ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 33 of 50 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 33 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by RayMabus Thu 3 Mar - 5:24

Leviathan2 wrote:
RayMabus wrote:
Leviathan2 wrote:
u ceskoj mos otici 3 godine u zatvor ako se usprotivis sluzbenoj verziji dogadjanja na ukrajini
demokracija
lol
staljin dimi lulu i smijucka se
Jutros sam rekao da s Dodikom je priča završena jer je branioce u Kijevu nazvao naoružanom bandom.

Dakle ovi šta upadaju s tenkovima iz druge države su super momci.

Ne mogu preko toga prijeći jer to znači da bi on to rekao i za građane Zagreba da ruski tenkovi sutra tu upadnu.

Jutros sam ga otpisao a odgovor svemira je došao par sati kasnije kad mu je i Vučic poslao poruku i osudio napad Rusije na Ukrajinu.

PA PA DODIK.

Levi ne zajebi se s menom. Jel ti jasno ?
jebo te dodik i ti njega, kakve ja veze imam s njim osim sto volim kad nekad zatrola one supke iz sarajeva
mozes ga stavit i na gradele a puca mi kurac i za vucica, to bivsi sheseljev potrcko
nes ti i likova
a stobom se mogu uvijek mogu zajebavat
ja sam iz roda prvorodjenih :)
Nemaš.

AL TI POKUŠAVAM OBJASNIT TKO SAM JA.

Prvo skidanje krupnih zvjerki tzv vođa.

Pa tek onda ostali.

Shvačaš ?

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Thu 3 Mar - 5:27

vuksadinare wrote:nije tebi lako levi..evo jedne legendarne cecenice mestra iz velog mista

'ja sam uvik protiv onih ca pucadu a za one na koje pucadu tako je bilo i tako ce bit'
stima, bolje se pobit sakama
niti ja nisam za ubijanje civila i slicne fore, a jos gore djece
idu mi na kurac licemjeri, al ono stvarno idu, 
u donjecku ima aleja andjela, i memorijal sa imenima i slikama djece donjceka koje su ukropi pobili artiljerijom
gdje je bilo kukanje za tu djecu
gdje je kukanje za djecu iz odese, koja su spaljena u domu sindikata
omerta, tisina gluha

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Službenik likes this post

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Thu 3 Mar - 5:31

RayMabus wrote:
Leviathan2 wrote:
RayMabus wrote:
Jutros sam rekao da s Dodikom je priča završena jer je branioce u Kijevu nazvao naoružanom bandom.

Dakle ovi šta upadaju s tenkovima iz druge države su super momci.

Ne mogu preko toga prijeći jer to znači da bi on to rekao i za građane Zagreba da ruski tenkovi sutra tu upadnu.

Jutros sam ga otpisao a odgovor svemira je došao par sati kasnije kad mu je i Vučic poslao poruku i osudio napad Rusije na Ukrajinu.

PA PA DODIK.

Levi ne zajebi se s menom. Jel ti jasno ?
jebo te dodik i ti njega, kakve ja veze imam s njim osim sto volim kad nekad zatrola one supke iz sarajeva
mozes ga stavit i na gradele a puca mi kurac i za vucica, to bivsi sheseljev potrcko
nes ti i likova
a stobom se mogu uvijek mogu zajebavat
ja sam iz roda prvorodjenih :)
Nemaš.

AL TI POKUŠAVAM OBJASNIT TKO SAM JA.

Prvo skidanje krupnih zvjerki tzv vođa.

Pa tek onda ostali.

Shvačaš ?
skidaj
ko ti se prijeci, ja ne
al mogu te zezat, i nemos mi nista
znas i sam koja je zadnja stranica price
do tad, ebe mi se

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Thu 3 Mar - 5:34

Leviathan2 wrote:
michaellcmacha wrote:
Leviathan2 wrote:
sta je majmuncino
ajd jos reci da imas ampulu za mene
jebeni naci
što histeriziraš, kurajberu, budete vi pojedini za koji dan se skrivali ko štakori... sve ide svojim tokom...
supcina licemjerna
nazi simpatizer,  jebem te zvaljava
jel imas ampulu za mene :D
glupava bosancina
u stvari stvarnost je obrnuta od ovoga što ti pišeš, ne napada ukrajina rusiju da bi bila naci i njeni simpatizeri nacisti već upravo obrnuto, vi jebeni usrani rusofili ste teški nacisti koji podržavaju pokolj i urbicid nad ukrajinskim narodom i gradovima. pitam se kako možete živjeti sa vašom savješću ako je još uvijek imate

Male
2017-12-31

michaellcmacha likes this post

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Thu 3 Mar - 5:35

RayMabus wrote:Ja osuđujem svaki rat bilo one koje je pokrenuo Zapad bilo ovaj sad od Rusije i općenito.

Putin je pogriješilja ili ako je već ovo planira mora je to bolje i bez puno žrtva.

Ovo je katastrofa.
mislis da bi amerikanci bolje isplanirali :D
vidjeli smo u iraku, preko milion dusa se popelo u kratkom roku
vidjeli smo sto su napravili u siriji, 
i stvari putin je jos uvijek za bratstvo i jedinsto i ta sranja, da je isao kao ameri, vec bi uzeo kijev  a milion ljudi gore dole kak i kod amera
vis kak su ameri fino sjebali japance njukovima, sad japanci jos odobravaju njukanje jer je to bilo za njihovo dobro
jebeni glupi putin, mogao je ucit od amera

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Mar - 5:36

Levi imam psihologiju u malom prstu. Neću vatat balvane poput tebe koji na nekom malom forumu nešto komentiraju.

Ovo nije masovni mediji ?

Jasno.

--

Nemojte me zamarat glupostima. Reka san šta san ima a sad proučavam zašto su pali rumunjski mig 21 i onaj helikopter tj jeli ih Putin ometao il je to zbog starosti letjelica koje su zadnjih dana u pogonu neočekivano više nego šta su Rumunji mislili..

..

Rumunjski helikopter na slici :

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 33 CXuk9kpTURBXy8yNDBkNmY1NWU1YzdhYmNmNGU2NjBjNzEzNmI2MjQ1Yi5qcGeRkwLNAxYAgaEwBQ

Snimak kako gori na tlu :

https://www.blic.rs/vesti/svet/pao-rumunski-helikopter-poslat-je-u-potragu-za-nestalim-avionom-poginulo-svih-pet/9lnjb1f
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Thu 3 Mar - 5:45

Leviathan2 wrote:
michaellcmacha wrote:koliko moraš biti ljudsko smeće da uživaš u ubijanju nevinih civila kako bi na taj način prisilio branitelje da polože oružje... potpuno isti obrazac i mentalni sklop one krivoslavne bande koja je ubijala naše civile... jedinica mjere za tu mentalnu smećad su 1 ringo, 1 levi, 1 alfa
a kokosaru, kad su hrvatske snage topnickom vatrom tukle po kolonama srpskih pobjeglica kod novog, to je po tebi ok
ipak su to srbalji a?
ajde licemjerni pederu ne seri i ne prebacuj na druge svoje osobine
supcino licemjerna
... izvlačili smo polužive srbe koje su njihovi gazili... moj otac ih je pun kurac spasio kod donje stupnice, a ja na ravnoj cesti iza predionice, poubijali smo četnike u kotlu kod peckog kako vi volite nazivati bezizlaznu situaciju, ali samo vojnike i to skupinu za koju smo znali da se neće predati... niti jedan civil nije stradao...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Thu 3 Mar - 5:49

vuksadinare wrote:
michaellcmacha wrote:
vuksadinare wrote:ja sam mislio da je levi pametniji a on azijatski simpatizer,suradnik,agent
vas tu mnoge jebe što ili kasno palite ili sporo kopčate... umivena klošarčina koja vrišti od histerije kad mu kažeš u bebu kakav je ološ...mentalna odrtina, onaj ringo teški duševni bolesnik, alfu da ne spoinjem, epikurac se usro ko grlica, gdje je sad da veliča plenkovića, ovo mu baš i nije sjelo jer se mijenja njegova percepcija stvarnosti u susjedstvu... doslovno...
nista ja kasno ne palim..sjeti se godinama upozoravam na agenturu..forumi godinama sluze za agenturske radnje i sijanje dezinformacija..ne mislim tu sad nuzno na srpsku agenturu ili sendvicare...svega tu ima..i drugdje..no nisu svi agentura jer nemaju intelektualni kapacitet za to poput one koje si imenovao u postu..tu su ljudi 'ni mimo ni vrit' i gledaju tko je u kojem vremenu jaci ili misle da je jaci pa se priklanjaju radi vlastite osobne sigurnosti spasa kompleksa ili cega vec
ma ok nisam ni mislio na tebe...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Thu 3 Mar - 5:52

Šandor Winnetou wrote:
Leviathan2 wrote:
michaellcmacha wrote:
što histeriziraš, kurajberu, budete vi pojedini za koji dan se skrivali ko štakori... sve ide svojim tokom...
supcina licemjerna
nazi simpatizer,  jebem te zvaljava
jel imas ampulu za mene :D
glupava bosancina
u stvari stvarnost je obrnuta od ovoga što ti pišeš, ne napada ukrajina rusiju da bi bila naci i njeni simpatizeri nacisti već upravo obrnuto, vi jebeni usrani rusofili ste teški nacisti koji podržavaju pokolj i urbicid nad ukrajinskim narodom i gradovima. pitam se kako možete živjeti sa vašom savješću ako je još uvijek imate
tree pretpostavljam
ovako, 
imas republiku srpsku il kako se to zove u bosni, ok, 
oni ti svaki malo salju diverzante u drzavu s eksplozivom,  rade ti sajber napade i tako dalje,sve to radi sluzba bezbednosti republjike srpske,
a imas u republici srpskoj nekoliko postotaka hrvata koje lokalono udruzenje cetnika koljuckaju, , ako ovi kazu nesto, spali mu kucu, spali ga zivog, prikolje ga i slicno, o otimacini ne govorimo, i sve to demokratska
onda dodik kaze da napravit atomsku bombu i roknuti je na zagreb a usput stvara vojni savez sa srbijom i ko zna s kim jos i za njih radi vojne baze
ti ces mirno sjedit?druga stvar, rusija i ukrajina su izmjesane i nije bilo problema dok na vlast nisu dosli pravi ukrajinci, iz zapadne ukrajine koji je samo da su nastrojeni protiv rusije nego i protiv ostatka ukrajinaca jer su ukrajinci drugog reda.
i ti pravi ukrajinci se kite nazi simbolima, kolju i ubijju kako im volja, otimaju kako im volja
a ipak se prije toga u ukrajini 40% stanovnistva izjasnjavalo kao ruski i njih niko nije pitao oce li biti ukrajina, jednostavno partijski komesar je tako odlucio i tisina
nisu se donjeck i lugansk pobunili da se odvoje od ukrajine, nego protiv nacika koji su imali takozvane kolone druzbe, tako su uspotavljali svoj red po ukrajini, u nekim gradovima su kleknuli kao ameri pred crnjama, a u nekima su uzeli oruzje u ruke
tako nemoj se pitat o mojoj savjesti, nego pitaj se jesi li licemjer ko i miha, jer vi smatrate ruse srbadijom i zaostalim primitivcima i kad njih kolju vama je ok. ko i ostatku eurodemokrata
ja citam i razumijem ukrajinke  vijesti i ruske , ne misli na sluzbene, istina je sasma drugacija nego vi mislite

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Mar - 5:56

Rumunski vojni avion Mig-21 izgubio je danas vezu sa kontrolnim tornjem, a helikopter IAR 330 Puma, koji je poslat u potragu za njim se srušio i tom prilikom je poginulo pet članova posade, saopštilo je ministarstvo odbrane.

Prema saopštenju, prvo je sa radarskih ekrana nestao Mig-21, zatim i helikopter "puma" koji je upućen u spasilačku misiju, a pilot helikoptera je prijavio nepovoljne vremenske uslove i dobio naređenje da se vrati u bazu, prenosi agencija Ađerpres.

Kako se navodi, svih pet članova posade helikoptera poginulo u udesu desetak kilometara od baze iz koje je poleteo, gde su i pronađeni ostaci letelice.

"Izgubili smo dve letelice. U slučaju helikoptera koji je krenuo u misiju potrage i spasavanja pilota MiG-a 21 LanceR, nažalost potvrđujemo pad na 11 km od aerodroma. Nažalost, svih pet članova posade helikoptera je izgubilo živote", saopštio je večeras portparol Ministarstva odbrane Konstantin Spinu za rumunske medije.

