ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 40 of 50 Previous  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 40 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by mutava baštarda Sat 26 Feb - 0:48

Zadnji upis... Primjećujem da ekipa koja je najžeče reagirala na pojavu virusa na tržnici u Wuhanu danas reagira na rat u Ukrajini. Sretno vam bilo svima.
Svratiti ću za koji dan da vidim jel Ukrajina kapitulirala.

mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by T. Sat 26 Feb - 0:49

mutava baštarda wrote:Zadnji upis... Primjećujem da ekipa koja je najžeče reagirala na pojavu virusa na tržnici u Wuhanu danas reagira na rat u Ukrajini. Sretno vam bilo svima.
Svratiti ću za koji dan da vidim jel Ukrajina kapitulirala.
p.p.
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 26 Feb - 0:49

T. wrote:
Šandor Winnetou wrote:UN je mrtav i beskoristan jer članica stalnog vijeća krši sve protokole koje bi trebala poštivati i štititi. NATO članice imaju neku sigurnost, ostali mogu očekivati rusku samovolju pod prijetnjom totalnog rata do istrebljenja ako se bilo tko u to umješa sve dok ruski apetiti ne budu zadovoljeni. Sve zemlje j blizini rusije strahuju jer je putko odlijepio i ni Bog dragi ne zna gdje će ta budala završiti i što će napraviti.
Rusiju samo treba uvažavati i sve ok...
To očekuje svatko od nas osobno a kamoli jedna velesila...
To je međutim, u zadnja 3+ desetljeća, u potpunosti izostalo s druge strane...
Jebat ću joj mater.

Moje trupe su u zapadnoj Ukrajini.

Njega ću uvažavat ? Pusti ću njegove pravoslavne četničke popove u zapadnu Ukrajinu di su katolici i još je Bijela Hrvatska ?

Daj nemoj i ti pričat gluposti. Triba ga zgazit ko crva.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Sat 26 Feb - 0:52

T. wrote:
Šandor Winnetou wrote:UN je mrtav i beskoristan jer članica stalnog vijeća krši sve protokole koje bi trebala poštivati i štititi. NATO članice imaju neku sigurnost, ostali mogu očekivati rusku samovolju pod prijetnjom totalnog rata do istrebljenja ako se bilo tko u to umješa sve dok ruski apetiti ne budu zadovoljeni. Sve zemlje j blizini rusije strahuju jer je putko odlijepio i ni Bog dragi ne zna gdje će ta budala završiti i što će napraviti.
da ih se nije uvažavalo satrali bi ih devedesetih kad su bili ne na koljenima nego i u grobu.
U svakom slučaju demonstrirali su silu a kakav će kraj biti i kako će svijet gledati na to to tek trebamo vidjeti

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by T. Sat 26 Feb - 0:53

RayMabus wrote:
T. wrote:
Jebat ću joj mater.

Njega ću uvažavat ? Pusti ću njegove pravoslavne četničke popove u zapadnu Ukrajinu di su katolici i još je Bijela Hrvatska ?

GF nema jurisdikciju nada mnom...
Previše sam moćan...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Službenik Sat 26 Feb - 0:53

darth_vader wrote:
Dragovit wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:

Ti si s druge strane bogom dan i svaka ti je na mjestu jel  :)

(Ukoliko nije jasno na prvu...sarkazam)

nisam. i koliko mi je koja na mjestu pokazat će vrijeme. ali pamtim što su nam "saveznici napravili 1991. i nikad im to neću oprostiti. nikad dok sam živ.  jebem im  sve ugušili se u svojim woke pizdarijama i širenju kaosa po svijetu dabogda sutra govna jedna. naročito sada kad su ponovo gurnuli u rat milijune ljude i ostavili ih na vjetrometini. pa je l' tebi to normalno? nije sarkazam ako ti nije jasno. čitaj malo pozornije što pišem ako ti se da, ako neda ne moraš.

