Ruska invazija na Ukrajinu
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Eroo wrote:Dragovit wrote:Eroo wrote:
Da, da ...sjećam se, i Banski dvori su bili na puškomet od dr. Tuđmana...
Ali, avajjjj...
Zamislite kako je zaspati u sobi ako znaš da se okolo šeta jedan komarac,
koji ti svako malo prođe pored uha ...zzzzZZZZzzzzzzz....
znači cijepljen deset puta. ok. :)
Trpaš se u čopor? Tako reci...
baš suprotno. kako trenutačno stanje stoji ima nas tu par koji stršimo k'o kurci na scarlett johansson.
Službenik- Posts : 3265
2022-02-24
Eroo wrote:Čuli, bokte, doveli čečenske kriminalce da s njima prave red u drugoj državi.
Putinu se oćigledno nešto desilo u mentalnom smislu.
On jednostavno nije više ono što sam mislio da jeste. Rusi nisu Putin, da se razumijemo...
Gledao sam zadnji put kako se ponaša spram svojih najbližih suradnika.
Ono je stvarno bolesno...
Država je najveća moguća firma, najveći mogući projekt...
Iz osobnog iskustva znam da i u slučaju najmanjeg projekta sudjeluje vrsta vrijednih ljudi...
...od najobičnijeg risara, do posljednjeg izvođača radova.
Od sviju njih ovisi kako će konačni "proizvod" izgledati.
A Rusija je velika zemlja....
Taman kad sam pomislio da je konačno postala ono šta se od nje očekuje na globalnom nivou
i sad vidi ovo...Nivo Sadama Huseina.
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
i pomješao mene s trebevićem ( koji je pisao na net hr još prije nego sam se ja prijavio prvi put na tom forumu )a pogotovo jer znaš da sam tre91 a trenutni nick mi je ovaj šandor a to sam unazad pola godine a ti nisi bio ovdje od 2014te?? De prestani srati i vrjeđati inteligenciju ljudi. To što se skrivaš boli me hurac no prestani srati o tome da si nešto što nisi i glumiti bolesnog majmuna skrivajući se iza novog nicka pazeći strogo da te se ne razotkrije radi ranijeg pisanja.Dragovit wrote:vuksadinare wrote:to sam se i ja pitao i pitamkaya wrote:I čemu taj poriv za mijenjanje nickova, toliko si gluposti ispisao da ti neugodno ili?
pitate se krivo pitanje. ali me ne čudi. još 2014. sam vidio kvasinu ovdje.
je ali zna da sam ja tre91 od prve iako je moj nick šandor w. star pola godine, ali nije on ovdje pisao ni čitao, samo se tako češlja.Noor wrote:pa rekao si da nisi ovdje pisao, kako to sad?Dragovit wrote:vuksadinare wrote:
to sam se i ja pitao i pitam
n_razbojnik and Noor like this post
dobar pokušaj laganja, moram se pokušati prisjetiti tko još ovako mulja da vidimo čiji si alterDragovit wrote:Noor wrote:pa rekao si da nisi ovdje pisao, kako to sad?Dragovit wrote:
čitaj pozornije. nisam od 2014. jebote gdje sam sve po raznim portalima i forumima i pod kojim nickovima pisao prije osam godina to dragi bog ne može pohvatati, a kamoli ja više. zato sam si sad zapisao i nick i lozinku. zlu ne trebalo ako opet odem pa dođem jer živimo u ''zanimljivim vremenima'' svakih nekih osam do desetak godina.
zanimljivo da i to znaš iako si tek tri dana na forumu :))))Dragovit wrote:AssadNaPodmornici wrote:čim je došao safet sa fake newsima ili stavljanje vijesti starih po dva dana, i navijanjem za ukrainu, strah me je da će ukraina popušit.
zato govorim safetu da krene navijati za rusiju, svega za što safet krene navijati, ta strana izgubi
to sam još jučer rekao. i kako on više druka za ukre, tako ovi dobivaju više batina. izlapio skroz na skroz.
Ajde sad trk promjeni nick i ponovno se javi dok te opet ne ulovimo
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zato je bolje što je on predsjednik SAD-a. S njim na čelu Rusima je dosta lakše. krampa je bio ograničen, ali je ima zajebane savjetnike.
I nama. Kad ukinu sankcije, a ništa ne dobiju zauzvrat, lako ćemo povratiti naše dvorište, jel
I konačno uništiti one koji se uništiti moraju
n_razbojnik-
2014-04-15
Russian troops near #Khersonpic.twitter.com/d46cGOeeJd
— marqs (@MarQs__) February 25, 2022
Longiju u facu... neki dan je govorija da mogu. Ne ide to tako sine, postoje Međunarodni ugovori
14:47
Turski ministar vanjskih poslova poručio je kako Turska ne može spriječiti ruske ratne brodove koji ulaze u Crno more preko turskih tjesnaca, kao što je Ukrajina zatražila, zbog klauzule u međunarodnom paktu koja omogućuje plovilima da se vrate u svoju matičnu bazu
Turski ministar vanjskih poslova poručio je kako Turska ne može spriječiti ruske ratne brodove koji ulaze u Crno more preko turskih tjesnaca, kao što je Ukrajina zatražila, zbog klauzule u međunarodnom paktu koja omogućuje plovilima da se vrate u svoju matičnu bazu
Propala nacija, sto se Putine nisi zaletio preko bare dok su u knockdownu nego ukrajinsku bijedu koristis za kurcenje
Jbt ovi nebi ni avione digli da ih napadnes, climate change, anericke sume nediraj i pali napalmom po pentagonu
Jbt ovi nebi ni avione digli da ih napadnes, climate change, anericke sume nediraj i pali napalmom po pentagonu
2014-04-15
Da, tako svetoje isto nije pisao godinama kada dođe s novim nickom, svako dva mjesecaDragovit wrote:Noor wrote:pa rekao si da nisi ovdje pisao, kako to sad?Dragovit wrote:
čitaj pozornije. nisam od 2014. jebote gdje sam sve po raznim portalima i forumima i pod kojim nickovima pisao prije osam godina to dragi bog ne može pohvatati, a kamoli ja više. zato sam si sad zapisao i nick i lozinku. zlu ne trebalo ako opet odem pa dođem jer živimo u ''zanimljivim vremenima'' svakih nekih osam do desetak godina.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja govorija nikidan o tome ?????!!!!!!AlfaOmega wrote:Longiju u facu... neki dan je govorija da mogu. Ne ide to tako sine, postoje Međunarodni ugovori
Ne.
Zamjenio si me s nekim drugim forumašem s kojim si o tome pričao. Uopće nisan zadnjih godinu dana napisa ništa o toj temi osim na onoj temi o nosaću zrakoplova kad je doša u SPLIT DA ONI ZBOG VELIĆINE NE MOGU PROĆ KROZ TAJ TJESNAC JER IM JE ZERU PREUSKO ITD a i mislim da ima i neki dogovor da tako šta tamo ne ide.
Zamjenio si me s nekim. Nisam ja o tome uopće pričao pa nisam ja taj forumaš. S nekim drugim si o tome priča a ne s menom.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu