Putin zaprijetio Europi ako pokuša pomoći Ukrajini dok je on osvaja
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Putin zaprijetio Europi ako pokuša pomoći Ukrajini dok je on osvaja
"snagom da privuce saveznike"pizzon wrote:marcellus wrote:pizzon wrote:od kad znam za sebe slusam
amerika i engleska bice zemlja
proleterska.
rusi moraju da shvate da se ne vlada
snagom sile.
ovo ce biti jalova avantura.
a amerika vlada svijetom kako, snagom sile ili nekako drukčije?
snagom da privuce saveznike
ne znam da je neka zemlja saveznik
saveznika uterana agresijom.
osim, japana i nemacke
ali to nije bila agresija
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Stanojko wrote:"snagom da privuce saveznike"pizzon wrote:marcellus wrote:
a amerika vlada svijetom kako, snagom sile ili nekako drukčije?
snagom da privuce saveznike
ne znam da je neka zemlja saveznik
saveznika uterana agresijom.
osim, japana i nemacke
ali to nije bila agresija
dobar je, i mene je nasmijao
Doduše ima i iza toga prostor i tamo su drugi svemiri ( paralelni ).RayMabus wrote:Ja jesam.Stanojko wrote:
Kako kaze Ajnstajn "Samo su dve stvari beskonace, svemir i ljudska glupost, doduse, za svemir nisam siguran..."
Jedan naš agent koji je specijalac za izlaženje iz tijela ( lik je inače Crnogorac i iz Crne Gore je, tamo se inkarnirao ) je odletio tamo i čak prošao kroz obruć i izašao van ovog svemira.
Nije beskonačan.
No uljez je pa ga je odma snimio jedan entitet koji je neka vrst odreda za održavanje arhiheture svemira pa ga je poćerao natrag u ovaj svemir.
Sad ako gledamo taj prostor van ovog svemira onda je to beskonačno. Tamo je svijetlo. Nije mrak.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
njemačka vlada sprema sankcije vlastitim firmama koje nastave poslovati s rusijom.
isto tako spremna je protjerati oko 5 000 000 ruskih građana koji su trenutno u njemačkoj.
prije mjesec i pol sam pisao kako njemačka pali nuklearke i aktivira termoelektrane na ugljen.
sada je vidljiviji razlog zašto su godinama kupovali i stvarali zalihe ugljena i nafte.
izgleda da samo njih nije iznenadilo.
isto tako spremna je protjerati oko 5 000 000 ruskih građana koji su trenutno u njemačkoj.
prije mjesec i pol sam pisao kako njemačka pali nuklearke i aktivira termoelektrane na ugljen.
sada je vidljiviji razlog zašto su godinama kupovali i stvarali zalihe ugljena i nafte.
izgleda da samo njih nije iznenadilo.
2014-12-30
Pomoći će im cijeli svijet a koji je kontra rusije u ovom slučaju. Rezultat jedan naprama svi je uvijek poznat.
Pomoći će im u naoružanju, možda i otvoreno a ukrajinci su sami po sebi fantantični i brane svoje, nisu lak pljen. I nije trump predsjednik.
I tako, nije to putinu trebalo. Htio je pokazati snagu a sada će pokazati slabost.
Pomoći će im u naoružanju, možda i otvoreno a ukrajinci su sami po sebi fantantični i brane svoje, nisu lak pljen. I nije trump predsjednik.
I tako, nije to putinu trebalo. Htio je pokazati snagu a sada će pokazati slabost.
Last edited by kaya on 24/2/2022, 11:09; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
niels likes this post
Sele, sve si omasila...kaya wrote:Pomoći će im cijeli svijet a koji je kontra rusije u ovom slučaju. Rezultat jedan naprama svi je uvijek poznat.
Rusi su se probili do Dnjepra
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
kaya wrote:Pomoći će im cijeli svijet a koji je kontra rusije u ovom slučaju. Rezultat jedan naprama svi je uvijek poznat.
naoružanje će im pomoć ko što je pomoglo afganistanskoj vojsci protiv talibana, prodat će ga rusima kad ga dobiju.
a otvoreno... za sad ništa od toga.
Kina je već stala na stranu putina, praktički. Jer vjerojatno ciljaju napravit slično s tajvanom, što kaže Trump.
Nijemci neće ponovo krenut na Rusiju, jebiga prošli put su imali Paulusa i šestu armiju i svejedno najebali od Žukova a sad imaju armiju kozojeba. I vjerojatno ih čeka hladna zima. Ameri... vidjet ćemo, ali Ukrajina je daleko od Amerike...
Last edited by marcellus on 24/2/2022, 11:13; edited 1 time in total
Idu brze nego sto sam i pretpostavljao. Jedino mi je nedoumica sta im je tacno izlazna strategija, kada sve zavrse. Logicno bi bilo instalirati prorusku vlastu Kijevu, ali...Hektorović wrote:Rusi su se probili do Dnjepra
Stanojko wrote:Idu brze nego sto sam i pretpostavljao. Jedino mi je nedoumica sta im je tacno izlazna strategija, kada sve zavrse. Logicno bi bilo instalirati prorusku vlastu Kijevu, ali...Hektorović wrote:Rusi su se probili do Dnjepra
[size=60]Gen. Milley says Kyiv could fall within 72 hours if Russia decides to invade Ukraine: sources[/size]
Milley told lawmakers that Kyiv could fall within 72 hours if a full-scale Russian invasion of Ukraine occurs
https://www.foxnews.com/us/gen-milley-says-kyiv-could-fall-within-72-hours-if-russia-decides-to-invade-ukraine-sources
2018-04-10
Imala je dobre šaptače. Prije 20 dana su im šapnuli da će ih ovaj napasti.epikur37 wrote:Ukrajina je imala loše šaptače...do ovog nije moralo doći.
Ali na žalost jeste.
Tigar od papira kako stanojko zove usa ima točne informacije. I najjače naoružanje.
2015-08-15
Možda će produžit u Rumunjsku....Stanojko wrote:Idu brze nego sto sam i pretpostavljao. Jedino mi je nedoumica sta im je tacno izlazna strategija, kada sve zavrse. Logicno bi bilo instalirati prorusku vlastu Kijevu, ali...Hektorović wrote:Rusi su se probili do Dnjepra
Kad in je već krenilo.
2014-04-11
Stanojko wrote:Idu brze nego sto sam i pretpostavljao. Jedino mi je nedoumica sta im je tacno izlazna strategija, kada sve zavrse. Logicno bi bilo instalirati prorusku vlastu Kijevu, ali...Hektorović wrote:Rusi su se probili do Dnjepra
da, ja isto mislim da je to logičan ishod. Proruska vlast u Kijevu koja će legalizirati nezavisne republike u donjecku, krim... i federalizirati zemlju tako da nikad ne može ući u NATO jer bi tada sve federalne jedinice morale biti za, a većinski ruske neće nikad...
kaya wrote:Imala je dobre šaptače. Prije 20 dana su im šapnuli da će ih ovaj napasti.epikur37 wrote:Ukrajina je imala loše šaptače...do ovog nije moralo doći.
Ali na žalost jeste.
Tigar od papira kako stanojko zove usa ima točne informacije. I najjače naoružanje.
On misli loše u smislu "vi se zakačite s rusima i tražite da uđete u eu i nato a mi ćemo vas podržati i zaštititi".
A dobro , vidjeti ćemo. Ja se kladim odmah ..marcellus wrote:kaya wrote:Pomoći će im cijeli svijet a koji je kontra rusije u ovom slučaju. Rezultat jedan naprama svi je uvijek poznat.
naoružanje će im pomoć ko što je pomoglo afganistanskoj vojsci protiv talibana, prodat će ga rusima kad ga dobiju.
a otvoreno... za sad ništa od toga.
Kina je već stala na stranu putina, praktički. Jer vjerojatno ciljaju napravit slično s tajvanom, što kaže Trump.
Nijemci neće ponovo krenut na Rusiju, jebiga prošli put su imali Paulusa i šestu armiju i svejedno najebali od Žukova a sad imaju armiju kozojeba. I vjerojatno ih čeka hladna zima. Ameri... vidjet ćemo, ali Ukrajina je daleko od Amerike...
2015-08-15
Ah, kako ti imas lepe misli... :)RayMabus wrote:Možda će produžit u Rumunjsku....Stanojko wrote:Idu brze nego sto sam i pretpostavljao. Jedino mi je nedoumica sta im je tacno izlazna strategija, kada sve zavrse. Logicno bi bilo instalirati prorusku vlastu Kijevu, ali...Hektorović wrote:Rusi su se probili do Dnjepra
Kad in je već krenilo.
marcellus wrote:Stanojko wrote:Idu brze nego sto sam i pretpostavljao. Jedino mi je nedoumica sta im je tacno izlazna strategija, kada sve zavrse. Logicno bi bilo instalirati prorusku vlastu Kijevu, ali...Hektorović wrote:Rusi su se probili do Dnjepra
da, ja isto mislim da je to logičan ishod. Proruska vlast u Kijevu koja će legalizirati nezavisne republike u donjecku, krim... i federalizirati zemlju tako da nikad ne može ući u NATO jer bi tada sve federalne jedinice morale biti za, a većinski ruske neće nikad...
Ruje idu totalno po Američkom obrascu napada na Irak iz 2003, s time što neće zavoditi demokraciju nego fragmentirati Ukrajinu na lokalne šerife.
2018-04-10
nego šta kaže peder? Jel još kmeči da ga pritišću da zauzme stranu?
ja inače čekam da se zoki oglasi...
Pa ako mislsi na naseg MI6 agenta, sta god da kaze svakako nece biti u srpskom interesu, tako da...marcellus wrote:nego šta kaže peder? Jel još kmeči da ga pritišću da zauzme stranu?
Pa šteta se sad zaustavit kad ovako fino ide. Pa bar Moldavija.Stanojko wrote:Ah, kako ti imas lepe misli... :)RayMabus wrote:Možda će produžit u Rumunjsku....Stanojko wrote:
Idu brze nego sto sam i pretpostavljao. Jedino mi je nedoumica sta im je tacno izlazna strategija, kada sve zavrse. Logicno bi bilo instalirati prorusku vlastu Kijevu, ali...
Kad in je već krenilo.
2014-04-11
federalizacija
svaka oblast da bude ko Republika Srpska u BiH, a mozda i vise od toga
da jedan centar, Kijev, ne moze udarati ritam drzavi
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Njemački Bundestag tri dana nakon šta je potpisao vojni ugovor s Hrvatskom o lakšem prolazu vojnog osoblja i tehnike kroz RH zaprijetio RS ako se samo pokuša odcijepiti
» Medvedev zaprijetio Europi hipersoničnim napadima
» Iranski ministar vanjskih poslova zaprijetio Europi
» USA Kongres donio zakon o pomoći Ukrajini
» Renzi zaprijetio Europi: "Pomognite nam oko izbjeglica ili rušimo europski proračun"
» Medvedev zaprijetio Europi hipersoničnim napadima
» Iranski ministar vanjskih poslova zaprijetio Europi
» USA Kongres donio zakon o pomoći Ukrajini
» Renzi zaprijetio Europi: "Pomognite nam oko izbjeglica ili rušimo europski proračun"
Page 6 of 13