Ruska invazija na Ukrajinu
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Nisam admin i ne određujem ništa ali ovakvu mržnju prema nekom korisniku bi svakako sankcionirao, ne sviđa mu se što je napisala ili prenjela vijest i odma kurvo, mater ustašku itd.RayMabus wrote:Nemoj. Pusti ga da sere. Jučer il prikjučer je ode napisa kako za sređivanje Hrvata ne tribaju Rusi nego će to Srbi pa san mu ja odgovorija.Šandor Winnetou wrote:Zašto vrijeđaš korisnicu??? Izulo te iz cipela stanje na terenu pa se iskaljuješ na neistomišljenicima ili što već? U svakom slučaju da sam admin za ovo bi dobio mjesec dana svega mi.mentalitet wrote:
A tko si ti bog ti jebo mater ustashku da ti nisi Andjela Merkel ,kada vas u Hrvatskoj deratiziraju onda ce i normalnim hrvatima svanuti.
Pusti čedu. Volim ja kad mi netko prijeti.
PLJAS.
Pleščurina.
Pusti me da ga šamaram.
Uživam u tome.
Šandor Winnetou wrote:Ako je PZO djelovao onda je i desant pokušan. Očito je da su na zemlju rusi očajni
Pretjeruješ, PZO je djelovala kako bi skinuli rakete koje su gađale strateške ciljeve.
Imaš ovoga stalno po Siriji kad Izraelci gađaju Irance i Hizbe.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ma mozete vi navijati koliko hocete...Ali Rusija mora ici do kraja.
Ukrajina u NATO to znaci 3. Svjetski rat.
Nuklearno oruzje u rukama kijevskih ludjaka to je tek horor.
Rusi tu ekstremisticku kliku moraju likvidirati.
Nemaju vise drugog izbora.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Hektorović wrote:Šandor Winnetou wrote:Ako je PZO djelovao onda je i desant pokušan. Očito je da su na zemlju rusi očajni
Pretjeruješ, PZO je djelovala kako bi skinuli rakete koje su gađale strateške ciljeve.
Konkretno ovo
Big blast and then massive fire on the horizon to the south of Kyiv. pic.twitter.com/Z9dCcn200C
— Patrick Reevell (@Reevellp) February 26, 2022
2018-04-10
koga će slijedeći put tražiti da im da novce za ogradu oko silosa i za cipele i plaće čuvarima... kineze... kineši će tražiti da im ustupe dio taktičkih da i njih iskopiraju i naprave bar 200 komada, da imaju za taiwan... ;)AlfaOmega wrote:Medvedev najavljuje da bi jedna od protumjera sankcijama, osim raskida diplomatskih odnosa, moglo biti i povlačenje iz START sporazuma.
Vraćamo se u Hladni rat.
2015-08-08
o, vid svadbe u kijevu :DRingo10 wrote:Ma mozete vi navijati koliko hocete...Ali Rusija mora ici do kraja.
veselje do jaja :D
Rusi stoje bolje trenutno, nego ta ista Evropa
a to sto oni zive od prostitucije po Zapadu,
to je vec njihov problem.
Pre ili kasnije bi se ovo desilo.
Idu oko Rusije i provociraju.
Vise nece toga biti, jer ce ih oboriti odmah.
Zapad glavom nikad nije izasao iz Hladnog
rata, sto je Rusiji dalo samo zeleno svetlo da
napadne Ukrajinu, jer nemaju nista da izgube.
Evropa ostaje sama, obzirom da ce verovatno
i Demokrate izgubiti vlast, Republikance
isti ne zanimaju.
Ostanes sam bez sirovina, uveo svima sankcije.
Mozda je tako i bolje.
Nisu usli posteno u pricu, vec da prevare
i ovo ce biti najbolje resenje.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Samo me pusti da ga šamaram.Šandor Winnetou wrote:Nisam admin i ne određujem ništa ali ovakvu mržnju prema nekom korisniku bi svakako sankcionirao, ne sviđa mu se što je napisala ili prenjela vijest i odma kurvo, mater ustašku itd.RayMabus wrote:Nemoj. Pusti ga da sere. Jučer il prikjučer je ode napisa kako za sređivanje Hrvata ne tribaju Rusi nego će to Srbi pa san mu ja odgovorija.Šandor Winnetou wrote:
Zašto vrijeđaš korisnicu??? Izulo te iz cipela stanje na terenu pa se iskaljuješ na neistomišljenicima ili što već? U svakom slučaju da sam admin za ovo bi dobio mjesec dana svega mi.
PLJAS.
Pleščurina.
Pusti me da ga šamaram.
Uživam u tome.
Ja doživljama orgazme i ekstaze kad ubijam negativne vanzemaljce a isto tako i kvarne ljude.
Ja sam general GF s pet zvjezdica.
Svršavam.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
S čime bi locirali rakete ako su im radarski sustavi uništeni?Hektorović wrote:Šandor Winnetou wrote:Ako je PZO djelovao onda je i desant pokušan. Očito je da su na zemlju rusi očajni
Uvijek je bilo pomozi sirotu na svoju sramotu.michaellcmacha wrote:koga će slijedeći put tražiti da im da novce za ogradu oko silosa i za cipele i plaće čuvarima... kineze... kineši će tražiti da im ustupe dio taktičkih da i njih iskopiraju i naprave bar 200 komada, da imaju za taiwan... ;)AlfaOmega wrote:Medvedev najavljuje da bi jedna od protumjera sankcijama, osim raskida diplomatskih odnosa, moglo biti i povlačenje iz START sporazuma.
Vraćamo se u Hladni rat.
dakle, to sto si stavio je unistavanje skladista gorivaHektorović wrote:Hektorović wrote:Šandor Winnetou wrote:Ako je PZO djelovao onda je i desant pokušan. Očito je da su na zemlju rusi očajni
Konkretno ovoBig blast and then massive fire on the horizon to the south of Kyiv. pic.twitter.com/Z9dCcn200C
— Patrick Reevell (@Reevellp) February 26, 2022
koliko sam nacuo, od sutra ce biti prikljucene i vazdusnokosmiceske snage
za unistavanje manjih al znacajni ciljeva, tipa skladista goriva i kolone koje se povlace sa donbasa
Šandor Winnetou wrote:S čime bi locirali rakete ako su im radarski sustavi uništeni?Hektorović wrote:Šandor Winnetou wrote:Ako je PZO djelovao onda je i desant pokušan. Očito je da su na zemlju rusi očajni
Jednako kako su Srbi locirali onaj F-117.
2018-04-10
Tvoj je longi bez zadrškeRayMabus wrote:Samo me pusti da ga šamaram.Šandor Winnetou wrote:Nisam admin i ne određujem ništa ali ovakvu mržnju prema nekom korisniku bi svakako sankcionirao, ne sviđa mu se što je napisala ili prenjela vijest i odma kurvo, mater ustašku itd.RayMabus wrote:
Nemoj. Pusti ga da sere. Jučer il prikjučer je ode napisa kako za sređivanje Hrvata ne tribaju Rusi nego će to Srbi pa san mu ja odgovorija.
PLJAS.
Pleščurina.
Pusti me da ga šamaram.
Uživam u tome.
Ja doživljama orgazme i ekstaze kad ubijam negativne vanzemaljce a isto tako i kvarne ljude.
Svršavam.
koliko je poznato, bukovi imaju svoje navodjenje, a imaju i oseŠandor Winnetou wrote:S čime bi locirali rakete ako su im radarski sustavi uništeni?Hektorović wrote:Šandor Winnetou wrote:Ako je PZO djelovao onda je i desant pokušan. Očito je da su na zemlju rusi očajni
2018-04-10
Oni su upalili radar na par sekundi i vidjeli odraz F 16 i krenuli šorati po ruti njihovog leta, F117 se tada slučajno našao u baražnoj vatri. Ukrajinci nemaju nikakve radare s kojim bi identificirali dolazak raketaHektorović wrote:Šandor Winnetou wrote:S čime bi locirali rakete ako su im radarski sustavi uništeni?Hektorović wrote:
Jednako kako su Srbi locirali onaj F-117.
Normalno da je moj.Šandor Winnetou wrote:Tvoj je longi bez zadrškeRayMabus wrote:Samo me pusti da ga šamaram.Šandor Winnetou wrote:
Nisam admin i ne određujem ništa ali ovakvu mržnju prema nekom korisniku bi svakako sankcionirao, ne sviđa mu se što je napisala ili prenjela vijest i odma kurvo, mater ustašku itd.
Svršavam.
Veliča Ruse jer se nada kako će oni ovdje doć i pomoć njima da naprave Veliku Srbiju.
Dakle priziva rat.
Vidi mog odgovora njemu i sličnima u Srbiji i okolo :
Tema :
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50691-propala-srbija
Tema :
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50683-Suljo-zabranio-vojnu-suradnju-izmeu-srbije-i-rusije
-
Vučic zabranio vojnu suradnju između Srbije i Rusije
by RayMabus Fri 25 Feb - 21:44Kupiš li više i metak u njih, glavu ću ti okinit.
Najglasnija protiv Dodika nikidan na vijeću ministara EU protiv Dodika bila je Rumunjska a sad im Rusi ulaze u Odesu i graničit će s Putinom.
KUPI METAK U NJEGA I OKINIT ĆU TI GLAVU.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šandor Winnetou likes this post
Imaju ali prije toga trebaju locirati cilj, ne možeš s njima pucati na pamet niti si itko može priuštiti da to ispaljuje nasumično kao 7,62 iz kalaša.Leviathan2 wrote:koliko je poznato, bukovi imaju svoje navodjenje, a imaju i oseŠandor Winnetou wrote:S čime bi locirali rakete ako su im radarski sustavi uništeni?Hektorović wrote:
Šandor Winnetou wrote:Imaju ali prije toga trebaju locirati cilj, ne možeš s njima pucati na pamet niti si itko može priuštiti da to ispaljuje nasumično kao 7,62 iz kalaša.
To netko drugi iz drugog zračnog prostora odrađuje ;)
2018-04-10
ma mogu ga imat ukljucenog cijelo vrijeme, ruske avijacije nema iznad ukrajine, samo kalibri a oni nisu manjenjeni za bukove nego za stacionarne ciljevejesu srokali neke ukrajinske s300 al to je bilo zato sto su ukrajinci zauzeli poziciju al nisu imali spremne ni radar niti su im bili dignuti lansirne cjevi, neke su srokali na baziHektorović wrote:Leviathan2 wrote:koliko je poznato, bukovi imaju svoje navodjenje, a imaju i ose
+ dojava da se uključi
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 38 of 50