Ruska invazija na Ukrajinu
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Pa...testirali smo mu inteligenciju.kic wrote:RayMabus wrote:GLASNOGOVORNICA ruske diplomacije Marija Zaharova upravo je zaprijetila Finskoj i Švedskoj. U izjavi, koju je objavilo ministarstvo vanjskih poslova Rusije na Twitteru, kazala je da bi pristupanje Finske i Švedske NATO-u imalo vrlo ozbiljne vojne i političke posljedice.
"Predanost finske vlade vojnoj politici nesvrstanih smatramo važnim čimbenikom u osiguravanju sigurnosti i stabilnosti u sjevernoj Europi. Pristupanje Finske i Švedske NATO-u imalo bi ozbiljne vojne i političke posljedice", kazala je Zaharova u obraćanju.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak/rusija-je-upravo-zaprijetila-svedskoj-i-finskoj/2342643.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
-
Srbija je najebala. Ovo su dvije članice EU.
Rusi su pošandrcali.
--
Re: Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
by RayMabus Sun 23 Jan - 9:40Ja nisam anđeo čuvar kako me je Veber etiketirao nego anđeo znanja.
Ako je Rusija glupa NESTAT ĆE.
-
Tema :
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50132p60-premijer-bavarske-rusija-nije-neprijatelj-europi
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Za Finsku jos imam razumijevanja jer su isprepleteni i neutralni su odavno ali da Svedskoj prijete koja je ipak uvijek vise smatrana zapadnim dijelom je malo previse.kic wrote:RayMabus wrote:[size=46]GLASNOGOVORNICA ruske diplomacije Marija Zaharova upravo je zaprijetila Finskoj i Švedskoj. U izjavi, koju je objavilo ministarstvo vanjskih poslova Rusije na Twitteru, kazala je da bi pristupanje Finske i Švedske NATO-u imalo vrlo ozbiljne vojne i političke posljedice.[/size]
[size=46]"Predanost finske vlade vojnoj politici nesvrstanih smatramo važnim čimbenikom u osiguravanju sigurnosti i stabilnosti u sjevernoj Europi. Pristupanje Finske i Švedske NATO-u imalo bi ozbiljne vojne i političke posljedice", kazala je Zaharova u obraćanju. [/size]
[size=46]-[/size]
[size=46]https://www.index.hr/vijesti/clanak/rusija-je-upravo-zaprijetila-svedskoj-i-finskoj/2342643.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d[/size]
[size=46]-[/size]
[size=46]Srbija je najebala. Ovo su dvije članice EU.[/size]
Rusi su pošandrcali.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
vuksadinare wrote:..ak su ameri krivi za sve ratove posljednjih desetljeca onda su krivi i za onaj na prostoru ex yu a to je upravo mantra srba i milosevica bila i neki im idu noz dlaku ovakvom retorikomnewuser wrote:Putin je agresor ocito, no jesu li agresori oni koji su pocimali ratove po cijelom svijetu zadnjih desetljeca?
Cisto bih volio da se razjasni tko je i u kom slucaju agresor a tko ne moze biti agresor?
Naravno da je to njihov scenario nakon shto je YUodbiila da udje uu NATO uostalom koji je slichan bivshoj JNA koja je zivjela kao bubreg u loju dok niije izbili sranje pa se raspala po nacionalnom kljuchu ,tako ce i NATOnestatii ako dodje do veceg sranja u svijetu,recimo ako Kiina pokusha zauzeti Tajvan .Istog trenutka ce docii do raspada toga saveza koji zna samo dobro da shisha ovce i zivii nishta ne radecii.
kic wrote:RayMabus wrote:GLASNOGOVORNICA ruske diplomacije Marija Zaharova upravo je zaprijetila Finskoj i Švedskoj. U izjavi, koju je objavilo ministarstvo vanjskih poslova Rusije na Twitteru, kazala je da bi pristupanje Finske i Švedske NATO-u imalo vrlo ozbiljne vojne i političke posljedice.
"Predanost finske vlade vojnoj politici nesvrstanih smatramo važnim čimbenikom u osiguravanju sigurnosti i stabilnosti u sjevernoj Europi. Pristupanje Finske i Švedske NATO-u imalo bi ozbiljne vojne i političke posljedice", kazala je Zaharova u obraćanju.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak/rusija-je-upravo-zaprijetila-svedskoj-i-finskoj/2342643.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
-
Rusi su pošandrcali.
nisu. sve to meni izgleda isplanirano deset poteza unaprijed. nato i eu k'o izbezumljene kokoši kad u kokošinjac uleti lisica.
Službenik-
2022-02-24
So it begins... The Big Bully is now being challenged. It's not the only bully. We got Russia and China too.
:(
:(
Guest- Guest
Pa normalno da je to sve u detaje isplanirano vojno gledano. Godinama su svaki detalj proučavali.Dragovit wrote:kic wrote:RayMabus wrote:GLASNOGOVORNICA ruske diplomacije Marija Zaharova upravo je zaprijetila Finskoj i Švedskoj. U izjavi, koju je objavilo ministarstvo vanjskih poslova Rusije na Twitteru, kazala je da bi pristupanje Finske i Švedske NATO-u imalo vrlo ozbiljne vojne i političke posljedice.
-
-
Rusi su pošandrcali.
nisu. sve to meni izgleda isplanirano deset poteza unaprijed. nato i eu k'o izbezumljene kokoši kad u kokošinjac uleti lisica.
A čuj Zelenskog su huškali Amerikanci i Britanija pa eto neka ga oni sad i spašavaju i to je ogromna pleska NATOu a to znači i anglosaskom utjecaju u Europi.
Opet smo mi pobjedili jer nam se upravo ti Amerikanci i Briti kurče nešto po Bosni i ruju protiv nas.
2014-04-11
Noor and Šandor Winnetou like this post
idem na odmor. i zapaliti svijeću za sve koji ginu. i za ukrajince i za ruse i da to što prije završi. a americi i eu neka je sjeme prokleto.
Dušanka Majkić, članica državnog doma naroda i članica vladajuće političke partije Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) proruskog političara Milorada Dodika iz bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska na Twitteru je napisala: „Da podsjetimo: Moskva je u martu 2021. godine rekla da će reagovati ako BiH preduzme korake ka pridruživanju NATO-u. Nemojte poslije da niste znali“.
-
https://balkans.aljazeera.net/news/balkan/2022/2/25/majkic-moskva-je-rekla-da-ce-reagovati-ako-bih-preduzme-korake-ka-clanstvu-u-nato-u
-
Komšić na aparatima.
Njega je instalirao Pentagon i London kako bi napravio građansku državu i da onda uđe u NATO.
Pa pa govnjari.
NIKAD NEĆETE U NATO PA NI TADA.
-
https://balkans.aljazeera.net/news/balkan/2022/2/25/majkic-moskva-je-rekla-da-ce-reagovati-ako-bih-preduzme-korake-ka-clanstvu-u-nato-u
-
Komšić na aparatima.
Njega je instalirao Pentagon i London kako bi napravio građansku državu i da onda uđe u NATO.
Pa pa govnjari.
NIKAD NEĆETE U NATO PA NI TADA.
2014-04-11
jes vidio na snimkama kak su roknuli vlastiti avion iznad kijeva ,mislili rus
avion je ionako bio suhoj, nisu puno pogrijesili
Naravno da je to njihov scenario nakon shto je YUodbiila da udje uu NATO uostalom koji je slichan bivshoj JNA koja je zivjela kao bubreg u loju dok niije izbili sranje pa se raspala po nacionalnom kljuchu ,tako ce i NATOnestatii ako dodje do veceg sranja u svijetu,recimo ako Kiina pokusha zauzeti Tajvan .Istog trenutka ce docii do raspada toga saveza koji zna samo dobro da shisha ovce i zivii nishta ne radecii.
Šta ti je navijač-amalitičar.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Indikativno je da putin poziva ukrajinsku vojsku da ista raskrsti sa ukrajinskom vlasti. To ukazuje da iako medijski djeluje da je ukrajina kolabirala, u stvarnosti se ruska vojska suočava sa disperziranim postrojbama i džepovima otpora koje iako ne mogu zaustaviti napredovanje rusa, mogu im nanositi značajne gubitke...
2015-08-08
RayMabus and Šandor Winnetou like this post
seselj trazi od sulje da zatrazi putina da posalje jedan ruski puk i specijalce u srbiju..te da se da ultimatum pristini i mili djukanovicu da prihvate 'majcicu' srbiju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
RayMabus wrote:Ja ti nisam dužan objašanjavat svoje privatne stvari al ću ti ih za potrebu ove rasprave objasnit.n_razbojnik wrote:Krasno, astral komando, pa unda i ove odgajaju male pokretne mete za kogaRayMabus wrote:
Moja je. Nije me dobro odgojila. Batine su joj zahvale za to.
Kako siješ tako ćeš i žnjeti.
Žena je uzela četiri kantuna kuće i samo on ašefuje i onda se mi nešto dogovorili i ona na svoju ruku meni iza leđa.
Ja popizdio a kako po majci gledaš tj stvaraš relacije prema drugom spolu tj ona ti mje mjerilo onda ja više niti jednoj ženskoj ništa nisan virova. To ogrmno nepovjerenje i moja opreznost ( kad te zmija jednom ugrize ) dovelo mi je do raspada veze i zato se nisan ni oženija nit kreira obitelj nit imam djecu.
Dakle ugazila mi je na moj opstanak i moje djece koje nema.
Sad imaš vagu.
Upozoravao sam je više puta da prekine šefovat jer je u crvenome.
Nije.
E onda san vidio koja je ura i krvnički je premlatio do te mejre da je nahitnu završiola, jedva živa ostala od batina i nakon toga se više u kuću nije vratila ( ima svoj stan pet km od mene blizu sestre al je njen i ja tamo uopće ne zalazim neego živi i pusti druge da žive i ne diraj me ne diram te , dakle slobodna si sad da šefuješ al meni , mom životu i u mojoj kući više nećeš ) jer je stari vidija da ću je ubit al stvarno jer vidija kako san je mlatija i da je samo zato šta san stao kad san je izmaltija onda san joj dok je bila napod krvnički pretučena na rubu života reka par rečenica i izaša i ond ajoj je on reka da se ode više NE VRAĆA.
TILA JE ČETIRI KANTUNA KUĆE JER JE BILA GOVNO i oduzimala je meni pravo glasa a onda san je trpija i upozorava i kad san vidija da ova radi samo po svome i da uopće nikog ne zarezuje i daju boli kurac onda san donija odluku i UBIJA BOGA U NJOJ I IZBACIJA JE IZ KUĆE I SVOG ŽIVOTA.
ŠTA TEBE MUČI U TOJ MOJOJ ODLUCI ?
MISLIŠ DA NIJE ISPRAVNA ILI SAM JE TREBAO TRPIT OSTATAK ŽIVOTA SA NJENIM MUŠICAMA I DA MI RADI ŠTA GOD ONA OĆE I SAMO ONA JA JA JA JA JA I SAMO JA I MOJI PLANOVI I OPET SAMO JA JA JA JA I NITKO VIŠE JER JA SAM GAZDA SVA ČETIRI ZIDA A VI OSTALI NEMATE PRAVO GLASA JER ĆE UVIJEK BITI SAMO PO MOM E I TOČKA.
PAF.
KRVNIČKO MLAČENJE I VOZIZZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Jebate Longi, postoje i drugi načini pa sve da je ne znam kakva, mater ti je... I žensko. U kurac i sve ako i dalje ne kužiš koliko si odlipija...
darth_vader-
2014-04-17
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu