Ruska invazija na Ukrajinu
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
vuksadinare wrote:..jadno je ako se pedera plasiteT. wrote:Ajde vuče leć bogati više od rane zore širiš prozapadnu propagandu...vuksadinare wrote:
ajd ne kaki..ne poznas nas onda..ako tako mislis onda mozemo se srbljima odmah predat i neka rade krajinu i veliku srbiju
Uz pokoji citat s 'informera', što je izuzetak koji potvrđuje pravilo...
tko se plaši šveđana?
Službenik- Posts : 3265
2022-02-24
U mađarskoj su poubijali oko 5000 ljudi i državu mađarsku mrcvarili 34 godine, čehoslovačka ubili preko 150 ljudi a da im nitko nije pružio otpor... Aj nosi se u kurac i ti i ruska čistoćaDragovit wrote:Šandor Winnetou wrote:I rusiji, što njih zaboravljaš kao da su oni čisti?Dragovit wrote:idem na odmor. i zapaliti svijeću za sve koji ginu. i za ukrajince i za ruse i da to što prije završi. a americi i eu neka je sjeme prokleto.
ne. namjerno ih izostavio. od svih su najčišći koliko se u tom jadu i čemeru uopće može biti čist.
bacali ste redom drkice na amere i nato kad se rokalo irak, siriju, libiju, stvarao kaos sa glavosjecima i kad se eufrat crvenio od ljudske krvi. svi smo gledali freedom fighterse koji su radili dekapitacije ljudi. onda nije bilo kršenja međunarodnog prava i čega sve ne kako sad drnči naš dični premijer? prejebeni ste licemjeri. prelazite preko uzroka svega kao preko plitkog potoka. koliko puta to trebam napisati da vam dođe iz guzice u glavu? milijun? može, ako stignem dok god sam tu.
zds.
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
michaellcmacha wrote:U mađarskoj su poubijali oko 5000 ljudi i državu mađarsku mrcvarili 34 godine, čehoslovačka ubili preko 150 ljudi a da im nitko nije pružio otpor... Aj nosi se u kurac i ti i ruska čistoćaDragovit wrote:Šandor Winnetou wrote:
I rusiji, što njih zaboravljaš kao da su oni čisti?
ne. namjerno ih izostavio. od svih su najčišći koliko se u tom jadu i čemeru uopće može biti čist.
bacali ste redom drkice na amere i nato kad se rokalo irak, siriju, libiju, stvarao kaos sa glavosjecima i kad se eufrat crvenio od ljudske krvi. svi smo gledali freedom fighterse koji su radili dekapitacije ljudi. onda nije bilo kršenja međunarodnog prava i čega sve ne kako sad drnči naš dični premijer? prejebeni ste licemjeri. prelazite preko uzroka svega kao preko plitkog potoka. koliko puta to trebam napisati da vam dođe iz guzice u glavu? milijun? može, ako stignem dok god sam tu.
zds.
čuj njega. u šezdesetima prošlog stoljeća.
nosi se u kurac ti.
Službenik-
2022-02-24
Pa ti s ovim postom dokazujes da mora biti po tvom ili... optuzbe, defetizam, narodni neprijatelji streljanje...vuksadinare wrote:da smo normalna drzava yoda i jos neki bi bili optuzeni za sirenje defetizma..defetizam je isto neprijateljsko djelovanje...u hrvatskoj je problem ako nije po mom nista ne valja
Ohladi covjece ovo je forum. Nema dobrih samo losi i manje losi, ne isplati se nervirati a jos manje mrziti nekoga jer je na "suprotnoj" strani. Ohladite decki :)
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
RayMabus, epikur37 and Službenik like this post
vuksadinare wrote:..u hrvatskoj je problem ako nije po mom nista ne valja
Pa mnogi bi se mogli prepoznati u tome, a i ti.
Kako oko korone tako i na ovoj temi se pokazuje tko je nestabilan pa i neupotrebljiv za razgovor.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Oružane snage ukrajine pokazale su novo, razorno oružje koje namjeravaju koristiti u odbrani protiv Rusije.
Ministarstvo odbrane Ukrajine na službenom Twitter nalogu podijelilo je fotografiju razornih "NLAW" raketnih sistema.
"Kopnene snage Oružanih snaga Ukrajine izvještavaju: Bataljoni Teritorijalne odbrane Kijeva dobili su NLAW. Teritorijalna odbrana Kijeva ima NLAW. Dobrodošli u pakao", stoji na Twitter profilu Ministarstva odbrane Ukrajine.
-
Lako protutenkovsko oružje sljedeće generacije (NLAW) je zajednički britanski i švedski protivtenkovski raketni sistem kratkog dometa.
Dizajniran za upotrebu u pješadiji, NLAW se ispaljuje s ramena i za jednokratnu je upotrebu. Trenutno je u upotrebi u vojnim snagama Ujedinjenog Kraljevstva, Finske, Luksemburga i Švedske, između ostalih.
-
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/ukrajinska-vojska-pokazala-brutalno-novo-oruzje-i-porucila-rusima-dobrodosli-u-pakao/220225176
Ministarstvo odbrane Ukrajine na službenom Twitter nalogu podijelilo je fotografiju razornih "NLAW" raketnih sistema.
"Kopnene snage Oružanih snaga Ukrajine izvještavaju: Bataljoni Teritorijalne odbrane Kijeva dobili su NLAW. Teritorijalna odbrana Kijeva ima NLAW. Dobrodošli u pakao", stoji na Twitter profilu Ministarstva odbrane Ukrajine.
-
Lako protutenkovsko oružje sljedeće generacije (NLAW) je zajednički britanski i švedski protivtenkovski raketni sistem kratkog dometa.
Dizajniran za upotrebu u pješadiji, NLAW se ispaljuje s ramena i za jednokratnu je upotrebu. Trenutno je u upotrebi u vojnim snagama Ujedinjenog Kraljevstva, Finske, Luksemburga i Švedske, između ostalih.
-
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/ukrajinska-vojska-pokazala-brutalno-novo-oruzje-i-porucila-rusima-dobrodosli-u-pakao/220225176
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ti bi se već prvoga sata ponudio da ih za badave provozaš po moru.AssadNaPodmornici wrote:Realno ono što su Rusi napravili Ukraincima mi bi bili gotovi u 8h m
Bez pretjerivanja
Na svu sreću nisu Hrvati baš tvoje sorte.
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
Prvo se očituj o ruskoj čistoći, a onda se ponovo nosi u kurac
2015-08-08
Josip đakić također...vuksadinare wrote:branitelji dali potporu ukrajincima...vukovarski,gospicki,sibenski..bravo
Nek pošalje onog debila od sina da im pomogne ...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
darth_vader likes this post
T. wrote:Josip đakić također...vuksadinare wrote:branitelji dali potporu ukrajincima...vukovarski,gospicki,sibenski..bravo
a bome, rasteretio bi
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
U qurcu sam ovi dana, rađe priko glave, a rat poče u Ukrajini pa ne mogu pratiti i nisam stigao skoro ništa vidit.T. wrote:Jesi skonta kako na yt i twiterru ne moš nać video s ruske strane ni za lijeka?mutava baštarda wrote:Nedostaje brojčanik na index.hr umjesto mrtvih od korone da vrti mrtve od Rusa. Svaka smrt 28 dana od kontakta s Ruskom vojskom smatrati će se žrtvom rata.T. wrote:
Švabe i sovjeti su samo za kharkov u 2 godine vodili 4 bitke s cca pola miljona mrtvih na obje strane...
Ovo su obične čarke prema tome...
Mnogi su potpali pod utjecaj fake news-a...
Sve je isto u msm kao s 'pandemijom' samo su se prešaltali na rat...
Navodno se i pok. eroo prešaltao na rat...
Posli nisu čisti, ruska intervencija nema logike, pandemija nestala.
Vuk bi lova one koji šire defetizam zbog rata u Ukrajini?
Ovu krizu možemo gledati i kao porođajne muke Great reseta ili njegov spontani pobačaj...
Službenik likes this post
taj je vec kapitulirao...ima deset ruskih zastava u maziEroo wrote:Ti bi se već prvoga sata ponudio da ih za badave provozaš po moru.AssadNaPodmornici wrote:Realno ono što su Rusi napravili Ukraincima mi bi bili gotovi u 8h m
Bez pretjerivanja
Na svu sreću nisu Hrvati baš tvoje sorte.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
michaellcmacha wrote:Prvo se očituj o ruskoj čistoći, a onda se ponovo nosi u kurac
tebi ću se očitovati možeš misliti. odjebi. tu još i prijetiš skidanjem glava. bjež' u taj svoj kurac budalo blesava.
Htv je doslovno negledljiv ova 2 dana...
Čak su i one dvije kokoši (od 4 ukupno) u 'petom danu' bile odjevene u bojama ukrajinske zastave...
Jadni smo...
Čak su i one dvije kokoši (od 4 ukupno) u 'petom danu' bile odjevene u bojama ukrajinske zastave...
Jadni smo...
Službenik likes this post
Ne bi to išlo tako, vi pojedini bi trebali pokušati dozvati svijesti svoje propuhe između blatobrana... Priča ne završava u ukrajini jer u ukrajini nije ni počela, a vi se razmislite kud ćete i što ćete kad se konflikt rasplamsa, ja znam i gdje sam i za koga sam, a i protiv koga sam...newuser wrote:Pa ti s ovim postom dokazujes da mora biti po tvom ili... optuzbe, defetizam, narodni neprijatelji streljanje...vuksadinare wrote:da smo normalna drzava yoda i jos neki bi bili optuzeni za sirenje defetizma..defetizam je isto neprijateljsko djelovanje...u hrvatskoj je problem ako nije po mom nista ne valja
Ohladi covjece ovo je forum. Nema dobrih samo losi i manje losi, ne isplati se nervirati a jos manje mrziti nekoga jer je na "suprotnoj" strani. Ohladite decki :)
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
Stojim iza toga da bi mi u onakvom ruskom udaru koji bi krenuo u 3ujutro sa balističkim projektilima i krstarećim raketama po našim centrima komunikacija i ono malo kasarni i skladišta što imamo... To bi sve bilo zbrisano, država bez centralne komande a na stotine mrtvih vojnika još dok spavaju. A nakon toga bi slijedio desant ruskih padobranaca u svim većim RH gradovima, pazi ruske padobranske postrojbe su 3-4 brojnije od cijele RH vojske. Imaju više borbenih helikoptera nego mi tenkova koji bi bili zakurac. Nemamo sredstava protu zračne obrane itd. Ujutro bi se probudio i bile bi ruske kontrole točke u svim većim gradovima a članovi vlade po uhićeni i potpisali bi predaju. Ono malo vojske što bi preživjelo taj ruski udar ne bi znali šta da rade jer bi komunikacije bile uništene. Ako bi i upalili koji 40godina stari tenk ili 30 staro oklopno vozilo što nam Ameri prodaju a vi drkate na staro željezo, Rusi bi ga uništili iz zraka. . Sve bi bilo gotovo do podne. Eto tako bi trajao rat RH protiv Rusije.
T. wrote:Josip đakić također...vuksadinare wrote:branitelji dali potporu ukrajincima...vukovarski,gospicki,sibenski..bravo
e kad im taj kriminalac sa svojim kriminalnim sinovima daje potporu onda znaš koliko je sati.
T. wrote:Jesi skonta kako na yt i twiterru ne moš nać video s ruske strane ni za lijeka?mutava baštarda wrote:Nedostaje brojčanik na index.hr umjesto mrtvih od korone da vrti mrtve od Rusa. Svaka smrt 28 dana od kontakta s Ruskom vojskom smatrati će se žrtvom rata.T. wrote:
Švabe i sovjeti su samo za kharkov u 2 godine vodili 4 bitke s cca pola miljona mrtvih na obje strane...
Ovo su obične čarke prema tome...
Mnogi su potpali pod utjecaj fake news-a...
Sve je isto u msm kao s 'pandemijom' samo su se prešaltali na rat...
Navodno se i pok. eroo prešaltao na rat...
Imaš me kao veliku kost u grlu (ne samo ti), što znači da sam ipak uspija.
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
Ukrajina traži od Međunarodnog Monetarnog Fonda hitnu financijsku pomoć
crvenkasti-
2014-04-17
Da me imalo poznaš znao bi da ne prijetim, a tko se može sjetiti nekih mojih upisa svojevremeno imat će prilike vidjeti a neki i doživjeti da će biti upravo onako kako sam i tafs a i sada naveoDragovit wrote:michaellcmacha wrote:Prvo se očituj o ruskoj čistoći, a onda se ponovo nosi u kurac
tebi ću se očitovati možeš misliti. odjebi. tu još i prijetiš skidanjem glava. bjež' u taj svoj kurac budalo blesava.
2015-08-08
T. wrote:Htv je doslovno negledljiv ova 2 dana...
Jadni smo...
trajat će to. kolonija smo američkih smradova i drugačije ne može biti.
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 34 of 50