Putin zaprijetio Europi ako pokuša pomoći Ukrajini dok je on osvaja
Page 2 of 13
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Re: Putin zaprijetio Europi ako pokuša pomoći Ukrajini dok je on osvaja
Ustvari ni toliko ni do suvremenosti naoružanja, neg i do inteligencije. Rusi inteligentnije ratuju.
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
na kraju balade će SAO donbas završiti kao i srao krajina a rusi na optuženičkoj klupi i biti prisiljeni na plaćanje ogromne ratne reparacije.debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:blagoje adzic?debotoijusto wrote:blagoje adjic je odgovorio fasistima ukrajine
nadam se da svijet ne bude poceo novo racunanje vremena , prije/poslije isusa prije/poslije rusa... kilo mozga dobiva neko drugo znacenje
e taj , zastita nejaci SAO donbasa je prioritet i ovo je mirovna misija
samo se ti tješi i opravdavaj divljakeAlfaOmega wrote:Ustvari ni toliko ni do suvremenosti naoružanja, neg i do inteligencije. Rusi inteligentnije ratuju.
pa kad je i sam divljakŠandor Winnetou wrote:samo se ti tješi i opravdavaj divljakeAlfaOmega wrote:Ustvari ni toliko ni do suvremenosti naoružanja, neg i do inteligencije. Rusi inteligentnije ratuju.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
[quote="debotoijusto"]blagoje adjic je odgovorio fasistima ukrajine
nadam se da svijet ne bude poceo novo racunanje vremena , prije/poslije isusa prije/poslije rusa... kilo mozga dobiva neko drugo znacenje[/quote
Kaje skriveni ujkane,zao ti tvojih banderasa pozuri i ti sa vukom i onim iz Siska,chta chekash bog te jrbo.Samo razlika je shto oni to kazu javno a ti pichkica ni mim ni v rit.
nadam se da svijet ne bude poceo novo racunanje vremena , prije/poslije isusa prije/poslije rusa... kilo mozga dobiva neko drugo znacenje[/quote
Kaje skriveni ujkane,zao ti tvojih banderasa pozuri i ti sa vukom i onim iz Siska,chta chekash bog te jrbo.Samo razlika je shto oni to kazu javno a ti pichkica ni mim ni v rit.
moj pokojni nono je uvik govori "na kraju se mrtvi broje" i "ne znate vi tko su rusi"Šandor Winnetou wrote:na kraju balade će SAO donbas završiti kao i srao krajina a rusi na optuženičkoj klupi i biti prisiljeni na plaćanje ogromne ratne reparacije.debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:
blagoje adzic?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ringo i ovaj budalaš su otvoreno navijali za ovo, ostali rusofili su hvalili putlera i njegovu strategiju oko donbasa i držali da neće ići dalje i kako zapad laže protiv voljenog im diktatora. Sada čak i tupavi ringo počinje kužiti u kakvu kašu se rusija uvukla a ostali polako uvlače rogove. Jedino ovaj budalaš i mentalni idiot stoje i dalje na liniji ruskih fašista i njihovih zlodjela.vuksadinare wrote:pa kad je i sam divljakŠandor Winnetou wrote:samo se ti tješi i opravdavaj divljakeAlfaOmega wrote:Ustvari ni toliko ni do suvremenosti naoružanja, neg i do inteligencije. Rusi inteligentnije ratuju.
i bio je u pravu.debotoijusto wrote:moj pokojni nono je uvik govori "na kraju se mrtvi broje" i "ne znate vi tko su rusi"Šandor Winnetou wrote:na kraju balade će SAO donbas završiti kao i srao krajina a rusi na optuženičkoj klupi i biti prisiljeni na plaćanje ogromne ratne reparacije.debotoijusto wrote:
debotoijusto wrote:moj pokojni nono je uvik govori "na kraju se mrtvi broje" i "ne znate vi tko su rusi"Šandor Winnetou wrote:na kraju balade će SAO donbas završiti kao i srao krajina a rusi na optuženičkoj klupi i biti prisiljeni na plaćanje ogromne ratne reparacije.debotoijusto wrote:
tvoj dida je sigurno bio u paetizanima i okrece se u grobu kad vidi kakvog unuka ima ,ili,moza sam neshto pomijeshao.
Šandor Winnetou wrote:i bio je u pravu.debotoijusto wrote:moj pokojni nono je uvik govori "na kraju se mrtvi broje" i "ne znate vi tko su rusi"Šandor Winnetou wrote:
na kraju balade će SAO donbas završiti kao i srao krajina a rusi na optuženičkoj klupi i biti prisiljeni na plaćanje ogromne ratne reparacije.
bio je ,rusi tamane fashiiste ko ja zhohare kad ja kada naletim na njih
mentalni je srbin pa njega razumijem..ovog budalasa ne razumijem osim ako se nije prodao za ruske skude no nije jedini..vidis da sam prizna da se prodao rusima za ice i pice i kurve..tko zna mozda je kao bogec stopirao do rusije pa ga ovi nahraniliŠandor Winnetou wrote:ringo i ovaj budalaš su otvoreno navijali za ovo, ostali rusofili su hvalili putlera i njegovu strategiju oko donbasa i držali da neće ići dalje i kako zapad laže protiv voljenog im diktatora. Sada čak i tupavi ringo počinje kužiti u kakvu kašu se rusija uvukla a ostali polako uvlače rogove. Jedino ovaj budalaš i mentalni idiot stoje i dalje na liniji ruskih fašista i njihovih zlodjela.vuksadinare wrote:pa kad je i sam divljakŠandor Winnetou wrote:
samo se ti tješi i opravdavaj divljake
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
"Kada se blagoje došli po gruziju, ja sam šutio; jer nisam bio gruzijac . Kada je došao po krim , ja se nisam pobunio; jer nisam bio krimenac. Kada je zatvorio oporbu, ja sam šutio; jer nisam bio oporba. Kada su došli po mene, više nije bilo nikog da se pobuni."mentalitet wrote:debotoijusto wrote:blagoje adjic je odgovorio fasistima ukrajine
2014-04-12
debotoijusto wrote:"Kada se blagoje došli po gruziju, ja sam šutio; jer nisam bio gruzijac . Kada je došao po krim , ja se nisam pobunio; jer nisam bio krimenac. Kada je zatvorio oporbu, ja sam šutio; jer nisam bio oporba. Kada su došli po mene, više nije bilo nikog da se pobuni."mentalitet wrote:debotoijusto wrote:blagoje adjic je odgovorio fasistima ukrajine
Kad bi se barem mentalni skužio što si mu napravio bio bi to napredak za njega
mentalitet wrote:debotoijusto wrote:moj pokojni nono je uvik govori "na kraju se mrtvi broje" i "ne znate vi tko su rusi"Šandor Winnetou wrote:
na kraju balade će SAO donbas završiti kao i srao krajina a rusi na optuženičkoj klupi i biti prisiljeni na plaćanje ogromne ratne reparacije.
tvoj dida je sigurno bio u paetizanima i okrece se u grobu kad vidi kakvog unuka ima ,ili,moza sam neshto pomijeshao.
je i upoznao ruse , u ratu i pomorstvu sto radio prije i nakon rata
2014-04-12
debotoijusto wrote:"Kada se blagoje došli po gruziju, ja sam šutio; jer nisam bio gruzijac . Kada je došao po krim , ja se nisam pobunio; jer nisam bio krimenac. Kada je zatvorio oporbu, ja sam šutio; jer nisam bio oporba. Kada su došli po mene, više nije bilo nikog da se pobuni."mentalitet wrote:debotoijusto wrote:blagoje adjic je odgovorio fasistima ukrajine
Ma jako si kreativan ko moj kurac pa mii iispravljash potpis.Nego pichkice naj se plashitii nece tebi rusi nishta to ce prepuetititi srbima
Šandor Winnetou wrote:ringo i ovaj budalaš su otvoreno navijali za ovo, ostali rusofili su hvalili putlera i njegovu strategiju oko donbasa i držali da neće ići dalje i kako zapad laže protiv voljenog im diktatora. Sada čak i tupavi ringo počinje kužiti u kakvu kašu se rusija uvukla a ostali polako uvlače rogove. Jedino ovaj budalaš i mentalni idiot stoje i dalje na liniji ruskih fašista i njihovih zlodjela.vuksadinare wrote:pa kad je i sam divljakŠandor Winnetou wrote:
samo se ti tješi i opravdavaj divljake
Zasto je fasista?
Nije Heroj ko Klinton?
Kada se bombardovala Srbija sa 3000 aviona, osiromasenim
uranijumom, Civilne mete, vozovi, bolnice, hitna
pomoc 2 puta na istom mestu, autobus i slicno,
onda ste bili junaci.
Tada je potpisano sve ovo danas.
Moze do Berlina na kafu sa tenkom.
Medjunarodno Pravo na koje se oni pozivaju,
vise ne postoji, srusili su ga upravo oni.
Interesne Zone, udjes mafiji u istu, zna se.
Ovi idu okolo i rade sta hoce.
Majdan, stave svoje protuve i vec vidjeno.
Prave neki Show sa brodovima, Spanac
provocira sa avionom.
Trazili probleme.
Evo, neka rade sada isto, oborice ih kompletno i
pravac kod Vebera na veceru.
Last edited by Serbinho-3 on 24/2/2022, 07:40; edited 1 time in total
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Šandor Winnetou wrote:debotoijusto wrote:"Kada se blagoje došli po gruziju, ja sam šutio; jer nisam bio gruzijac . Kada je došao po krim , ja se nisam pobunio; jer nisam bio krimenac. Kada je zatvorio oporbu, ja sam šutio; jer nisam bio oporba. Kada su došli po mene, više nije bilo nikog da se pobuni."mentalitet wrote:
Kad bi se barem mentalni skužio što si mu napravio bio bi to napredak za njega
Pa inteligentnije moj kurac od vas dvojice ali uuziivam kad kevcete kao zadnji aavlijaneri,
Last edited by mentalitet on 24/2/2022, 07:40; edited 1 time in total
mentalitet wrote:debotoijusto wrote:"Kada se blagoje došli po gruziju, ja sam šutio; jer nisam bio gruzijac . Kada je došao po krim , ja se nisam pobunio; jer nisam bio krimenac. Kada je zatvorio oporbu, ja sam šutio; jer nisam bio oporba. Kada su došli po mene, više nije bilo nikog da se pobuni."mentalitet wrote:
Ma jako si kreativan ko moj kurac pa mii iispravljash potpis.Nego pichkice naj se plashitii nece tebi rusi nishta to ce prepuetititi srbima
idem obavit higijenske potrebe tj. prestat hranit tvoj neutemeljeni optimizam trenutnim razbojem dogadjaja
2014-04-12
Ući će im NATO sad u Banja Luku. Imaju mandat za to.debotoijusto wrote:mentalitet wrote:debotoijusto wrote:
"Kada se blagoje došli po gruziju, ja sam šutio; jer nisam bio gruzijac . Kada je došao po krim , ja se nisam pobunio; jer nisam bio krimenac. Kada je zatvorio oporbu, ja sam šutio; jer nisam bio oporba. Kada su došli po mene, više nije bilo nikog da se pobuni."
idem obavit higijenske potrebe tj. prestat hranit tvoj neutemeljeni optimizam trenutnim razbojem dogadjaja
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Prime Crnu Goru, orkestrirano vredjanje Rusije.
Videcemo sada da li ce neko da koristi isti recnik.
Medlin Olbrajt, Daniel Server, Billie The Pimp Clinton.
Kurcili se nad Srbijom i na osnovu iste, sirili
NATO, jaki smo ko Zemlja.
Neka izadju sada iz misijih rupa.
Ocekujem isto kurcenje i od Baltickih
Zemalja.
Videcemo sada da li ce neko da koristi isti recnik.
Medlin Olbrajt, Daniel Server, Billie The Pimp Clinton.
Kurcili se nad Srbijom i na osnovu iste, sirili
NATO, jaki smo ko Zemlja.
Neka izadju sada iz misijih rupa.
Ocekujem isto kurcenje i od Baltickih
Zemalja.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
debotoijusto wrote:mentalitet wrote:debotoijusto wrote:
"Kada se blagoje došli po gruziju, ja sam šutio; jer nisam bio gruzijac . Kada je došao po krim , ja se nisam pobunio; jer nisam bio krimenac. Kada je zatvorio oporbu, ja sam šutio; jer nisam bio oporba. Kada su došli po mene, više nije bilo nikog da se pobuni."
Idi na tavan i skini onu Ikonu trebat ce ti.ha ha ha ha ha.misam se nadao ovakvoj zabavi.
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Similar topics
» Njemački Bundestag tri dana nakon šta je potpisao vojni ugovor s Hrvatskom o lakšem prolazu vojnog osoblja i tehnike kroz RH zaprijetio RS ako se samo pokuša odcijepiti
» Medvedev zaprijetio Europi hipersoničnim napadima
» Iranski ministar vanjskih poslova zaprijetio Europi
» USA Kongres donio zakon o pomoći Ukrajini
» Renzi zaprijetio Europi: "Pomognite nam oko izbjeglica ili rušimo europski proračun"
» Medvedev zaprijetio Europi hipersoničnim napadima
» Iranski ministar vanjskih poslova zaprijetio Europi
» USA Kongres donio zakon o pomoći Ukrajini
» Renzi zaprijetio Europi: "Pomognite nam oko izbjeglica ili rušimo europski proračun"
Page 2 of 13