ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AND SO IT BEGINS!

Page 43 of 50 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50  Next

Go down

AND SO IT BEGINS! - Page 43 Empty Re: AND SO IT BEGINS!

Post by epikur37 Thu 24 Feb - 22:55

Dragovit wrote:
vuksadinare wrote:
Dragovit wrote:

a što ćeš, onaj tko je prošao rat zaobilazi ga u širokom luku ako može dok budala juriša tamo gdje mu nije mjesto.
zaobilazis rat..a zazivas ga u bosnu

ne zazivam. 
ali između izbora braniti hrvate od muslimana ili braniti 40 000 000 ukrajinaca od rusa biram obranu hrvata u bih. 

:tu

Normalna stvar a i Hrvatska će to napraviti bez brige.

Svatko ima svoje traume i opsesije ali politiku u glavnom vode razumni i pametniji ljudi.

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by melkior Thu 24 Feb - 22:56

jokerman wrote:
melkior wrote:
jokerman wrote:
Prividno blagostanje koje uzivaju gradani liberalnih demokracija, prije svega mislim na SAD, pociva upravo na njegovoj vanjskopolitickoj moci i tkz. imperiju koji vojno industrijski kompleks zajednmo u sprezi sa korporacijskim kapitalom i tehnokratskom politickom elitom se trudi tako grcevito odrzati. I sa pravom jer gubitkom vojne moci amerika gubi i onu financijsku, jer dolar je odrzan upravo na strahu svijeta od moci americke vojne sile uz koju se priljubio spekulantski parazitski kapital koji vise nije u stanju proizvesti nikakvu stvarnju ekonomsku vrijednost ili trzisnu premoc.
Izbacivanjem Rusije iz swift sustava, Američki petrodolar odlazi u povijest.
zar njemci nisu stavili veto na taj bezumni britanski prijedlog
Jesu, jutros, večeras ili sutra bit će druga situacija.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by jokerman Thu 24 Feb - 22:56

vuksadinare wrote:...uglavnom vidim da je kompletna hr politicka scena stala na ukrajinsku stranu..konacno..da se bar u necemu ujedinimo..
nisam imao dojam da je Hrvatska imala luksuz izbora na ciju stranu da stane.

2015-08-02

mutava baštarda and Službenik like this post

Back to top Go down

Post by AlfaOmega Thu 24 Feb - 22:57

AssadNaPodmornici wrote:
melkior wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

taman sam kada si me zvao na mob tada i sve se jebeno ostvarilo što si rekao. jbg kada netko ima znanje ima znanje. čak i pravci proboja. 

još jedino ostaje mogućnost da rusi krenu u nuklear, to vidim na način ako zaista zapnu u gadnom ratu.. ako su izgubili bitku za zračnu luku kod Kijeva to će im biti gadni gubici.. 

računam da i nije cijela UKR PZO neutralizirana... da imaju valjda neke low -range i mid -range sustave koji ne trebaju velike radare.. da ih mogu dovući u blizinu kao i stingere i stvoriti "kišobran".. imaju i nešto avijacije da odbiju mogućnost Ruskog pojačanja koje će usljediti.. a onda su ti Rusi u okruženju, imaju i Ukrainci obučene vojnike i specijalce.. trebaju ih ako nisu - onda skršiti još večeras, dali su im ameri na tisuće sniperskih pušaka sa termovizijom, trebaju jebiga uz velike žrtve uzeti to.. onda Kijev ima šanse da se konsolidira.. 

inače ima i Ukraina oružja.. imaju i balističkih projektila i svojih SMERCH sustava, nije sve uništeno.. pretpostavljam.. mogu sa time rokati Ruske kolone , Ameri će ih snabdjevati "live" informacijama
Kad Rusi shvate da Ameri dostavljaju informacije o kretanjima ruske vojske Ukrima, počet će padati američki sateliti.
ti naivan ko francuska sobarica.
pa AMeri cijelo vrijeme dostavljaju informacije, odakle sve ove snimke Ruske vojske i najavljene invazije nego preko Američkih satelita. Ameri to nerade od jučer, niti zadnja dva mjeseca, nego zadnjih jebenih 8godina
Točno. Ameri i Ukri zajedno, a Rusi svejedno za jedan napravili prodor ka niko u zadnjih 100 godina. Zamisli da Ameri još nisu pomagali Ukre, da su Ukri sami u ovome. A neki ovdi hvalili ukrajinsku vojsku da je mamojebački uznapredovala zadnjih 8 godina.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Službenik Thu 24 Feb - 22:57

ebenica wrote:u hrvatske škole treba ubacit obavezni predmet navijanja za neki sportski klub jer to je zdravo.
navijanje u ratovima za neku stranu je imbecilno. pogotovo ta slijepo neracionalno uvjerenje da je ovo ruska agresija na ukrajinu a ukrajinska borba za slobodu. ukrajina je tu totalno nebitna, da je ista odlučila ostat neutralna ništa se ne bi dogodilo ali nije.
i debili ovdje prozivaju nekoga tko ukaže na činjenice proruskim....svakom starijem od 45 godina a ne zna koristit internet treba prste plomit jer je štetan, glupost mu je neograničena. putler, ukrajina sloboda....bok vas jebo nenormalne.

nemoj ako boga znaš. ja sam 50+.

:)

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 24 Feb - 22:57

....jedino imam razumijevanje za podrsku putinu od bh-a hrvata od boga i svih zaboravljeni..njih mogu razumjeti..ali samo jednu stvar ne...zasto sebi ne pocnu vjerovati..nisu kukavice ali su se previse zagrebu okretali i tu izgubili svoje ja..nezainteresirani..samo biznis i crkva..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by newuser Thu 24 Feb - 22:58

melkior wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
AlfaOmega wrote:
Ka prvo, ti nisi upoće mislija da će biti rat. Ismijava si ovdi svakoga ko je to mislija. Do pri dva dana mislija si da je proglašenjem DPR-a i LPR-a stavljena točka na i. I onda si kritizira svakog ko bi ti reka da nema smisla priznati DPR i LPR na tak malom teritoriju i da se to mora širiti. 
Treće, niko nije reka da bi Rusi mogli pomlatiti Ukre za manje od 24 sata. Ali da su ostvarili ono što ni jedna vojska ni u zadnjih 100 godina (toliko osvojiti za manje od 24 sata), jesu.  :rasta

pa nisam mislia.. normalno
govorio sam prije 10ak dana da postoji šansa da je Putin postao luđak, jer sam vidio (miha me objavijestio točnije) kako su Rusi formirali napadačke formacije oko Kijeva i Krahiva. Evo točno što mi je miha rekao prije 10ak dana se ostvaruje. 

zbog dojma razgovora sa Mihom na mobu uru vremena sam pisao po forumu da postoji šansa da Putin napadne, ali da ja osobno mislim i nadam se da neće.  mislio sam da samo blefira, ali lik je zaista napravio full invaziju. 

i da rekao sam da bi zbog cijele situacije bilo najbolje da Ukrainci odjebu NATO(a i ovako neće tamo izgleda) i da priznaju barem autonomiju onim pobunjenim para državicama i krenu u pregovore.. jebiga sa te strane su Ukrainci "usrali motku" , ja cijelo vrijeme govorim da je najbolje da popuste..

a štaš sada rat je tu.. samo iznosim dalje , kako je Miha jebeno točno mene prije 10ak dana nazvao na mobitel i točno mi rekao kojim pravcima će napadati Rusi, tako ako Miha kaže da bi se rat mogao proširiti i postati nuklearni mogao bi. 
I to bi Rusi mogli inicirati ako ne ostvare strateške cilje kroz idućih par tjedana.. a to je valjda da uđu u Kijev, Krahiv, spoje koridor od Krima do Donjecka i "oslobode nazad" cijeli teritorij koji su izgubili 2014 godine.. ako ne ostvare te ciljeve, i nastave imati gadne gubitke kao danas, a Ukrainci se ne raspadnu, na nekim djelovima fronte su odbili napade, i još ako vrate zračnu luku.. 

Rusija bi mogla otići "nuklear".. a u tom slučaju ovim našim debilima na vlasti je najbolje da jebeno šute, da ne prijete Rusima i da ne šalju vojsku. 

jer postoji šansa nuklearne gljive iznad Zagreb pa čak i Splita, Rijeke npr.. ili dvije -tri iznad Zagreba pošto je tamo 25% RH populacije i 50% BDPa..

a onda će Plenkovic na vrijeme uteći iz RH kao i ova HDZ elita.. a tada će vas "pro-ruse" hvatati i hapsiti i mučiti.. sa par klikova mišem dođu do vas .. nije to nerealno.. 

ne znaš šta je gore za nas u RH , da Rusi dobiju rat onako brzinski kako bi htjeli, ili da uđu u živo blato , pa da situacija eskalira
Yoda, ako rat eskalira u nuklearni, i ako se pojave gljive nad Zagrebom, Splitom i Rijekom, za nas sve na ovim prostorima je onda ionako već game over. Neće biti HDZ-ovaca koji će bježati van, niti ovih drugih koji će loviti rusofile klikom miša, jednostavno, neće biti ni struje ni Interneta ni miša, neće biti ničeg.
Mislim da se pretjeruje. Ne vjerujem u nukleareni rat iz razloga jer bi svi bili tada unisteni.
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Thu 24 Feb - 22:58

T. wrote:Tvrdim da su i putin i biden i zelenski marionete te da izvan očiju javnosti rade zajedno...
I čitava ta kamarila oko njih ili protiv njih, nato, eu, un itd. ...
Jesu marionete, za senilnog se zna odavno, za putka se nije moglo znati i mislilo se da je izvan te igre no očito nije. on je isto bijesna kujica na nečijem povodcu.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Thu 24 Feb - 22:59

Šandor Winnetou wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
AlfaOmega wrote:
Ka prvo, ti nisi upoće mislija da će biti rat. Ismijava si ovdi svakoga ko je to mislija. Do pri dva dana mislija si da je proglašenjem DPR-a i LPR-a stavljena točka na i. I onda si kritizira svakog ko bi ti reka da nema smisla priznati DPR i LPR na tak malom teritoriju i da se to mora širiti. 
Treće, niko nije reka da bi Rusi mogli pomlatiti Ukre za manje od 24 sata. Ali da su ostvarili ono što ni jedna vojska ni u zadnjih 100 godina (toliko osvojiti za manje od 24 sata), jesu.  :rasta

govorio sam prije 10ak dana da postoji šansa da je Putin postao luđak, jer sam vidio (miha me objavijestio točnije) kako su Rusi formirali napadačke formacije oko Kijeva i Krahiva. Evo točno što mi je miha rekao prije 10ak dana se ostvaruje. 

zbog dojma razgovora sa Mihom na mobu uru vremena sam pisao po forumu da postoji šansa da Putin napadne, ali da ja osobno mislim i nadam se da neće.  mislio sam da samo blefira, ali lik je zaista napravio full invaziju. 

i da rekao sam da bi zbog cijele situacije bilo najbolje da Ukrainci odjebu NATO(a i ovako neće tamo izgleda) i da priznaju barem autonomiju onim pobunjenim para državicama i krenu u pregovore.. jebiga sa te strane su Ukrainci "usrali motku" , ja cijelo vrijeme govorim da je najbolje da popuste..

a štaš sada rat je tu.. samo iznosim dalje , kako je Miha jebeno točno mene prije 10ak dana nazvao na mobitel i točno mi rekao kojim pravcima će napadati Rusi, tako ako Miha kaže da bi se rat mogao proširiti i postati nuklearni mogao bi. 
I to bi Rusi mogli inicirati ako ne ostvare strateške cilje kroz idućih par tjedana.. a to je valjda da uđu u Kijev, Krahiv, spoje koridor od Krima do Donjecka i "oslobode nazad" cijeli teritorij koji su izgubili 2014 godine.. ako ne ostvare te ciljeve, i nastave imati gadne gubitke kao danas, a Ukrainci se ne raspadnu, na nekim djelovima fronte su odbili napade, i još ako vrate zračnu luku.. 

Rusija bi mogla otići "nuklear".. a u tom slučaju ovim našim debilima na vlasti je najbolje da jebeno šute, da ne prijete Rusima i da ne šalju vojsku. 

jer postoji šansa nuklearne gljive iznad Zagreb pa čak i Splita, Rijeke npr.. ili dvije -tri iznad Zagreba pošto je tamo 25% RH populacije i 50% BDPa..

a onda će Plenkovic na vrijeme uteći iz RH kao i ova HDZ elita.. a tada će vas "pro-ruse" hvatati i hapsiti i mučiti.. sa par klikova mišem dođu do vas .. nije to nerealno.. 

ne znaš šta je gore za nas u RH , da Rusi dobiju rat onako brzinski kako bi htjeli, ili da uđu u živo blato , pa da situacija eskalira
Joda ako krenu gljive nema povratka i spašavanja bilo koga pa makar niti jedna gljiva ne udari blizu nas, to je sudnji dan, the end.
nije sudnji dan. netko će preživjeti. 

jebe se mene što će washigton ili moskva biti izrokani. 
ali ako rusi nemaju "potrebe" neće trošiti nuklearno oružje na nas, bez razloga. neće sigurno gađati BudimPestu ali bi mogli gađati Zagreb , sve ovisi koliko mi budemo prijetili itd. Mi smo jadna i siromašna država, de-militarizirana sa staračkom populacijom. Nama je najbolje da onaj debil od Plenkovića ne provocira i ne prijeti Rusima i ne šalje vojsku na istok. 

Pa ako i eskalira, preživit ćemo, kao sirotinja ali ćemo preživjeti.. ali ako na Zagreb roknu dvije gljive onda pjevaj borbene.. onda će Plenkovic na vrijeme uteći, budi bez brige, a budu ovoga nesretnog perzijanca i druge tražili po IP adresi i po noći ih hapsili i streljali.. 

valjda neće do toga doći.. pošto Putin je pokrenuo luđački rat i to napad na drugu državu, sve je moguće, pogotovo ako Rusi zapnu zbog UKR otpora..

2018-06-14

Back to top Go down

Post by melkior Thu 24 Feb - 22:59

AssadNaPodmornici wrote:
melkior wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

taman sam kada si me zvao na mob tada i sve se jebeno ostvarilo što si rekao. jbg kada netko ima znanje ima znanje. čak i pravci proboja. 

još jedino ostaje mogućnost da rusi krenu u nuklear, to vidim na način ako zaista zapnu u gadnom ratu.. ako su izgubili bitku za zračnu luku kod Kijeva to će im biti gadni gubici.. 

računam da i nije cijela UKR PZO neutralizirana... da imaju valjda neke low -range i mid -range sustave koji ne trebaju velike radare.. da ih mogu dovući u blizinu kao i stingere i stvoriti "kišobran".. imaju i nešto avijacije da odbiju mogućnost Ruskog pojačanja koje će usljediti.. a onda su ti Rusi u okruženju, imaju i Ukrainci obučene vojnike i specijalce.. trebaju ih ako nisu - onda skršiti još večeras, dali su im ameri na tisuće sniperskih pušaka sa termovizijom, trebaju jebiga uz velike žrtve uzeti to.. onda Kijev ima šanse da se konsolidira.. 

inače ima i Ukraina oružja.. imaju i balističkih projektila i svojih SMERCH sustava, nije sve uništeno.. pretpostavljam.. mogu sa time rokati Ruske kolone , Ameri će ih snabdjevati "live" informacijama
Kad Rusi shvate da Ameri dostavljaju informacije o kretanjima ruske vojske Ukrima, počet će padati američki sateliti.
pa AMeri cijelo vrijeme dostavljaju informacije, odakle sve ove snimke Ruske vojske i najavljene invazije nego preko Američkih satelita. Ameri to nerade od jučer, niti zadnja dva mjeseca, nego zadnjih jebenih 8godina
Kad Rusi počnu trpjeti zbog toga ozbiljne gubitke na terenu i dođu u pitanje postignuti uspjesi do sada, postat će gusto za sve nas. Ameri se igraju vatrom.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 24 Feb - 22:59

Šta kaže Liliputin ?

Mali Putin plaće, upiškio gaće. :dramaq
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Thu 24 Feb - 23:05

T. wrote:Tvrdim da su i putin i biden i zelenski marionete te da izvan očiju javnosti rade zajedno...
I čitava ta kamarila oko njih ili protiv njih, nato, eu, un itd. ...
Prilično nategnuto,ali ne nemoguće... 
Meni je Ruska agresija na Ukrajinu bila totalna glupost i nešto nelogično. Ostaju tri mogućnosti:
1. Putin je skroz odlijepio jer je dobio nekakvo oružje kojim je poremetio ravnotežu snaga.
2. Netko je odveo Putina na stranu i rekao mu ili ...ili... 
3. Ono što ti veliš, Great reset.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Službenik Thu 24 Feb - 23:06

jokerman wrote:
vuksadinare wrote:...uglavnom vidim da je kompletna hr politicka scena stala na ukrajinsku stranu..konacno..da se bar u necemu ujedinimo..
nisam imao dojam da je Hrvatska imala luksuz izbora na ciju stranu da stane.

nema se tu što. 
kolonija smo i lajemo kako briselski psetar kaže. 
a ovi su pa na uzici amera.
krug je zatvoren.
ona jebena otočja u pacifičkoj pripizdini imaju više suverenosti nego mi.
Službenik
Službenik

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by crvenkasti Thu 24 Feb - 23:06

AssadNaPodmornici wrote:

Rambo je lukom i strijelom rušio helikoptere.
Znači, može se. Samo kad se hoće.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by epikur37 Thu 24 Feb - 23:07

Neće krenuti nikakve gljive, do sada su mogle krenuti 100 puta. Mislim ako krenu, onda smo već u nekom posve drugom filmu...

Povući će se crvene crte, multipolarni svijet će se ucrtati u grunt.

A ovo što se događa u Europi opereta je za ono što će biti s Kinom na istoku.

Era američke hegemonije završava i u geopolitičkom smislu a multipolarni svijet dobija svoj krajobraz.

I to nije loše ni za nas kao Hrvatsku ni za nas kao Europu.

Zapad treba utvrditi svoje granice i svoje vrijednosti i svoje društvo. Europa u tome svemu svoje mjesto tek u drugom koraku.

Globalna ekspanzija preko svih kultura i civlizacija kako je zamislio SAD bi nas uništila.

Sutra bi se širili na Mongoliju uključivali Pakistan u Nato...jesu li to zbilja ambicije koje podržavate i svijet koji želite gledati?

Last edited by epikur37 on Thu 24 Feb - 23:08; edited 1 time in total
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 24 Feb - 23:07

i milos zeman osudio rusku agresiju..jedino onaj duarte i popusenko uz putina..suljo se isto.izvlaci
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by AlfaOmega Thu 24 Feb - 23:08

vuksadinare wrote:....jedino imam razumijevanje za podrsku putinu od bh-a hrvata od boga i svih zaboravljeni..njih mogu razumjeti..ali samo jednu stvar ne...zasto sebi ne pocnu vjerovati..nisu kukavice ali su se previse zagrebu okretali i tu izgubili svoje ja..nezainteresirani..samo biznis i crkva..
Dobro, zajebali se. Ni jedna matična zemlja ne voli svoje sunarodnjake abroad. Ne vole ni Srbijanci Srbe u RS-u, ne vole ni Bošnje Sandžaklije... Hercegovci mislili da ih Zg voli, pa malo kasnije nadošli. Ali Rusija je tu, Rusija ne gleda ko je koje vjere. Rusija gleda širu ideologiju i vrli novi svit.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Thu 24 Feb - 23:08

melkior wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
melkior wrote:
Kad Rusi počnu trpjeti zbog toga ozbiljne gubitke na terenu i dođu u pitanje postignuti uspjesi do sada, postat će gusto za sve nas. Ameri se igraju vatrom.
pa to sam rekao u dva tri posta poviše, da ako Rusi počnu imati gadne gubitke, pogotovo ako je istina da su Ukranski Spetznazi vratili zračnu luku, da je Ruska najelitnija divizija tamo pobijena ili su utekli i sada ih Ukrainci love po noći kao zečevi, (to je još navodno), onda bi Putin mogao pokrenuti i nuklearni rat. 

Bilo bi idealno da poroka samo Ameriku, i Australiju naravno. 
Naše budale na vlasti ne smiju se kurčiti.. Niti prijetiti Rusima.. gle kako god okreneš Ukrainci se nisu raspali.. da su kojim slučajem Rusi nama napravili ovakav udar, mi bi kapitulirali u 24 sata.. Ukrainci u prva 24 sata nanose Rusima koji su svemirska i tehnološka sila gadne gubitke i čak neke lokalne poraze... 

kako rekoh ne znaš šta je gore da Rusi ostvare brzu pobjedu(vidit ćemo koliko će se Ukrainci braniti idućih dana) ili da zapnu sa ogromnim gubicima... onda bi moglo raditi i nuklearno oružje, a onda ako se Anemični Plenkovic bude kurčio , sigurno bude minimalno jedna nuklearna gljiva iznad Zagreba možda i 2 i 3

2018-06-14

Back to top Go down

Post by melkior Thu 24 Feb - 23:08

newuser wrote:
melkior wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

Yoda, ako rat eskalira u nuklearni, i ako se pojave gljive nad Zagrebom, Splitom i Rijekom, za nas sve na ovim prostorima je onda ionako već game over. Neće biti HDZ-ovaca koji će bježati van, niti ovih drugih koji će loviti rusofile klikom miša, jednostavno, neće biti ni struje ni Interneta ni miša, neće biti ničeg.
Mislim da se pretjeruje. Ne vjerujem u nukleareni rat iz razloga jer bi svi bili tada unisteni.
Ja mislim da Putin nije Hitler, mislim da je očajan, da nema kud, da je spreman na sve, da poraz ili povlačenje za njega više nije opcija, i da ga to čini iznimno opasnim i nestabilnim, a američko svakodnevno toksično dolijevanje ulja na vatru sve skupa još gorim. Mislim da svijet pleše na rubu nuklearne katastrofe, za što prije svega krivim Ameriku te cjelokupnu koordiniranu diplomatsku aroganciju, ignoranciju Zapada u odnosu na Rusiju. Mislim da Zapad sveukupno gledajući, za razliku od Kremlja, nije spreman na posljedice svega onoga što će iz ovoga proizići.
melkior

2015-08-09

newuser and mutava baštarda like this post

Back to top Go down

Post by AlfaOmega Thu 24 Feb - 23:09

Gljive neće krenut jerbo ovi na zapadu znaju da Ukrajina pripada Rusiji. Da Rusija krene na Floridu, e onda bi letile gljive. Ukrajina ka nacija, narodnos i država ne postoji.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest Thu 24 Feb - 23:09

AssadNaPodmornici wrote: pogotovo ako Rusi zapnu zbog UKR otpora..
kakvog otpora? iz aviona se vidi da su usmjerili obranu na jednu jedinu točku. koliko dugo to može trajat?
tko će ih spasit? zapad? je evo ujedinili su se u izjavi: oštro osuđujemo i nanijet ćemo rusiji sankcije da će se usrat. desni sketor? je, evo njih 3 soma se naoružalo do zuba.
koja usrana parodija, zapad ih nadrkao, dao im za cigarete i sad pustio vodu na školjci. putler masovno granatrira ukrajinske gradove jer je putler, kužiš? hitler i putin zajedno? kužiš?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 43 of 50 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics