Ruska invazija na Ukrajinu
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ja ne verujem da danas neko još uvek koristi slovo O umesto broja 0. Pa jebote.MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:AlfaOmega wrote:Hahah
Ne vjerujem da u ovome kaosu itko može znati neke brojke točne. Mada ovako od prve...i to od strane čovjeka koji svim srcem mrzi Rusiju...ovo su ti donekle i prihvatljivi gubitci za napadača ako se radi o operaciji ove magnitude. Ono bez zajebancije. Ameri su kod Pustinjske Oluje računali da bi gubitci do 20% bili prihvatljivi. Doduše oni su onda očekivali ne znam ni ja što da će Sadam napraviti.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Jednaka prava i slična sranja, kao u onoj komunističkoj progandi?Eroo wrote:Nemam što dodati.dzango wrote:Ono jest. Do juče su ovi bombardovali Donbas a vidi sad.Eroo wrote:
Sila Boga ne moli, ali Bog silu ne voli i to je problem.
Svi nasilnici na kraju ipak najebu. Sve smo to već vidjeli kroz povjest.
Neki iz nje ne nauče ništa, jebiga...
Važno je znati kako na kraju nasilje uvijek završi.
Koliko god entropija bila neminovnost uvijek završi ravnotežom...ovaj put će ravnotežom jednakih prava.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ruske snage I snage DNR spojile su se sjeverno od Mariopolja i stavile ga u okruzenje.
Problem u okruzenim gradovima su razbojnicke bande koje su poceli da se ubijaju izmedju sebe i napadaju na policiju
Dijeljenje oruzja se nije bas pokazalo kao dobra ideja.
Problem u okruzenim gradovima su razbojnicke bande koje su poceli da se ubijaju izmedju sebe i napadaju na policiju
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ruske snage I snage DNR spojile su se sjeverno od Mariopolja i stavile ga u okruzenje.
Ruske snage su u predgradjima Nikolajevska.
Mnoge fotografije unistenih tenkova i transporters su is Sirije i stare nekoliko godina.
Ruske snage su u predgradjima Nikolajevska.
Mnoge fotografije unistenih tenkova i transporters su is Sirije i stare nekoliko godina.
2015-09-24
Ko je ono prvi proglasio Ruse za neprijatelje i dobio rat na svojim ulicama?Eroo wrote:Putin je od Ukrajinaca napravio ljute neprijatelje.
Nije mogao učiniti gore stvari za Rusiju.
Taman posla ponuditi nešto putinu u ovom trenu, to je samo kukavičje jaje za budućnost. To se sada mora prekinuti jednom za svagda.AssadNaPodmornici wrote:to i nije cilj bio Putinu... htjeli su prodati priču da su "oslobodoci".. izbjegavali su civilne žrtve, gađali vojnu infrastrukturu.. međutim.. bože sačuvaj nadam se da će se dozvati pameti..melkior wrote:Ukrajinski otpor je žešći i tvrđi nego što su bile ruske procjene. Bez obzira na vojnu i tehnološku premoć Rusije te strateške manjkavosti Ukrajine, očito je da Rusi nisu postigli efekt koji su trebali i tražili, čak štoviše, sam blitzkrieg dolazi u pitanje. S obzirom da nema šanse da se Rusi povuku, udarit će na najjače po gradovima, jer vide da vrag šalu nosi, a to znači da će biti mrtvih civila na sve strane i da će gorjeti čitave gradske četvrti. Rusi su se zajebali, a Putin prekasno shvatio da nema lijepog načina za pobjedu u ovom ratu. Mislim da tek sad slijedi najgore za Ukrajinu.
da zapad ima mozga a nema, ponudili bi rusi ukidanje svih sankcija u zamjenu za prekid napada... rusi bi mogli onda "slaviti pobjedu", ukrainci bi "slavili pobjedu" a "zapad bi slavio pobjedu".. ovako kurac.. moguće da idemo prema mihinom scenariju a to je treći svjetski rat koji nije sasvim ne-realan
Šandor Winnetou wrote:To se sada mora prekinuti jednom za svagda.
Sad, ili nikad.
crvenkasti-
2014-04-17
https://twitter.com/visegrad24/status/1497707163682287623?s=20&t=DluNX5dVSoRpverqs2GjaA
Ako je točna informacija koja se pojavila još jutros, smijenio je načelnika glavnog stožera ruske vojske koji mu je ukazao da je invazija na Ukrajinu pogrešan potez, pa onda stanje na terenu, i sada ovakve vijesti, nisu slučajnost...
Ako je točna informacija koja se pojavila još jutros, smijenio je načelnika glavnog stožera ruske vojske koji mu je ukazao da je invazija na Ukrajinu pogrešan potez, pa onda stanje na terenu, i sada ovakve vijesti, nisu slučajnost...
Last edited by red wolf on 27/2/2022, 00:11; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Putin je totalno pukao, ima Parkinson i uzima kortikosteroide.
Sve skupa Rusi u velikoj ofenzivi klasično drljavo, Ukri se brane koliko mogu, nažalost u sljedećih 10-15tak dana Rusi će zauzeti sve istočno od Dnjepra. I čini se kako će to biti istočna granica NATO-a.
Kina trlja ruke, gotov je Američki pivot na pacifik, kreće hladni rat II. Kinezi će dobijati Ruske resurse za sitnu lovu.
Nad Europom se spustila željezna zavjesa, standard će osjetno pasti pošto će se morati ulagati u vojsku a energenti će poskupjeti.
Sve skupa Rusi u velikoj ofenzivi klasično drljavo, Ukri se brane koliko mogu, nažalost u sljedećih 10-15tak dana Rusi će zauzeti sve istočno od Dnjepra. I čini se kako će to biti istočna granica NATO-a.
Kina trlja ruke, gotov je Američki pivot na pacifik, kreće hladni rat II. Kinezi će dobijati Ruske resurse za sitnu lovu.
Nad Europom se spustila željezna zavjesa, standard će osjetno pasti pošto će se morati ulagati u vojsku a energenti će poskupjeti.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
kic and RayMabus like this post
Eto o ovom poričam, o tome sam prije desetak minuta napisao postRingo10 wrote:Ovo nije samo radi Ukrajine. Ovo je demonstracija sile prema Americi i Britaniji koji su sa svojim provokacijama sve granice presli.
Rusija ce dobiti ovaj rat koliko god on kostao. Zato sto Rusija nije u poziciji da smije izgubiti.
Najniža moguća vrsta propagande...red wolf wrote:https://twitter.com/visegrad24/status/1497707163682287623?s=20&t=DluNX5dVSoRpverqs2GjaA
Iznenađujuće za illuminate...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Više manje očekujem nešto ovako, što je i bila Američka studija iz 2015te...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
E da znaš što će se još događati...T. wrote:Najniža moguća vrsta propagande...red wolf wrote:https://twitter.com/visegrad24/status/1497707163682287623?s=20&t=DluNX5dVSoRpverqs2GjaA
red wolf-
2016-02-10
Čisto da netko ponovo pročita ako nije uhvatio prvi putmichaellcmacha wrote:ne trebaju meni podaci, ja ponešto znam o ratovanju.... ako ti poostaviš na izvršenje artiljerijsko raketnim postrojbama da pometu određeni prostor od infrastrukture za odvraćanje i nakon toga pokreneš helikopterski desant u dva vala sa 500-800 pripadnika specijalnih postrojbi koji onda imaju za cilj osiguranje šireg rejona i uspostavu zračnog mostobrana, i na toj se lokaciji razvije borba, a nakon toga ne da se uspoostavio zračni mostobran nego ti ponovo taj prostor raketiraš i tučeš teškom artiljerijom... to ti mioj melkior znači da ti je desant prdnuo u čabar, jedan dio izginuo a drugi se izvukao u pravcu ivankiva, a onda se u drugom navratu taj isti prostor išao osvajati oklopom i opet pušiona jer i dalje zračni mostobran nije u funkciji... ovo jednostavno ne ide kako su ruje zamislile, jer im je iz samo njima znanog razloga obavještajna ZAJEDNICA podastrijela podatke o niskom moralu ukrajinskih vojnika, koji evidentno nije nizak, o predvidljivim taktikama obrane, koje vidimo da nisu predvidljive, uglavnom cijeli ovaj zločinački poduhvat u konačnici će skupo koštati rusiju, koliko god tu ili negdje drugdje rusofili maštali o ruskoj pobjedi, konačni ishod će biti katastrofalan poraz politike psihopata iz kremlja...melkior wrote:Da ti pravo kažem, uopće ne vjerujem niti jednoj niti drugoj strani o broju mrtvih i ranjenih, ali zapadni mediji se uglavnom filaju isključivo s podacima koje ima dostavlja službena ukrajinska vlast, a zna se da im frizirani podaci služe za pumpanje morala.michaellcmacha wrote:
pregazili bi kurac, dok su tukli sa raketama i teškom artiljerijom to je to, onog trenutka kad su trebali odraditi kompliciran taktički poduhvat pušiona, i gubitak velikog broja vojnika, najviše specijalaca... ima jedan snimak gdje ukrajinci snimaju fajt u realnom vremenu neka šuma spetznazi izlaze na rub te šume a ovi ih melju u faširance... potražite jebiga pa pogledajte a ne stalno neke floskule tipa rusi nadljudi... pa da su nadljudi ne bi dozvolili da im razbijena vojska ubije preko 3000 vojnika i uništi preko 400 komada borbenih vozila i 150 tenkova, i to u dva dana borbi, a da pri tom niti jedan strateški cilj nije postignut a u ostvarenje istih utrošeno nekoliko tisuča komada ej alo tisuća raketa svih mogućih razina preciznosti i nebrojeno komada artiljerijskih projektila... zašto sad kad vide da je ovakav nastup ravan katastrofi idu uvoditi raketne bacače kratkog dometa kojima je specifičnost uništavanje utvrđenih položaja na i pod zemljoim uz popriličnu efikasnost uništavanja žive sile zbog termobaričnog efekta aerosolnih raketnih bojevih punjenja... toliko o kirurškoj preciznosti ruskog borbenog stroja... biti će toliko precizni da će crijeva curiti i mladima i starima
Citam sta pisete i smijem se. Rusi kao stradali na svim frontovima.
A dobro, veselite se I dalje glupostima.
A dobro, veselite se I dalje glupostima.
2015-09-24
Znam šta vam je konačni cilj...red wolf wrote:E da znaš što će se još događati...T. wrote:Najniža moguća vrsta propagande...red wolf wrote:https://twitter.com/visegrad24/status/1497707163682287623?s=20&t=DluNX5dVSoRpverqs2GjaA
Uništenje kupola kremlja...
Da zataškate posljednji reset...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Mogu, i to poprilično dugo, dovoljno dugo em da se kupi vrijeme em da nanesu gubitke agresoru i stvore demoralizirajuću atmosferu. Kako god bilo ovo je kraj rusije kakvu poznajemo zahvaljujući liliputinu i njegovoj sviti.Ringo10 wrote:Gledam onu mapu pa dobar komad Ukrajine su zauzeli.
Ali gradove za sada izbjegavaju.
A i gradovi izolirani ne mogu opstati
Ukri imaju problem u tome sto samo Zapadna Ukrajina pokazuju spremnost za borbu.
Ostali dijelovi slabo
ovdje rusofili preispituju zašto se ukrajinci ne predaju, to bi bilo čisto ok, da se psihopati iskaže poštovanje, da sjeverni tok 2 isključi bjelorusku i ukrajinsku trasu, a djelomično ostavi otvorenu baltičku trasu tj jedinicu, i bilo bi upravo onako kako je tsar zamislio da lova kapa i da u isto vrijeme on oda uokolo i postrojava... pa zašto se i jemenci ne predaju, prestanu primati vojnu pomoć od Irana i da ta patnja konačno stane, ja evo kao simpatizer ukrajinaca mogu istovremeno biti i simpatizer boraca saleha koji se unatoč silnim odricanjima i patnji naroda jebački suprotstavljaju saudijcima... e sad postavlja se pitanje kako rusofili mogu vidjeti ispravnost u borbi za slobodu jemenaca i protiv saudijskog jarma, a ne mogu vidjeti ispravnost u želji za neovisnošću ukrajine u odnosu na rusiju i njeno pravo na odrađenje s kim će i pod kojim uvjetima... ona kao i svi drugi u okruženju, uključujući i bjeloruski narod ne želi imati posla sa rusijom i tu bi priči trebao biti kraj... međutim jebiga treba tsaru iskazivati poštovanjeT. wrote:Za primijetiti je da u jemenu već 7 godina traje rat uz potporu SAD-a s gotovo 400.000 žrtava (do sada)...
Kada je netko posljednji puta čuo išta o tome na msm-u?
2015-08-08
Bit će jedan događaj i on će biti kraj rata u Ukrajini. Nije još daleko do toga.T. wrote:Znam šta vam je konačni cilj...red wolf wrote:E da znaš što će se još događati...T. wrote:
Najniža moguća vrsta propagande...
Uništenje kupola kremlja...
Da zataškate posljednji reset...
red wolf-
2016-02-10
Ova gore Hektorova mapa je odprilike cilj Rusije.
Zapadni Ukrajinu nece uzimati
Mozda ce ici jos malo zapadno...a mozda i nece
I sta ce onda zapadni dio bez istocnog i obrstno.
Valjda pregovori o buducnosti Ukrajine.
Sojgu je jednom rekao da bi rat bio kraj Ukrajine. Ne znam, smatram da Rusije ne moze zadrzati taj Istocni dio jer je preskupo.
Mislim da ce postaviti druge ljude na vlast u Kijevu a are onda...Ne znam
I dalje mislim da je ovo bilo nepotrebno
Zapadni Ukrajinu nece uzimati
Mozda ce ici jos malo zapadno...a mozda i nece
I sta ce onda zapadni dio bez istocnog i obrstno.
Valjda pregovori o buducnosti Ukrajine.
Sojgu je jednom rekao da bi rat bio kraj Ukrajine. Ne znam, smatram da Rusije ne moze zadrzati taj Istocni dio jer je preskupo.
Mislim da ce postaviti druge ljude na vlast u Kijevu a are onda...Ne znam
I dalje mislim da je ovo bilo nepotrebno
Last edited by Ringo10 on 27/2/2022, 00:26; edited 1 time in total
2015-09-24
Sa lažljivim putlerom se više nema što razgovarati, nije iskren i nitko ga više neće uzimati za ozbiljno u bilokakvim razgovorima.IL Risorto wrote:Nije sramota priznat pogrešku i da si bio u zabludi,kao što jesam.
Bio sam 99% uvjeren da je cijela priča oko ruske invazije isto što i pričao oko Sadamovog naoružanja kojeg nikad nisu dokazali,te navodnih napada kemijskim oružjem na civile u Siriji,jer zapad je izgubio kredibilitet,ali nakon što je Putin ipak potvrdio sve ono o čemu su nagađali,tko nam više može garantirat da i oni navodi kako je Ukrajna tek početak,te sljedi invazija na Gruziju i Moldaviju puko nagađanje i propaganda.
Sad više nisam sklon odbacit i takve teorije oko Moldavije i Gruzije,kao u slučaju Ukrajne.
Zapad je napokon dobio što je htjeo,dokaz da je Putin sve ono što su godinama za njega govorili i s tim su dobili pepeo kojim će se posipat za sva sranja koja će oni radit u budućnosti.
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 31 of 50