Potraga za avionom, koji je poslednji put registrovan na radarskim ekranima severno od Konstance, još traje, a za sada nema podataka o stanju pilota ili aviona, navodi Ađerpres.
Tragedija se dogodila usred pojačanih vazdušnih patrola u Rumuniji nakon ruske invazije na Ukrajinu. Nekoliko zemalja NATO-a poslalo je još borbenih aviona za učešće u takvim misijama u Rumuniji.

Last edited by RayMabus on Thu 3 Mar - 5:57; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Thu 3 Mar - 5:56

aj sad odfakajte, mora se ici .mjesalica ceka

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Mar - 5:59

Leviathan2 wrote:
ti ces mirno sjedit?druga stvar, rusija i ukrajina su izmjesane i nije bilo problema dok na vlast nisu dosli pravi ukrajinci, iz zapadne ukrajine koji je samo da su nastrojeni protiv rusije nego i protiv ostatka ukrajinaca jer su ukrajinci drugog reda.
i ti pravi ukrajinci se kite nazi simbolima, kolju i ubijju kako im volja, otimaju kako im volja
a ipak se prije toga u ukrajini 40% stanovnistva izjasnjavalo kao ruski i njih niko nije pitao oce li biti ukrajina, jednostavno partijski komesar je tako odlucio i tisina
nisu se donjeck i lugansk pobunili da se odvoje od ukrajine, nego protiv nacika koji su imali takozvane kolone druzbe, tako su uspotavljali svoj red po ukrajini, u nekim gradovima su kleknuli kao ameri pred crnjama, a u nekima su uzeli oruzje u ruke
tako nemoj se pitat o mojoj savjesti, nego pitaj se jesi li licemjer ko i miha, jer vi smatrate ruse srbadijom i zaostalim primitivcima i kad njih kolju vama je ok. ko i ostatku eurodemokrata
ja citam i razumijem ukrajinke  vijesti i ruske , ne misli na sluzbene, istina je sasma drugacija nego vi mislite
To su naši. :^0 lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by abraham Thu 3 Mar - 6:00

Posto je rat usao u rutinsku fazu da sagledamo neke druge aspekte. Mislim ,npr na angazman cecenskih glavosjeca od strane Putina. Sto ce se desiti kada rat zavrsi???? Putin sam ce imati tisuce vojnika sa ratnim iskustvom. Naoruzane i indoktrirane. Vojnike koji znaju sve nedostatke ruske vojske i zapovijednog kadra. Prema onome sta sam cuo, ponavljam cuo, znaci moze a ne mora biti, su Ukri samo rezervna opcija. Ono daj sto das i oni su krscani. Cecenima su Rusi krajnji cilj i osniovnje kalifata. Da, Kakova je razlika od Cecena i ISSa. Kape, brade i sl. Ono da ne bude sve crno ima tu i pohvalnih momenta. Naime Ceceni farbaju bradu i kosu samo prirodnim produktima i krajnje su organski orijentirani. Kila mozga....

abraham

Male
2014-04-14

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Mar - 6:08

Dva ruska aviona Su-27 i dva Su-24 ušli su u Švedsku kod ostrva Gotland u Baltičkom moru, navele su Oružane snage Švedske, dodavši da su švedski avioni JAS 39 poslati da spreče narušavanje vazdušnog prostora.
-Rusko kršenje švedskog vazdušnog prostora je, naravno, potpuno neprihvatljivo", izjavio je ministar odbrane Peter Hultkvist za agenciju TT.
On je dodao da će ubrzo stići i diplomatski odgovor iz Stokholma.
-Švedski suverenitet i teritorija se moraju poštovati, dodao je on.
-
Švedska vojska je saopštila da je situacija pod kontrolom i da je incident pokazao da je spremnost avijacije dobra.
-U svetlu trenutne situacije (u Ukrajini), smatramo ovaj događaj vrlo ozbiljnim, dodaje se u saopštenju vojske.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Mar - 6:14

PRIJE OKO MINUTU
SAD: RUSIJA BLOKIRA NEOVISNE NOVINSKE KUĆE I DRUŠTVENE MREŽE
SAD-e su optužile Rusiju da je pokrenula "potpuni rat protiv slobode medija i istine" blokiranjem neovisnih novinskih kuća i sprječavanjem Rusa da čuju vijesti o napadu na Ukrajinu.
"Ruska vlada također guši platforme Twittera, Facebooka i Instagrama na koje se deseci milijuna građana Rusije oslanjaju za pristup neovisnim informacijama i mišljenjima", stoji u priopćenju State Departmenta.
Rusi su također koristili društvene mreže za povezivanje jedni s drugima i vanjskim svijetom, dodaje se.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by abraham Thu 3 Mar - 6:14

Da da dodam, ne nuzno Putin ali Rusi ce definitivno dobiti Cecene natrag. Kila jebenog mozga...

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Mar - 6:15

PRIJE 44 MINUTE
GRADONAČELNIK HERSONA POTVRDIO: RUSI KONTROLIRAJU GRAD
Ruski vojnici su u Hersonu i silom su ušli u zgradu Gradskog vijeća, rekao je gradonačelnik tog grada. 
U objavi na Facebooku napisanoj u srijedu oko 22 sata, gradonačelnik Hersona Igor Kolikajev rekao je: U Gradsko vijeće danas su ušli naoružani gosti. Moj tim i ja smo miroljubivi ljudi, nismo imali oružje, niti je bilo agresije s naše strane. U gradu nemamo ukrajinske oružane snage, samo civile i ljude koji žele ŽIVJETI ovdje!", napisao je gradonačelnik. 
Snimke s nadzornih kamera jučer su potvrdile da se ruski oklopnjaci nalaze u gradu, no nije bilo posve jasno kontroliraju li Rusi cijeli grad jer su ukrajinske vlasti demantirale da je grad pod kontrolom ruskih snaga te da borbe još traju. 
Kolikajev je rekao da je pregovarao s invazijskim trupama.
"Nisam im ništa obećavao. Jednostavno nemam što obećati. Zanima me samo normalan život našeg grada! Samo sam tražio da ne pucaju u ljude", rekao je. 
U gradu je proglašen policijski sat od 20 do 6 sati, a u grad smiju ući vozila koja dovoze hranu, lijekove i druge potrepštine. Gradonačelnik je rekao da će se uskoro pokrenuti javni prijevoz.
Građane je upozorio da se ne sukobljavaju s vojskom.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 3 Mar - 6:18

https://kamenjar.com/ukrajinski-grincajg-sadasnjeg-i-bivseg-predsjednika/
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by omni Thu 3 Mar - 6:20

Da skratimo, nema smisla sada vise raspravljati o sto i kako je bilo, u stvari nema smisla uopce raspravljati. Trenutno je Rusija prijetnja svim drzavama EU i svim drzavama clanicama NATO. Prijetnja je svima nama koji zivimo i koji smo gradjani tih drzava, nama i nasim obiteljima je Rusija trenutno neprijatelj i moguca protivnicka strana u eventualnome ratu. Stanje je trenutno takvo i to je to. Sutra to moze biti netko drugi danas je stanjem okolnosti Rusija, slus.
omni
omni

Male
2014-04-12

RayMabus and michaellcmacha like this post

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 3 Mar - 6:23

..zoki je upravo izgubio drugi mandat na ukrajini..za mesica se zna da je uvijek kontra hrvatskih intetesa..za njega je hrvatska izvrsila agresiju na bh-a ali nije rusija na ukrajinu..za mesica je tudjman negativac putin pozitivac ne bi dalje..sto se zokija tice ipak kod njega isto moras slijediti trag novca..zokija na koncu ideologija najmanje zanima..svaciji i niciji ovisno tko ga plati...na zalost hrvatske hocemo li mi na celu hrvatske od tudjmana dobiti nekog tko je placen od - hrvatskog naroda i koji 100% zastupa interese cijelog hrvatskig naroda i hrvatske
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 3 Mar - 6:24

Sad će udarit na Nikolaj a grad se nalazi s ovu stranu rijeke s koje Rusi nadiru i zato je Ukrima tu obrana gotovo nemoguća jer ih odsijeca rijeka sa zapadne strane.

U Nikolajevu je izgrađen nosać aviona Kuznjecov i ima tri brodogradilišta i to je i resur ujedno.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 33 Wmap_mikolayivska_en

Ovaj teren sam ja proučio prije oko godinu dana jer me zanimala riječna plovidba. Zato poznam teren i šta je u svakom gradu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 33 of 50 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics