AND SO IT BEGINS!
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: AND SO IT BEGINS!
AlfaOmega wrote:Predsjednik Ukraine izdao zabranu napustamja zemlje - muskarcima.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Ne. Tebe treba u vlak u jednom smjeru --> Rusija. Pa uživaj.AlfaOmega wrote:wolfe, i tebe i vuka odjebat u južnu afriku kod safeta.
red wolf-
2016-02-10
Šandor Winnetou likes this post
Ali to je lame. U full scale invaziji uništiti jednoj Rusiji samo ovo navedeno... lame.AlfaOmega wrote:Ev, ja vjerujem ovo:
#BREAKING: 30 Russian tanks, 130 armored fighting vehicles, 5 aircraft and 6 helicopters lost on the first day of the invasion- Commander-in-Chief of the Armed Forces of Ukraine.
jebe se tebi..ti se prodao za votku i cigareteAlfaOmega wrote:wolfe, i tebe i vuka odjebat u južnu afriku kod safeta.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Uzak je to pojam.red wolf wrote:Ne. Tebe treba u vlak u jednom smjeru --> Rusija. Pa uživaj.AlfaOmega wrote:wolfe, i tebe i vuka odjebat u južnu afriku kod safeta.
Leviathan2 wrote:cuj nju, ona promatracNoor wrote:ima i togaLeviathan2 wrote:
u njemackoj jebate, baustela protiv baustele :D
ko izgubi mora napraviti roštilj i dovuć piva za oba tima
i nas promatrače, ofskroz
a neb se malo lopatala :D
takve su žene. igraju na sigurno. stvar je to evolucije i prirodne selekcije.
još ako su lijepe, sjebani smo skroz.
Pa Sibir ti je jedno lijepo mjesto.AlfaOmega wrote:Uzak je to pojam.red wolf wrote:Ne. Tebe treba u vlak u jednom smjeru --> Rusija. Pa uživaj.AlfaOmega wrote:wolfe, i tebe i vuka odjebat u južnu afriku kod safeta.
red wolf-
2016-02-10
Ma gluposti da Ukri toliko uniste
Ako je istina da su Ukrima unistene zapovjedni centri i Centro veze ... e pa ne znam kako misle ratovati
Valjda su pripremili podzemne bunkere za tu svrhu
Iako im ni to nije zastita...postoje specijalni projektili za unistene podzemnih bunkera
Ako je istina da su Ukrima unistene zapovjedni centri i Centro veze ... e pa ne znam kako misle ratovati
Valjda su pripremili podzemne bunkere za tu svrhu
Iako im ni to nije zastita...postoje specijalni projektili za unistene podzemnih bunkera
Last edited by Ringo10 on 24/2/2022, 23:53; edited 2 times in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ev, Zelenski veli da ipak triba pričati sa Rusima o primirju, jel
Ok, kakvi su ukrajinski gubici?AlfaOmega wrote:Ev, ja vjerujem ovo:
#BREAKING: 30 Russian tanks, 130 armored fighting vehicles, 5 aircraft and 6 helicopters lost on the first day of the invasion- Commander-in-Chief of the Armed Forces of Ukraine.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pa jest. Kak sam dobru ribu tamo jeo.red wolf wrote:Pa Sibir ti je jedno lijepo mjesto.AlfaOmega wrote:Uzak je to pojam.red wolf wrote:
Ne. Tebe treba u vlak u jednom smjeru --> Rusija. Pa uživaj.
pa on ti i je u rusiji..doklosario se do nje stopom..ovi se smilovali vidjeli neka sirotinja..on se izjadao kako u hrvatskoj nije imao sto jesti jer nije imao posla..pa mu ovi dali jesti i piti i sad ovaj u njima boga vidi..pere guzice ruskim babama i trpa ih..za sendvic i pivored wolf wrote:Ne. Tebe treba u vlak u jednom smjeru --> Rusija. Pa uživaj.AlfaOmega wrote:wolfe, i tebe i vuka odjebat u južnu afriku kod safeta.
2015-09-08
vuksadinare wrote:jebe se tebi..ti se prodao za votku i cigareteAlfaOmega wrote:wolfe, i tebe i vuka odjebat u južnu afriku kod safeta.
a ti za američki dildo. pa sad vidi tko je bolje prošao.
ok. ovisi to i o tvojem odnosu prema dildou.
Još malo pa nestalomelkior wrote:Ok, kakvi su ukrajinski gubici?AlfaOmega wrote:Ev, ja vjerujem ovo:
Eto, pravo mjesto za tebe.AlfaOmega wrote:Pa jest. Kak sam dobru ribu tamo jeo.red wolf wrote:Pa Sibir ti je jedno lijepo mjesto.AlfaOmega wrote:
Uzak je to pojam.
red wolf-
2016-02-10
hehe
a kaj se tam ne preseliš, nego živiš u omraženoj usa?AlfaOmega wrote:Pa jest. Kak sam dobru ribu tamo jeo.red wolf wrote:Pa Sibir ti je jedno lijepo mjesto.AlfaOmega wrote:
Uzak je to pojam.
nikakav dildo...ali nisam pizda koja trci na zapad raditi a druga da propadne zapad..i navija za rusijuDragovit wrote:vuksadinare wrote:jebe se tebi..ti se prodao za votku i cigareteAlfaOmega wrote:wolfe, i tebe i vuka odjebat u južnu afriku kod safeta.
a ti za američki dildo. pa sad vidi tko je bolje prošao.
ok. ovisi to i o tvojem odnosu prema dildou.
2015-09-08
Mrsko mi se pakirat
ne zivi on u americi..mentalni zivi..Noor wrote:a kaj se tam ne preseliš, nego živiš u omraženoj usa?AlfaOmega wrote:Pa jest. Kak sam dobru ribu tamo jeo.red wolf wrote:
Pa Sibir ti je jedno lijepo mjesto.
2015-09-08
ma ide fejkanje sa svih stranaRingo10 wrote:Puno je dezinformacija i ne treba nikome nista vjerovati
Mi ni ne znamo sta je konacni cilj ove vojne akcije.
Sta god bilo, Ukrajina je vec sad trajno vojno onesposobljena.
Nuklearno oruzje mogu da zaborave.
jbte, rusija izgubila 2 helikoptera, a ocekivat sta, da ce im ukri mahat
poginulo 50tak ljudi
uracunato
mislim, ukrajini su glavne sile na donbasu itamo je tarapana, kako rusi kazu, mesorubka (masina za mljevenje mesa)
a sto se tice ostalih pravaca, cisti se, upada, pogine par ljudi, pocistis i ides dalje
i to je tek predhodnica
sutra se ocekuje pojacanje napada a prekosutra ce bit ful formacija
rusi nisu dovukli ni smercove ni sulncepjoke ni gradove, to tek treba da krene prema zonama najveceg otpora
» America Ready For Martial Law! Looting Begins, Panic Buying Of Ammo 2020 Economic Collapse
» America Ready For Martial Law! Looting Begins, Panic Buying Of Ammo 2020 Economic Collapse
Page 48 of 50