Ruska invazija na Ukrajinu
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ne može zaustaviti ovo ni da hoće, jer tek tad bi Rusija ispala slaba a on papak. I onda bi mu se stvarno desila obojena revolucija u Moskvi, a Ukrajina bi ušća u NATO. Ne, ići će do kraja, bez obzira na cijenu, svaki novi dan za koji se produljuje ovaj nesretni blitzkrieg, raste opasnost od posezanja za oružjem masovnog uništenja (ne nužno nuklearnog), ali nije isključeno. Ja ti kažem da će Putin prije spaliti Ukrajinu do temelja nego je prepustiti Zapadu, a Zapadu se istodobno jebe živo za Ukrajinu, oni svu krivnju za ovo sranje koje su realno oni zakuhali, svaljuju na Putina. Putin je nestabilan, lud, ali nije glup, roknut će nuklearku pa koliko košta da košta. Nek ide sve u pičku materinu.AssadNaPodmornici wrote:složio bih se sa ovim.epikur37 wrote:melkior wrote:
Zbog humanitarne katastrofe koja se valja iza brda, za sve nas bi bilo bolje da ovaj rat što prije završi. Ali, Zapad, odnosno Amerika i Velika Britanija još uvijek mogu zaustaviti ovo krvoproliće, mogu odmah dati pisane garancije da Ukrajina neće u NATO. Znači, jebe se njima za Ukrajinu, oni hoće da Rusi zagnoje u Ukrajini, za sve što se događa krivim Zapad.
Zapad je postavio dinamit i kriv je za eksploziovnu situaciju ali Putin je zapalio fitilj.
Nema opravdanja za ovo.
nadam se da će Putin ovo zaustaviti.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
kic likes this post
..nista cudno...mi smo imali lavove i tigrove kao oruzje..pustali smo ih iz kaveza na nejacdebotoijusto wrote:a legendarna naslovnica srpske tiskovine kad rusi upalili tenkove i krenuli ukrajinomAssadNaPodmornici wrote:otišao na jedan srpski portal.. pogledajte kako izvještavaju o ratu ;
17:00
Ruska flota odbila ukrajinski napad, Kijev ostao bez šest brodova!
Manji brodovi Oružanih snaga Ukrajine pokušali su da likvidiraju sopstvene vojnike koji su položili oružje na Zmijskom ostrvu dok ih je ruska vojska evakuisala, ali je napad odbijen.
" ukrajina napala rusiju ! "
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Možda bi i sam Putin volio da se nije zaletio u ovu avanturu ali on više jednostavno ne smije stat,jer to bi bio pokazatelj njegove slabosti.
Nikome ne odgovara da ispadne slab protivnik,kako Putinu ali ni zapadu ne odgovara da ustukne pred Putinom kao pred Hitlerom.
Putin kao i svaki nasilnik,neće tek tako stat,pa onda ovo može završit ili kao krajnji dokaz da je zapad neodlučan i slab,te daljnjim ruskim manevrima i u neke druge zemlje ili odlučnom odgovoru sa zapada i uvođenju demokratskih vrijednosti u Rusiju(što je malo vjerojatno) ili najcrnji scenarij,jer što ovo bude duže trajalo,najcrnji scenarij je sve vjerojatniji.
Najbolje bi bilo brzo rješenje a to znači ili poniženje zapada ili poniženje Putina,jer nema povratka na staro,samo pitanje je,tko bi prije bio kadar pljunut pa polizat a mislim da svi znamo odgovor na to.
Nikome ne odgovara da ispadne slab protivnik,kako Putinu ali ni zapadu ne odgovara da ustukne pred Putinom kao pred Hitlerom.
Putin kao i svaki nasilnik,neće tek tako stat,pa onda ovo može završit ili kao krajnji dokaz da je zapad neodlučan i slab,te daljnjim ruskim manevrima i u neke druge zemlje ili odlučnom odgovoru sa zapada i uvođenju demokratskih vrijednosti u Rusiju(što je malo vjerojatno) ili najcrnji scenarij,jer što ovo bude duže trajalo,najcrnji scenarij je sve vjerojatniji.
Najbolje bi bilo brzo rješenje a to znači ili poniženje zapada ili poniženje Putina,jer nema povratka na staro,samo pitanje je,tko bi prije bio kadar pljunut pa polizat a mislim da svi znamo odgovor na to.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
AssadNaPodmornici likes this post
Nas nitko ništa ne pita, ali Kenwood Kenon se stvarno više iskazao za prava Ukrajine na teritorijalni integritet i podršku Hrvatske nego za prava i stanje Hrvata u BiH.AssadNaPodmornici wrote:problem je toga "nuklearnog rata", što ne bi samo stalo sve na USA i Rusiju.melkior wrote:Pa to će se i desiti, ja ti kažem da će Putin gađati Ameriku. Jebiga, kriva procjena Putina, ali nitko tek tako ne stišće crveni gumb.AssadNaPodmornici wrote:
glavni krivac je Putin. ako se trebao obračunati sa Zapadom, neka napadne te štakore. Jebe se mene ako će on gađati atomskim bombama AMeriku.
Meni je Ukraina draža od USA. što se mene tiče neka uništi USA a neka ostavi Ukraince na miru.
Recimo dobra je šansa da bi RH bila pogođena sa jednim ili više nuklearnih projektila
2015-08-09
pregazili bi kurac, dok su tukli sa raketama i teškom artiljerijom to je to, onog trenutka kad su trebali odraditi kompliciran taktički poduhvat pušiona, i gubitak velikog broja vojnika, najviše specijalaca... ima jedan snimak gdje ukrajinci snimaju fajt u realnom vremenu neka šuma spetznazi izlaze na rub te šume a ovi ih melju u faširance... potražite jebiga pa pogledajte a ne stalno neke floskule tipa rusi nadljudi... pa da su nadljudi ne bi dozvolili da im razbijena vojska ubije preko 3000 vojnika i uništi preko 400 komada borbenih vozila i 150 tenkova, i to u dva dana borbi, a da pri tom niti jedan strateški cilj nije postignut a u ostvarenje istih utrošeno nekoliko tisuča komada ej alo tisuća raketa svih mogućih razina preciznosti i nebrojeno komada artiljerijskih projektila... zašto sad kad vide da je ovakav nastup ravan katastrofi idu uvoditi raketne bacače kratkog dometa kojima je specifičnost uništavanje utvrđenih položaja na i pod zemljoim uz popriličnu efikasnost uništavanja žive sile zbog termobaričnog efekta aerosolnih raketnih bojevih punjenja... toliko o kirurškoj preciznosti ruskog borbenog stroja... biti će toliko precizni da će crijeva curiti i mladima i starimaIL Risorto wrote:Da ne bude zabune.Ne žalim plaćenike,pogotovu ne Čečene,ali budimo realni,koliko i samih Rusa vjerojatno tu protiv svoje volje,nije baš da svi Rusi vole Putina,uvalilo im puške u ruke i poslali,vidiš onu zarobljenu dječurinu.michaellcmacha wrote:zašto ti je žao agresora, tko od ljudi koji objektivno sagledavaju ovu situaciju može žaliti bilo koga tko dobrovoljno ide ubijati po ukrajini civile i ukrajinske vojnike, tko može žaliti čečenske dragovoljce kojima će biti zadatak da svojom brutalnošću otupe obrambenu moć i slome duh ukrajinskog vojnika... oprosti ali mislim da trošiš dio žali na krive, odnosno na one koje nikako ne bi trebalo žaliti...IL Risorto wrote:
Iskreno,žao mi je i Rusa i Ukrajinaca,to su naši bratski,slavenski narodi.
Da su Rusi nabrijani kao što su bili Srbi 90tih,baš me interesira koja bi ih sila zaustavila ,pregazili bi cijelu Europu.
Nakon ovog Putinovog sranja,Rusija zaslužuje da ju se,,demokratizira'' i uvedu ,,woke'' vrijednosti.
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
Kako ti nije jasno da se njemu živo fućka za Donbas, za Donetsk i Luhansk, njemu je to tek nekakav smokvin list, on hoće čitavu Ukrajinu ili barem sve do Dnjepra.AssadNaPodmornici wrote:pa uzeo je Krim, ušao je čak i službeno u one dvije pokraine, Ukrainci nisu metka ispalili, dapače Zelenski je tražio pregovore i rekao da će se odreći NATOa .. i onda je krenuo rat.melkior wrote:A koja je bila ruska alternativa? Pregovaranje unedogled bez rezultata i praćenje kako u isto vrijeme Zapad naoružava Ukrajinu?epikur37 wrote:
Zapad je postavio dinamit i kriv je za eksploziovnu situaciju ali Putin je zapalio fitilj.
Nema opravdanja za ovo.
Mislim Putin je taj koji je zapalio fitilj. Onaj tko pokreće rat je uvijek glavni krivac.
može se još izvući iz svega ovoga...može reći da je ostvario "pobjedu" da je onesposobio Ukrainsku vojsku i šta ja znam.. ma kurac.. mi smo na rubu nuklearnog sranja
2015-08-09
Ne moramo čak niti bit pogođeni,dovoljno je da pogode neku Nato bazu,radijacija bi napravila ostatak.AssadNaPodmornici wrote:problem je toga "nuklearnog rata", što ne bi samo stalo sve na USA i Rusiju.melkior wrote:Pa to će se i desiti, ja ti kažem da će Putin gađati Ameriku. Jebiga, kriva procjena Putina, ali nitko tek tako ne stišće crveni gumb.AssadNaPodmornici wrote:
glavni krivac je Putin. ako se trebao obračunati sa Zapadom, neka napadne te štakore. Jebe se mene ako će on gađati atomskim bombama AMeriku.
Meni je Ukraina draža od USA. što se mene tiče neka uništi USA a neka ostavi Ukraince na miru.
Recimo dobra je šansa da bi RH bila pogođena sa jednim ili više nuklearnih projektila
2015-07-23
melkior wrote:
ja ti kažem da će Putin gađati Ameriku.
Neće.
Putin je očito zagrizao više nego što može progutati, okružio se nesposobnim klimoglavcima (čitajte samo što Medvedev lupeta) što je po definiciji recept za neuspjeh, precjenio je mogućnost svojih oružanih snaga, ali ipak nije obična budala.
Svakako mu je jasno što bi dobio natrag ako bi učinio tako nešto.
Dakle, potpuno sumanuta pretpostavka.
Guest- Guest
melkior wrote:A koja je bila ruska alternativa? Pregovaranje unedogled bez rezultata i praćenje kako u isto vrijeme Zapad naoružava Ukrajinu?epikur37 wrote:melkior wrote:
Zbog humanitarne katastrofe koja se valja iza brda, za sve nas bi bilo bolje da ovaj rat što prije završi. Ali, Zapad, odnosno Amerika i Velika Britanija još uvijek mogu zaustaviti ovo krvoproliće, mogu odmah dati pisane garancije da Ukrajina neće u NATO. Znači, jebe se njima za Ukrajinu, oni hoće da Rusi zagnoje u Ukrajini, za sve što se događa krivim Zapad.
Nema opravdanja za ovo.
Ukrajina je već bila blokirana Krimom i sad Dombasom.
Kao takva nije imala šanse za ulazak u NATO.
Zaglavilo je na Minskom sporazumu koji je Kijev odbijao implementirati, ali svejedno...trebalo se nastaviti s diplomacijom.
Jasni su mi ruski zahtjevi za vojnu neutralnost i briga za sigurnost ali invazija a posebice ako se bude išlo na totalni rat to nikako nije u redu.
Nijemci su isto imali dijelom opravdanu brigu da im židovi preuzimaju kapital ali opravdava li to visoke peći?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vuksadinare wrote:....citam..skupljaju se hrvatski dragovoljci za ukrajinu..ima dosta onih koji su bili u gardijskim brigadama i imaju debelo iskustvo...radi se cca o pefesetak osoba...sve je na dragovoljnoj bazi..u poljskoj ih ceka oruzje i oprema
Odlichno srbiine ,samo pazi da te srbii ne ulove jer su svojim gradjanima zabranili da se bore za bilo koju stranu.Eto ii tu se vidii da ste kurac na biiciiklu drzava.Hrvatsku treba denacificiirati kao i Ukrajinu pa da normalni hrvati mogu zivjeti kao ljudi ako je josh koji ostao.
Šandor Winnetou dislikes this post
IL Risorto wrote:Ne moramo čak niti bit pogođeni,dovoljno je da pogode neku Nato bazu,radijacija bi napravila ostatak.AssadNaPodmornici wrote:problem je toga "nuklearnog rata", što ne bi samo stalo sve na USA i Rusiju.melkior wrote:
Pa to će se i desiti, ja ti kažem da će Putin gađati Ameriku. Jebiga, kriva procjena Putina, ali nitko tek tako ne stišće crveni gumb.
I kako to da je svijet preživio radijaciju 1962. godine?
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:IL Risorto wrote:Ne moramo čak niti bit pogođeni,dovoljno je da pogode neku Nato bazu,radijacija bi napravila ostatak.AssadNaPodmornici wrote:
problem je toga "nuklearnog rata", što ne bi samo stalo sve na USA i Rusiju.
I kako to da je svijet preživio radijaciju 1962. godine?
Hint - najveći broj nadzemnih nuklearnih pokusa u svijetu u jednoj godini.
Guest- Guest
al to uopće rusa ne zanima, jebote pa jel vama bio problem psihopatu poslušati u njegovim obraćanjima, njega isjključivo zanima povlkačenje nato-a iz država koje su se učlanile u nato od 1997 na ovamo, a to bi zapadna alijansa bila totalni pacer kad bi prihvatila njegov ultimatum...melkior wrote:Zbog humanitarne katastrofe koja se valja iza brda, za sve nas bi bilo bolje da ovaj rat što prije završi. Ali, Zapad, odnosno Amerika i Velika Britanija još uvijek mogu zaustaviti ovo krvoproliće, mogu odmah dati pisane garancije da Ukrajina neće u NATO. Znači, jebe se njima za Ukrajinu, oni hoće da Rusi zagnoje u Ukrajini, za sve što se događa krivim Zapad.AssadNaPodmornici wrote:ja se opet pozitivno nadam da do toga neće doći... ali nažalost sam se zajeba prvi put.. nadam se da neće doći do toga.. međutim ako se oduži sukob u Ukraini , i ako Putin ne bude mogao ostvariti pobjedu, a izgleda da je sve nervozniji.. svašta je moguće, onda to tvoje izgleda vjerojatnije nažalost..michaellcmacha wrote:
pitaj yodu, što sam mu ja prekjučer rekao tko je slijedeći na meniju, i na koji način će doći do širenja sukoba i što će luđak upotrijebiti prilikom tog napada...
2015-08-08
Noor and Šandor Winnetou like this post
Da ti pravo kažem, uopće ne vjerujem niti jednoj niti drugoj strani o broju mrtvih i ranjenih, ali zapadni mediji se uglavnom filaju isključivo s podacima koje ima dostavlja službena ukrajinska vlast, a zna se da im frizirani podaci služe za pumpanje morala.michaellcmacha wrote:pregazili bi kurac, dok su tukli sa raketama i teškom artiljerijom to je to, onog trenutka kad su trebali odraditi kompliciran taktički poduhvat pušiona, i gubitak velikog broja vojnika, najviše specijalaca... ima jedan snimak gdje ukrajinci snimaju fajt u realnom vremenu neka šuma spetznazi izlaze na rub te šume a ovi ih melju u faširance... potražite jebiga pa pogledajte a ne stalno neke floskule tipa rusi nadljudi... pa da su nadljudi ne bi dozvolili da im razbijena vojska ubije preko 3000 vojnika i uništi preko 400 komada borbenih vozila i 150 tenkova, i to u dva dana borbi, a da pri tom niti jedan strateški cilj nije postignut a u ostvarenje istih utrošeno nekoliko tisuča komada ej alo tisuća raketa svih mogućih razina preciznosti i nebrojeno komada artiljerijskih projektila... zašto sad kad vide da je ovakav nastup ravan katastrofi idu uvoditi raketne bacače kratkog dometa kojima je specifičnost uništavanje utvrđenih položaja na i pod zemljoim uz popriličnu efikasnost uništavanja žive sile zbog termobaričnog efekta aerosolnih raketnih bojevih punjenja... toliko o kirurškoj preciznosti ruskog borbenog stroja... biti će toliko precizni da će crijeva curiti i mladima i starimaIL Risorto wrote:Da ne bude zabune.Ne žalim plaćenike,pogotovu ne Čečene,ali budimo realni,koliko i samih Rusa vjerojatno tu protiv svoje volje,nije baš da svi Rusi vole Putina,uvalilo im puške u ruke i poslali,vidiš onu zarobljenu dječurinu.michaellcmacha wrote:
zašto ti je žao agresora, tko od ljudi koji objektivno sagledavaju ovu situaciju može žaliti bilo koga tko dobrovoljno ide ubijati po ukrajini civile i ukrajinske vojnike, tko može žaliti čečenske dragovoljce kojima će biti zadatak da svojom brutalnošću otupe obrambenu moć i slome duh ukrajinskog vojnika... oprosti ali mislim da trošiš dio žali na krive, odnosno na one koje nikako ne bi trebalo žaliti...
Da su Rusi nabrijani kao što su bili Srbi 90tih,baš me interesira koja bi ih sila zaustavila ,pregazili bi cijelu Europu.
Nakon ovog Putinovog sranja,Rusija zaslužuje da ju se,,demokratizira'' i uvedu ,,woke'' vrijednosti.
2015-08-09
Zamislite sad da je Srba kao Rusa,te da imaju njihovo naoružanje i tehniku.
Rusi kakvi god da jesu,Srbi su krvoločniji i luđi.
Rusi kakvi god da jesu,Srbi su krvoločniji i luđi.
2015-07-23
epikur37 wrote:
Ukrajina je već bila blokirana Krimom i sad Dombasom.
Kao takva nije imala šanse za ulazak u NATO.
Ne drži se kao pijan plota formalnih uvjeta za prijem.
Sve je to u konačnici stvar političke volje aktera.
Ako Putinova vojska zakaže u zadatku i NATO procjeni kako je idealno vrijeme da Putinu zada odlučujući udarac, Ukrajina ulazi u NATO dok si rekao keks.
Guest- Guest
ne moraš vjerovati nikome.melkior wrote:Da ti pravo kažem, uopće ne vjerujem niti jednoj niti drugoj strani o broju mrtvih i ranjenih, ali zapadni mediji se uglavnom filaju isključivo s podacima koje ima dostavlja službena ukrajinska vlast, a zna se da im frizirani podaci služe za pumpanje morala.michaellcmacha wrote:pregazili bi kurac, dok su tukli sa raketama i teškom artiljerijom to je to, onog trenutka kad su trebali odraditi kompliciran taktički poduhvat pušiona, i gubitak velikog broja vojnika, najviše specijalaca... ima jedan snimak gdje ukrajinci snimaju fajt u realnom vremenu neka šuma spetznazi izlaze na rub te šume a ovi ih melju u faširance... potražite jebiga pa pogledajte a ne stalno neke floskule tipa rusi nadljudi... pa da su nadljudi ne bi dozvolili da im razbijena vojska ubije preko 3000 vojnika i uništi preko 400 komada borbenih vozila i 150 tenkova, i to u dva dana borbi, a da pri tom niti jedan strateški cilj nije postignut a u ostvarenje istih utrošeno nekoliko tisuča komada ej alo tisuća raketa svih mogućih razina preciznosti i nebrojeno komada artiljerijskih projektila... zašto sad kad vide da je ovakav nastup ravan katastrofi idu uvoditi raketne bacače kratkog dometa kojima je specifičnost uništavanje utvrđenih položaja na i pod zemljoim uz popriličnu efikasnost uništavanja žive sile zbog termobaričnog efekta aerosolnih raketnih bojevih punjenja... toliko o kirurškoj preciznosti ruskog borbenog stroja... biti će toliko precizni da će crijeva curiti i mladima i starimaIL Risorto wrote:
Da ne bude zabune.Ne žalim plaćenike,pogotovu ne Čečene,ali budimo realni,koliko i samih Rusa vjerojatno tu protiv svoje volje,nije baš da svi Rusi vole Putina,uvalilo im puške u ruke i poslali,vidiš onu zarobljenu dječurinu.
eno pogledaj moje postove od jutros, stavio sam hrpu linkova uništene ruske tehnike i mrtvih naslaganih rusa, vidi se jasno oznaka ruske tehnike i ruska obilježja.. i to samo za današnji dan, a onda možeš misliti kakvo je stanje , jer većina toga nije snimljena..
Jebeš Medvedeva, on je birokrat, ali ni ti savjetnici nemaju neki veliki utjecaj na Putina, pa Sergej Lavrov ne ulazi u taj krugnjegovih intimusa, tu spada jedino njegov ministar obrane Sergei Shoigu.Speare Shaker wrote:melkior wrote:
ja ti kažem da će Putin gađati Ameriku.
Neće.
Putin je očito zagrizao više nego što može progutati, okružio se nesposobnim klimoglavcima (čitajte samo što Medvedev lupeta) što je po definiciji recept za neuspjeh, precjenio je mogućnost svojih oružanih snaga, ali ipak nije obična budala.
Svakako mu je jasno što bi dobio natrag ako bi učinio tako nešto.
Dakle, potpuno sumanuta pretpostavka.
2015-08-09
Ovo nije samo radi Ukrajine. Ovo je demonstracija sile prema Americi i Britaniji koji su sa svojim provokacijama sve granice presli.
Rusija ce dobiti ovaj rat koliko god on kostao. Zato sto Rusija nije u poziciji da smije izgubiti.
Rusija ce dobiti ovaj rat koliko god on kostao. Zato sto Rusija nije u poziciji da smije izgubiti.
Last edited by Ringo10 on 26/2/2022, 18:29; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
AssadNaPodmornici wrote:
treći svjetski rat koji nije sasvim ne-realan
Nije sasvim nerealan, ali je i dalje vrlo malo vjerojatan.
Guest- Guest
"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju zemlju"
Onaj kojii branii i shuruje sa fashistima nikad ne branii svoje nego tudje.Dokaz je iHrvatska.Bog vam jebo mater podanichku ,chim u Berlinu najave kishuu za slijedeci mjesec vii odmah otvarate kishobrane.Isprichavam se hrvatima koji nemaju podanichkii osjecaj u sebi,njima moj naklon.
Onaj kojii branii i shuruje sa fashistima nikad ne branii svoje nego tudje.Dokaz je iHrvatska.Bog vam jebo mater podanichku ,chim u Berlinu najave kishuu za slijedeci mjesec vii odmah otvarate kishobrane.Isprichavam se hrvatima koji nemaju podanichkii osjecaj u sebi,njima moj naklon.
Šandor Winnetou dislikes this post
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu