AND SO IT BEGINS!
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: AND SO IT BEGINS!
Ne. Upravo je napravio ono što sam ne shvaća da nije trebao napraviti.AlfaOmega wrote:Znali su da će ovi udariti, imali i datum i misto, i opet nisu mogli pobjedit. hahahahahahahahahahahared wolf wrote:Dakle, sve je stavljeno u javnost što će se dogoditi. Ali, baš sve. I ovaj to napravi. hahahahahahahahahahahahavuksadinare wrote:
..nije nasanjkan..nego staracka ludost ga obuzela ko i trumpa..bajdena...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
A protiv koga ratujemo na Balkanu ? Svi su utekli u Njemačku.vuksadinare wrote:..i sepavi i coravi ce biti mobilizirani kad je rat..nema ispricnica..tebe ce zbog ludosti bas hititi u neku specijalnu postrojbu ala '12 zigosanih'RayMabus wrote:Ja iman poštedu. Piše mi u vojnoj knjižici da nisan baš normalan. Psihijatrica overila u knjižicu nakon šta san razvalija sobu i izbacija 20 ljudi ( ročnika ) iz iste i onda uša u nju zatvorija vrata i oša spavat.vuksadinare wrote:....pricali vi ili ne..mobilizacija vam ne gine..evo maloprije nesto banozic i hranj pricali o tome..ako se stvari zakomoliciraju moguce dizanje i pricuve do 55 godina..
Diga se ujutro, Pravac kod psihijatrice,. U podne priko kapije a sutradan s curon na plaži. Počelo lito e. Srbiju su taman bili izbombardirali pa koji ću kurac u vojarni kad se mogu ić kupat.
Kakvi ratovi. Nema ljudi a ti bi ratova.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
darth_vader likes this post
dobro jebatejokerman wrote:bas tako bas tako,,newuser wrote:I onda se debili loze i navijaju za jedne ili druge, a puse u oba slucaja. U biti vec su popusili, mogu samo gore. Najbolje bi bilo da se negdje na Aljaski ili Sibiru odmjere ove velesile i klone se Europe.melkior wrote:
Upravo to, za američke hegemone sve je to samo igra u pješčaniku. Ionako im je preko bare.
nego ta zavisnost europskih ozbiljnih zemalja o kletvi vjeronosti americkom imperiju je vrlo zanimljiva tema samo po sebi. zivo me zanima jel u zemljama poput njemacke postoji vec osigurana infrastrktura, ili ti ga plan B u slucaju kraha americkog imperija, cisto hipotetski.
za britanju vec znam, oni ce vrlo lagano zabiti noz u leda americkom hegemonizmu u stilu zar i ti sine brute, i vec spremo mahati cijim god je zastavicama potrebno,, mozda pozivajuci s ena duge kulturoloske veze britanije i Kine ili kozna sta vec.
dis britance u iru torbu sa svabama
pa britanci ne da bi vlastitu majku prodali i zajebali nego su jos naucili da si rade odstupnice
britance moze jedino jebacki cunamai unistit mada i u to malo sumnjam, il da ameri i rusi isprazne svoje nuklearne arsenale na njih
u njemackoj jebate, baustela protiv baustele :DRayMabus wrote:A protiv koga ratujemo na Balkanu ? Svi su utekli u Njemačku.vuksadinare wrote:..i sepavi i coravi ce biti mobilizirani kad je rat..nema ispricnica..tebe ce zbog ludosti bas hititi u neku specijalnu postrojbu ala '12 zigosanih'RayMabus wrote:
Ja iman poštedu. Piše mi u vojnoj knjižici da nisan baš normalan. Psihijatrica overila u knjižicu nakon šta san razvalija sobu i izbacija 20 ljudi ( ročnika ) iz iste i onda uša u nju zatvorija vrata i oša spavat.
Diga se ujutro, Pravac kod psihijatrice,. U podne priko kapije a sutradan s curon na plaži. Počelo lito e. Srbiju su taman bili izbombardirali pa koji ću kurac u vojarni kad se mogu ić kupat.
ukri vratili aerodrom jos zarobili preko stotinu rusa..a prije toga kod cernobila kompletnu 74 brigadu..ne znam tko se tu raspada...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Lopata protiv lopate.Leviathan2 wrote:u njemackoj jebate, baustela protiv baustele :DRayMabus wrote:A protiv koga ratujemo na Balkanu ? Svi su utekli u Njemačku.vuksadinare wrote:
..i sepavi i coravi ce biti mobilizirani kad je rat..nema ispricnica..tebe ce zbog ludosti bas hititi u neku specijalnu postrojbu ala '12 zigosanih'
2014-04-11
Ja nemam digitalnu putovnicu pa neću moći.RayMabus wrote:A protiv koga ratujemo na Balkanu ? Svi su utekli u Njemačku.vuksadinare wrote:..i sepavi i coravi ce biti mobilizirani kad je rat..nema ispricnica..tebe ce zbog ludosti bas hititi u neku specijalnu postrojbu ala '12 zigosanih'RayMabus wrote:
Ja iman poštedu. Piše mi u vojnoj knjižici da nisan baš normalan. Psihijatrica overila u knjižicu nakon šta san razvalija sobu i izbacija 20 ljudi ( ročnika ) iz iste i onda uša u nju zatvorija vrata i oša spavat.
mi na mjesalicama smo neutralni :DRayMabus wrote:Lopata protiv lopate.Leviathan2 wrote:u njemackoj jebate, baustela protiv baustele :DRayMabus wrote:
A protiv koga ratujemo na Balkanu ? Svi su utekli u Njemačku.
Drž se 91' i Knina. Sve modernije od toga za tebe je viša matematika. Ak nastaviš, smatrat ću te glupim.vuksadinare wrote:ukri vratili aerodrom jos zarobili preko stotinu rusa..a prije toga kod cernobila kompletnu 74 brigadu..ne znam tko se tu raspada...
Obranili drugi aerodrom. Lako je bilo 2014. razjebavat u Ukrajini. No, sada je druga priča.vuksadinare wrote:ukri vratili aerodrom jos zarobili preko stotinu rusa..a prije toga kod cernobila kompletnu 74 brigadu..ne znam tko se tu raspada...
red wolf-
2016-02-10
ima i togaLeviathan2 wrote:u njemackoj jebate, baustela protiv baustele :DRayMabus wrote:A protiv koga ratujemo na Balkanu ? Svi su utekli u Njemačku.vuksadinare wrote:
..i sepavi i coravi ce biti mobilizirani kad je rat..nema ispricnica..tebe ce zbog ludosti bas hititi u neku specijalnu postrojbu ala '12 zigosanih'
ko izgubi mora napraviti roštilj i dovuć piva za oba tima
i nas promatrače, ofskroz
Okanite se glupih priča. Ovo vam je istina : nakon šta dotuče ovu posranu Ukrajinu iduće bojno polje za destabilizirat NATO i EU mu je Balkan. Evo većeras prosvjedi u CG četnika jer kmeče jer ih je poćeralo u oprbu. Tu je i RS u BiH i tako.
No prava istina je da smo mi i Rusi ovdje ipak saveznici.
Ako četnici dođu na vlast u CG, a šta nas brige ? Jes NATO ? Jesi. Pa nek Amerikanci idu tamo.
Nas boli kurac. Mi ćemo svaku situaciju okrenit nama u korist.
No prava istina je da smo mi i Rusi ovdje ipak saveznici.
Ako četnici dođu na vlast u CG, a šta nas brige ? Jes NATO ? Jesi. Pa nek Amerikanci idu tamo.
Nas boli kurac. Mi ćemo svaku situaciju okrenit nama u korist.
2014-04-11
wolfe, i tebe i vuka odjebat u južnu afriku kod safeta.
Ti si navijač, nisi promatračNoor wrote:
Puno je dezinformacija i ne treba nikome nista vjerovati
Mi ni ne znamo sta je konacni cilj ove vojne akcije.
Sta god bilo, Ukrajina je vec sad trajno vojno onesposobljena.
Nuklearno oruzje mogu da zaborave.
Mi ni ne znamo sta je konacni cilj ove vojne akcije.
Sta god bilo, Ukrajina je vec sad trajno vojno onesposobljena.
Nuklearno oruzje mogu da zaborave.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ja vjerujem i jednim i drugim, i epilog je - Rusi rasturaju.
cuj nju, ona promatracNoor wrote:ima i togaLeviathan2 wrote:u njemackoj jebate, baustela protiv baustele :DRayMabus wrote:
A protiv koga ratujemo na Balkanu ? Svi su utekli u Njemačku.
ko izgubi mora napraviti roštilj i dovuć piva za oba tima
a neb se malo lopatala :D
...ko i srbi..lako je bilo 6,7,8 mjesec 1991..ali kad zauzesmo vojarne jna..prvo trpinjska..pa sibenik..pa zapadna slavonija..red wolf wrote:Obranili drugi aerodrom. Lako je bilo 2014. razjebavat u Ukrajini. No, sada je druga priča.vuksadinare wrote:ukri vratili aerodrom jos zarobili preko stotinu rusa..a prije toga kod cernobila kompletnu 74 brigadu..ne znam tko se tu raspada...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ev, ja vjerujem ovo:
#BREAKING: 30 Russian tanks, 130 armored fighting vehicles, 5 aircraft and 6 helicopters lost on the first day of the invasion- Commander-in-Chief of the Armed Forces of Ukraine.
#BREAKING: 30 Russian tanks, 130 armored fighting vehicles, 5 aircraft and 6 helicopters lost on the first day of the invasion- Commander-in-Chief of the Armed Forces of Ukraine.
AlfaOmega wrote:Predsjednik Ukraine izdao zabranu napustamja zemlje - muskarcima.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» ‘Stop Operation Soros’ movement begins in Macedonia
» America Ready For Martial Law! Looting Begins, Panic Buying Of Ammo 2020 Economic Collapse
» America Ready For Martial Law! Looting Begins, Panic Buying Of Ammo 2020 Economic Collapse
Page 47 of 50