Ruska invazija na Ukrajinu
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
U pravu je ebenica. Ukrajinke su neodgovorne majke. Čečeni će tu uvesti reda.
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
Kic ajde baniraj ovo smeće svega ti, ovo više nije normalno da netko može toliko govana na usta izbaciti u jednoj rečeniciAlfaOmega wrote:U pravu je ebenica. Ukrajinke su neodgovorne majke. Čečeni će tu uvesti reda.
ja sam sasvim normalan i za razliku vas glupana ne navijam u ratovima nego gledam stvari objektivno, logički i razumno.Šandor Winnetou wrote:Moraš biti teški bolesnik da osudiš ženu koja stoji na poragu svoje kuće i snima što se događa oko nje. Jesi li ti normalan uopće smeće jedno usrano???ebenica wrote:moraš bit teški bolesnik u ratnom stanju s djetetom stajat na prozoru i snimat. teški bolesnik. i to su jučer radili po cijele dane, pun internet obiteljski piknika po balkonima i prozorima.Noor wrote:
i ovo je zakačio slučajno?
aha, žena ima u svinjcu tvornicu projektila
druga stvar, da je nekaj pogodilo tu kuću mi taj video ne bi gledali.
moje zastave se tamo ne vijore. ne tučem žene ali da sam ja njen muž dobila bi takvu šamarčinu za snimanje na kućnom pragu da bi joj glava 3 dana išla lijevo desno i sama bi sebi tjedan dana Vi govorila.
Guest- Guest
Jbt, rat na ulicama, auta se normalno voze
Here is video [NSFW to a degree] of the incident.pic.twitter.com/iK9MI32t6k
— :flag_ua: Ukraine Weapons Tracker (@UAWeapons) February 25, 2022
O tom, po tom...Šandor Winnetou wrote:kao članica NATO saveza smo već obilježeni na ratnoj karti rusije, u slučaju sukoba rusije s NATO savezom bi se RH našla na udaru i to nikada nemojte zaboraviti ma kakvo gađenje izazavalo kod nas američko sranje ili divljenje caru putku. To navijanje pada u vodu kad oružje zazvecka a ostaje skroz ogoljena realnost o tome tko je kakva prijetnja i kako se protiv nje boritiT. wrote:inače se primjećuje kako se na forumu glede aktualne teme stvaraju određene podjele, što smatram da je bespredmetno u situciji kada RH ni na koji način nije uključena u sukob, ali šta se tu može...
Za sada potpuno nepristrano gledam na ovaj sukob, pratim vijesti od mainstream pa do sve tamo nekih opskurnih portala i medija...
Smatram da smo nedovoljno informirani odnosno dezinformirani putem msm-a te da će proći godina i godina dok istina ne izađe na vidjelo...
Prijetiti se i vrijeđati po forumu radi rata koji nas se direktno ne tiče jer ovaj 'navija' za jedne a onaj za druge, nema smisla...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
RayMabus likes this post
hoćeš reći..da nije bila uz prozor, ono smeće u zraku ne bi pucalo na kuću?ebenica wrote:moraš bit teški bolesnik u ratnom stanju s djetetom stajat na prozoru i snimat. teški bolesnik. i to su jučer radili po cijele dane, pun internet obiteljski piknika po balkonima i prozorima.Noor wrote:Dragovit wrote:
Seri. I ja serem na svašta nešto.
Zaman. Tako je kako je.
RayMabus wrote:JOE.
Nek kupuju elektrićne aute. Amerika se mora osloboditi ovisnosti o nafti jer jako puno nafte iako su među prvima u svijetu uvoze iz Rusije i Arapa.
30% auta nek u Americi pređe na elektriku i to je to i pada carstvo nafte.
Joe.
Barrels per Day | Global Rank | |
Oil Production | 14,837,640 | 1st in the world |
Oil Consumption | 19,687,287 | 1st in the world |
Daily Deficit | -4,849,647 |
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dakle Amerika proizvodi 15 a troši 20.RayMabus wrote:RayMabus wrote:JOE.
Nek kupuju elektrićne aute. Amerika se mora osloboditi ovisnosti o nafti jer jako puno nafte iako su među prvima u svijetu uvoze iz Rusije i Arapa.
30% auta nek u Americi pređe na elektriku i to je to i pada carstvo nafte.
Joe.
Barrels per DayGlobal Rank Oil Production14,837,640 1st in the world Oil Consumption19,687,287 1st in the world Daily Deficit-4,849,647
Uvozi 1/4 nafte a to su velike količine.
Sad kad je galon 10 dolara a u auto salone stižu električni auti, sad to triba potaknit a veća cijena goriva odma okreće kupce električnim modelima i ovi će uskoro imat bar 20% voznog parka na struju i u najmanju ruku prepolovit uvoz nafte i onda pada carstvo nafte.
PA PA RUSIJA.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
hoću reć' da su groblja puna nevinih u ratovima, pametni meci ne postoje i da si jebeno retardiran ako stojiš na prozoru i snimaš aviJone.Noor wrote:hoćeš reći..da nije bila uz prozor, ono smeće u zraku ne bi pucalo na kuću?ebenica wrote:moraš bit teški bolesnik u ratnom stanju s djetetom stajat na prozoru i snimat. teški bolesnik. i to su jučer radili po cijele dane, pun internet obiteljski piknika po balkonima i prozorima.Noor wrote:
nek se nađe za fejs. takvi ljudi i trebaju poginut čisto radi prirodne selekcije da retardacija izumre.
al pošto ti navijaš u ovom ratu za "branitelje", koji usrani paradoks, naravno da kao i tre misliš da ona ima svo pravo stajat na svom prozoru i snimat...pa e.
Guest- Guest
TI GLEDAŠ OBJEKTIVNO ??? osuđuješ ženu koja na svom kućnom pragu snima događanja jer su eto rusi rekli da su civili sigurni i da nije protiv njih uperena agresija a ti u svom usranom navijačkom mozgu ne možeš to procesuirati jer ti se ne sviđa viđeno što ne čudi jer si samo obični idiot koji od mržnje prema suprotnoj strani ne vidi pravo lice rata niti njegovog naličja! Idi se ubij bolesniče manijakalni, ubij se i pucaj dva tri puta da budeš siguran da češ pogoditi to malo usranog mozga među ušima što posjeduješ!ebenica wrote:ja sam sasvim normalan i za razliku vas glupana ne navijam u ratovima nego gledam stvari objektivno, logički i razumno.Šandor Winnetou wrote:Moraš biti teški bolesnik da osudiš ženu koja stoji na poragu svoje kuće i snima što se događa oko nje. Jesi li ti normalan uopće smeće jedno usrano???ebenica wrote:
moraš bit teški bolesnik u ratnom stanju s djetetom stajat na prozoru i snimat. teški bolesnik. i to su jučer radili po cijele dane, pun internet obiteljski piknika po balkonima i prozorima.
moje zastave se tamo ne vijore. ne tučem žene ali da sam ja njen muž dobila bi takvu šamarčinu za snimanje na kućnom pragu da bi joj glava 3 dana išla lijevo desno i sama bi sebi tjedan dana Vi govorila.
Kad se puca, prava majka sklanja porodicu u zaklon, podrum, neki kurac. Kakav crni balkon, jeba te!
da, ja gledam objektivno i kaj ti još nije jasno? koji ti još kurac točno nije jasan? da civili nemaju kaj radit po prozorima dok je ratno stanje? jel ti taj dio nije baš najjasniji?Šandor Winnetou wrote:TI GLEDAŠ OBJEKTIVNO ??? osuđuješ ženu koja na svom kućnom pragu snima događanja jer su eto rusi rekli da su civili sigurni i da nije protiv njih uperena agresija a ti u svom usranom navijačkom mozgu ne možeš to procesuirati jer ti se ne sviđa viđeno što ne čudi jer si samo obični idiot koji od mržnje prema suprotnoj strani ne vidi pravo lice rata niti njegovog naličja! Idi se ubij bolesniče manijakalni, ubij se i pucaj dva tri puta da budeš siguran da češ pogoditi to malo usranog mozga među ušima što posjeduješ!ebenica wrote:ja sam sasvim normalan i za razliku vas glupana ne navijam u ratovima nego gledam stvari objektivno, logički i razumno.Šandor Winnetou wrote:
Moraš biti teški bolesnik da osudiš ženu koja stoji na poragu svoje kuće i snima što se događa oko nje. Jesi li ti normalan uopće smeće jedno usrano???
Guest- Guest
Tako idu informacije u svijet, snimiš i pošalješ. U tome je i problem jel tako usranko? Što svi vide što rusi rade i rade pritisak na njih.ebenica wrote:moraš bit teški bolesnik u ratnom stanju s djetetom stajat na prozoru i snimat. teški bolesnik. i to su jučer radili po cijele dane, pun internet obiteljski piknika po balkonima i prozorima.Noor wrote:Dragovit wrote:
Seri. I ja serem na svašta nešto.
Zaman. Tako je kako je.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
darth_vader and Šandor Winnetou like this post
Nema ali to tako ide, nisam pisao protiv nikoga osobno nego protiv putka i rusije da bi se na mene i ekipu oko mene svalilo brdo govana jer nisam u istom taboru, respekt i uvažavanje 0 bodova.T. wrote:O tom, po tom...Šandor Winnetou wrote:kao članica NATO saveza smo već obilježeni na ratnoj karti rusije, u slučaju sukoba rusije s NATO savezom bi se RH našla na udaru i to nikada nemojte zaboraviti ma kakvo gađenje izazavalo kod nas američko sranje ili divljenje caru putku. To navijanje pada u vodu kad oružje zazvecka a ostaje skroz ogoljena realnost o tome tko je kakva prijetnja i kako se protiv nje boritiT. wrote:inače se primjećuje kako se na forumu glede aktualne teme stvaraju određene podjele, što smatram da je bespredmetno u situciji kada RH ni na koji način nije uključena u sukob, ali šta se tu može...
Za sada potpuno nepristrano gledam na ovaj sukob, pratim vijesti od mainstream pa do sve tamo nekih opskurnih portala i medija...
Smatram da smo nedovoljno informirani odnosno dezinformirani putem msm-a te da će proći godina i godina dok istina ne izađe na vidjelo...
Prijetiti se i vrijeđati po forumu radi rata koji nas se direktno ne tiče jer ovaj 'navija' za jedne a onaj za druge, nema smisla...
Ni ovi što snimaju nemaju pojma je li 'naš' ili 'njihov', očito je iz razgovora...AlfaOmega wrote:Jbt, rat na ulicama, auta se normalno voze
[size=47][/size]Here is video [NSFW to a degree] of the incident.pic.twitter.com/iK9MI32t6k
— Ukraine Weapons Tracker (@UAWeapons) February 25, 2022
Biće tu više žrtava od 'prijateljske vatre' iz straha i konfuzije nego igdje...
2014-04-14
je plavušo usrana glupa, točno to. otvorene su ti birtije nemoj bit sama sa sobom, zajebano je to, poludit ćeš.kaya wrote:Tako idu informacije u svijet, snimiš i pošalješ. U tome je i problem jel tako usranko? Što svi vide što rusi rade i rade pritisak na njih.ebenica wrote:moraš bit teški bolesnik u ratnom stanju s djetetom stajat na prozoru i snimat. teški bolesnik. i to su jučer radili po cijele dane, pun internet obiteljski piknika po balkonima i prozorima.Noor wrote:
Guest- Guest
Naravno da ne bi,superiorni sofisticirani ruski samoljet je identificirao prijetnju i skoro je eliminirao. Moraju rusi pod hitno poraditi na tome da i pogode istu kad je identificiraju.Noor wrote:hoćeš reći..da nije bila uz prozor, ono smeće u zraku ne bi pucalo na kuću?ebenica wrote:moraš bit teški bolesnik u ratnom stanju s djetetom stajat na prozoru i snimat. teški bolesnik. i to su jučer radili po cijele dane, pun internet obiteljski piknika po balkonima i prozorima.Noor wrote:
Ko govori o tebi?Šandor Winnetou wrote:Nema ali to tako ide, nisam pisao protiv nikoga osobno nego protiv putka i rusije da bi se na mene i ekipu oko mene svalilo brdo govana jer nisam u istom taboru, respekt i uvažavanje 0 bodova.T. wrote:O tom, po tom...Šandor Winnetou wrote:
kao članica NATO saveza smo već obilježeni na ratnoj karti rusije, u slučaju sukoba rusije s NATO savezom bi se RH našla na udaru i to nikada nemojte zaboraviti ma kakvo gađenje izazavalo kod nas američko sranje ili divljenje caru putku. To navijanje pada u vodu kad oružje zazvecka a ostaje skroz ogoljena realnost o tome tko je kakva prijetnja i kako se protiv nje boriti
Općenito je dojam takav da je razdor veći nego na 'koroni', što mi nije logično...
2014-04-14
i za koji su usrani kurac ti banirao alfu? ne piše niš kaj ne piše i tre samo s druge strane...kic wrote:
je, malo previše navijanja već-
ak se već držiš nekog reda onaj baniraj i tog umobolnog debila.
Guest- Guest
Eto tako odmah reci usranko, ne sviđa mi se što snimaju rusku agresiju na civilne objekte, najbolje bi bilo da to nitko vidi.ebenica wrote:je plavušo usrana glupa, točno to. otvorene su ti birtije nemoj bit sama sa sobom, zajebano je to, poludit ćeš.kaya wrote:Tako idu informacije u svijet, snimiš i pošalješ. U tome je i problem jel tako usranko? Što svi vide što rusi rade i rade pritisak na njih.ebenica wrote:
moraš bit teški bolesnik u ratnom stanju s djetetom stajat na prozoru i snimat. teški bolesnik. i to su jučer radili po cijele dane, pun internet obiteljski piknika po balkonima i prozorima.
A ne da kenjaš što rade na prozoru.
Zovu tebe, o hebem li te glupog!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
RayMabus and Šandor Winnetou like this post
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu