Ruska invazija na Ukrajinu
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
RayMabus wrote:Ja ti nisam dužan objašanjavat svoje privatne stvari al ću ti ih za potrebu ove rasprave objasnit.n_razbojnik wrote:Krasno, astral komando, pa unda i ove odgajaju male pokretne mete za kogaRayMabus wrote:
Moja je. Nije me dobro odgojila. Batine su joj zahvale za to.
Kako siješ tako ćeš i žnjeti.
Žena je uzela četiri kantuna kuće i samo on ašefuje i onda se mi nešto dogovorili i ona na svoju ruku meni iza leđa.
Ja popizdio a kako po majci gledaš tj stvaraš relacije prema drugom spolu tj ona ti mje mjerilo onda ja više niti jednoj ženskoj ništa nisan virova. To ogrmno nepovjerenje i moja opreznost ( kad te zmija jednom ugrize ) dovelo mi je do raspada veze i zato se nisan ni oženija nit kreira obitelj nit imam djecu.
Dakle ugazila mi je na moj opstanak i moje djece koje nema.
Sad imaš vagu.
Upozoravao sam je više puta da prekine šefovat jer je u crvenome.
Nije.
E onda san vidio koja je ura i krvnički je premlatio do te mejre da je nahitnu završiola, jedva živa ostala od batina i nakon toga se više u kuću nije vratila ( ima svoj stan pet km od mene blizu sestre al je njen i ja tamo uopće ne zalazim neego živi i pusti druge da žive i ne diraj me ne diram te , dakle slobodna si sad da šefuješ al meni , mom životu i u mojoj kući više nećeš ) jer je stari vidija da ću je ubit al stvarno jer vidija kako san je mlatija i da je samo zato šta san stao kad san je izmaltija onda san joj dok je bila napod krvnički pretučena na rubu života reka par rečenica i izaša i ond ajoj je on reka da se ode više NE VRAĆA.
TILA JE ČETIRI KANTUNA KUĆE JER JE BILA GOVNO i oduzimala je meni pravo glasa a onda san je trpija i upozorava i kad san vidija da ova radi samo po svome i da uopće nikog ne zarezuje i daju boli kurac onda san donija odluku i UBIJA BOGA U NJOJ I IZBACIJA JE IZ KUĆE I SVOG ŽIVOTA.
ŠTA TEBE MUČI U TOJ MOJOJ ODLUCI ?
MISLIŠ DA NIJE ISPRAVNA ILI SAM JE TREBAO TRPIT OSTATAK ŽIVOTA SA NJENIM MUŠICAMA I DA MI RADI ŠTA GOD ONA OĆE I SAMO ONA JA JA JA JA JA I SAMO JA I MOJI PLANOVI I OPET SAMO JA JA JA JA I NITKO VIŠE JER JA SAM GAZDA SVA ČETIRI ZIDA A VI OSTALI NEMATE PRAVO GLASA JER ĆE UVIJEK BITI SAMO PO MOM E I TOČKA.
PAF.
KRVNIČKO MLAČENJE I VOZIZZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Jebate Longi, postoje i drugi načini pa sve da je ne znam kakva, mater ti je... I žensko. U kurac i sve ako i dalje ne kužiš koliko si odlipija...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
to i ja mislim..interesantno zapeli na harkivu..koji se skoro nalazi na ruskoj granici..podudarnost sa vukovarom..michaellcmacha wrote:Indikativno je da putin poziva ukrajinsku vojsku da ista raskrsti sa ukrajinskom vlasti. To ukazuje da iako medijski djeluje da je ukrajina kolabirala, u stvarnosti se ruska vojska suočava sa disperziranim postrojbama i džepovima otpora koje iako ne mogu zaustaviti napredovanje rusa, mogu im nanositi značajne gubitke...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
začuđujuće no istinito. Jebi ga ako od 40 + milijuna ljudi dočekaš rat sa 200 000 onda tu nešto ne štima u obrani ili organizaciji. Trebalo ih je biti barem 5% pod oružjem pa da vidimo tu silu koja bi ih razjebala konvencionalnim putemT. wrote:Ma nisu normalni opće...Šandor Winnetou wrote:ako se sami ne mogu organizirati i žrtvovati ko ih hebe no to ne mjenja činjenicu da ih je napao višestruko nadmoćniji neprijatelj u njihovoj zemlji.T. wrote:Zelenski poziva strane dragovoljce dok ukrajinci bježe preko granice...
44.000.000 ljudi pa da ne mogu sastavit 200-300.000 vojnika...
Nešto je trulo u čitavoj ovoj priči...
8 godina su de facto u ratnom stanju...
Mjesecima se najavljuje ruski napad...
I oni danas dijele građanima kijeva puške?
Pa di im je vojska, rezerve, teritorijalna obrana i ku*ci palci?
Pa ovo je fijasko potpuni što se tiče organizacije a poglavito obavještajnih službi...
Ja nisam tema. Oćemo sad spamat temu s glupostima ?darth_vader wrote:
Jebate Longi, postoje i drugi načini pa sve da je ne znam kakva, mater ti je... I žensko. U kurac i sve ako i dalje ne kužiš koliko si odlipija...
Nećemo. A onda tv i kokice i gledaj kako Putin osvaja Ukrajinu.
Opusti se. Pa ako sam ja ono sve mi je ravno i smijem se ( visoka razina opstanka ) pa šta se ti onda zamaraš s mojim životom i radnjom u istom ( privatne stvari ) ?
GLEDAJ SVOJA POSLA.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
...rusi zaprijetili svedima i fincima ako udju u nato...ovaj sve ludji..sad mislim da ce napast i balticke drzave...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Šandor Winnetou likes this post
Šandor Winnetou wrote:za mene je neprihvatljivo koji sam zatražio ban, očito i za kica a vjerujem i za dobru većinu korisnika. Najbolje da se kic o tome očituje što se smije i što je dozvoljeno u ovakvim situacijama.T. wrote:Sve ok ali ostajem pri svome da temeljem onog njegovog konkretnog posta nitko ne zaslužuje ban...Šandor Winnetou wrote:
postoje granice ljudskosti jebemu, nemojmo ih prelaziti jer eto nema ukra ili rusa ovdje koji bi se uvrjedili na one svinjarije što alfa danima ovdje prosipa. Ajmo podržati klanje djece jer nisu naša, ko im jebe mater? Ne ide to to tako, barem ne bi smjelo majku mu staru.
'Uvesti reda' nije isto što 'klanje'...
Intervenirao bih na isti način za bilo koga, i za eru sam svojedobno na 'koroni'...
Nikad s alfom nisam post razmijenio...
Degutantno svakako... Samo insinuiranje podržavanja nečeg sličnog pa makar i iz sarkazma je zapravo odvratno... No u neku ruku, tako se najbolje pojedinci sami razotkriju...
darth_vader-
2014-04-17
I rusiji, što njih zaboravljaš kao da su oni čisti?Dragovit wrote:idem na odmor. i zapaliti svijeću za sve koji ginu. i za ukrajince i za ruse i da to što prije završi. a americi i eu neka je sjeme prokleto.
ima,na donbasu pocele masovka predaje, veceras se ide na mariupolj, cjela brigada od pokojnog motorole (sparta) na ulazu i ceka komandu, u mariupolju se zabarikadirali naciki, ono bas naciki, azov i slicna zgadija,melkior wrote:Puno propagande i navijanja, malo onoga što se stvarno događa na terenu. Ima li novih informacija s bojišta?
najavljeno da nema zarobljavanja
rusi uzeli sumi, razjebali neku vojnu akademiju i nagvardiju tamo i posli dalje, harkov u okruzenju, i napola ociscen, ukri po ulicama postavili hradove i artiljeriju, bolesno u glavu jebote, pa hradovi pale i nazad i naprijed
zaobisli cervigov, ostavili ga zablokiranog, nebitan s taktickog gledista, drugi sesalon ruske vojske usao u ukrajinu , namjenjen za slamanja tocaka otpora, sa pored sumija je usla jedna brigada, , pored harkova usla druga i s krimske strane usla treca dok je cetvrta usla iz bjelorusije posto avioni ne mogu sletat na aerodrom iznad kijeva jer su sletne piste ful sjebane, s njima su disli i asfalteri da poprave piste, te su nastavili prema jugu sa zapadne strane od kijeva
u kijevu podijeljeno 18 000 pusaka, cisto onako s kamiona, ko dosao taj i uzeo, na snimkama se vidi kako lik vuce na ledjima 5 komada, kad su ga pitali za koga, a veli pa za cjelu familiju, tatau mamu , djeda i baku :D
sad ce opet alahekberasi po njemackoj i vrancuskoj imat sansu doci do kalasha
uglavnom, zelenski poceo nudit primirje i pregovore
oni navodni 13 pobijenih mornara na zmijskom otoku kod rumunjske se pretvorili u 82 zarobljena, herojski umrli , odlikovani i onda se rodili i umnozili
ima novosti pun kurac al 50x vise kojekakvih fejkova, a da, kadirov ponudio svojim checenima za svakog ubijenog nacika iz azova 500 dolara, a za glavu onog oligarha kolomojskog cjelih 30 000
.
To je kopirana taktika invazije nana Irak. S tim dada je američka vojska imala pustinju i čistiju situaciju, u kojoj su jurišali na Bagdad, prvo avioni, pa helikopteri pa malo iza ispod tenkovi & logistika...Ringo10 wrote:Izgleda da Rusi izbjegavaju borbe po gradovima.
Taktika je izgleda da sve ispresijecaju i da gradove izoliraju jedne od drugih
Kijev mozda izuzetak.
vuksadinare wrote:to i ja mislim..interesantno zapeli na harkivu..koji se skoro nalazi na ruskoj granici..podudarnost sa vukovarom..michaellcmacha wrote:Indikativno je da putin poziva ukrajinsku vojsku da ista raskrsti sa ukrajinskom vlasti. To ukazuje da iako medijski djeluje da je ukrajina kolabirala, u stvarnosti se ruska vojska suočava sa disperziranim postrojbama i džepovima otpora koje iako ne mogu zaustaviti napredovanje rusa, mogu im nanositi značajne gubitke...
a možda zbog ovoga
Guest- Guest
ekipa ovdje govori "gdje je 300 000 ukr vojnika".. pa trenutno je u UKranii i više od toga broja, samo ekipa neshvaća o kakvom se odnosu snaga radi. Ukrainci se nesmiju kretati , raspršeni su diljem cijele zemlje, Rusi jednostavno mogu zbog totalne zračne nadmoći zaobići recimo neki grad gdje je 10 000 ukr vojnika i krenuti recimo na neki drugi.. ovih 10 000 iz toga grada nesmiju zbog stanja uopće izaći i pomoći glavnom gradu jer ih ovi skrše iz zraka..michaellcmacha wrote:Indikativno je da putin poziva ukrajinsku vojsku da ista raskrsti sa ukrajinskom vlasti. To ukazuje da iako medijski djeluje da je ukrajina kolabirala, u stvarnosti se ruska vojska suočava sa disperziranim postrojbama i džepovima otpora koje iako ne mogu zaustaviti napredovanje rusa, mogu im nanositi značajne gubitke...
zbog same prirode sukoba, jedne super-tehnološke države(rusije) i jedne siromašne države koja se donekle naoružala(ukr) , ukrainci još dobro i stoje. recimo Ameri su skršili otpor Iračke vojske i države u prvih par sati.. Ukrainci i nisu još pali i primili su gotovo sličan udar kao Irak.
evo gledam ukrainska država dijeli kalašnikove svima, i poziva na mobilizaciju, gledam gužve su doslovno za regrutaciju i na lokacijama gdje se dijeli oružje.. to su sve budući "spavači koji će netko puknuti i sutra porokati par rusa u kafiću.. znaju to i Rusi zato će se ići na pregovore.. cilj im je u šok blitzkriegu osvojiti što više, tako da se ovi uspaniče i pristanu na ruske zahtjeve..
međutim ne isplati se pristati na svaki nerealni zahtjev. moraju jedna i druga strana naći neku sredinu
oni su zaobisli harkov, odredjene jedinice ga drze u blokadi, alfe su krenule u ciscenje i jedna trecina je ociscena, glavnina vojske je prosla dalje prema jugui prema zapadu, veceras se ocekuje da dosegnu kramatorskvuksadinare wrote:to i ja mislim..interesantno zapeli na harkivu..koji se skoro nalazi na ruskoj granici..podudarnost sa vukovarom..michaellcmacha wrote:Indikativno je da putin poziva ukrajinsku vojsku da ista raskrsti sa ukrajinskom vlasti. To ukazuje da iako medijski djeluje da je ukrajina kolabirala, u stvarnosti se ruska vojska suočava sa disperziranim postrojbama i džepovima otpora koje iako ne mogu zaustaviti napredovanje rusa, mogu im nanositi značajne gubitke...
harkov ce dobiti ulogu kijeva dok kijev bude u blokadi
jbte, ti jos u domovinskom ratu, rusi srbi a ukrajinci hrvati
kru te jebo :)
jbte, buduci spavaci koji vec poceli naveliko pljackat s tim istim kalasnjikovimaAssadNaPodmornici wrote:ekipa ovdje govori "gdje je 300 000 ukr vojnika".. pa trenutno je u UKranii i više od toga broja, samo ekipa neshvaća o kakvom se odnosu snaga radi. Ukrainci se nesmiju kretati , raspršeni su diljem cijele zemlje, Rusi jednostavno mogu zbog totalne zračne nadmoći zaobići recimo neki grad gdje je 10 000 ukr vojnika i krenuti recimo na neki drugi.. ovih 10 000 iz toga grada nesmiju zbog stanja uopće izaći i pomoći glavnom gradu jer ih ovi skrše iz zraka..michaellcmacha wrote:Indikativno je da putin poziva ukrajinsku vojsku da ista raskrsti sa ukrajinskom vlasti. To ukazuje da iako medijski djeluje da je ukrajina kolabirala, u stvarnosti se ruska vojska suočava sa disperziranim postrojbama i džepovima otpora koje iako ne mogu zaustaviti napredovanje rusa, mogu im nanositi značajne gubitke...
zbog same prirode sukoba, jedne super-tehnološke države(rusije) i jedne siromašne države koja se donekle naoružala(ukr) , ukrainci još dobro i stoje. recimo Ameri su skršili otpor Iračke vojske i države u prvih par sati.. Ukrainci i nisu još pali i primili su gotovo sličan udar kao Irak.
evo gledam ukrainska država dijeli kalašnikove svima, i poziva na mobilizaciju, gledam gužve su doslovno za regrutaciju i na lokacijama gdje se dijeli oružje.. to su sve budući "spavači koji će netko puknuti i sutra porokati par rusa u kafiću.. znaju to i Rusi zato će se ići na pregovore.. cilj im je u šok blitzkriegu osvojiti što više, tako da se ovi uspaniče i pristanu na ruske zahtjeve..
međutim ne isplati se pristati na svaki nerealni zahtjev. moraju jedna i druga strana naći neku sredinu
To je i Gadafi napravio...AssadNaPodmornici wrote:ekipa ovdje govori "gdje je 300 000 ukr vojnika".. pa trenutno je u UKranii i više od toga broja, samo ekipa neshvaća o kakvom se odnosu snaga radi. Ukrainci se nesmiju kretati , raspršeni su diljem cijele zemlje, Rusi jednostavno mogu zbog totalne zračne nadmoći zaobići recimo neki grad gdje je 10 000 ukr vojnika i krenuti recimo na neki drugi.. ovih 10 000 iz toga grada nesmiju zbog stanja uopće izaći i pomoći glavnom gradu jer ih ovi skrše iz zraka..michaellcmacha wrote:Indikativno je da putin poziva ukrajinsku vojsku da ista raskrsti sa ukrajinskom vlasti. To ukazuje da iako medijski djeluje da je ukrajina kolabirala, u stvarnosti se ruska vojska suočava sa disperziranim postrojbama i džepovima otpora koje iako ne mogu zaustaviti napredovanje rusa, mogu im nanositi značajne gubitke...
to je taktika iz rata s napoleonom josmutava baštarda wrote:To je kopirana taktika invazije nana Irak. S tim dada je američka vojska imala pustinju i čistiju situaciju, u kojoj su jurišali na Bagdad, prvo avioni, pa helikopteri pa malo iza ispod tenkovi & logistika...Ringo10 wrote:Izgleda da Rusi izbjegavaju borbe po gradovima.
Kijev mozda izuzetak.
kad se napoleon povlacio ostavljao po gradovima vojsku, rusi zablokirali grad i nastavili picit za napoleonom, ovi u gradu se nakon par tjedana samo nudili na predaju
AssadNaPodmornici wrote:ekipa ovdje govori "gdje je 300 000 ukr vojnika".. pa trenutno je u UKranii i više od toga broja, samo ekipa neshvaća o kakvom se odnosu snaga radi. Ukrainci se nesmiju kretati , raspršeni su diljem cijele zemlje, Rusi jednostavno mogu zbog totalne zračne nadmoći zaobići recimo neki grad gdje je 10 000 ukr vojnika i krenuti recimo na neki drugi.. ovih 10 000 iz toga grada nesmiju zbog stanja uopće izaći i pomoći glavnom gradu jer ih ovi skrše iz zraka..michaellcmacha wrote:Indikativno je da putin poziva ukrajinsku vojsku da ista raskrsti sa ukrajinskom vlasti. To ukazuje da iako medijski djeluje da je ukrajina kolabirala, u stvarnosti se ruska vojska suočava sa disperziranim postrojbama i džepovima otpora koje iako ne mogu zaustaviti napredovanje rusa, mogu im nanositi značajne gubitke...
Ukraine operates a mix of conscript and professional
soldiers on contracts. By law, conscripts cannot serve on
the frontlines but have the opportunity to sign short or longterm contracts upon the expiration of their terms of service.
Ukraine has sought to create a professional
noncommissioned officer (NCO) corps, based on NATO
standards. Low salaries, lack of educational opportunities,
and a shortage of housing arguably contribute to a high
turnover rate and limit the retention of professional soldiers
and NCOs.
https://crsreports.congress.gov/product/pdf/IF/IF11862
Guest- Guest
Napoleon uveo No fly zone?Leviathan2 wrote:to je taktika iz rata s napoleonom josmutava baštarda wrote:To je kopirana taktika invazije nana Irak. S tim dada je američka vojska imala pustinju i čistiju situaciju, u kojoj su jurišali na Bagdad, prvo avioni, pa helikopteri pa malo iza ispod tenkovi & logistika...Ringo10 wrote:Izgleda da Rusi izbjegavaju borbe po gradovima.
Kijev mozda izuzetak.
kad se napoleon povlacio ostavljao po gradovima vojsku, rusi zablokirali grad i nastavili picit za napoleonom, ovi u gradu se nakon par tjedana samo nudili na predaju
neee, izbjegavanje borbe u gradovima :Dmutava baštarda wrote:Napoleon uveo No fly zone?Leviathan2 wrote:to je taktika iz rata s napoleonom josmutava baštarda wrote:
To je kopirana taktika invazije nana Irak. S tim dada je američka vojska imala pustinju i čistiju situaciju, u kojoj su jurišali na Bagdad, prvo avioni, pa helikopteri pa malo iza ispod tenkovi & logistika...
a napoleon je skoro letio , rusi ga nisu uspjeli stic do pariza
Meni je ovo dosadno. Sve in je stuka a to je ravnica i ima puno puta jaču vojsku i nitko se ne usudio ništa jer je zapritija nuklearnima i sad ćemo gledat svaki dan ove gluposti kako oni ratuju tamo.
Planet majmuna.
Šta to prije završi vratit ćemo se u normalu i pričat o ekonomiji, kultuuri, sportu, duhovnosti itd.
Meni je ovo dosadno. Sve in je stuka a to je ravnica i ima puno puta jaču vojsku i nitko se ne usudio ništa jer je zapritija nuklearnima i sad ćemo gledat svaki dan ove gluposti kako oni ratuju tamo.
Planet majmuna.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu