Ruska invazija na Ukrajinu
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Eto tako odmah reci usranko, ne sviđa mi se što snimaju rusku agresiju na civilne objekte, najbolje bi bilo da to nitko vidi.ebenica wrote:je plavušo usrana glupa, točno to. otvorene su ti birtije nemoj bit sama sa sobom, zajebano je to, poludit ćeš.kaya wrote:Tako idu informacije u svijet, snimiš i pošalješ. U tome je i problem jel tako usranko? Što svi vide što rusi rade i rade pritisak na njih.ebenica wrote:
moraš bit teški bolesnik u ratnom stanju s djetetom stajat na prozoru i snimat. teški bolesnik. i to su jučer radili po cijele dane, pun internet obiteljski piknika po balkonima i prozorima.
druga stvar, da je nekaj pogodilo tu kuću mi taj video ne bi gledali.
A ne da kenjaš što rade na prozoru.
Zovu tebe, o hebem li te glupog!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
RayMabus and Šandor Winnetou like this post
ebenica wrote:i za koji su usrani kurac ti banirao alfu? ne piše niš kaj ne piše i tre samo s druge strane...kic wrote:
je, malo previše navijanja već-
ak se već držiš nekog reda onaj baniraj i tog umobolnog debila.
gdje je tre napisao npr: treba.azov uvesti reda u ruske zene
darth_vader likes this post
Ali putin im je obećao sigurnost ej? I gdje da se sklone koju pičku materinu? Gdje da se skloni 40 milijuna ljudi nesrećo usrana kad je cijela ukrajina napadnuuta? Imaš li ti i zeru mozga u svojoj usranoj navijačkoj glavi????ebenica wrote:da, ja gledam objektivno i kaj ti još nije jasno? koji ti još kurac točno nije jasan? da civili nemaju kaj radit po prozorima dok je ratno stanje? jel ti taj dio nije baš najjasniji?Šandor Winnetou wrote:TI GLEDAŠ OBJEKTIVNO ??? osuđuješ ženu koja na svom kućnom pragu snima događanja jer su eto rusi rekli da su civili sigurni i da nije protiv njih uperena agresija a ti u svom usranom navijačkom mozgu ne možeš to procesuirati jer ti se ne sviđa viđeno što ne čudi jer si samo obični idiot koji od mržnje prema suprotnoj strani ne vidi pravo lice rata niti njegovog naličja! Idi se ubij bolesniče manijakalni, ubij se i pucaj dva tri puta da budeš siguran da češ pogoditi to malo usranog mozga među ušima što posjeduješ!ebenica wrote:
ja sam sasvim normalan i za razliku vas glupana ne navijam u ratovima nego gledam stvari objektivno, logički i razumno.
moje zastave se tamo ne vijore. ne tučem žene ali da sam ja njen muž dobila bi takvu šamarčinu za snimanje na kućnom pragu da bi joj glava 3 dana išla lijevo desno i sama bi sebi tjedan dana Vi govorila.
Ma meni je taj putin čak i simpa. Al ovo je čista agresija. Za atomsku na glavu mu bacitkic wrote:
2015-08-15
darth_vader likes this post
naravno da je logično, mi smo se branili, ukrajinci se brane, rusi su srbi, sve je to isto....babe snimaju po balkonima i skoro ginu od bombe koja je pala tko zna gdje, čula se...T. wrote:Ko govori o tebi?Šandor Winnetou wrote:Nema ali to tako ide, nisam pisao protiv nikoga osobno nego protiv putka i rusije da bi se na mene i ekipu oko mene svalilo brdo govana jer nisam u istom taboru, respekt i uvažavanje 0 bodova.T. wrote:
O tom, po tom...
Za sada potpuno nepristrano gledam na ovaj sukob, pratim vijesti od mainstream pa do sve tamo nekih opskurnih portala i medija...
Smatram da smo nedovoljno informirani odnosno dezinformirani putem msm-a te da će proći godina i godina dok istina ne izađe na vidjelo...
Prijetiti se i vrijeđati po forumu radi rata koji nas se direktno ne tiče jer ovaj 'navija' za jedne a onaj za druge, nema smisla...
Općenito je dojam takav da je razdor veći nego na 'koroni', što mi nije logično...
i tko nije s nama kurva mu je mama...četnik, smrad, rusofil. ovo je normalno hrvatsko stanje uma. bezumlje.
Guest- Guest
zbog toga si ga banirao? ti to ozbiljno?kic wrote:ebenica wrote:i za koji su usrani kurac ti banirao alfu? ne piše niš kaj ne piše i tre samo s druge strane...kic wrote:
Guest- Guest
imaju zgrade podrume? jel su prozori i balkoni stvarno najbolja opcija u ratu? s malom djecom?Šandor Winnetou wrote:Ali putin im je obećao sigurnost ej? I gdje da se sklone koju pičku materinu? Gdje da se skloni 40 milijuna ljudi nesrećo usrana kad je cijela ukrajina napadnuuta? Imaš li ti i zeru mozga u svojoj usranoj navijačkoj glavi????ebenica wrote:da, ja gledam objektivno i kaj ti još nije jasno? koji ti još kurac točno nije jasan? da civili nemaju kaj radit po prozorima dok je ratno stanje? jel ti taj dio nije baš najjasniji?Šandor Winnetou wrote:
TI GLEDAŠ OBJEKTIVNO ??? osuđuješ ženu koja na svom kućnom pragu snima događanja jer su eto rusi rekli da su civili sigurni i da nije protiv njih uperena agresija a ti u svom usranom navijačkom mozgu ne možeš to procesuirati jer ti se ne sviđa viđeno što ne čudi jer si samo obični idiot koji od mržnje prema suprotnoj strani ne vidi pravo lice rata niti njegovog naličja! Idi se ubij bolesniče manijakalni, ubij se i pucaj dva tri puta da budeš siguran da češ pogoditi to malo usranog mozga među ušima što posjeduješ!
debilu usrani umnoporemećeni.
Guest- Guest
Kenjatoru jesmo rekli da ne kenjaš.ebenica wrote:imaju zgrade podrume? jel su prozori i balkoni stvarno najbolja opcija u ratu? s malom djecom?Šandor Winnetou wrote:Ali putin im je obećao sigurnost ej? I gdje da se sklone koju pičku materinu? Gdje da se skloni 40 milijuna ljudi nesrećo usrana kad je cijela ukrajina napadnuuta? Imaš li ti i zeru mozga u svojoj usranoj navijačkoj glavi????ebenica wrote:
da, ja gledam objektivno i kaj ti još nije jasno? koji ti još kurac točno nije jasan? da civili nemaju kaj radit po prozorima dok je ratno stanje? jel ti taj dio nije baš najjasniji?
Nije mu problem ruska bomba nego što su ovi doma i snimaju?!
2015-08-15
Govorim iz svog ugla, ne znam zašto je to tako i zašto su rusi zavrjedili da se međusobno koljemo, oko amera smo svi složnio da su smeće i tu je sve ok, kad netko počne pljuvati iz te iste ekipe i ruse eto ti problema. Ko je tu ludT. wrote:Ko govori o tebi?Šandor Winnetou wrote:Nema ali to tako ide, nisam pisao protiv nikoga osobno nego protiv putka i rusije da bi se na mene i ekipu oko mene svalilo brdo govana jer nisam u istom taboru, respekt i uvažavanje 0 bodova.T. wrote:
O tom, po tom...
Za sada potpuno nepristrano gledam na ovaj sukob, pratim vijesti od mainstream pa do sve tamo nekih opskurnih portala i medija...
Smatram da smo nedovoljno informirani odnosno dezinformirani putem msm-a te da će proći godina i godina dok istina ne izađe na vidjelo...
Prijetiti se i vrijeđati po forumu radi rata koji nas se direktno ne tiče jer ovaj 'navija' za jedne a onaj za druge, nema smisla...
Općenito je dojam takav da je razdor veći nego na 'koroni', što mi nije logično...
aaa plavusho...opet si bila sama, korona te sjebala skroz. teško ti je kad si sama sa sobom. zamisli kak je onda drugima s tobom.kaya wrote:Eto tako odmah reci usranko, ne sviđa mi se što snimaju rusku agresiju na civilne objekte, najbolje bi bilo da to nitko vidi.ebenica wrote:je plavušo usrana glupa, točno to. otvorene su ti birtije nemoj bit sama sa sobom, zajebano je to, poludit ćeš.kaya wrote:
Tako idu informacije u svijet, snimiš i pošalješ. U tome je i problem jel tako usranko? Što svi vide što rusi rade i rade pritisak na njih.
Guest- Guest
A kako bi svijet vidio što rade da ne snimaju
2015-08-15
koga boli kurac kaj si ti rekla?kaya wrote:Kenjatoru jesmo rekli da ne kenjaš.ebenica wrote:imaju zgrade podrume? jel su prozori i balkoni stvarno najbolja opcija u ratu? s malom djecom?Šandor Winnetou wrote:
Ali putin im je obećao sigurnost ej? I gdje da se sklone koju pičku materinu? Gdje da se skloni 40 milijuna ljudi nesrećo usrana kad je cijela ukrajina napadnuuta? Imaš li ti i zeru mozga u svojoj usranoj navijačkoj glavi????
Nije mu problem ruska bomba nego što su ovi doma i snimaju?!
Guest- Guest
Ma hebe se meni za koronu budaloebenica wrote:aaa plavusho...opet si bila sama, korona te sjebala skroz. teško ti je kad si sama sa sobom. zamisli kak je onda drugima s tobom.kaya wrote:Eto tako odmah reci usranko, ne sviđa mi se što snimaju rusku agresiju na civilne objekte, najbolje bi bilo da to nitko vidi.ebenica wrote:
je plavušo usrana glupa, točno to. otvorene su ti birtije nemoj bit sama sa sobom, zajebano je to, poludit ćeš.
2015-08-15
Ja bih sve navijace banirao i ostavio normalan narod da komentira o tamosnjoj situaciji. Jedino tako se mogu dobre informacije i misljenja procitati Ovo se pretvorilo u "ciji je tata jaci" i previse povezivanja s nebitnim srpskim plemenom ovo stanje u Ukrajini.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
n_razbojnik likes this post
evo svijet je već promijenio prijetnju iz ozbiljnih ekonomskih sankcija u napad na rusiju sad kad je svijet vidio kak je na nekoj snimci bomba negdje pala.kaya wrote:A kako bi svijet vidio što rade da ne snimaju
Guest- Guest
kaya wrote:A kako bi svijet vidio što rade da ne snimaju
Treba se malo žrtvovati radi širenja istine o ruskoj agresiji.
Nek plače, neće mu ništa biti,
crvenkasti-
2014-04-17
tnx kic, evo npr link gdje možda najbolje ocrtava ono što mislim o humanosti u ratu.kic wrote:ebenica wrote:i za koji su usrani kurac ti banirao alfu? ne piše niš kaj ne piše i tre samo s druge strane...kic wrote:
(86) Zarobljeni ruski agresorski vojnici.
kic likes this post
i te strašne potvrde...teraju te van iza ponoći...pa jeblo mater i ti trebaš društvo. kleta sudba.kaya wrote:Ma hebe se meni za koronu budaloebenica wrote:aaa plavusho...opet si bila sama, korona te sjebala skroz. teško ti je kad si sama sa sobom. zamisli kak je onda drugima s tobom.kaya wrote:
Eto tako odmah reci usranko, ne sviđa mi se što snimaju rusku agresiju na civilne objekte, najbolje bi bilo da to nitko vidi.
Guest- Guest
Ispravno je postupio. Veliča silovanje žena u ratu. To je nedopustivo veličat. Ispravan ban.ebenica wrote:zbog toga si ga banirao? ti to ozbiljno?kic wrote:ebenica wrote:
i za koji su usrani kurac ti banirao alfu? ne piše niš kaj ne piše i tre samo s druge strane...
Last edited by RayMabus on 25/2/2022, 16:06; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kic, darth_vader, Noor and Šandor Winnetou like this post
O Bože s kime ja raspravljamebenica wrote:imaju zgrade podrume? jel su prozori i balkoni stvarno najbolja opcija u ratu? s malom djecom?Šandor Winnetou wrote:Ali putin im je obećao sigurnost ej? I gdje da se sklone koju pičku materinu? Gdje da se skloni 40 milijuna ljudi nesrećo usrana kad je cijela ukrajina napadnuuta? Imaš li ti i zeru mozga u svojoj usranoj navijačkoj glavi????ebenica wrote:
da, ja gledam objektivno i kaj ti još nije jasno? koji ti još kurac točno nije jasan? da civili nemaju kaj radit po prozorima dok je ratno stanje? jel ti taj dio nije baš najjasniji?
veličao? kolko traje taj ban? jel vječan? kolko traje ban za veličanje? jel se to dogodilo, to silovanje? veličat se može samo događaj koji se dogodio.RayMabus wrote:Ispravno je postupio. Veliča silovanje žena u ratu. To je nedopustivo veličat. Ispravan ban.ebenica wrote:zbog toga si ga banirao? ti to ozbiljno?kic wrote:
Guest- Guest
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu