Putin zaprijetio Europi ako pokuša pomoći Ukrajini dok je on osvaja
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Putin zaprijetio Europi ako pokuša pomoći Ukrajini dok je on osvaja
mentalitet wrote:pizzona wrote:informbirovci su uvijek na strani
rusije,
nebitno da li su srbi ili hrvati.
ja sam za pravo naroda na samoopredeljenje.
ali, nema znaka jednakosti izmedju
ukajine i kosova.
ukrajina je samo jedna, albanci
imaju svoju državu.
zat ja postujem pravo
ukrajine na suverenitet,
u punom kapacitetu.
Vidi mentalnog Hrvata,glup da ne može gluplji biti
bilo bi super kad biste nas zajebali.
da prestanete da od srbije pravite
rusku i kinesku pudlicu...to nije bila naša politika do 41.
da prestanete da nam prodajte domastanu istoriju srbije i rusije.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Albanija nije Rusija ali im ovo moze otvoriti oci da zahtijevaju Kosovo ako se stanje sa Ukrajinom pravno ovjeri. Doduse i Srbije za RS. Nisi ti glup.pizzon wrote:mentalitet wrote:pizzona wrote:informbirovci su uvijek na strani
rusije,
nebitno da li su srbi ili hrvati.
ja sam za pravo naroda na samoopredeljenje.
ali, nema znaka jednakosti izmedju
ukajine i kosova.
ukrajina je samo jedna, albanci
imaju svoju državu.
zat ja postujem pravo
ukrajine na suverenitet,
u punom kapacitetu.
Vidi mentalnog Hrvata,glup da ne može gluplji biti
bilo bi super kad biste nas zajebali.
da prestanete da od srbije pravite
rusku i kinesku pudlicu...to nije bila naša politika do 41.
da prestanete da nam prodajte domastanu istoriju srbije i rusije.
omni-
2014-04-12
Ja sam još uvijek uvjeren da rata tamo neće biti i da se radi o pritisku da se potpišu neki papiri da ukrajina ne ulazi u nato.
Ukoliko se varam onda smo svi najebali, ne od RRusa nego od izvanrednog stanja koje će se uvesti u Evropi...
Ukoliko se varam onda smo svi najebali, ne od RRusa nego od izvanrednog stanja koje će se uvesti u Evropi...
Nije mi jasno da nakon svih izrečenih laži koje je putler izrekao i dalje izražavate vjeru u tog seronju???mutava baštarda wrote:Ja sam još uvijek uvjeren da rata tamo neće biti i da se radi o pritisku da se potpišu neki papiri da ukrajina ne ulazi u nato.
Vrlo lako, korona je bila dobar test rezimima da vide kako se ponasa "biracko tijelo" u malo ekstremnijim uvjetima. Ovo im moze odvezati ruke da puno sire djeluju :Dmutava baštarda wrote:Ja sam još uvijek uvjeren da rata tamo neće biti i da se radi o pritisku da se potpišu neki papiri da ukrajina ne ulazi u nato.
omni-
2014-04-12
Čitam da je ukrajina upravo uvela izvanredno stanje.omni wrote:Vrlo lako, korona je bila dobar test rezimima da vide kako se ponasa "biracko tijelo" u malo ekstremnijim uvjetima. Ovo im moze odvezati ruke da puno sire djeluju :Dmutava baštarda wrote:Ja sam još uvijek uvjeren da rata tamo neće biti i da se radi o pritisku da se potpišu neki papiri da ukrajina ne ulazi u nato.
Kanada je već u izvanrednom stanju.
Tvrdim i uvijek cu tvrditi da se nikada ne smije depustiti da jedan covjek stekne toliku moc, to odmah treba likvidirati. Da je netko Hitlera, Staljina i slicne likvidirao na vrijeme mnoga zla bi se izbjegla. Nije zlocin skloniti takvu osobu u usporedbi sto su takvi pravili i sto ce praviti.
omni-
2014-04-12
Šandor Winnetou likes this post
Riječi pjesama
Ona voli metafore, kad se riječi fino slože,
Kompozicije što voze kroz pejzaže, proze,
Fraze što teku, i k'o potočić žubore,
Rečenice što više se pjevaju neg' zbore,
Od uzleta poete njoj zastaje dah,
Od riječi leptirića što vrludaju kroz zrak,
Dušu zahvatio nemir,
Kad dotaknem zvijezde, zaplovim u svemir
I kako čovjek je mali, a život je k'o rijeka,
Možda još večeras upozna mog,
Mog Veseljka,
Moj Willy moj Lolly, on igrat se voli
Moj Veseljko,
Moj Jimmy, moj Johnny vidi eno ga doli Moj kreveljko,
Moj Rico moj Miki vidi ga kliki je veseljko,
Moj Kiklop, moj Roko gleda te okom
(Ja razmišljam)
Ona voli stihove i stilske figure,
Inačice, poredbe, lepršave strukture
Treperi joj duša i dah zastane na
Kratko, kad emocije krenu iz gorkog u slatko
Asonanca, aliteracija, u mislima joj Grčka
Šum šaša dok se šalša na špaheru krčka
Ona voli kad se priča o besmisloj
Smrti, taj vrtlog života pamet joj zavrti,
Pričam joj dalje o melankoliji i sjeti, dolivam vino i kažen:
Ovaj život je kratak, zašto ne bi bili sretni,
A u mislima mi samo, kako 'tija bi joj metnit
Svog Veseljka
Moj Veseljko,
Molim te nemoj me smatrati stokom, neotesancem i idiotom,
Samo se zezam, stvarno ne znam čemu sve ovo, al' znam sto posto
Ti me već smatraš stokom neotesancem i idiotom
Samo se zezam, stvarno ne znam zašto se ne želiš igrat s mojom motkom,
Jer čuna je ko kamen i stremi ka visini,
Kupin joj se svitli, ka' lanterna u tmini,
Zub vremena je gricka, kao more stijene,
Kad bi barem tvoji zubi malo radili za vrijeme, moj veseljko,
Moj Veseljko,
Moj Rico moj Ricky vidi ga kliki je veseljko,
Willy, Lolly, Jimmy, Johnny, Rico, Miki, Kiklop, Roko
O draga o slatka o slou boudo
KAKO srpski Blic saznaje, predsjednik Srbije Aleksandar Adem Vuchiqi zakazao je za 13h sjednicu Savjeta za nacionalnu sigurnost zbog događanja u Ukrajini, a u 15h vlada Srbije zakazala je sjednicu na koju je pozvala i predsjednika Vučića da se obrati članovima vlade.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak/Suljo-sazvao-sjednicu-za-nacionalnu-sigurnost-zbog-ukrajine/2342066.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
-
Mog Veseljka,
Ona voli metafore, kad se riječi fino slože,
Kompozicije što voze kroz pejzaže, proze,
Fraze što teku, i k'o potočić žubore,
Rečenice što više se pjevaju neg' zbore,
Od uzleta poete njoj zastaje dah,
Od riječi leptirića što vrludaju kroz zrak,
Dušu zahvatio nemir,
Kad dotaknem zvijezde, zaplovim u svemir
I kako čovjek je mali, a život je k'o rijeka,
Mog Veseljka,
Moj Veseljko,
(Ja razmišljam)
Ona voli stihove i stilske figure,
Inačice, poredbe, lepršave strukture
Treperi joj duša i dah zastane na
Kratko, kad emocije krenu iz gorkog u slatko
Asonanca, aliteracija, u mislima joj Grčka
Šum šaša dok se šalša na špaheru krčka
Ona voli kad se priča o besmisloj
Smrti, taj vrtlog života pamet joj zavrti,
Pričam joj dalje o melankoliji i sjeti, dolivam vino i kažen:
Ovaj život je kratak, zašto ne bi bili sretni,
A u mislima mi samo, kako 'tija bi joj metnit
Svog Veseljka
Moj Veseljko,
Molim te nemoj me smatrati stokom, neotesancem i idiotom,
Samo se zezam, stvarno ne znam čemu sve ovo, al' znam sto posto
Ti me već smatraš stokom neotesancem i idiotom
Samo se zezam, stvarno ne znam zašto se ne želiš igrat s mojom motkom,
Jer čuna je ko kamen i stremi ka visini,
Kupin joj se svitli, ka' lanterna u tmini,
Zub vremena je gricka, kao more stijene,
Kad bi barem tvoji zubi malo radili za vrijeme, moj veseljko,
Moj Veseljko,
Moj Rico moj Ricky vidi ga kliki je veseljko,
O draga o slatka o slou boudo
KAKO srpski Blic saznaje, predsjednik Srbije Aleksandar Adem Vuchiqi zakazao je za 13h sjednicu Savjeta za nacionalnu sigurnost zbog događanja u Ukrajini, a u 15h vlada Srbije zakazala je sjednicu na koju je pozvala i predsjednika Vučića da se obrati članovima vlade.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak/Suljo-sazvao-sjednicu-za-nacionalnu-sigurnost-zbog-ukrajine/2342066.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
-
Mog Veseljka,
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kad smo pomogli Libiji tako da smo nabili Gadafija na štapić bolio me je kurac, kad smo izmislili glavosječe u Siriji da sruše Asada, jebalo me se, kad smo pomogli napaćenom narodu Iraka, a on nakon godinu dana počeo plakati za diktatorom Sadamom, bolila me briga, sada pomažemo Ukrajini, a oni nisu islamska zemlja nego kršćanska,a mi držimo do kršćanstva.debotoijusto wrote:"Kada se blagoje došli po gruziju, ja sam šutio; jer nisam bio gruzijac . Kada je došao po krim , ja se nisam pobunio; jer nisam bio krimenac. Kada je zatvorio oporbu, ja sam šutio; jer nisam bio oporba. Kada su došli po mene, više nije bilo nikog da se pobuni."mentalitet wrote:debotoijusto wrote:blagoje adjic je odgovorio fasistima ukrajine
nadam se da svijet ne bude poceo novo racunanje vremena , prije/poslije isusa prije/poslije rusa... kilo mozga dobiva neko drugo znacenje[/quote
Kaje skriveni ujkane,zao ti tvojih banderasa pozuri i ti sa vukom i onim iz Siska,chta chekash bog te jrbo.Samo razlika je shto oni to kazu javno a ti pichkica ni mim ni v rit.
Ti odmah da se prijavis u "bojnu" Rafael Zvonimir Boban i da krenes u pomoc, u borbu protiv velikoruske zveri!michaellcmacha wrote:lik je ipak kako sam neki dan rekao kolegi psihopatološki zločinac koji si je umislio da će moći nekažnjeno ubijati i usput prijetiti da će i one koji ga pokušaju zaustaviti u ubijanju, pobiti... kako rekoh za prvu ruku bilo bi dobro početi hvatati sve rusofile i trenutno ih eliminirati iz društva, prostor za verbalno nadjebavanje je sužen a vrijeme isteklo...
Slažem se, "Svako tko ima neograničenu moć teži njenoj zloupotrebi"omni wrote:Tvrdim i uvijek cu tvrditi da se nikada ne smije depustiti da jedan covjek stekne toliku moc, to odmah treba likvidirati. Da je netko Hitlera, Staljina i slicne likvidirao na vrijeme mnoga zla bi se izbjegla. Nije zlocin skloniti takvu osobu u usporedbi sto su takvi pravili i sto ce praviti.
Mislim da je više moći koncentrirano u rukama Švaba, nego Putina.
Moj stav je jasan od početka. Ja sam za multipolaran svijet, bez jedne svjetske vlade... Ne doživljavam krizu u Donbasu kao raspad Jugoslavije kao što to većina foruma gleda.
Jel' mi to persiraš?Šandor Winnetou wrote:Nije mi jasno da nakon svih izrečenih laži koje je putler izrekao i dalje izražavate vjeru u tog seronju???mutava baštarda wrote:Ja sam još uvijek uvjeren da rata tamo neće biti i da se radi o pritisku da se potpišu neki papiri da ukrajina ne ulazi u nato.
Ne, govorim o vama koji imate mozga ali vas srce vuče prema seronji iz ne znam kojih razloga.mutava baštarda wrote:Jel' mi to persiraš?Šandor Winnetou wrote:Nije mi jasno da nakon svih izrečenih laži koje je putler izrekao i dalje izražavate vjeru u tog seronju???mutava baštarda wrote:Ja sam još uvijek uvjeren da rata tamo neće biti i da se radi o pritisku da se potpišu neki papiri da ukrajina ne ulazi u nato.
Jedino oko čega sam se zajeba je što sam između borbe sa pandemijom i početka borbe sa klimatskim promjenama očekivao novo doba interneta, zahvat u kkibernetičku sigurnost. Nisam očekivao rat, ali nije isključeno da će se u sklopu rata dogoditi i to.
Rata za kojeg se nadam da neće doći.
Rata za kojeg se nadam da neće doći.
Dobro je kad netko budali zalipi plesku. Ovaj ih je zalijepio do sad dosta.Šandor Winnetou wrote:Ne, govorim o vama koji imate mozga ali vas srce vuče prema seronji iz ne znam kojih razloga.mutava baštarda wrote:Jel' mi to persiraš?Šandor Winnetou wrote:
Nije mi jasno da nakon svih izrečenih laži koje je putler izrekao i dalje izražavate vjeru u tog seronju???
Za narod Ukrajine nije dobro to pleskanje i tu se slažem s tobom. Ti na ovo gledaš kao rat UkrUkrajine i Rusije( do kojeg nije došlo, još), što lokalno i je,a ja gledam kao čarke kabale i Putina u Evropi i Aziji.
Ukrajina je imala loše šaptače...do ovog nije moralo doći.
Ali na žalost jeste.
Ali na žalost jeste.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Evo Švaba...mutava baštarda wrote:Slažem se, "Svako tko ima neograničenu moć teži njenoj zloupotrebi"omni wrote:Tvrdim i uvijek cu tvrditi da se nikada ne smije depustiti da jedan covjek stekne toliku moc, to odmah treba likvidirati. Da je netko Hitlera, Staljina i slicne likvidirao na vrijeme mnoga zla bi se izbjegla. Nije zlocin skloniti takvu osobu u usporedbi sto su takvi pravili i sto ce praviti.
Mislim da je više moći koncentrirano u rukama Švaba, nego Putina.
Moj stav je jasan od početka. Ja sam za multipolaran svijet, bez jedne svjetske vlade... Ne doživljavam krizu u Donbasu kao raspad Jugoslavije kao što to većina foruma gleda.
Ovaj je za mene veća opasnost od Putina.
Jbga, kratkorocno su ameri/englezi ostvarili cilj: homogenizovli su "zapad", udahnuli vestacko disanje NATO, dodatno su antagonizovali one ustasolike elemete u Ukrajini, zaustavili su severni tok i u perspektivi obezbedili svoj gas po ogromnoj ceni, ali...epikur37 wrote:Ukrajina je imala loše šaptače...do ovog nije moralo doći.
Ali na žalost jeste.
...dugorocno - ovo je vidljivi pocetak kraja americke dominacije. Kada svet shvati da su ameri tigar od papira i da su se pojavile jos dve siledzije u bloku, nestace strah, a to je jedina valuta kojom su satanisti vladali planetom.
Pa ništa se posebno ne dešava.epikur37 wrote:Ukrajina je imala loše šaptače...do ovog nije moralo doći.
Ali na žalost jeste.
Ratuju Ukrajina i Rusija a mi gledamo i navijamo. Dan ko i svaki drugi.
Kad Izraelci skoro svaki dan bombardiraju nekoga okolo i mlate Palestince i izguravaju ih, to vam je ko dobar dan a pa u čemu je sad razlika ?
Nema je. Normalan dan na planeti Zemlja. Najnormalniji mogući dan na ovoj planeti. A još je i sunce ugrijalo.
Ništa se ne dešava ljudi Božji. Opustite se.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mutava baštarda likes this post
O tom pocetku kraja vi vec 20 i vise godina a tigar od papira sjeba pola svijeta. Eto i tebe su naveli da uzmes stranu izmedju dva bratska slavensko pravoslavna naroda i navijas. Neprocenjivo :D :DStanojko wrote:Jbga, kratkorocno su ameri/englezi ostvarili cilj: homogenizovli su "zapad", udahnuli vestacko disanje NATO, dodatno su antagonizovali one ustasolike elemete u Ukrajini, zaustavili su severni tok i u perspektivi obezbedili svoj gas po ogromnoj ceni, ali...epikur37 wrote:Ukrajina je imala loše šaptače...do ovog nije moralo doći.
Ali na žalost jeste.
...dugorocno - ovo je vidljivi pocetak kraja americke dominacije. Kada svet shvati da su ameri tigar od papira i da su se pojavile jos dve siledzije u bloku, nestace strah, a to je jedina valuta kojom su satanisti vladali planetom.
omni-
2014-04-12
ispada da u hrv. imamo neku povijesnu sreću isto, što je pijanj Jelcin bio na vlasti 90ih, a ne Putko npr
mutava baštarda likes this post
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Njemački Bundestag tri dana nakon šta je potpisao vojni ugovor s Hrvatskom o lakšem prolazu vojnog osoblja i tehnike kroz RH zaprijetio RS ako se samo pokuša odcijepiti
» Medvedev zaprijetio Europi hipersoničnim napadima
» Iranski ministar vanjskih poslova zaprijetio Europi
» USA Kongres donio zakon o pomoći Ukrajini
» Renzi zaprijetio Europi: "Pomognite nam oko izbjeglica ili rušimo europski proračun"
» Medvedev zaprijetio Europi hipersoničnim napadima
» Iranski ministar vanjskih poslova zaprijetio Europi
» USA Kongres donio zakon o pomoći Ukrajini
» Renzi zaprijetio Europi: "Pomognite nam oko izbjeglica ili rušimo europski proračun"
Page 4 of 13