Francuzi su nas htjeli bombardirati zbog akcije Maslenica, jebote... Doduše, to je bija onaj degenerični Mitterrand, ali siguran sam da bi nas i babojebac naguzija prvom prilikom

Pazi se, sad ćete onaj dvojac označiti petom kolonom i svašta nešto. A imamo i tipa spremnog nas pred streljački vod staviti. Jer ne virimo iz anglo-saksonske woke guzice i jer smo se usudili  reći kako se čačkalo rusku mečku previše pa je popizdila. Mea culpa. Mea culpa.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by T. Sat 26 Feb - 0:55

Kaže, putin da je zaslužio nobelovu nagradu za medicinu...
U 2 dana iskorjenio coronu...

2014-04-14

kic likes this post

Back to top Go down

Post by Guest Sat 26 Feb - 0:58

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:U Gruziji veliki protesti jer predosjećaju da su oni jedna od sljedećih Putinovih meta.

Svi koji nisu u NATO-u su mete. A neće ih NATO definitivno ekspreno sada ići primati. Tako da...vjerojatno su im strahovi opravdani. Doduše mislim da je Gruzija mirna. Rusi su tu potpuno sigurni da u slučaju bilo čega što bi im eventualno išlo na živce vezano uz tu zemlju, bez većih problema mogu istu staviti pod kontrolu u vrlo kratkome roku. Ista je bukvalno okružena rusima i njima naklonjenim državama i nema nikakve šanse za nekakvu organiziranu obranu ili otpor. Tako da striktno toga radi ovi nemaju potrebu da ih napadaju. Nisu im nikakva prijetnja...ni strateški,ni vojno,ni ekonomski ni ništa.
A tako nešto al život u stalnom strahu....oće li neće li. lol! lol! lol! lol! lol!

Pa ako ih i napadnu neće biti otpora. Zemlja se još nije oporavila od šoka od pred par godina. Strateške pozicije opće ne drže a ovi su im se doslovno vozali uzduž i poprijeko zemlje da im dokažu da mogu preuzeti čitavu zemlju ali su eto odlučili da neće. Gruzija samostalno neće talasati. Strah ih je, a i nemaju s čim. Nemaju prirodnih saveznika, nemaju novaca,... držati će glavu dolje, službeni se zgražati nad onim što se događa ali neće puno dalje od toga ići. 

Ima jedna stvar doduše na koju vjerojatno malo tko računa. Mržnja je jebena stvar, potisnuta mržnja još i više....povijest je puna primjera kad su čitavi narodi potiskivali mržnju jako dugo vremena i čekali svoj trenutak da druga strana ima period kad je na koljenima. Kroz povijest se to jako puno puta dogodilo. Ima jedan lijep primjer jako star...ali tad su stvari bile još jednostavnije i sirovije nego danas. Sparta je uništila Messaniju tadašnji grad državu...ono što nije stradalo uteklo je u italiju ali je većina porobljena. Likovi su 500 godina prenosili s koljena na koljeno što su im ovi napravili i čekali pravi trenutak. I kad je Sparta zaratila s Tebom ovi su se pobunili i spalili im bukvalno sve kolonije koje su imali i pomogli ovima da sjebu spartu bukvalno u borbi što je bilo nešto za to vrijeme nečuveno. Rusi stvaraju jako puno neprijatelja.

Ljubitelji Putina koji redom žive stotinama kilometara daleko od njegova raja, nikada da se ne zapitaju kako to da Finci,Estonci,Latvijsci,Litvanci,Poljaci,Ukrainci,Gruzijci,Moldavci,Rumunji,Gruzijci,...sve redom zemlje koje su imale čast da na ovaj ili onaj način budu dijelom Rusije ili njihovih ekspanzija u današnje vrijeme i rukama i nogama se bore da nemaju nikakve veze s tom usranom zemljom. Ali ne...ruje ruje...drk drk šljapk šljapk....

Bljeh, ne isplati se.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Službenik Sat 26 Feb - 1:02

Šandor Winnetou wrote:Dragec dragec herciko ti bu puklo od brige  :poke

što ćeš, žao mi ljudi. ti i tvoj debilni prijatelj molite boga da ih što više zagnoji, ja da ta agonija stane.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 26 Feb - 1:03

T. wrote:
RayMabus wrote:
T. wrote:
Jebat ću joj mater.

GF nema jurisdikciju nada mnom...
Previše sam moćan...
Nema. Al ima nad ovom planetom. lol!

Šta misliš zašto nema otvorene invazije negativnih vanzemalajca ? Ovako ko Putin ko šta sad lomi Ukrajinu ? Zato šta netko tu stoji u zraku pa se ne usude to napraviti.

Al da trebalo je malo više uvažavat no sad nema šanse da će išta bar s moje strane. Ide rat. Pa i do istrebljenja ako treba. Putinu je ipak stalo do nečega. To nešto je Rusija. Meni nije stalo do ničega. Ja mogu cilu planetu dignit u zrak ako nije po mome. I Rusiju. Pa nek se on misli.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sat 26 Feb - 1:04

darth_vader wrote:
Dragovit wrote:

Ti si s druge strane bogom dan i svaka ti je na mjestu jel  :)

(Ukoliko nije jasno na prvu...sarkazam)

nisam. i koliko mi je koja na mjestu pokazat će vrijeme. ali pamtim što su nam "saveznici napravili 1991. i nikad im to neću oprostiti. nikad dok sam živ.  jebem im  sve ugušili se u svojim woke pizdarijama i širenju kaosa po svijetu dabogda sutra govna jedna. naročito sada kad su ponovo gurnuli u rat milijune ljude i ostavili ih na vjetrometini. pa je l' tebi to normalno? nije sarkazam ako ti nije jasno. čitaj malo pozornije što pišem ako ti se da, ako neda ne moraš.

Francuzi su nas htjeli bombardirati zbog akcije Maslenica, jebote... Doduše, to je bija onaj degenerični Mitterrand, ali siguran sam da bi nas i babojebac naguzija prvom prilikom
pa i genadij janajev i dmitri jazov su htjeli dati odrješene ruke vojsci jugoslavije (kadijević se nadao da će s njima razgovarati) međutim nisu dobili priliku, ali u ona 3 dana u kolovozu mjesecu 1991 kad su izveli puč nad hrvatskom se otvorilo nebo i zemlja... naravno vi o tome pojma nemate, kako bi i imali...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Sat 26 Feb - 1:09

Dali su im doduše potpuna jamstva da zapad niti ce se mijesati niti se u stanju mijesati u bilo sto sto naprave u godinu-dvije dana. To je drugi par rukava sto su Srbi vojno gledajuci nesposobni idioti kojima bi trebalo 15 godina da provedu ono sto su na papiru trebali biti sposobni provesti u par mjeseci.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by T. Sat 26 Feb - 1:09

Povijest se kažu, ponavlja...
'Informbiroovci' su (opet) na pogrešnoj strani...

2014-04-14

Službenik likes this post

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sat 26 Feb - 1:14

MaximusDecimusMiridije wrote:Dali su im doduše potpuna jamstva da zapad niti ce se mijesati niti se u stanju mijesati u bilo sto sto naprave u godinu-dvije dana. To je drugi par rukava sto su Srbi vojno gledajuci nesposobni idioti kojima bi trebalo 15 godina da provedu ono sto su na papiru trebali biti sposobni provesti u par mjeseci.
to nije bitno, bitno je da teletabisi spominju francuze (kojima smo se mi i makedonci jako zamjerili i tu nema spora) a ovamo svršavaju na janajeva i jazova za koje bih se kladio da nikad nisu čuli... nisam ni ja tada ali se sjećam da su granate baš tih dana padale ko kiša
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Sat 26 Feb - 1:18

Dragovit wrote:
Šandor Winnetou wrote:Dragec dragec herciko ti bu puklo od brige  :poke

što ćeš, žao mi ljudi. ti i tvoj debilni prijatelj molite boga da ih što više zagnoji, ja da ta agonija stane.
ajde ne seri svetoje, drukaš za agresiju do ibera a sad si kao za mir kad se crne vreće vraćaju u rusiju. Ja sam bio i ranije protiv rata i za cjelovitosti ukrajine, ti si drukao za rat i gaženje "ukrofašista" i bacao drkicu na rusiju i putka. 
A što se tiče gubitaka jasno sam rekao i kod toga stojim, svakom agresoru želim sve najgore i da što više zagnoje pa tako i rusima koji vrše agresiju na ukrajinu u manjem intezitetu od dvije i neke postavljanjem janukovića završno s  velikom intezitetom od prije par dana.
Da stvar bude jasnija čak i tebi, jebem ja mater i amerima i njihovom izvozu demokracije no oni drugačije rade oni ti u jednoj šaci nude a iz druge ruke uzimaju pa ti oćeš nećeš. Ruski bijesni medvjed te rastrga ako mu se ne sviđaš i zdravo đaci

Male
2017-12-31

michaellcmacha likes this post

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 26 Feb - 1:23

RayMabus wrote:

Svi koji nisu u NATO-u su mete. A neće ih NATO definitivno ekspreno sada ići primati. Tako da...vjerojatno su im strahovi opravdani. Doduše mislim da je Gruzija mirna. Rusi su tu potpuno sigurni da u slučaju bilo čega što bi im eventualno išlo na živce vezano uz tu zemlju, bez većih problema mogu istu staviti pod kontrolu u vrlo kratkome roku. Ista je bukvalno okružena rusima i njima naklonjenim državama i nema nikakve šanse za nekakvu organiziranu obranu ili otpor. Tako da striktno toga radi ovi nemaju potrebu da ih napadaju. Nisu im nikakva prijetnja...ni strateški,ni vojno,ni ekonomski ni ništa.
A tako nešto al život u stalnom strahu....oće li neće li. lol! lol! lol! lol! lol!

Pa ako ih i napadnu neće biti otpora. Zemlja se još nije oporavila od šoka od pred par godina. Strateške pozicije opće ne drže a ovi su im se doslovno vozali uzduž i poprijeko zemlje da im dokažu da mogu preuzeti čitavu zemlju ali su eto odlučili da neće. Gruzija samostalno neće talasati. Strah ih je, a i nemaju s čim. Nemaju prirodnih saveznika, nemaju novaca,... držati će glavu dolje, službeni se zgražati nad onim što se događa ali neće puno dalje od toga ići. 
Isprovocirat ćemo ga da je napadne i osvoji. Reči ćemo da ćemo stavit balističke rakete tamo.

Bolje je da on i Turska imaju zajedničku granicu i da im on kontrolira sav plin i ima spoj s Armenijom i prekida njih i Azerbejđan.

Mogli bi isprovocirat rat Turske i Rusije tako jer :

Turska je dobila službeni zahtjev Ukrajine. Odredbe Montreux konvencije iznimno su jasne i precizne. Tijekom rata u kojem Turska ne sudjeluje, dozvoljeno je poduzimanje mjera protiv zemalja koje sudjeluju u ratu, rekao je Cavusoglu, čije riječi prenose RIA Novosti.

Turska bi mogla ograničiti prolaz ruskih ratnih brodova kroz tjesnac. Međutim, Montreux konvencija predviđa da se brodovi zemalja koje sudjeluju u ratu mogu vratiti u svoje baze, izjavio je turski šef diplomacije.

https://www.ex-iskon-pleme.com/t50680-turska-bi-mogla-zatvoriti-tjesnace-bospor-i-dardanele-za-ruske-brodove

Želim se osigurat da im ovi zatvore prolaz ako mi Rus dođe s mornaricom u Jadran pritit.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Sat 26 Feb - 1:23

Čak jebote i ovi najžešći suradnici od tog đubreta od Putina ne žele živjeti u Rusiji, svi redom žive na zapadu, imaju imanja, djeca im se školuju tamo....liječe se ne zapadu, voze automobile zapadne, brodove redom naručuju na zapadu...ali jebiga naši drukeri...rusija,ljubav,bratsvo,slaveni...

Idioti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader Sat 26 Feb - 1:32

michaellcmacha wrote:
darth_vader wrote:
Dragovit wrote:

pa i genadij janajev i dmitri jazov su htjeli dati odrješene ruke vojsci jugoslavije (kadijević se nadao da će s njima razgovarati) međutim nisu dobili priliku, ali u ona 3 dana u kolovozu mjesecu 1991 kad su izveli puč nad hrvatskom se otvorilo nebo i zemlja... naravno vi o tome pojma nemate, kako bi i imali...

Nitko ne spori da su nam Ukrajinci pomogli značajno i među prvima nas priznali, tim više sam ja osobno ogorčen mlakom reakcijom zapada koji je i nas gledao pustiti niz slivnik, a navodno su nas tobože toliko simpatizirali da su nam uvalili embargo na oružje i poslali ka ovce na klanje.. A i Ukrajince su cijelo vrijeme bodrili s figom u džepu protiv druge najveće svjetske vojne sile. Znali su da se igraju na eksplozivnom terenu i sad gledaju iz prikrajka kako ginu ukrajinski vojnici, razmišljajući samo o vlastitim interesima, ne i ukrajinskim. Koji kurac su ohrabrivali Zelenskog ako im se pomoć svela na nijemo promatranje događaja. Putin očigledno ima imperijalističke težnje koje će uz ovakvu garnituru na zapadu bez problema ostvariti. Predugo su isti bili uljuljkani u lažni osjećaj superiornosti i sigurnosti. A sad kad i ako bude trebalo ginuti, baš me zanima od kakvog je materijala sazdan prosječan zapadnjak... Predugo su iz prikrajka ložili vatre i gledali palež i razaranje koji su njihovi proxy ratovi stvarali drugima. Da se razumijemo, na strani sam Ukrajine potpuno, ali se serem na ovaj i ovakav zapad...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

kic likes this post

Back to top Go down

Post by darth_vader Sat 26 Feb - 1:36

michaellcmacha wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Dali su im doduše potpuna jamstva da zapad niti ce se mijesati niti se u stanju mijesati u bilo sto sto naprave u godinu-dvije dana. To je drugi par rukava sto su Srbi vojno gledajuci nesposobni idioti kojima bi trebalo 15 godina da provedu ono sto su na papiru trebali biti sposobni provesti u par mjeseci.
to nije bitno, bitno je da teletabisi spominju francuze (kojima smo se mi i makedonci jako zamjerili i tu nema spora) a ovamo svršavaju na janajeva i jazova za koje bih se kladio da nikad nisu čuli... nisam ni ja tada ali se sjećam da su granate baš tih dana padale ko kiša

Ček, eli možda zbog Aleksandra... Aj me nemoj jebati... Je, jebeno smo im se zamjerili... A da nije Mitterrand možda bija sam po sebi kurvin sin isto?
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sat 26 Feb - 1:40

darth_vader wrote:
michaellcmacha wrote:

Ček, eli možda zbog Aleksandra... Aj me nemoj jebati... Je, jebeno smo im se zamjerili... A da nije Mitterrand možda bija sam po sebi kurvin sin isto?

Je, al mu je Gotovina bio tjelohranitelj. Kvisko jebiga.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 26 Feb - 1:41

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:

Isprovocirat ćemo ga da je napadne i osvoji. Reči ćemo da ćemo stavit balističke rakete tamo.

Bolje je da on i Turska imaju zajedničku granicu i da im on kontrolira sav plin i ima spoj s Armenijom i prekida njih i Azerbejđan.

Mogli bi isprovocirat rat Turske i Rusije tako jer :

Turska je dobila službeni zahtjev Ukrajine. Odredbe Montreux konvencije iznimno su jasne i precizne. Tijekom rata u kojem Turska ne sudjeluje, dozvoljeno je poduzimanje mjera protiv zemalja koje sudjeluju u ratu, rekao je Cavusoglu, čije riječi prenose RIA Novosti.

Turska bi mogla ograničiti prolaz ruskih ratnih brodova kroz tjesnac. Međutim, Montreux konvencija predviđa da se brodovi zemalja koje sudjeluju u ratu mogu vratiti u svoje baze, izjavio je turski šef diplomacije.

https://www.ex-iskon-pleme.com/t50680-turska-bi-mogla-zatvoriti-tjesnace-bospor-i-dardanele-za-ruske-brodove

Želim se osigurat da im ovi zatvore prolaz ako mi Rus dođe s mornaricom u Jadran pritit.
A i između ostalog pošto ja imam takvo pamćenje da nikad ne zaboravjam kad mi netko priti il nešto u tom stilu nisam ni zaboravio Đžaferovića ( SDA, bošnjački član predsjeništva, Bakirov pijun ) kad je počeja vamo pritit kako će doć borci iz islamskih zemalja pa između ostaloga spomenija imenom i Azerbejđan.

Možda opet rat Armenije i Azerbejđana pa nek ti Đaferovićevi borci malo tamo ginu tako da ih nema za Bosnu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 40 of 50 Previous  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics