ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AND SO IT BEGINS!

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Go down

AND SO IT BEGINS! - Page 41 Empty Re: AND SO IT BEGINS!

Post by AlfaOmega Thu 24 Feb - 22:36

vuksadinare wrote:...ukri uzvracaju..to je pocetak

https://www.jutarnji.hr/video/news/veliki-obrat-na-pomolu-u-okolici-kijeva-ukrajinci-vracaju-kontrolu-nad-kljucnom-zracnom-lukom-15162217
Je, a vamo kurir.rs kaže da je Putin već proglasija pobjedu, a Rusi uveliko slave na ulicama pobjedu. Šta je sad točno? Hrvatska žuta štampa ili srbijanska? Mani se gluposti.

AlfaOmega

2015-09-11

Back to top Go down

Post by AlfaOmega Thu 24 Feb - 22:36

AlfaOmega wrote:

https://www.jutarnji.hr/video/news/veliki-obrat-na-pomolu-u-okolici-kijeva-ukrajinci-vracaju-kontrolu-nad-kljucnom-zracnom-lukom-15162217
Je, a vamo kurir.rs kaže da je Putin već proglasija pobjedu, a Rusi uveliko slave na ulicama pobjedu. Šta je sad točno? Hrvatska žuta štampa ili srbijanska? Mani se gluposti.
Ustvari, nemoj, pristaje ti. :hem

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Thu 24 Feb - 22:37

michaellcmacha wrote:
Šandor Winnetou wrote:
jastreb wrote:Nakon svega ovoga sto vidim.

Mi ovdje na Balkanu trebamo se drzat zajedno i ne dozvoliti ikakve pizdarije ovdje.

Samo bi nam trebalo jos sranja tu.

Sad treba ostati pametan i ne dozvoliti nikakve međusobne tenzije.
Hrvati i nisu nikada dizali tenzije, imaš srbiju kao rusku kujicu koja je sa svima susjedima u zavadi pa se njima obrati
ja se ne bih složio sa drugom jastrebom, a ni sa ostalim rusofilima, koji su u određenoj mjeri i srbofili, ne svi ali značajan broj... nikako nije dobro da se držimo zajedno... puno je važnije da se sve rusofile konkretno u hrvatskoj identificira i nad njima uspostavi sigurnosni nadzor, ja osobno sam za drastičniji pristup prema istima...
U slučaju konflikta rusije sa NATOm to je i neizbježno, svatko odabire svoju stranu pa nek ne bude kmečanja u tom trenu nego neka hrabro stanu na branik rusije kao što to ovdje rade već godinama

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 24 Feb - 22:38

AlfaOmega wrote:

ajde cetnice ne razgovaram sa tobom..odi seselju pa se bacajte u zagrljaj
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Thu 24 Feb - 22:38

AssadNaPodmornici wrote:inače nije tako loša situacija za ukraince.. za sada.. primili su neki gadni udar, izgubili nešto teritorija, ali nije im se raspala vojska i obrana kako je ekipa mislila.. mislim moglo se puno bolje, mogli su od svakog grada napraviti utvrdu.. ali evo gledam ima pun kurac videa uništene ruske tehnike i zarobljenih rusa.. računaj da većina toga neće biti snimljena, to znači da su ruski gubici realno gadni.. 

valjda idealan ruski scenarij bi bio da se ovi predaju bez otpora nakon prvog šoka, a idealan ukr scenarij bi bio da vode efikasan obrambeni rat.. 

situacija je između, rusi na nekim djelovima fronte napreduju dobro, a negdje imaju gadne gubitke... 

eh sada situacija gadna oko one zračne luke u kijevu.. navodno se ukrainci gadno trude da je zauzmu nazad.. rusi gore imaju gadne gubitke, to im je elitni dio vojske, to su vojnici koji su selektirani od najboljih ruskih vojnika, dakle najbolji od najboljih i imaju gadne gubitke gore.. ako Ukrainci vrate tu zračnu luku pod svoju kontrolu, a to moraju pod svaku cijenu, to će im biti značajna pobjeda... omogućit će kijevu da dobije šansu za obranu.. u suprotnom će biti gadan poraz, rusi će iskrcati tonu tehnike... 

inače nemaju niti rusi neograničenu količinu resursa za ratovanje, dakle ako se rat oduži na nekoliko tjedana ,a rusi recimo ne ostvare ciljeve , mogla bi situacija postati toliko očajna, da će se rusi dovesti u situaciju "poraza" a onda bi mogli posegnuti i za nuklearnim oružjem. .to su hipotetske situacija. a neka nam Bog pomogne onda, u tom slučaju bi bilo najbolje da se RH makne sa strane, da onaj debil Kenwood Kenon ne priča puno i ne prijeti , jer bude jedna nuklearna gljiva iznad Zagreba... 

mislim rat je izgledao "nevjerojatno" još jučer, svi smo ovdje pisali(osim mihe i alphe) da ništa od full ruskog napada, pa evo ga..
gostomel je u smislu onemogućavanja osiguravanja zračnog mostobrana povraćen, značajan dio ruskih specijalaca je neutraliziran, tj izbačen iz stroja, a određen broj je izvučen i povučen prema ivankivu... e sad se sjeti što sam ti onaj dan pričao, pogledaj kartu i reci ovim tutlekima što sam prije nekoliko dana tebi rekao koje će biti fingirani napadni pravac a koji stvarni... međutim ruse jebe spoznaja da su njihove namjere očito pročitane, i da je tu ipak solidno odrađen kontranapad i osujećen plan... ja kako rekoh, iako mi je žao svakog čovjeka, s obzirom da sam na strani napadnutih, istima želim da rusima nanesu što je moguće veće gubitke...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Šandor Winnetou and AssadNaPodmornici like this post

Back to top Go down

Post by T. Thu 24 Feb - 22:38

Brain32 wrote:https://twitter.com/Apex_WW/status/1496953084857266178?ref_src=twsrc%5Etfw

Dobro koliki je problem normalni link stavit?
Veliki... Basketball
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by melkior Thu 24 Feb - 22:39

kic wrote:
zapad je kilav, ali opet ga je lijepo vidjeti ujedinjenog nekako..

morali su više respektirati ruse i s ukrajinom polako

prvi mi valjda znamo koliko je EU razočaranje zapravo..
8 godina Zapad laže Ukrajinu i prodaju joj floskule o obećanom zapadnom snu, obećavaju milijarde, nitko ne govori o reformama, nitko Ukrajinu nije podsjetio da mora imati stabilnost i osigurati jednakost svih građana pred zakonom.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by T. Thu 24 Feb - 22:40

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:..obracunat cemo se mi malo zesce sa tom ruskom agenturom
Ajde odi spavat.

Koliko si popio? Pjan si od jutra.
:tu
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Noor Thu 24 Feb - 22:41

AlfaOmega wrote:
AlfaOmega wrote:
AlfaOmega wrote:Ni ka vuk i šandor.
Ili noorka, fuj. O kaji da ni ne pričam :roll
nima na timi vičeg FUJ od tibe

2017-10-06

Back to top Go down

Post by AlfaOmega Thu 24 Feb - 22:41

vuksadinare wrote:
AlfaOmega wrote:

ajde cetnice ne razgovaram sa tobom..odi seselju pa se bacajte u zagrljaj
Nemreš mu prići od škembe, a ne zagrlit.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by jokerman Thu 24 Feb - 22:41

a gdje je tu Ukrajina , i sta je tu Ukrajina?

nista, cak ni pijun, u najboljem slucaju samo jedan kvadrat sahovke ploce.
naravno, ljudi i personalne ljudske sudbine uhvacene u kolopletu povijenih dogadanja su istinska tragedija na koju nitko od nas ne bih trebao ostati ravnodusan. ali neki zalog za " pravicu" ili nedao Bog argument, naravno da ne

2015-08-02

melkior and newuser like this post

Back to top Go down

Post by Službenik Thu 24 Feb - 22:42

vuksadinare wrote:
Dragovit wrote:
Šandor Winnetou wrote:
Ukrajina nije u NATO savezu niti je uzeto u razmatranje njeno primanje dokle god ima nerješenih graničnih problema sa susjedima.U svakom slučaju putko je sad dobio još dvije članice u savez NATOa zbog svojih poteza, švede i fince. Bravo putko majestore :tu

odlično. obje zemlje ovise o ruskom plinu preko 80%.
grijat će se obilato na sunčane panele jer su tropske zemlje.
i usput sebi na čelo staviti metu.
a što očekivati od tebe kad nam je tip ala radman grlić ministar vanjskih poslova.

jadna nam majka.
kazes ratnik si..a usro si kao grlica...jebote..kukas i samo kukas..

a što ćeš, onaj tko je prošao rat zaobilazi ga u širokom luku ako može dok budala juriša tamo gdje mu nije mjesto.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 24 Feb - 22:42

T. wrote:
jastreb wrote:
vuksadinare wrote:..obracunat cemo se mi malo zesce sa tom ruskom agenturom
Ajde odi spavat.

Koliko si popio? Pjan si od jutra.
:tu
..i ti u blokadi..pa sad levicar postao
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Thu 24 Feb - 22:42

AlfaOmega wrote:
AssadNaPodmornici wrote:inače nije tako loša situacija za ukraince.. za sada.. primili su neki gadni udar, izgubili nešto teritorija, ali nije im se raspala vojska i obrana kako je ekipa mislila.. mislim moglo se puno bolje, mogli su od svakog grada napraviti utvrdu.. ali evo gledam ima pun kurac videa uništene ruske tehnike i zarobljenih rusa.. računaj da većina toga neće biti snimljena, to znači da su ruski gubici realno gadni.. 

valjda idealan ruski scenarij bi bio da se ovi predaju bez otpora nakon prvog šoka, a idealan ukr scenarij bi bio da vode efikasan obrambeni rat.. 

situacija je između, rusi na nekim djelovima fronte napreduju dobro, a negdje imaju gadne gubitke... 

eh sada situacija gadna oko one zračne luke u kijevu.. navodno se ukrainci gadno trude da je zauzmu nazad.. rusi gore imaju gadne gubitke, to im je elitni dio vojske, to su vojnici koji su selektirani od najboljih ruskih vojnika, dakle najbolji od najboljih i imaju gadne gubitke gore.. ako Ukrainci vrate tu zračnu luku pod svoju kontrolu, a to moraju pod svaku cijenu, to će im biti značajna pobjeda... omogućit će kijevu da dobije šansu za obranu.. u suprotnom će biti gadan poraz, rusi će iskrcati tonu tehnike... 

inače nemaju niti rusi neograničenu količinu resursa za ratovanje, dakle ako se rat oduži na nekoliko tjedana ,a rusi recimo ne ostvare ciljeve , mogla bi situacija postati toliko očajna, da će se rusi dovesti u situaciju "poraza" a onda bi mogli posegnuti i za nuklearnim oružjem. .to su hipotetske situacija. a neka nam Bog pomogne onda, u tom slučaju bi bilo najbolje da se RH makne sa strane, da onaj debil Kenwood Kenon ne priča puno i ne prijeti , jer bude jedna nuklearna gljiva iznad Zagreba... 

mislim rat je izgledao "nevjerojatno" još jučer, svi smo ovdje pisali(osim mihe i alphe) da ništa od full ruskog napada, pa evo ga..
Ka prvo, ti nisi upoće mislija da će biti rat. Ismijava si ovdi svakoga ko je to mislija. Do pri dva dana mislija si da je proglašenjem DPR-a i LPR-a stavljena točka na i. I onda si kritizira svakog ko bi ti reka da nema smisla priznati DPR i LPR na tak malom teritoriju i da se to mora širiti. 
Treće, niko nije reka da bi Rusi mogli pomlatiti Ukre za manje od 24 sata. Ali da su ostvarili ono što ni jedna vojska ni u zadnjih 100 godina (toliko osvojiti za manje od 24 sata), jesu.  :rasta

pa nisam mislia.. normalno
govorio sam prije 10ak dana da postoji šansa da je Putin postao luđak, jer sam vidio (miha me objavijestio točnije) kako su Rusi formirali napadačke formacije oko Kijeva i Krahiva. Evo točno što mi je miha rekao prije 10ak dana se ostvaruje. 

zbog dojma razgovora sa Mihom na mobu uru vremena sam pisao po forumu da postoji šansa da Putin napadne, ali da ja osobno mislim i nadam se da neće.  mislio sam da samo blefira, ali lik je zaista napravio full invaziju. 

i da rekao sam da bi zbog cijele situacije bilo najbolje da Ukrainci odjebu NATO(a i ovako neće tamo izgleda) i da priznaju barem autonomiju onim pobunjenim para državicama i krenu u pregovore.. jebiga sa te strane su Ukrainci "usrali motku" , ja cijelo vrijeme govorim da je najbolje da popuste..

a štaš sada rat je tu.. samo iznosim dalje , kako je Miha jebeno točno mene prije 10ak dana nazvao na mobitel i točno mi rekao kojim pravcima će napadati Rusi, tako ako Miha kaže da bi se rat mogao proširiti i postati nuklearni mogao bi. 
I to bi Rusi mogli inicirati ako ne ostvare strateške cilje kroz idućih par tjedana.. a to je valjda da uđu u Kijev, Krahiv, spoje koridor od Krima do Donjecka i "oslobode nazad" cijeli teritorij koji su izgubili 2014 godine.. ako ne ostvare te ciljeve, i nastave imati gadne gubitke kao danas, a Ukrainci se ne raspadnu, na nekim djelovima fronte su odbili napade, i još ako vrate zračnu luku.. 

Rusija bi mogla otići "nuklear".. a u tom slučaju ovim našim debilima na vlasti je najbolje da jebeno šute, da ne prijete Rusima i da ne šalju vojsku. 

jer postoji šansa nuklearne gljive iznad Zagreb pa čak i Splita, Rijeke npr.. ili dvije -tri iznad Zagreba pošto je tamo 25% RH populacije i 50% BDPa..

a onda će Plenkovic na vrijeme uteći iz RH kao i ova HDZ elita.. a tada će vas "pro-ruse" hvatati i hapsiti i mučiti.. sa par klikova mišem dođu do vas .. nije to nerealno.. 

ne znaš šta je gore za nas u RH , da Rusi dobiju rat onako brzinski kako bi htjeli, ili da uđu u živo blato , pa da situacija eskalira

2018-06-14

newuser likes this post

Back to top Go down

Post by AlfaOmega Thu 24 Feb - 22:42

Noor wrote:
AlfaOmega wrote:
AlfaOmega wrote:
Kak odmah upratiš kad te spomenem.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by melkior Thu 24 Feb - 22:42

jokerman wrote:
jokerman wrote:gola i zastrasujuca cinjenica kloju naravno vide ili mozda imaju snage prijmetiti samo oni mudriji i hrabriji medu nama jest da ta da je ono sta sebe naziva liberalnodemokratskim zapadom izgubilo svoju osnovnu zicu tj, liberalizam i demokraciju. jasno je vidljivo da bilo kakva jezgrovita politicka promijena demkratskim nacinom u zemljama zapada jednostavno nije moguca. u svojim zadnjim finalnim metastaziranjima kapitalizam krece konzumirati svoga domacina kao sta je marx prije vise od jednog stoljeca tako jasno uvidio.
Prividno blagostanje koje uzivaju gradani liberalnih demokracija, prije svega mislim na SAD, pociva upravo na njegovoj vanjskopolitickoj moci i tkz. imperiju koji vojno industrijski kompleks zajednmo u sprezi sa korporacijskim kapitalom i tehnokratskom politickom elitom se trudi tako grcevito odrzati. I sa pravom jer gubitkom vojne moci amerika gubi i onu financijsku, jer dolar je odrzan upravo na strahu svijeta od moci americke vojne sile uz koju se priljubio spekulantski parazitski kapital koji vise nije u stanju proizvesti nikakvu stvarnju ekonomsku vrijednost ili trzisnu premoc.
Izbacivanjem Rusije iz swift sustava, Američki petrodolar odlazi u povijest.
melkior

2015-08-09

Službenik likes this post

Back to top Go down

Post by T. Thu 24 Feb - 22:43

melkior wrote:Ja iskreno, nisam siguran da bi Amerika uzvratila da Rusija rokne preventivno nuklearku na Washington. Mislim da je stanje američkog establishmenta takvo da bi se vlast raspala. Umjesto do američke odmazde, došlo bi do dezintegracije SAD-a kao države, jer vanjska politika SAD-a ne vodi se egzistencijalnim opstankom države, već prilikom za zaradu američkih jastrebova i senatora povezanih s vojnom industrijom, njih ne zanima uzajamno obostrano uništenje, već isključivo i jedino vlastiti profit.
Misliš da establishment briga za državu i ljude...
Pa uništavaju sami sebe desetljećima...
Od obrazovanja, ekonomije do vojske...
T.
T.

2014-04-14

Službenik likes this post

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 24 Feb - 22:43

Dragovit wrote:
vuksadinare wrote:
Dragovit wrote:

odlično. obje zemlje ovise o ruskom plinu preko 80%.
grijat će se obilato na sunčane panele jer su tropske zemlje.
i usput sebi na čelo staviti metu.
a što očekivati od tebe kad nam je tip ala radman grlić ministar vanjskih poslova.

jadna nam majka.
kazes ratnik si..a usro si kao grlica...jebote..kukas i samo kukas..

a što ćeš, onaj tko je prošao rat zaobilazi ga u širokom luku ako može dok budala juriša tamo gdje mu nije mjesto.
zaobilazis rat..a zazivas ga u bosnu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Noor Thu 24 Feb - 22:44

AlfaOmega wrote:
Noor wrote:
AlfaOmega wrote:

naštimila sam si forum tak

2017-10-06

darth_vader and newuser like this post

Back to top Go down

Post by AlfaOmega Thu 24 Feb - 22:44

Noor wrote:
AlfaOmega wrote:
Noor wrote:
I još brzo reagiraš. Stvarno dobri refleksi za pozne godine

2015-09-11

Back to top Go down

Post by AlfaOmega Thu 24 Feb - 22:44

AlfaOmega wrote:
Noor wrote:
AlfaOmega wrote:
I još brzo reagiraš. Stvarno dobri refleksi za pozne godine
Ajd sad da vidim koliko će ti trebat

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics