ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AND SO IT BEGINS!

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Go down

AND SO IT BEGINS! - Page 42 Empty Re: AND SO IT BEGINS!

Post by AlfaOmega 24/2/2022, 22:44

AlfaOmega wrote:
Noor wrote:
AlfaOmega wrote:
Kak odmah upratiš kad te spomenem.
naštimila sam si forum tak
I još brzo reagiraš. Stvarno dobri refleksi za pozne godine
Ajd sad da vidim koliko će ti trebat

AlfaOmega

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Noor 24/2/2022, 22:45

AlfaOmega wrote:
AlfaOmega wrote:
Noor wrote:
naštimila sam si forum tak
I još brzo reagiraš. Stvarno dobri refleksi za pozne godine
Ajd sad da vidim koliko će ti trebat
sekunda

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 24/2/2022, 22:45

Noor wrote:
AlfaOmega wrote:
AlfaOmega wrote:
Ili noorka, fuj. O kaji da ni ne pričam :roll
nima na timi vičeg FUJ od tibe
Idiot od onoga što smo napisali za onog ruskog klinca pokušava napraviti dinastiju, da pročita ponovno temu shvatio bi koliki je idiot, ili možda ne bi. U svakom slučaju je zlurad i zao lik bez empatije za bilo koga osim za svoju golu duplericu sa likom psihopate putka.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by crvenkasti 24/2/2022, 22:46

Znao sam ja da će na kraju doći do ovoga. Osjećalo se od početka.

Nema veze. Nije mi žao.
Bar smo bili Hrvati.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Noor 24/2/2022, 22:46

Šandor Winnetou wrote:
Noor wrote:
AlfaOmega wrote:

Ili noorka, fuj. O kaji da ni ne pričam :roll
nima na timi vičeg FUJ od tibe
Idiot od onoga što smo napisali za onog ruskog klinca pokušava napraviti dinastiju, da pročita ponovno temu shvatio bi koliki je idiot, ili možda ne bi. U svakom slučaju je zlurad i zao lik bez empatije za bilo koga osim za svoju golu duplericu sa likom psihopate putka.
nisam znala da je takav smrad
idem tamo čitati

2017-10-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/2/2022, 22:47

...uglavnom vidim da je kompletna hr politicka scena stala na ukrajinsku stranu..konacno..da se bar u necemu ujedinimo..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Noor likes this post

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/2/2022, 22:48

crvenkasti wrote:Znao sam ja da će na kraju doći do ovoga. Osjećalo se od početka.

Nema veze. Nije mi žao.
Bar smo bili Hrvati.
...dobio si saveznike..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 24/2/2022, 22:48

michaellcmacha wrote:
AssadNaPodmornici wrote:inače nije tako loša situacija za ukraince.. za sada.. primili su neki gadni udar, izgubili nešto teritorija, ali nije im se raspala vojska i obrana kako je ekipa mislila.. mislim moglo se puno bolje, mogli su od svakog grada napraviti utvrdu.. ali evo gledam ima pun kurac videa uništene ruske tehnike i zarobljenih rusa.. računaj da većina toga neće biti snimljena, to znači da su ruski gubici realno gadni.. 

valjda idealan ruski scenarij bi bio da se ovi predaju bez otpora nakon prvog šoka, a idealan ukr scenarij bi bio da vode efikasan obrambeni rat.. 

situacija je između, rusi na nekim djelovima fronte napreduju dobro, a negdje imaju gadne gubitke... 

eh sada situacija gadna oko one zračne luke u kijevu.. navodno se ukrainci gadno trude da je zauzmu nazad.. rusi gore imaju gadne gubitke, to im je elitni dio vojske, to su vojnici koji su selektirani od najboljih ruskih vojnika, dakle najbolji od najboljih i imaju gadne gubitke gore.. ako Ukrainci vrate tu zračnu luku pod svoju kontrolu, a to moraju pod svaku cijenu, to će im biti značajna pobjeda... omogućit će kijevu da dobije šansu za obranu.. u suprotnom će biti gadan poraz, rusi će iskrcati tonu tehnike... 

inače nemaju niti rusi neograničenu količinu resursa za ratovanje, dakle ako se rat oduži na nekoliko tjedana ,a rusi recimo ne ostvare ciljeve , mogla bi situacija postati toliko očajna, da će se rusi dovesti u situaciju "poraza" a onda bi mogli posegnuti i za nuklearnim oružjem. .to su hipotetske situacija. a neka nam Bog pomogne onda, u tom slučaju bi bilo najbolje da se RH makne sa strane, da onaj debil Kenwood Kenon ne priča puno i ne prijeti , jer bude jedna nuklearna gljiva iznad Zagreba... 

mislim rat je izgledao "nevjerojatno" još jučer, svi smo ovdje pisali(osim mihe i alphe) da ništa od full ruskog napada, pa evo ga..
gostomel je u smislu onemogućavanja osiguravanja zračnog mostobrana povraćen, značajan dio ruskih specijalaca je neutraliziran, tj izbačen iz stroja, a određen broj je izvučen i povučen prema ivankivu... e sad se sjeti što sam ti onaj dan pričao, pogledaj kartu i reci ovim tutlekima što sam prije nekoliko dana tebi rekao koje će biti fingirani napadni pravac a koji stvarni... međutim ruse jebe spoznaja da su njihove namjere očito pročitane, i da je tu ipak solidno odrađen kontranapad i osujećen plan... ja kako rekoh, iako mi je žao svakog čovjeka, s obzirom da sam na strani napadnutih, istima želim da rusima nanesu što je moguće veće gubitke...

taman sam kada si me zvao na mob tada i sve se jebeno ostvarilo što si rekao. jbg kada netko ima znanje ima znanje. čak i pravci proboja. 

još jedino ostaje mogućnost da rusi krenu u nuklear, to vidim na način ako zaista zapnu u gadnom ratu.. ako su izgubili bitku za zračnu luku kod Kijeva to će im biti gadni gubici.. 

računam da i nije cijela UKR PZO neutralizirana... da imaju valjda neke low -range i mid -range sustave koji ne trebaju velike radare.. da ih mogu dovući u blizinu kao i stingere i stvoriti "kišobran".. imaju i nešto avijacije da odbiju mogućnost Ruskog pojačanja koje će usljediti.. a onda su ti Rusi u okruženju, imaju i Ukrainci obučene vojnike i specijalce.. trebaju ih ako nisu - onda skršiti još večeras, dali su im ameri na tisuće sniperskih pušaka sa termovizijom, trebaju jebiga uz velike žrtve uzeti to.. onda Kijev ima šanse da se konsolidira.. 

inače ima i Ukraina oružja.. imaju i balističkih projektila i svojih SMERCH sustava, nije sve uništeno.. pretpostavljam.. mogu sa time rokati Ruske kolone , Ameri će ih snabdjevati "live" informacijama

2018-06-14

Back to top Go down

Post by melkior 24/2/2022, 22:49

AssadNaPodmornici wrote:
AlfaOmega wrote:
AssadNaPodmornici wrote:inače nije tako loša situacija za ukraince.. za sada.. primili su neki gadni udar, izgubili nešto teritorija, ali nije im se raspala vojska i obrana kako je ekipa mislila.. mislim moglo se puno bolje, mogli su od svakog grada napraviti utvrdu.. ali evo gledam ima pun kurac videa uništene ruske tehnike i zarobljenih rusa.. računaj da većina toga neće biti snimljena, to znači da su ruski gubici realno gadni.. 

valjda idealan ruski scenarij bi bio da se ovi predaju bez otpora nakon prvog šoka, a idealan ukr scenarij bi bio da vode efikasan obrambeni rat.. 

situacija je između, rusi na nekim djelovima fronte napreduju dobro, a negdje imaju gadne gubitke... 

eh sada situacija gadna oko one zračne luke u kijevu.. navodno se ukrainci gadno trude da je zauzmu nazad.. rusi gore imaju gadne gubitke, to im je elitni dio vojske, to su vojnici koji su selektirani od najboljih ruskih vojnika, dakle najbolji od najboljih i imaju gadne gubitke gore.. ako Ukrainci vrate tu zračnu luku pod svoju kontrolu, a to moraju pod svaku cijenu, to će im biti značajna pobjeda... omogućit će kijevu da dobije šansu za obranu.. u suprotnom će biti gadan poraz, rusi će iskrcati tonu tehnike... 

inače nemaju niti rusi neograničenu količinu resursa za ratovanje, dakle ako se rat oduži na nekoliko tjedana ,a rusi recimo ne ostvare ciljeve , mogla bi situacija postati toliko očajna, da će se rusi dovesti u situaciju "poraza" a onda bi mogli posegnuti i za nuklearnim oružjem. .to su hipotetske situacija. a neka nam Bog pomogne onda, u tom slučaju bi bilo najbolje da se RH makne sa strane, da onaj debil Kenwood Kenon ne priča puno i ne prijeti , jer bude jedna nuklearna gljiva iznad Zagreba... 

mislim rat je izgledao "nevjerojatno" još jučer, svi smo ovdje pisali(osim mihe i alphe) da ništa od full ruskog napada, pa evo ga..
Ka prvo, ti nisi upoće mislija da će biti rat. Ismijava si ovdi svakoga ko je to mislija. Do pri dva dana mislija si da je proglašenjem DPR-a i LPR-a stavljena točka na i. I onda si kritizira svakog ko bi ti reka da nema smisla priznati DPR i LPR na tak malom teritoriju i da se to mora širiti. 
Treće, niko nije reka da bi Rusi mogli pomlatiti Ukre za manje od 24 sata. Ali da su ostvarili ono što ni jedna vojska ni u zadnjih 100 godina (toliko osvojiti za manje od 24 sata), jesu.  :rasta

pa nisam mislia.. normalno
govorio sam prije 10ak dana da postoji šansa da je Putin postao luđak, jer sam vidio (miha me objavijestio točnije) kako su Rusi formirali napadačke formacije oko Kijeva i Krahiva. Evo točno što mi je miha rekao prije 10ak dana se ostvaruje. 

zbog dojma razgovora sa Mihom na mobu uru vremena sam pisao po forumu da postoji šansa da Putin napadne, ali da ja osobno mislim i nadam se da neće.  mislio sam da samo blefira, ali lik je zaista napravio full invaziju. 

i da rekao sam da bi zbog cijele situacije bilo najbolje da Ukrainci odjebu NATO(a i ovako neće tamo izgleda) i da priznaju barem autonomiju onim pobunjenim para državicama i krenu u pregovore.. jebiga sa te strane su Ukrainci "usrali motku" , ja cijelo vrijeme govorim da je najbolje da popuste..

a štaš sada rat je tu.. samo iznosim dalje , kako je Miha jebeno točno mene prije 10ak dana nazvao na mobitel i točno mi rekao kojim pravcima će napadati Rusi, tako ako Miha kaže da bi se rat mogao proširiti i postati nuklearni mogao bi. 
I to bi Rusi mogli inicirati ako ne ostvare strateške cilje kroz idućih par tjedana.. a to je valjda da uđu u Kijev, Krahiv, spoje koridor od Krima do Donjecka i "oslobode nazad" cijeli teritorij koji su izgubili 2014 godine.. ako ne ostvare te ciljeve, i nastave imati gadne gubitke kao danas, a Ukrainci se ne raspadnu, na nekim djelovima fronte su odbili napade, i još ako vrate zračnu luku.. 

Rusija bi mogla otići "nuklear".. a u tom slučaju ovim našim debilima na vlasti je najbolje da jebeno šute, da ne prijete Rusima i da ne šalju vojsku. 

jer postoji šansa nuklearne gljive iznad Zagreb pa čak i Splita, Rijeke npr.. ili dvije -tri iznad Zagreba pošto je tamo 25% RH populacije i 50% BDPa..

a onda će Plenkovic na vrijeme uteći iz RH kao i ova HDZ elita.. a tada će vas "pro-ruse" hvatati i hapsiti i mučiti.. sa par klikova mišem dođu do vas .. nije to nerealno.. 

ne znaš šta je gore za nas u RH , da Rusi dobiju rat onako brzinski kako bi htjeli, ili da uđu u živo blato , pa da situacija eskalira
Yoda, ako rat eskalira u nuklearni, i ako se pojave gljive nad Zagrebom, Splitom i Rijekom, za nas sve na ovim prostorima je onda ionako već game over. Neće biti HDZ-ovaca koji će bježati van, niti ovih drugih koji će loviti rusofile klikom miša, jednostavno, neće biti ni struje ni Interneta ni miša, neće biti ničeg.
melkior

2015-08-09

newuser likes this post

Back to top Go down

Post by jokerman 24/2/2022, 22:50

kic wrote:
zapad je kilav, ali opet ga je lijepo vidjeti ujedinjenog nekako..

morali su više respektirati ruse i s ukrajinom polako

prvi mi valjda znamo koliko je EU razočaranje zapravo..
zapad ujedinjen?

ne dopusti da te  orkestrirane i pazljivo kordinirani izljevi hinjene empatije prevare. niti jedna ozbiljna zemlja nema taj luksuz pouzdati se u saveznike ili koje kakve alijanse. Zapad se nije u stanju usaglasiti oko tkz. ostrih sankcija koje bi trebale usljediti prema Rusiji sto je jasdan pokazatelj koliko samo se igrica u zakutcima.

jedino moza Britanija, oni su odavno sva svoja jaja stavili u americke kosare.

2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 24/2/2022, 22:50

u hrvatske škole treba ubacit obavezni predmet navijanja za neki sportski klub jer to je zdravo.
navijanje u ratovima za neku stranu je imbecilno. pogotovo ta slijepo neracionalno uvjerenje da je ovo ruska agresija na ukrajinu a ukrajinska borba za slobodu. ukrajina je tu totalno nebitna, da je ista odlučila ostat neutralna ništa se ne bi dogodilo ali nije.
i debili ovdje prozivaju nekoga tko ukaže na činjenice proruskim....svakom starijem od 45 godina a ne zna koristit internet treba prste plomit jer je štetan, glupost mu je neograničena. putler, ukrajina sloboda....bok vas jebo nenormalne.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 24/2/2022, 22:51

Noor wrote:
Šandor Winnetou wrote:
nisam znala da je takav smrad
četnički?

2015-09-11

Back to top Go down

Post by jokerman 24/2/2022, 22:51

melkior wrote:
jokerman wrote:
jokerman wrote:gola i zastrasujuca cinjenica kloju naravno vide ili mozda imaju snage prijmetiti samo oni mudriji i hrabriji medu nama jest da ta da je ono sta sebe naziva liberalnodemokratskim zapadom izgubilo svoju osnovnu zicu tj, liberalizam i demokraciju. jasno je vidljivo da bilo kakva jezgrovita politicka promijena demkratskim nacinom u zemljama zapada jednostavno nije moguca. u svojim zadnjim finalnim metastaziranjima kapitalizam krece konzumirati svoga domacina kao sta je marx prije vise od jednog stoljeca tako jasno uvidio.
Prividno blagostanje koje uzivaju gradani liberalnih demokracija, prije svega mislim na SAD, pociva upravo na njegovoj vanjskopolitickoj moci i tkz. imperiju koji vojno industrijski kompleks zajednmo u sprezi sa korporacijskim kapitalom i tehnokratskom politickom elitom se trudi tako grcevito odrzati. I sa pravom jer gubitkom vojne moci amerika gubi i onu financijsku, jer dolar je odrzan upravo na strahu svijeta od moci americke vojne sile uz koju se priljubio spekulantski parazitski kapital koji vise nije u stanju proizvesti nikakvu stvarnju ekonomsku vrijednost ili trzisnu premoc.
Izbacivanjem Rusije iz swift sustava, Američki petrodolar odlazi u povijest.
zar njemci nisu stavili veto na taj bezumni britanski prijedlog

2015-08-02

Back to top Go down

Post by melkior 24/2/2022, 22:51

AssadNaPodmornici wrote:
michaellcmacha wrote:

gostomel je u smislu onemogućavanja osiguravanja zračnog mostobrana povraćen, značajan dio ruskih specijalaca je neutraliziran, tj izbačen iz stroja, a određen broj je izvučen i povučen prema ivankivu... e sad se sjeti što sam ti onaj dan pričao, pogledaj kartu i reci ovim tutlekima što sam prije nekoliko dana tebi rekao koje će biti fingirani napadni pravac a koji stvarni... međutim ruse jebe spoznaja da su njihove namjere očito pročitane, i da je tu ipak solidno odrađen kontranapad i osujećen plan... ja kako rekoh, iako mi je žao svakog čovjeka, s obzirom da sam na strani napadnutih, istima želim da rusima nanesu što je moguće veće gubitke...

taman sam kada si me zvao na mob tada i sve se jebeno ostvarilo što si rekao. jbg kada netko ima znanje ima znanje. čak i pravci proboja. 

još jedino ostaje mogućnost da rusi krenu u nuklear, to vidim na način ako zaista zapnu u gadnom ratu.. ako su izgubili bitku za zračnu luku kod Kijeva to će im biti gadni gubici.. 

računam da i nije cijela UKR PZO neutralizirana... da imaju valjda neke low -range i mid -range sustave koji ne trebaju velike radare.. da ih mogu dovući u blizinu kao i stingere i stvoriti "kišobran".. imaju i nešto avijacije da odbiju mogućnost Ruskog pojačanja koje će usljediti.. a onda su ti Rusi u okruženju, imaju i Ukrainci obučene vojnike i specijalce.. trebaju ih ako nisu - onda skršiti još večeras, dali su im ameri na tisuće sniperskih pušaka sa termovizijom, trebaju jebiga uz velike žrtve uzeti to.. onda Kijev ima šanse da se konsolidira.. 

inače ima i Ukraina oružja.. imaju i balističkih projektila i svojih SMERCH sustava, nije sve uništeno.. pretpostavljam.. mogu sa time rokati Ruske kolone , Ameri će ih snabdjevati "live" informacijama
Kad Rusi shvate da Ameri dostavljaju informacije o kretanjima ruske vojske Ukrima, počet će padati američki sateliti.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Službenik 24/2/2022, 22:51

vuksadinare wrote:
Dragovit wrote:
vuksadinare wrote:
kazes ratnik si..a usro si kao grlica...jebote..kukas i samo kukas..

a što ćeš, onaj tko je prošao rat zaobilazi ga u širokom luku ako može dok budala juriša tamo gdje mu nije mjesto.
zaobilazis rat..a zazivas ga u bosnu

ne zazivam. 
ali između izbora braniti hrvate od muslimana ili braniti 40 000 000 ukrajinaca od rusa biram obranu hrvata u bih. 
to ti je problem? i onda se čudiš što ''kukam''? a što ću kad vidim kakav si i ti i radman grlić. smijati se? 
evo, smijat ću se onda. muaaahahahahahahahah! je li sad dobro?

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 24/2/2022, 22:51

AssadNaPodmornici wrote:
AlfaOmega wrote:

Ka prvo, ti nisi upoće mislija da će biti rat. Ismijava si ovdi svakoga ko je to mislija. Do pri dva dana mislija si da je proglašenjem DPR-a i LPR-a stavljena točka na i. I onda si kritizira svakog ko bi ti reka da nema smisla priznati DPR i LPR na tak malom teritoriju i da se to mora širiti. 
Treće, niko nije reka da bi Rusi mogli pomlatiti Ukre za manje od 24 sata. Ali da su ostvarili ono što ni jedna vojska ni u zadnjih 100 godina (toliko osvojiti za manje od 24 sata), jesu.  :rasta

pa nisam mislia.. normalno
govorio sam prije 10ak dana da postoji šansa da je Putin postao luđak, jer sam vidio (miha me objavijestio točnije) kako su Rusi formirali napadačke formacije oko Kijeva i Krahiva. Evo točno što mi je miha rekao prije 10ak dana se ostvaruje. 

zbog dojma razgovora sa Mihom na mobu uru vremena sam pisao po forumu da postoji šansa da Putin napadne, ali da ja osobno mislim i nadam se da neće.  mislio sam da samo blefira, ali lik je zaista napravio full invaziju. 

i da rekao sam da bi zbog cijele situacije bilo najbolje da Ukrainci odjebu NATO(a i ovako neće tamo izgleda) i da priznaju barem autonomiju onim pobunjenim para državicama i krenu u pregovore.. jebiga sa te strane su Ukrainci "usrali motku" , ja cijelo vrijeme govorim da je najbolje da popuste..

a štaš sada rat je tu.. samo iznosim dalje , kako je Miha jebeno točno mene prije 10ak dana nazvao na mobitel i točno mi rekao kojim pravcima će napadati Rusi, tako ako Miha kaže da bi se rat mogao proširiti i postati nuklearni mogao bi. 
I to bi Rusi mogli inicirati ako ne ostvare strateške cilje kroz idućih par tjedana.. a to je valjda da uđu u Kijev, Krahiv, spoje koridor od Krima do Donjecka i "oslobode nazad" cijeli teritorij koji su izgubili 2014 godine.. ako ne ostvare te ciljeve, i nastave imati gadne gubitke kao danas, a Ukrainci se ne raspadnu, na nekim djelovima fronte su odbili napade, i još ako vrate zračnu luku.. 

Rusija bi mogla otići "nuklear".. a u tom slučaju ovim našim debilima na vlasti je najbolje da jebeno šute, da ne prijete Rusima i da ne šalju vojsku. 

jer postoji šansa nuklearne gljive iznad Zagreb pa čak i Splita, Rijeke npr.. ili dvije -tri iznad Zagreba pošto je tamo 25% RH populacije i 50% BDPa..

a onda će Plenkovic na vrijeme uteći iz RH kao i ova HDZ elita.. a tada će vas "pro-ruse" hvatati i hapsiti i mučiti.. sa par klikova mišem dođu do vas .. nije to nerealno.. 

ne znaš šta je gore za nas u RH , da Rusi dobiju rat onako brzinski kako bi htjeli, ili da uđu u živo blato , pa da situacija eskalira
Joda ako krenu gljive nema povratka i spašavanja bilo koga pa makar niti jedna gljiva ne udari blizu nas, to je sudnji dan, the end.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by T. 24/2/2022, 22:53

Tvrdim da su i putin i biden i zelenski marionete te da izvan očiju javnosti rade zajedno...
I čitava ta kamarila oko njih ili protiv njih, nato, eu, un itd. ...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 24/2/2022, 22:54

melkior wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
michaellcmacha wrote:

Kad Rusi shvate da Ameri dostavljaju informacije o kretanjima ruske vojske Ukrima, počet će padati američki sateliti.
ti naivan ko francuska sobarica.
pa AMeri cijelo vrijeme dostavljaju informacije, odakle sve ove snimke Ruske vojske i najavljene invazije nego preko Američkih satelita. Ameri to nerade od jučer, niti zadnja dva mjeseca, nego zadnjih jebenih 8godina

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Službenik 24/2/2022, 22:54

vuksadinare wrote:...uglavnom vidim da je kompletna hr politicka scena stala na ukrajinsku stranu..konacno..da se bar u necemu ujedinimo..

pa makar to bila i glupost.
bolje išta nego ništa.
pozdravljam.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 24/2/2022, 22:55

T. wrote:Tvrdim da su i putin i biden i zelenski marionete te da izvan očiju javnosti rade zajedno...
I čitava ta kamarila oko njih ili protiv njih, nato, eu, un itd. ...
a i ta teorija može imati smisla, ima ekipe koja tvrdi da je Putin isto igrač Carl Schwaba koji govori o velikom ekonomskom resetu.. 

jer očekujte ekonomski još luđa sranja idućih tjedana/mjeseci.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by epikur37 24/2/2022, 22:55

Dragovit wrote:
vuksadinare wrote:
Dragovit wrote:

a što ćeš, onaj tko je prošao rat zaobilazi ga u širokom luku ako može dok budala juriša tamo gdje mu nije mjesto.
zaobilazis rat..a zazivas ga u bosnu

ne zazivam. 
ali između izbora braniti hrvate od muslimana ili braniti 40 000 000 ukrajinaca od rusa biram obranu hrvata u bih. 

:tu

Normalna stvar a i Hrvatska će to napraviti bez brige.

Svatko ima svoje traume i opsesije ali politiku u glavnom vode razumni i pametniji ljudi.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics