ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Putin zaprijetio Europi ako pokuša pomoći Ukrajini dok je on osvaja

Page 11 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Next

Go down

Putin zaprijetio Europi ako pokuša pomoći Ukrajini dok je on osvaja - Page 11 Empty Re: Putin zaprijetio Europi ako pokuša pomoći Ukrajini dok je on osvaja

Post by RayMabus 24/2/2022, 17:38

Ruski milijarderi izgubili su 38,162 milijarde dolara za dan (od 12:00 po kijevskom vremenu), a najviše je izgubio suvlasnik Lukoila Vagit Alekperov.
.
https://www.klix.ba/biznis/finansije/ruski-milijarderi-za-dan-izgubili-vise-od-38-milijardi-dolara-i-dalje-im-se-topi-bogatstvo/220224114

-

Ja sam ti general GF s pet zvjezdica.

Kad ti ja razvalim pumpu na kojoj sam radio godinama a ta pumpa je Lukoil jer mi nisi digao plaću , to znači da ću te ZAKLAT.

Gledaj VARANE kako love.

Gledaj ih.

Ugrizu žrtvu a u slini im je otrov i onda idu za žrtvom ako treba danima dok pljen ne ugine.

MRTAV SI.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Putin zaprijetio Europi ako pokuša pomoći Ukrajini dok je on osvaja - Page 11 Empty Re: Putin zaprijetio Europi ako pokuša pomoći Ukrajini dok je on osvaja

Post by RayMabus 24/2/2022, 17:44

Ruski milijarderi izgubili su 38,162 milijarde dolara za dan (od 12:00 po kijevskom vremenu), a najviše je izgubio suvlasnik Lukoila Vagit Alekperov.
Ovo je objavio Forbes Russia pozivajući se na Forbes Real Time.
Napominje se da se bogatstvo Alekperova smanjilo za više od 5 milijardi dolara.
-
Putin zaprijetio Europi ako pokuša pomoći Ukrajini dok je on osvaja - Page 11 Komodo-dragon-head-on-1024x576
-
Ja sam u svojim inkarnacijama bio i reptil a reptili su lovci.
Bio sam i negativni vanzemaljac. Negativac dosta češto.

NEMAŠ NI NAJMANJU IDEJU KOME SI UGAZIO NA ŽULJ.

SAD ,ĆEŠ JE IMATI.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/2/2022, 17:45

RayMabus wrote:Ja se za razliku od vas bar mogu pohvalit da sam razvalio nešto rusko.

To je bilo prije pet godina kad sam razvalio pumpu totalno na kojoj sam radio godinama.

LUKOIL.

Nastavite mu punit proračun.

Dobio sam vanredni otkaz bez otpremnine al me boli kurac.

TKO TI JEBE MATER.
VARAN TE LOVI.

Putin zaprijetio Europi ako pokuša pomoći Ukrajini dok je on osvaja - Page 11 Komodo-dragon-head-on-1024x576
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by danni1 24/2/2022, 18:02

Sve su to pravoslavni kerovi s jedne i s druge strane.

:popcorn To je kao gledat Srbadiju i Crnogorce kako se nadjebavaju.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 24/2/2022, 18:06

Dragovit wrote:
marcellus wrote:drugim riječima - njemačka ima rezervi plina za šest tjedana.

Ako ne zahladi.

nakon toga - jebiga.

poštovanje marčelo. vidim još uvijek ti b'stard na avataru.

besmrtan lik. vrlo znakovit i danas.

je samo sad se učlanio u HDZ

nego sori koji si ti bio? Ako pamtiš bstarda na mom avataru...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/2/2022, 18:09

danni1 wrote:Sve su to pravoslavni kerovi s jedne i s druge strane.

:popcorn To je kao gledat Srbadiju i Crnogorce kako se nadjebavaju.
I još ga nabiju Vučicu i miss Bilanci u Njemačkoj.

Hrvatska taktiča pobjeda. :cro

Sad još ispendrećit one četnike u CG i to je to.

Mi najvise volimo
kada ih opkolimo
mi najvise patimo
kada ih, kada ih ne mlatimo

Kad pobuna propadne
brojim dane dosadne
nije stanje opsadno
i meni je dosadno

Svima u toj gomili
kicmu smo polomili

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 24/2/2022, 18:16

veber wrote:

Ako ne zahladi.

nakon toga - jebiga.
ti si fakat glup.
od sada pa do u nedogled nemq plina, struje, nafte, ugljena u njemačku. razmatra se ukidanje viza rusima, njih oko 5 000 000 i protjerivanje. preko dvije milje su penzići i djeca.
ti nastavi drobit.
niti jedna termoelektrana nije ugašena. kao niti pola nuklearkiki.

godinama njemačka gomila zalihe.
ali ti po običaju najbolje znaš.
noćas je eskadrila eurofightera prebačena u poljsku.

Nemacka ce prema meni da prebacuje Industriju u zemlje,

koje imaju povoljne aranzmane sa Rusijom, ako uoposte

nesto ostane od Nemacke.

Ista bez sirovina ne moze nista.

Sankcije oni u stvari lupaju sami sebi.

Tako je bilo oko psenice, sto je od sankcija

napravilo da Rusija postane konkurent na trzistu

po proizvodnji iste ili kukuruza.

Demokratska Stranka barem zna sta treba Nemackoj,

minerali, otuda im je Rusija na dnevnom redu.

EU nemaju glavu, cudilo bi da je imaju.

Oni sa opcijom Tramp, ostaju usamljeni a da nesto

znaju, tesko, plus sa Demokratama, zavrse u ratu.

Last edited by Serbinho-3 on 24/2/2022, 18:18; edited 1 time in total
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by kaya 24/2/2022, 18:16

Ringo10 wrote:Ovo je gotovo najvise za 10 dana
Ma kako ne. Kada im rusi uđu tamo tek tada će početi ratovati jer se ukrajinci neće predati
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 24/2/2022, 18:25

Ukrajincima sve najbolje i pamet u glavu, iako sumnjam da

imaju pameti.

Snimao sam neke ovde, ok narod, ali bas da vide nesto dalje

od nosa, tesko.

DemoNkrate ima da ih koriste kao topovsko meso u ratu

protiv Rusa, tako da su ih oni lepo uvalili preko Majdana

u probleme, zatim preko ovog Jevreja njihovog u rat sa

Rusijom a oni ce po strani da gledaju.

DemoNkrate veliki broj sacinjavaju Jevreji, valjda su imali

nesto preko 20 Kongresmena, dok medju Republikancima

dvoje.

Nemam nista protiv Jevreja, ali verovatno je njihov covek.

Klintonova Administracija je bila skoro pa kompletno

Jevrejska.

Ortodoksni Jevreji su protiv Demokrata, druga

struja, vise za Trampa i Republikance.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/2/2022, 21:07

NJEMAČKI ministar gospodarstva i klime Robert Habeck u četvrtak je predvidio da će se tranzicija na obnovljive izvore energije odviti brže od očekivanog zbog trenutne ovisnosti Njemačke o fosilnim gorivima iz Rusije. Potaknut ruskom invazijom na Ukrajinu, Habeck, član Zelenih, kazao je da je "tromost i lijenost" karakteristična za prijašnje pokušaje širenja klimatski prihvatljivih alternativa danas suočena sa surovom stvarnošću.

Enlarge this image Click to see fullsize
Putin zaprijetio Europi ako pokuša pomoći Ukrajini dok je on osvaja - Page 11 9a9a9b2e-7b81-4491-8a8f-66df50fd220a

"Učinit ću sve u svojoj moći da se okonča ovaj tromi pristup i učini sve što je već neko vrijeme prepoznato kao potrebno za rješavanje ovog hitnog problema, a vjerujem i očekujem da će mi se u tome pridružiti i ostali", rekao je Habeck, koji je kao vicekancelar na čelu tog velikog ministarstva.

Ranije je najavio kako će vlada donijeti opsežne mjere za brže širenje solarne energije i energije vjetra. Energetska neovisnost je i pitanje sigurnosti, kazao je Habeck. "Njemačka mora postati manje ovisna o fosilnim gorivima."

https://www.index.hr/vijesti/clanak/njemacki-vicekancelar-trazi-prelazak-s-fosilnih-goriva-na-obnovljive-izvore-energije/2342301.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 24/2/2022, 23:56

Serbinho-3 wrote:
veber wrote:

Ako ne zahladi.

nakon toga - jebiga.
ti si fakat glup.
od sada pa do u nedogled nemq plina, struje, nafte, ugljena u njemačku. razmatra se ukidanje viza rusima, njih oko 5 000 000 i protjerivanje. preko dvije milje su penzići i djeca.
ti nastavi drobit.
niti jedna termoelektrana nije ugašena. kao niti pola nuklearkiki.

godinama njemačka gomila zalihe.
ali ti po običaju najbolje znaš.
noćas je eskadrila eurofightera prebačena u poljsku.

Nemacka ce prema meni da prebacuje Industriju u zemlje,

koje imaju povoljne aranzmane sa Rusijom, ako uoposte

nesto ostane od Nemacke.

Ista bez sirovina ne moze nista.

Sankcije oni u stvari lupaju sami sebi.

Tako je bilo oko psenice, sto je od sankcija

napravilo da Rusija postane konkurent na trzistu

po proizvodnji iste ili kukuruza.

Demokratska Stranka barem zna sta treba Nemackoj,

minerali, otuda im je Rusija na dnevnom redu.

EU nemaju glavu, cudilo bi da je imaju.

Oni sa opcijom Tramp, ostaju usamljeni a da nesto

znaju, tesko, plus sa Demokratama, zavrse u ratu.
kaj vi pišete gluposti, to je za nebilivit.

njemačka je danas do daljnjeg zabranila iz rusije; naftu, plin, struju, sirovine, robu široke potrošnje.
na ime gore napisanog njemačka je plaćala rusiji 200 000 000€ dnevno, cijelokupna eu za plin, naftu i struju milijardu eura.
sve više zemalja prekida odnose s rusijom što se tiče dobave energenata,

kancelar sholz je izjavio da postoji apsolutna mogućnost neotvaranja plinovoda prema rusiji.

srpska mitomanija je nevjerovatna.

dugoročni plan njemačke je kompletnu industriju vratiti na teritorij njemačke i najbližih zemalja.

njemačka je obavjestila orbana da zaboravi na distribuciju plina u njemačku.
zu
nema više.

kutinska petrokemija dobila obavijest da nema više izvoza umjetnih gnojiva u njemačku koja su bazirana na ruskom plinu.
rusima je ograničeno dizanje gotovine na 5000€ mjesečno, prekinut je bilo kakav platni promet prema rusiji.

vlada je upozorila rusiju da će sukladno sankcijama ukinuti vize ruskim državljanima u njemačkoj i od istih zatražiti da napuste teritori savezne republike njemačke.

ali nastavite s najavljenom propašću amerike, njemačke, francuske i slično.

putin će se napušiti kurčine i to debele i to više njih.

milijardu eura gubi dnevno. a tek je krenulo.
veber
veber

Male
2014-12-30

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by melkior 25/2/2022, 00:00

veber wrote:

kutinska petrokemija dobila obavijest da nema više izvoza umjetnih gnojiva u njemačku koja su bazirana na ruskom plinu.
Uglavnom, kutinska Petrokemija je kaput, a s njom i čitava Kutina.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Ringo10 25/2/2022, 00:01

Sve je ukalkulirano

Rusi nisu mogli dopustiti nuklearizaciju banderovske Ukrajine
I to je sva prica.

Ukrajina je velika i.mnogoljudna zemlja
Tako da ce ovo potrajati.
Uostalom tek je pocelo
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by melkior 25/2/2022, 00:01

Vlasnik Agrokora, pardon Fortenove je većinski ruski onaj kako se zove  cheers lol!
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by veber 25/2/2022, 00:09

melkior wrote:
veber wrote:

Uglavnom, kutinska Petrokemija je kaput, a s njom i čitava Kutina.
nije kaput, morat će koristiti hrvatski, skuplji plin, a kućanstvima će ići ruski dok traju zalihe.
s obzirom da je njemačka zatvorila glavna čvorišta hrvatska će se orjentirati na vlastiti plin i lpg.
struju ionako dobijamo iz njemačke i italije tako da će proći relativno dobro.
direktno će najebati mađarska.

ovo kaj se objavljuje kod nas na raznim portalima nema veze sa stvarnošću.

sholz nije merkel i jasno je zauzeo pozicije.
a rusofili će pizditi i smijati se dok rusija ne skuži da to nemre financirati.

jedina je opasnost atomski.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Službenik 25/2/2022, 08:21

RayMabus wrote:Ranije je najavio kako će vlada donijeti opsežne mjere za brže širenje solarne energije i energije vjetra. Energetska neovisnost je i pitanje sigurnosti, kazao je Habeck. "Njemačka mora postati manje ovisna o fosilnim gorivima."

https://www.index.hr/vijesti/clanak/njemacki-vicekancelar-trazi-prelazak-s-fosilnih-goriva-na-obnovljive-izvore-energije/2342301.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d

hahahaha a jeb'o ih irud koliko je to blesavo! za ne vjerovati.
Službenik
Službenik

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by prckov 25/2/2022, 08:35

Dragovit wrote:
RayMabus wrote:Ranije je najavio kako će vlada donijeti opsežne mjere za brže širenje solarne energije i energije vjetra. Energetska neovisnost je i pitanje sigurnosti, kazao je Habeck. "Njemačka mora postati manje ovisna o fosilnim gorivima."

hahahaha a jeb'o ih irud koliko je to blesavo! za ne vjerovati.
:D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Službenik 25/2/2022, 08:38

marcellus wrote:
Dragovit wrote:

Ako ne zahladi.

nakon toga - jebiga.

poštovanje marčelo. vidim još uvijek ti b'stard na avataru.

besmrtan lik. vrlo znakovit i danas.

je samo sad se učlanio u HDZ

nego sori koji si ti bio? Ako pamtiš bstarda na mom avataru...

tko sam ostat će vječna tajna. tako odlučih kad su me neki prozvali na legitimiranje pa nek si misle. 
no hard feelings. godinama nisam bio ovdje, ali rekoh kako su ''zanimljiva vremena'' da skoknem vidjeti što ima.
a ono još od 2014. neki nikako pameti se dozvati i drnče isto. i dalje slijepci. nisam vjerovao dok nisam vidio.
amerika im i njemačka i dalje bogovi. a neki bogami još u cokulama 369. pukovnije kod staljingrada. 
šou samo takav. plačem istovremeno i od smijeha i od tuge. dehidrirao od suza. 
i jebem mater americi i ''strateškim partnerima''.
tako završih na crnoj listi ovdje. neka.

Last edited by Dragovit on 25/2/2022, 08:40; edited 1 time in total
Službenik
Službenik

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by prckov 25/2/2022, 08:40

veli ona bidenova glupaca da ce gorivo poskupit ali za vrijednosti treba malo otrpit  :D
mislim da nikad u povjesti nije bilo ovakve nakupine govana u zapadnoj politici ko danas

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 25/2/2022, 08:45

prckov wrote:veli ona bidenova glupaca da ce gorivo poskupit ali za vrijednosti treba malo otrpit  :D
mislim da nikad u povjesti nije bilo ovakve nakupine govana u zapadnoj politici ko danas
al dobro, ameri bi pomogli EU sa isporukom goriva ali su i sami kod sebe stali indusriji fosilnih goriva cizmom za vrat
naime uveli su ESG   Environmental, Social, & Governance (ESG) Criteria Definition (investopedia.com)
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Službenik 25/2/2022, 10:19

Mahh, tekar ćemo fasovati kurca ekonomski jer obilujemo energentima. Od govana izasranih u kolonijalnom kokošinjcu na Markovu trga metana koliko hoćeš. Nema zime. A sad će i turistička sezona. Sve 5. Sardine i pola glavice kapule bit će nam luksuz. Na dva dana. Veli mi moja baba napokon ćemo biti fit k'o s dvadeset i nešto. :)

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics