Putin zaprijetio Europi ako pokuša pomoći Ukrajini dok je on osvaja
Page 12 of 13
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: Putin zaprijetio Europi ako pokuša pomoći Ukrajini dok je on osvaja
Mahh, tekar ćemo fasovati kurca ekonomski jer obilujemo energentima. Od govana izasranih u kolonijalnom kokošinjcu na Markovu trga metana koliko hoćeš. Nema zime. A sad će i turistička sezona. Sve 5. Sardine i pola glavice kapule bit će nam luksuz. Na dva dana. Veli mi moja baba napokon ćemo biti fit k'o s dvadeset i nešto. :)
Službenik- Posts : 3261
2022-02-24
kad gorivo poskupi sta ce ono jos poskupit, aha..sve
plus ide inflacija
bas ko sto sam davno reko ide planski izazvana ekonomska kriza, a nakon ekonomske krize ide reset
jer vako se dalje nemre durat
plus ide inflacija
bas ko sto sam davno reko ide planski izazvana ekonomska kriza, a nakon ekonomske krize ide reset
2014-04-19
veber wrote:njemačka vlada sprema sankcije vlastitim firmama koje nastave poslovati s rusijom.
isto tako spremna je protjerati oko 5 000 000 ruskih građana koji su trenutno u njemačkoj.
prije mjesec i pol sam pisao kako njemačka pali nuklearke i aktivira termoelektrane na ugljen.
sada je vidljiviji razlog zašto su godinama kupovali i stvarali zalihe ugljena i nafte.
izgleda da samo njih nije iznenadilo.
U Njemachkoj ima vishe ukrajinaca i zidova ruskog porijekla nego pravih rusa kojih ima ali su ostatci SSSR armije.Ok ii da ih ima toliko kako kazesh i da ih poshalju nazad u rusiju tko bi ih zamijenio aha vjerojatno arapi (to je super ideja) a shto se tiche njemachkih firmi u Rusiji one preko noci mogu postati ruske.I gdje je onda Njemachka u kurcu bez ruskih sirovina moze uzeti konopac i odmah se objesiti.Ja bash priizeljkujem takav scenariio jer bi se potvrdila strategija Breziiinjskog da je Njemachka kurac na biiciklu bez ruskih siroviina.U prevodu ne kurchi se tiim scwapskim mentalitetom zbog kojega ste u zadnjih 100 god. najebali dva puta a treci puta vas nece vishe biiti na kugli zemaljskoj shto isto prizeljkujem jer ste kao narod rak rana chovjechanstva.Imaju ameri pravo shto josh uvijek drze te atomske na tlu Njemacke jer samo tako vampire mozesh diisciplinovati,a glupii i naiiivnii ruusi bi da Amerika povuche svoje trupe iz Europe.Pa da nije vas ne bi bilo ni tih banderasa kao shto ne bi bilo ni ustasha u Hrvatskoj a takodje ni u baltickiim drzavama.Mudro shutiite i podrzavate takve tiipove ne biilii shto ushicariili.Ali kako rekoh ako vam rusi ponovo dodju nadomak Berlina zatrat ce vam svaki trag postojanja za shta ja navijam.Smece jedno scwapsko smirii taj poganii mentalitet ii ne kurchi se sa 2 cm.
prckov wrote:kad gorivo poskupi sta ce ono jos poskupit, aha..sve
plus ide inflacija
Evo ga u Kaliforniji 8 dolara.Onomad kada su amerii napali Irak i opljachkali skoro svu naftu ja sam mislio da ce benzin sa 2 dolara pastii na 1 ,ali sam se zajebo jer je cijena skochila na 4.50 dolara.Zakljuchak ,opljachkali su irachane ali i svoj narod,Jebiga lopov nema osjecaj pripadnosti osim lovi.Sta njega boli kurac od koga je vazno je da shusahka u njegovom dzepu.Uzadnjid godinu dana prodaja oruzja uu sviijetu se povecala za 30&.Vojna iindustriija USA ima bruto dohodak vecii od prvih pet zemalja na svjetskoj lekonomskoj liistii pa ti gledaj zashto toliko ratova .Amerika bi prestala postojatii da ne proiizvodi ratove.
melkior likes this post
Sta, benzin 8 dolara. Jel se zajebavas ili stvarno.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ma vozi se na biciklu izgleda pa lupa.Ringo10 wrote:Sta, benzin 8 dolara. Jel se zajebavas ili stvarno.
U usa jeftin benzin
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa ne znam koliko je jeftin...ali 8 dolara ...ma to je glupost
2015-09-24
Ringo10 wrote:Pa ne znam koliko je jeftin...ali 8 dolara ...ma to je glupost
- [size=53]1 litra benzina= 0.78€[/size]
[size=56]Eto koliko je. Lažovčina laže sve..[/size]
2015-08-15
Ovdje pod nas benzin izmedju 1.60 I 1.70 Australaca
I to je skupo.
I to je skupo.
2015-09-24
kaya wrote:Ringo10 wrote:Pa ne znam koliko je jeftin...ali 8 dolara ...ma to je glupost
- [size=53]1 litra benzina= 0.78€[/size]
[size=56]Eto koliko je. Lažovčina laže sve..[/size]
u sad ne ide po litri jer oni ne znaju što je to nego po galonu
nije 8 dolara ali je 5 u kaliforniji
za trumpa je bio 2 dolara
https://gasprices.aaa.com/?state=CA
Amerika ima najjeftinije gorivo. Pa i tu je puno skupljeRingo10 wrote:Ovdje pod nas benzin izmedju 1.60 I 1.70 Australaca
I to je skupo.
2015-08-15
Ne znam, ovo je za turiste neki cijenik po zemljama da znaju što ih očekuje. A koliko je galon litara?marcellus wrote:kaya wrote:Ringo10 wrote:Pa ne znam koliko je jeftin...ali 8 dolara ...ma to je glupost
- [size=85]1 litra benzina= 0.78€[/size]
[size=91]Eto koliko je. Lažovčina laže sve..[/size]
u sad ne ide po litri jer oni ne znaju što je to nego po galonu
nije 8 dolara ali je 5 u kaliforniji
za trumpa je bio 2 dolara
https://gasprices.aaa.com/?state=CA
Last edited by kaya on 26/2/2022, 09:18; edited 1 time in total
2015-08-15
zato jer kod nas država otme dvije trećine od onog što platiš na pumpi
https://troskovazivota.com/cijene-i-place-u-los-angeles-kalifornija/marcellus wrote:zato jer kod nas država otme dvije trećine od onog što platiš na pumpi
2015-08-15
kaya wrote:
Ne znam, ovo je za turiste neki cijenik po zemljama da znaju što ih očekuje. A koliko je galon litara?
onaj koji sam stavio je točan, ima za svaku pumpu i po danu, a galon... zavisi koji. Američki je 3,78 litara.
Najbolje što ameri i englezi imaju mjere koje se isto zovu ali su obično različite.
E pa , to ti je to onda. Ako je galon skoro 4 litre a galon 5 dolara onda ti je litra oko dolar, manje više. Ali ne 5 dolara.marcellus wrote:kaya wrote:
Ne znam, ovo je za turiste neki cijenik po zemljama da znaju što ih očekuje. A koliko je galon litara?
onaj koji sam stavio je točan, ima za svaku pumpu i po danu, a galon... zavisi koji. Američki je 3,78 litara.
Najbolje što ameri i englezi imaju mjere koje se isto zovu ali su obično različite.
Last edited by kaya on 26/2/2022, 09:25; edited 1 time in total
2015-08-15
Valjda iznad dolara
2015-09-24
Oko dolaraRingo10 wrote:Valjda iznad dolara
2015-08-15
Ove stranice za turiste mijenjaju te podatke i poprilično točne stavljaju
2015-08-15
Nebitno, bitno je da ona mentalna budaletina laže ko pasRingo10 wrote:Valjda iznad dolara
Ovdjevse cijena goriva mijenja svaki Dan. Ali okvirno je blizu 1.70 Australaca
2015-09-24
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Similar topics
» Njemački Bundestag tri dana nakon šta je potpisao vojni ugovor s Hrvatskom o lakšem prolazu vojnog osoblja i tehnike kroz RH zaprijetio RS ako se samo pokuša odcijepiti
» Medvedev zaprijetio Europi hipersoničnim napadima
» Iranski ministar vanjskih poslova zaprijetio Europi
» USA Kongres donio zakon o pomoći Ukrajini
» Renzi zaprijetio Europi: "Pomognite nam oko izbjeglica ili rušimo europski proračun"
» Medvedev zaprijetio Europi hipersoničnim napadima
» Iranski ministar vanjskih poslova zaprijetio Europi
» USA Kongres donio zakon o pomoći Ukrajini
» Renzi zaprijetio Europi: "Pomognite nam oko izbjeglica ili rušimo europski proračun"
Page 12 of 13