Ruska invazija na Ukrajinu
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Sa lažljivim putlerom se više nema što razgovarati, nije iskren i nitko ga više neće uzimati za ozbiljno u bilokakvim razgovorima.IL Risorto wrote:Nije sramota priznat pogrešku i da si bio u zabludi,kao što jesam.
Bio sam 99% uvjeren da je cijela priča oko ruske invazije isto što i pričao oko Sadamovog naoružanja kojeg nikad nisu dokazali,te navodnih napada kemijskim oružjem na civile u Siriji,jer zapad je izgubio kredibilitet,ali nakon što je Putin ipak potvrdio sve ono o čemu su nagađali,tko nam više može garantirat da i oni navodi kako je Ukrajna tek početak,te sljedi invazija na Gruziju i Moldaviju puko nagađanje i propaganda.
Sad više nisam sklon odbacit i takve teorije oko Moldavije i Gruzije,kao u slučaju Ukrajne.
Zapad je napokon dobio što je htjeo,dokaz da je Putin sve ono što su godinama za njega govorili i s tim su dobili pepeo kojim će se posipat za sva sranja koja će oni radit u budućnosti.
Šandor Winnetou- Posts : 19785
2017-12-31
Nije daleko...red wolf wrote:Bit će jedan događaj i on će biti kraj rata u Ukrajini. Nije još daleko do toga.T. wrote:Znam šta vam je konačni cilj...red wolf wrote:
E da znaš što će se još događati...
Uništenje kupola kremlja...
Da zataškate posljednji reset...
Čim popiješ slijedeću tabletu, desiće se...
Javi nam kako je prošlo...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Šandor Winnetou wrote:Čisto da netko ponovo pročita ako nije uhvatio prvi putmichaellcmacha wrote:ne trebaju meni podaci, ja ponešto znam o ratovanju.... ako ti poostaviš na izvršenje artiljerijsko raketnim postrojbama da pometu određeni prostor od infrastrukture za odvraćanje i nakon toga pokreneš helikopterski desant u dva vala sa 500-800 pripadnika specijalnih postrojbi koji onda imaju za cilj osiguranje šireg rejona i uspostavu zračnog mostobrana, i na toj se lokaciji razvije borba, a nakon toga ne da se uspoostavio zračni mostobran nego ti ponovo taj prostor raketiraš i tučeš teškom artiljerijom... to ti mioj melkior znači da ti je desant prdnuo u čabar, jedan dio izginuo a drugi se izvukao u pravcu ivankiva, a onda se u drugom navratu taj isti prostor išao osvajati oklopom i opet pušiona jer i dalje zračni mostobran nije u funkciji... ovo jednostavno ne ide kako su ruje zamislile, jer im je iz samo njima znanog razloga obavještajna ZAJEDNICA podastrijela podatke o niskom moralu ukrajinskih vojnika, koji evidentno nije nizak, o predvidljivim taktikama obrane, koje vidimo da nisu predvidljive, uglavnom cijeli ovaj zločinački poduhvat u konačnici će skupo koštati rusiju, koliko god tu ili negdje drugdje rusofili maštali o ruskoj pobjedi, konačni ishod će biti katastrofalan poraz politike psihopata iz kremlja...melkior wrote:
Da ti pravo kažem, uopće ne vjerujem niti jednoj niti drugoj strani o broju mrtvih i ranjenih, ali zapadni mediji se uglavnom filaju isključivo s podacima koje ima dostavlja službena ukrajinska vlast, a zna se da im frizirani podaci služe za pumpanje morala.
Daj još jednom, opet mi pobjeglo.
crvenkasti-
2014-04-17
On je ratni zločinac.Šandor Winnetou wrote:Sa lažljivim putlerom se više nema što razgovarati, nije iskren i nitko ga više neće uzimati za ozbiljno u bilokakvim razgovorima.IL Risorto wrote:Nije sramota priznat pogrešku i da si bio u zabludi,kao što jesam.
Bio sam 99% uvjeren da je cijela priča oko ruske invazije isto što i pričao oko Sadamovog naoružanja kojeg nikad nisu dokazali,te navodnih napada kemijskim oružjem na civile u Siriji,jer zapad je izgubio kredibilitet,ali nakon što je Putin ipak potvrdio sve ono o čemu su nagađali,tko nam više može garantirat da i oni navodi kako je Ukrajna tek početak,te sljedi invazija na Gruziju i Moldaviju puko nagađanje i propaganda.
Sad više nisam sklon odbacit i takve teorije oko Moldavije i Gruzije,kao u slučaju Ukrajne.
Zapad je napokon dobio što je htjeo,dokaz da je Putin sve ono što su godinama za njega govorili i s tim su dobili pepeo kojim će se posipat za sva sranja koja će oni radit u budućnosti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Putin je pokazao zube konacno. Samo je pitanje sta dalje.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Neću ti javiti. Svjedočit ćeš tome. Vi, ljudi, ste nezanimljiva vrsta. Tako prozirna.T. wrote:Nije daleko...red wolf wrote:Bit će jedan događaj i on će biti kraj rata u Ukrajini. Nije još daleko do toga.T. wrote:
Znam šta vam je konačni cilj...
Uništenje kupola kremlja...
Da zataškate posljednji reset...
Čim popiješ slijedeću tabletu, desiće se...
Javi nam kako je prošlo...
red wolf-
2016-02-10
Ringo10 wrote:Putin je pokazao zube konacno. Samo je pitanje sta dalje.
Putin je napravio totalno poremećen potez i stvarno se više ne može smatrati normalnim.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
kic, RayMabus, immortal, michaellcmacha, Noor, Šandor Winnetou and AssadNaPodmornici like this post
Budi strpljiv. Shvatit ćeš. S ljudima se valja igrati. To je tako zanimljivo.Hektorović wrote:Ringo10 wrote:Putin je pokazao zube konacno. Samo je pitanje sta dalje.
Putin je napravio totalnu glupost i stvarno se više ne može smatrati normalnim.
red wolf-
2016-02-10
Ovo je zavalilo i Europu, i Rusiju.
Ukrajnu će ovo totalno razbucati, Rusiju oslabiti i pretvoriti u Kineski satelit.
Ukrajnu će ovo totalno razbucati, Rusiju oslabiti i pretvoriti u Kineski satelit.
2018-04-10
RayMabus and AssadNaPodmornici like this post
Ne znam Hektore. A mozda Putin nije vise imao.izbora.
NATO bi dosao na granice Rusije A to je pitanje zivota I smrti za Rusiju.
Banderovci bi dobili nuklearno oruzje a to je vec horor.
Pusti ti pricu, Rusija ovo nije uradila bez veze.
2015-09-24
Rusija će umjesto sadašnjeg standarda Hrvatske pasti na standard Irana.
Kinezi će ga držati na životu jer im je vrijedan zlata.
Kinezi će ga držati na životu jer im je vrijedan zlata.
2018-04-10
AssadNaPodmornici likes this post
Kina (ne kao Kina država), već društveni poredak je budućnost svijeta. sablasno, da se mene pita.Hektorović wrote:Ovo je zavalilo i Europu, i Rusiju.
red wolf-
2016-02-10
Ringo10 wrote:Ne znam Hektore. A mozda Putin nije vise imao.izbora.
Putin je sam napravio problem aneksijom krima i svaranjem pobune u donbasu. Time je okrenuo Ukrajinu protiv sebe i stvorio problem, aktivirao do tada totalno uspavani NATO.
Banderovci u Ukrajini su nešto kao pravaši cvijećari u Hrvatskoj, glasni ali politički marginalni.
2018-04-10
Šandor Winnetou and AssadNaPodmornici like this post
Putin je za Rusiju nešto kao Bandić za Zagreb. Dakle lik koji se u 20 godina pretvorio sam u svoju karikaturu i sjebao sve što se moglo sjebati.
2018-04-10
Banderovci vladaju Ukrajinom. Galicija vlada Ukrajinom
Sankcije svakako dolaze samo sad je sve ubrzano
Sankcije svakako dolaze samo sad je sve ubrzano
Last edited by Ringo10 on Sat 26 Feb - 23:44; edited 1 time in total
2015-09-24
Normalno...Ringo10 wrote:Ne znam Hektore. A mozda Putin nije vise imao.izbora.
Nisu ni japanci bez veze napali pearl harbor...
Prethodile su godine sankcija, provokacija, de facto čini rata od strane SAD-a, za ondašnji japan...
Jimmy Dore to sažeto iznosi, stvari koje se na htv-u nikada neće navesti...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Kina gleda i trlja ruke. Win Win kako god okrene.
omni-
2014-04-12
RayMabus, Šandor Winnetou, Hektorović and AssadNaPodmornici like this post
Ringo10 wrote:Banderovci vladaju Ukrajinom
Ukrajinom prije svega vlada oliharhija koja gleda na lovu i izvlačenje love iz proračuna. Nešto kao u u HR. Nema tu ideologije.
Ostalo je folklor. Nešto kao slike Pavelića po Hercegovačkim birtijama.
Naravno kao i HR, iako državom vlada politička mafija koja vodi proračunsku pljačka, ljudi se ipak ne daju zajebavti od strane okupatora
2018-04-10
Ne slazem se sa Hektorom. Sve je ovo milijun puta razmotreno u ruskim stabovima
Nisu Rusi imali izbora
Gluposti Gorbacova i Jeljcina su doveli Rusiju na rub opstanka
Nije Rusija imala izbora
Nisu Rusi imali izbora
Gluposti Gorbacova i Jeljcina su doveli Rusiju na rub opstanka
Nije Rusija imala izbora
Last edited by Ringo10 on Sat 26 Feb - 23:49; edited 1 time in total