ispalila. Ostalih 28 članova posade je neozlijeđeno", rekao je.
2014-04-11
nije ti to stara snimka, tada na gostomelu nije bilo ruske tehnike, bili su ruski padobranci koji su trebali osigurati zračni mostobran koji nije uspješno uspostavljen, a nakon tog se išlo kopnenim putem u proboj do aerodroma oklopom i tehnikom... ovo je friško, vjerojatno od jučerAssadNaPodmornici wrote:michaellcmacha wrote:
Snimka je stara par dana, to je neki rus snimio kako su ih Ukrainci zasuli artiljerijom. Tako da one snimke uništenih ruskih kolona i vozila su tek dio sranja što Rusi proživljavaju. Ukrainci imaju isto tako ogromnu količinu artiljerije sa kojom rokaju po Rusima. Ameri im jednostavno daju satelitske informacije o ruskim formacijama u realnom vremenu a onda ih ovi tuku artiljerijom. Takve stvari ne vidimo po snimkama ali ruski gubici su tu gadni a vjerojatno je moral vojnika očajan, ne znaju u koji su rat upali misle da su na vježbama a ono po glavi ti padaju projektili
2015-08-08
Šandor Winnetou and AssadNaPodmornici like this post
kakva je to zlocinacka cud u tvojoj glavi..samo zvijer u ljudskom tijelu moze tako nesto izreci..ti patis od paznje i ljubavi koju nisi dobijao kroz zivot..zvijeri jednaGnječ wrote:vuksadinare wrote:eto gnjec je najiskreniji on masta da putin rukne na nas nuklearne bombe a asistiraju mu alpha,ringo,svetoje..sve 'borci' za dobrobit hrvatske ako ovih drugih nema
Nemam asistente jel bas u svakom tvom postu moras dokazivati koliki si budalica. Za atomy bombicu vec pricam odavno nema to veze sa rusijom ni ovim ratom. Ground zero bio bi markov trg da imam atomsku ovog momenta bi je lansirao na Zagreb.
vuksadinare- Posts : 100114
2015-09-08
AlfaOmega wrote:Da je NATO-u interes širiti se et samo radi širenja, onda bi prihvatili Rusiju još 2000. kad je Putin to predložio. Kud ćeš širi i veći NATO onda, jel?Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:nitko od nas "verificiranih" nacista ne onanira nad žrtvama nuklearnih napada na japan... bar ja nikad ni jednom riječju nisam bio na tom tragu... ja stojim na tragu činjenice da se hrvatska odnosno hrvatski narod opredijelio za zapadne vrijednosti, pripada EU i NATO savezu i u ovom trenutku dijelom je velike zapadne alijanse koja je jasno i nedvosmisleno definirala prirodu rata u ukrajini i jasno bez zadrške izabrala stranu, a ona je dijametralna u odnosu na rusiju što znači da s obzirom na upićene prijetnje od strane ruskog predsjednika možemo osnovano pretpostavljati da nas rusija smatra jednom od njoj neprijateljskih država i da je neprihvatjivo da hrvatski državljani u takvoj situaciji zauzimaju rusku stranu... što tu nije jasno što???
NATO se siri da bi se stitio? Od koga? Koja je svrha NATO nakon raspada Varsavskog pakta? Zasto bi ja morao slijepo slijediti politiku Rvacke i NATO pakta? Jel smo sad usporedo sa borbom protiv Covid totalitarizma uletili u drugu vrstu idtog totalitarizma?
Mene stvarno boli kurac da li ce negdje roknuti atomska ili nece. Ali totalno mi je svejedno vjeruj mi. Ali da Putin jednu zvekne na Zagreb a dve u hercegbosnu ja bi bio najsretniji iako bi bilo pun kurac kolateralnih zrtava kojih bi mi bilo zao nisu ljudi krivi sto im lopine i krimosi vladaju ali barem bi atomska ocistila ovaj rvacki psihopatski olos na markovom trgu koji masakrira ovu nesretnu drzavu koju su ti zlocinci pretvorili u svoju vukojebinu. Uz to na Baniji nisu kurcem mrdnuli a godinu dana je proslo od razornog potresa. Tu zgadiju treba atomskom bombom dezintegrirati u subatomske cestice. Tebi je bitno loviti pro ruske simpatizere tu bi ti odmah krenuo u akciju a kad treba satrati rvacku psihopatsku politicku bagru i sjecikese e to ne to se ne moze oni su dio rvackog folklora i naslijedene kulturne bastine. Pitam se kako jos te sjecikese nije UNESCO primijetio pa da ih zastiti kao runolist ili plitvicka jezera.
Ali da su prihvatili Ruse, tek onda bi izgubili svoju pravu svrhu postojanja. Ono, ko bi bija dežurna babaroga koja bi opravdala naše postojanje?
Radi se o tome da organizacija postoji upravo kako bi izazivala konfrontacije i geopolitičke tenzije, a sve zaradi profita od prodaje naoružanja. Imamo zlu Rusiju koja hoće da pokori istok Evrope, i samim tim tu je moćni NATO to the rescue. A američke firme će ubirati profit od prodaje naoružanja. Međutim, da bi profit bija kak je zamišljen, ni dovoljno da je što više zemalja u NATO-u (osim dakako, babaroge Rusije, koja ne smi u NATO neg mora ostati babaroga za taj NATO), neg te zemlje moraju imati adekvatan proračun, minimalno 2% svog BDP-a. Tak će američke kompanije imati jamstvo da je taj NATO solventan.
Posli ove akcije u Ukrajini, i najave Njemačke da osniva fond od 100 milijardi eura za naoružanje, ni ni čudo što su prekookeanske kujice tak tihe. Kak i neće, svi snovi im se ostvarili preko noći, jeba te.
globalizam protiv suverenizma, ukrajina se nasla u sredini izmedu te dvije politicke opcije
doduse tu je jos poljska i madarska koje se otimaju al to je vec u EU pa strpljenja
a ovo sto si nabrbljo nema veze s vezom
sjecas se sta je makron reko za patriotizam
prckov- Posts : 34498
2014-04-19
a jebiga, nemam pojma, brat mi je došao pa smo on i ja i najmlađi sin radili keramiku u kupaoni i jebiga, tu nam pukne i cijev na minus 2 tak da smo se sini ja okupali mrzlom vodom i evo nakon par dana on pozitivan, imao visoku temperaturu jučer danas ok, ja pozitivan imam temperaturu ali nije strašno, za sad uspjevam to održavati na 37,3 bez respiratornih tegoba... dišni putevi ful čistiGnječ wrote:michaellcmacha wrote:gnječ, mi se uvijek možemo čuti telefonom, i raspraviti nesuglasice... ti pogotovo nisi bedast čovjek i sposoban si ispercipirati da se u ovom trenutku nitko ne boji ruskih nuklearnih bombi jer ih psihopata treba imat muda ispaliti, a nema... da je tomu tako ide u prilog činjenica da su ga mini državice odjebale u hipu nije se ni eho njegove prijetnje utišao i da je skroz i uistinu tako ide u prilog činjenica da su ga odjebale sve do sada neutralne države i bez ikakve zadrške se stavile na stranu ukrajine, rame uz rame sa EU i NATO savezom... što se tiče toga koga bih ja lovio par upisa ispred vidi se moj inicijalni upis u vezi tog što mi imputiraš... i slijed je taj koji je...Gnječ wrote:
kakva god da je hrvatska je moja država ja druge nemam za razliku od tebe, jebiga ti uvijek možeš k svojim talijanima... samo ne idi blizu aviana... :))).
gnječ zajebavam se, a nije mi do zajebancije... ja znam da si ti pravi antifašist i da si potpuno svjestan da u ovom ratu uloga fašiste bez ikakvih dvojbi pripada rusiji...
korona je konačno uspjela provaliti i u moju fortifikaciju, ako me i ubije ja sam i dalje uvjeren da ti nećeš likovati... ;), jebe me se bar me neće cezij i stroncij taliti...
Pa gdje si sad pokupio virus bokte? Ozdravi odmah ovo je naredjenje! Mani se ovog foruma i rata samo ti sjebava imunitet koji ti sad treba. Vitamin D cink itd. ne trebam ti objasnjavati sve znas. Jebe se meni za atomsku mene zebe da ovi ljdjaci ameri rusi ili kinezi svejedno opet ne puste neki sinteticki virus u cirkulaciju. Tek onda smo najebali.
2015-08-08
Šandor Winnetou and AssadNaPodmornici like this post
Zaustavljaju promet rijekom prema Nikolaju.
2014-04-11
vuksadinare wrote:inace...kom pravo kom krivo plenki ce najvise profitirati iz ovoga..realno daleko najbolji nas diplomat koliko se ja u dosta stvari neslagao sa njim..ali kad mu pogledas alternativu imamo li boljeg od njega..?..nemamo ni na vidiku..drugi..ili su priuceni diplomati..ili jefnostavno birtija politicari..ili ne znaju sloziti dvije proste recenice..ili fanatici bubanja gluposti..ili ih jebe mix kompleksa..plenk8 je briselac ali covjek je jednostavno uvijek na pravom mjestu u pravom trenutku..sreca ili sto li vec nebitno..na zalost zoki slijedi trag novca jer iskreno lijen je a voli lagodno zivjeti..
darth_vader-
2014-04-17
ukrajinci zauzeli grad Bucha u borbama i oslobadjanju sudjelovala i medjunarodna postrojba medju njima i hrvati..
2015-09-08
vuksadinare wrote:kakva je to zlocinacka cud u tvojoj glavi..samo zvijer u ljudskom tijelu moze tako nesto izreci..ti patis od paznje i ljubavi koju nisi dobijao kroz zivot..zvijeri jednaGnječ wrote:vuksadinare wrote:eto gnjec je najiskreniji on masta da putin rukne na nas nuklearne bombe a asistiraju mu alpha,ringo,svetoje..sve 'borci' za dobrobit hrvatske ako ovih drugih nema
Jesam postanem zvijer kad osjetim ili vidim nepravdu. Zaklao bi ti sve rvacke politicare od prvog do zadnjeg bez da trepnem. Ubljebe i ovu birokratsku rvacku masineriju od 400.000 parazita dao otkaze i mars na burzu rada.uveo bi smrtnu kaznu za svaki oblik korupcije a i ostale zlo ine. Ponistio pretvorbu i streljao sve rvacke tajkune koji nemogu dokazati odakle im prvi milijun. Njihovu radbinu razvlastio svih povlastica. Ne bi uveo euro. Ajde NATO vec kad ste zasrali povratka nema. Ali da bi uveo reda u ovu prijebinu e to bi drakonskim metodama koje se ne bi svidjale samo sadasnjoj povlastenoj takozvanoj eliti. Crkvu bi odjebo od drzave raskinuo ugovor sa Vatikanom. Sazidao zid prema hercegbosni iskopao jarak i ubacio krokodile i pirane.
Ima jos ali ukratko to je to.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:a jebiga, nemam pojma, brat mi je došao pa smo on i ja i najmlađi sin radili keramiku u kupaoni i jebiga, tu nam pukne i cijev na minus 2 tak da smo se sini ja okupali mrzlom vodom i evo nakon par dana on pozitivan, imao visoku temperaturu jučer danas ok, ja pozitivan imam temperaturu ali nije strašno, za sad uspjevam to održavati na 37,3 bez respiratornih tegoba... dišni putevi ful čistiGnječ wrote:michaellcmacha wrote:
gnječ, mi se uvijek možemo čuti telefonom, i raspraviti nesuglasice... ti pogotovo nisi bedast čovjek i sposoban si ispercipirati da se u ovom trenutku nitko ne boji ruskih nuklearnih bombi jer ih psihopata treba imat muda ispaliti, a nema... da je tomu tako ide u prilog činjenica da su ga mini državice odjebale u hipu nije se ni eho njegove prijetnje utišao i da je skroz i uistinu tako ide u prilog činjenica da su ga odjebale sve do sada neutralne države i bez ikakve zadrške se stavile na stranu ukrajine, rame uz rame sa EU i NATO savezom... što se tiče toga koga bih ja lovio par upisa ispred vidi se moj inicijalni upis u vezi tog što mi imputiraš... i slijed je taj koji je...
Odlične vijesti ako tako lako podnosiš virus.
prckov wrote:AlfaOmega wrote:Da je NATO-u interes širiti se et samo radi širenja, onda bi prihvatili Rusiju još 2000. kad je Putin to predložio. Kud ćeš širi i veći NATO onda, jel?Gnječ wrote:
Ali da su prihvatili Ruse, tek onda bi izgubili svoju pravu svrhu postojanja. Ono, ko bi bija dežurna babaroga koja bi opravdala naše postojanje?
Radi se o tome da organizacija postoji upravo kako bi izazivala konfrontacije i geopolitičke tenzije, a sve zaradi profita od prodaje naoružanja. Imamo zlu Rusiju koja hoće da pokori istok Evrope, i samim tim tu je moćni NATO to the rescue. A američke firme će ubirati profit od prodaje naoružanja. Međutim, da bi profit bija kak je zamišljen, ni dovoljno da je što više zemalja u NATO-u (osim dakako, babaroge Rusije, koja ne smi u NATO neg mora ostati babaroga za taj NATO), neg te zemlje moraju imati adekvatan proračun, minimalno 2% svog BDP-a. Tak će američke kompanije imati jamstvo da je taj NATO solventan.
Posli ove akcije u Ukrajini, i najave Njemačke da osniva fond od 100 milijardi eura za naoružanje, ni ni čudo što su prekookeanske kujice tak tihe. Kak i neće, svi snovi im se ostvarili preko noći, jeba te.
globalizam protiv suverenizma, ukrajina se nasla u sredini izmedu te dvije politicke opcije
doduse tu je jos poljska i madarska koje se otimaju al to je vec u EU pa strpljenja
a ovo sto si nabrbljo nema veze s vezom
sjecas se sta je makron reko za patriotizam
najveca nacionalna drzava je rusija, kina je takode ali nju se nece dirat jer je komunisticko-fasisticka koja ce se kao takva vrlo lako spojit sa zapadnom fesisticko-komunistickim uredenjem
tako da se kini oprastaju i konc logori i hong kong i negiranje ljudskih prava
i jos jedna stvar, kina nece napast tajvan vojno, ako legne rusija, tj ako postane dio globalisticke price, tajvan ce se mirno prikljucit kini jer nece imat drugog izbora, tj prikljucit ce se globalizmu
2014-04-19
ti si stvarno strasan i treba te se bojatiGnječ wrote:vuksadinare wrote:kakva je to zlocinacka cud u tvojoj glavi..samo zvijer u ljudskom tijelu moze tako nesto izreci..ti patis od paznje i ljubavi koju nisi dobijao kroz zivot..zvijeri jednaGnječ wrote:
Jesam postanem zvijer kad osjetim ili vidim nepravdu. Zaklao bi ti sve rvacke politicare od prvog do zadnjeg bez da trepnem. Ubljebe i ovu birokratsku rvacku masineriju od 400.000 parazita dao otkaze i mars na burzu rada.uveo bi smrtnu kaznu za svaki oblik korupcije a i ostale zlo ine. Ponistio pretvorbu i streljao sve rvacke tajkune koji nemogu dokazati odakle im prvi milijun. Njihovu radbinu razvlastio svih povlastica. Ne bi uveo euro. Ajde NATO vec kad ste zasrali povratka nema. Ali da bi uveo reda u ovu prijebinu e to bi drakonskim metodama koje se ne bi svidjale samo sadasnjoj povlastenoj takozvanoj eliti. Crkvu bi odjebo od drzave raskinuo ugovor sa Vatikanom. Sazidao zid prema hercegbosni iskopao jarak i ubacio krokodile i pirane.
Ima jos ali ukratko to je to.
2015-09-08
https://kamenjar.com/rusi-i-srbi-jednostavno-nisu-europljani-a-nisu-to-ni-njihovi-obozavatelji-i-simpatizeri/
2015-09-08
Generalštab Oružanih snaga Ukrajine objavio je danas da nanose značajne gubitke Rusima na više područja.RayMabus wrote:Lijep je dan.RayMabus wrote:Meni je baš gušt gledat kako ruska vojska lomi svoje zube a Rusija ekonomski ide u kurac.
Enlarge this image Click to see fullsize
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/ukrajinski-generalstab-tvrdi-da-rusi-uzmicu-prelazimo-u-kontraofanzivu/220303062
2014-04-11
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu