Ruska invazija na Ukrajinu
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
vuksadinare wrote:a tko ti je dao signal za oluju?..sve ovo stoji sto si prije rekao ali su se dijelom ovim iskupiliDragovit wrote:vuksadinare wrote:
..ak su ameri krivi za sve ratove posljednjih desetljeca onda su krivi i za onaj na prostoru ex yu a to je upravo mantra srba i milosevica bila i neki im idu noz dlaku ovakvom retorikom
krivi su što su dopustili agresiju na sloveniju i hrvatsku 1991. davajući jna i srbiji šest mjeseci da nas ''smiri' i spucavši nam embargo na naoružanje. pa metak nam nisu htjeli prodati, a kamoli dati. nego što su nego krivi? danas su ti strateški partneri?
fuj mater im jebem pokvarenu.
koji signal? mi njima, rusima, un-u i ez-u lijepo rekli idemo, oni nama rekli dobro jer su svi pregovori propali samo budite brzi.
nije samo amer bio u toj kontaktnoj skupini.
Službenik- Posts : 3261
2022-02-24
....mi n8smo nikad napali drugu zemlju ili usli u nju bez pristanka tamosnje vlasti..neli jesuDragovit wrote:vuksadinare wrote:a tko ti je dao signal za oluju?..sve ovo stoji sto si prije rekao ali su se dijelom ovim iskupiliDragovit wrote:
krivi su što su dopustili agresiju na sloveniju i hrvatsku 1991. davajući jna i srbiji šest mjeseci da nas ''smiri' i spucavši nam embargo na naoružanje. pa metak nam nisu htjeli prodati, a kamoli dati. nego što su nego krivi? danas su ti strateški partneri?
fuj mater im jebem pokvarenu.
koji signal? mi njima, rusima, un-u i ez-u lijepo rekli idemo, oni nama rekli dobro jer su svi pregovori propali samo budite brzi.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
za mene je neprihvatljivo koji sam zatražio ban, očito i za kica a vjerujem i za dobru većinu korisnika. Najbolje da se kic o tome očituje što se smije i što je dozvoljeno u ovakvim situacijama.T. wrote:Sve ok ali ostajem pri svome da temeljem onog njegovog konkretnog posta nitko ne zaslužuje ban...Šandor Winnetou wrote:postoje granice ljudskosti jebemu, nemojmo ih prelaziti jer eto nema ukra ili rusa ovdje koji bi se uvrjedili na one svinjarije što alfa danima ovdje prosipa. Ajmo podržati klanje djece jer nisu naša, ko im jebe mater? Ne ide to to tako, barem ne bi smjelo majku mu staru.T. wrote:
Sabran sam i smiren, uvijek sam takav...
Lik je takav kakav jest i što sada, oćemo banirat pola foruma jer nam se ne sviđa šta tko piše??
Ali to što je napisao jednostavno nije za ban po nikakvim pravilima...
'Uvesti reda' nije isto što 'klanje'...
Intervenirao bih na isti način za bilo koga, i za eru sam svojedobno na 'koroni'...
Nikad s alfom nisam post razmijenio...
Zelenski poziva strane dragovoljce dok ukrajinci bježe preko granice...
44.000.000 ljudi pa da ne mogu sastavit 200-300.000 vojnika...
Nešto je trulo u čitavoj ovoj priči...
...ubila ih propaganda...T. wrote:Zelenski poziva strane dragovoljce dok ukrajinci bježe preko granice...
2015-09-08
ako se sami ne mogu organizirati i žrtvovati ko ih hebe no to ne mjenja činjenicu da ih je napao višestruko nadmoćniji neprijatelj u njihovoj zemlji.T. wrote:Zelenski poziva strane dragovoljce dok ukrajinci bježe preko granice...
Prekinimo raspravu.T. wrote:Nije za ban...RayMabus wrote:@AlfaOmega wrote:[size=47]U pravu je ebenica. Ukrajinke su neodgovorne majke. Čečeni će tu uvesti reda.[/size]T. wrote:
Sabran sam i smiren, uvijek sam takav...
Lik je takav kakav jest i što sada, oćemo banirat pola foruma jer nam se ne sviđa šta tko piše??
Ali to što je napisao jednostavno nije za ban po nikakvim pravilima...
[size=47]-[/size]
[size=47]Meni je. Ima i ja sestru koja ima dvoje djece.[/size]
[size=47]Može bit sretan šta je dobio ban od jednog dana tj nije trajni. Da mi ovo izjavi uživo prebija bi ga ko vola u kupusu.[/size]
[size=47]A i ti se možeš pokupit s foruma ako ti je ovo ok.[/size]
[size=47]KUPI PRNJE I NESTANI ODAVDE AKO TI JE OVO OK.[/size]
Šta znači 'uvesti reda' ?
Nitko ovdje nije glup.
Ne testiraj mi inteligenciju. Budi pametan.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:....mi n8smo nikad napali drugu zemlju ili usli u nju bez pristanka tamosnje vlasti..neli jesuDragovit wrote:vuksadinare wrote:
a tko ti je dao signal za oluju?..sve ovo stoji sto si prije rekao ali su se dijelom ovim iskupili
aha. ajd to objasni onima koji bacaju drkicu na uzp kad smo uletili braniti hrvate bih od muslimanske agresije.
gdje nam je praljak? tek poslije dolazi washingtonski sporazum 1994. kad smo po odobrenju bili tamo. što smo trebali 1993. ostaviti hrvate muslimanskom klanju k'o u uzdolu i grabovici? daj nemoj više, imam osjećaj da razgovaram ... ma bolje mi prešutjeti.
idemo se držati teme, a to su ukrajina i rusija i pičvajz koji zakuhaše ameri i eu.
Službenik-
2022-02-24
Ma nisu normalni opće...Šandor Winnetou wrote:ako se sami ne mogu organizirati i žrtvovati ko ih hebe no to ne mjenja činjenicu da ih je napao višestruko nadmoćniji neprijatelj u njihovoj zemlji.T. wrote:Zelenski poziva strane dragovoljce dok ukrajinci bježe preko granice...
8 godina su de facto u ratnom stanju...
Mjesecima se najavljuje ruski napad...
I oni danas dijele građanima kijeva puške?
Pa di im je vojska, rezerve, teritorijalna obrana i ku*ci palci?
Pa ovo je fijasko potpuni što se tiče organizacije a poglavito obavještajnih službi...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
inace...citao sam jedan nas sto se borio u ukrajini veli...da oni sa rusima npr nisu se u sssr-u glozili sa rusima kao.mi npr sa srbima...gdje se stvarao kroz desetljeca obramneni instikt i znali smo cim tile rikne brzo ce srbi sa rijeci prijeci na djela..a budimo iskreni mrzili smo se dovoljno da nisi imao puno izbora..il ce on tebe ili ti njega..na milost nisi trebao racunati i to ti je bio najveci adrenalin u borbi i zato smo grizli
2015-09-08
T. wrote:Zelenski poziva strane dragovoljce dok ukrajinci bježe preko granice...
zato što izgleda barem polovica ukrajinaca (rusofila) jedva čeka dolazak rusa i tjeranje američke agende iz ukrajine.
drugog objašnjenja ne vidim.
GLASNOGOVORNICA ruske diplomacije Marija Zaharova upravo je zaprijetila Finskoj i Švedskoj. U izjavi, koju je objavilo ministarstvo vanjskih poslova Rusije na Twitteru, kazala je da bi pristupanje Finske i Švedske NATO-u imalo vrlo ozbiljne vojne i političke posljedice.
"Predanost finske vlade vojnoj politici nesvrstanih smatramo važnim čimbenikom u osiguravanju sigurnosti i stabilnosti u sjevernoj Europi. Pristupanje Finske i Švedske NATO-u imalo bi ozbiljne vojne i političke posljedice", kazala je Zaharova u obraćanju.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak/rusija-je-upravo-zaprijetila-svedskoj-i-finskoj/2342643.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
-
Srbija je najebala. Ovo su dvije članice EU.
"Predanost finske vlade vojnoj politici nesvrstanih smatramo važnim čimbenikom u osiguravanju sigurnosti i stabilnosti u sjevernoj Europi. Pristupanje Finske i Švedske NATO-u imalo bi ozbiljne vojne i političke posljedice", kazala je Zaharova u obraćanju.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak/rusija-je-upravo-zaprijetila-svedskoj-i-finskoj/2342643.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
-
2014-04-11
A očito. Prebrzo ih puštaju. Al nema veze. Na zapadu su naši.Dragovit wrote:T. wrote:Zelenski poziva strane dragovoljce dok ukrajinci bježe preko granice...
zato što izgleda barem polovica ukrajinaca (rusofila) jedva čeka dolazak rusa i tjeranje američke agende iz ukrajine.
drugog objašnjenja ne vidim.
2014-04-11
gledam naš kolonijalni zemaljski kokošinjac s markova trga. svi ujedinjeni. patetika na najjače. nitko od njih niti riječi o uzrocima sveg ovog jada i čemera. katu stavili u kavez negdje.
RayMabus wrote:GLASNOGOVORNICA ruske diplomacije Marija Zaharova upravo je zaprijetila Finskoj i Švedskoj. U izjavi, koju je objavilo ministarstvo vanjskih poslova Rusije na Twitteru, kazala je da bi pristupanje Finske i Švedske NATO-u imalo vrlo ozbiljne vojne i političke posljedice.
dižu se ulozi u partiji pokera. tko prati?
Službenik-
2022-02-24
Na zapadu su naši.
Smislija san i novi bojni poklič za ovu situaciju : Za Ukrajinu spremni.
Enlarge this image Click to see fullsize
Evo van tema di san sažeja svoje postove koje san PISA MJESEC DANA PRIJE OVE INVAZIJE i u njoj je moj VOJNI PLAN :
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50664-koncert-za-ukrajinu
Smislija san i novi bojni poklič za ovu situaciju : Za Ukrajinu spremni.
Enlarge this image Click to see fullsize
Evo van tema di san sažeja svoje postove koje san PISA MJESEC DANA PRIJE OVE INVAZIJE i u njoj je moj VOJNI PLAN :
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50664-koncert-za-ukrajinu
2014-04-11
RayMabus wrote:GLASNOGOVORNICA ruske diplomacije Marija Zaharova upravo je zaprijetila Finskoj i Švedskoj. U izjavi, koju je objavilo ministarstvo vanjskih poslova Rusije na Twitteru, kazala je da bi pristupanje Finske i Švedske NATO-u imalo vrlo ozbiljne vojne i političke posljedice.
-
-
Rusi su pošandrcali.
Šandor Winnetou likes this post
Gdje sam rekao da je namjerno?? Cak sam i uvjeren da nije ali koji veleum stoji iza gadanja ciljeva pokraj vrtica me zanima i zastoebenica wrote:ali nema poveznice. jedno je namjera kad sto ili tisuću granata promaši a drugo je kad ih par završi di ne treba. ljudi barataju oružjem a oružje je kao i svako drugo oruđe, sto ljudi nikad neće imat sudar ali jedan će imat deset sudara, ne zato kaj je namjerno usran nego jednostavno nije dobar u tome. samo zato kaj je netko vojnik i na topu ne znači da je dobar u tome bio amerikanac, rus, kinez, srbin, bosanac, hrvat. ne kužim tu poveznicu da je vrtić pogođen namjerno, gdje je argument za to? koliko je vrtića pogođeno da se to može reć? odi na you tube napiši ukraine, deseci videa di ljudi snimaju s prozora i balkona. to je za neki rat nepojmljivo, pogotovo ne za rat gdje je netko došao ubit sve kaj hoda, diše i gmiže. ako se ljudi tam osjećaju sigurno stajat po prozorima i balkonima onda znaju da ih nitko ne gađa namjerno al isto tak bi trebali bit svjesni da mogu bit pogođeni jer gdje su ljudi uvijek se griješi.n_razbojnik wrote:Jebes me sad jelda pa jesam naveo poveznicu, onih koji su se predstavljali kao osloboditelji i sto su radili...ovo koliko god bilo cisto ili mi mislili da je cisce od ostalih sranja kad skines vrtic govno si kao i onaj sto ga gađao i treba ti jebat mater...ako je nek je fake news ja najsretniji...drugo sve potpisujem jer ne drzim stranu niti brojim zive i mrtve niti me zanima kako ce zapadno oruzje stajari.protiv ruskog itd.ebenica wrote:
ako je nekaj katastrofalno onda je to ignoriranje činjenica. rat je, naravno da će biti pogođeni ciljevi koji nisu u planu, nema kirurški preciznog rata, ja osobno mrzim rat jer ga uvijek izazovu pičke u odijelima koji ga osobno nikad ne vide nego su im djeca u švicarskama ili po skloništima. meni je rat pičkast ne radi ljudi koji se bore nego radi onih radi kojih započne. u ovom slučaju nema masovnog granatiranja civilnih ciljeva, jednostavno nema jer bi bilo 10 vrtića i 10 bolnica i tisuću zgrada. ovo je jedan od čiščih ratova kolko god neka glupača krištala na prozoru jer se prepala praska.
rusi napali, je barabari u kurcu su, sve je to ok. ja riječ ne bih napisao na ovoj temi, jebe mi se, propaganda je ono kaj je odvratno a propaganda je uvijek kad netko navija a ovo sranje sa jednim vrtićem i dvije pogođene zgrade je prizemni oblik licemjerne propagande. ima video di se baba dere na nekog ruskog vojnika i jebe mu mater. i lik niš, ne puca. pa koji mu je četnički kurac? kaj ne?
ja ne mogu zamislit neku vukovarku ili bošnjakinju da se tak dere na nekog četnika devedesetih. di je poveznica s domovinskim ratom?
2014-04-15
Pa...testirali smo mu inteligenciju.kic wrote:RayMabus wrote:GLASNOGOVORNICA ruske diplomacije Marija Zaharova upravo je zaprijetila Finskoj i Švedskoj. U izjavi, koju je objavilo ministarstvo vanjskih poslova Rusije na Twitteru, kazala je da bi pristupanje Finske i Švedske NATO-u imalo vrlo ozbiljne vojne i političke posljedice.
-
-
Rusi su pošandrcali.
--
Re: Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
by RayMabus Sun 23 Jan - 9:40Ja nisam anđeo čuvar kako me je Veber etiketirao nego anđeo znanja.
Ako je Rusija glupa NESTAT ĆE.
-
Tema :
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50132p60-premijer-bavarske-rusija-nije-neprijatelj-europi
2014-04-11
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu