AND SO IT BEGINS!
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: AND SO IT BEGINS!
https://twitter.com/Apex_WW/status/1496953084857266178?ref_src=twsrc%5Etfw
Dobro koliki je problem normalni link stavit?
Brain32- Posts : 1394
2014-04-15
vuksadinare wrote:ti imas kompleks bosanca cini mi seDragovit wrote:Šandor Winnetou wrote:
Ti po običaju ništa nisi skužio. Pretpostavljam da nemaš djecu jel tako a o tome da znaš što je rat još manje no eto ti bi ladno pobio zarobljene vojnike pa sad reci da si normalan.
pa to tvoj istomišljenik vuksdinare bi tako.
eto i čitave ruske brigade padaju u ukrajinsko zarobljeništvo po njemu.
Former Secretary of State John Kerry was excoriated by critics Thursday for expressing hope that Russian President Vladimir Putin would help the world "stay on track" with fighting climate change despite the ongoing invasion of Ukraine by Russian armed forces.
jebote koja kukavelj.
čitajte malo fox news, a ne jutarnji i index.
ovo je totalni šou od zapada.
je.
i meni se čini da si skroz blesav, e sad jesi li ne znam.
svašta se čovjeku može činiti.
Čitaj pažljivije drkadžijo ;)Dragovit wrote:Šandor Winnetou wrote:Veliš bolje drkati u mišijoj rupi nego jebati na slobodi,Dragovit wrote:
za razliku od tebe ja znam odavno da sam u mišjoj rupi jer to hrvatska i jest poslije 2000.
samo po svemu sudeći ti nisi svjestan gdje si.
što bi se reklo nisi svjestan svoje nesvjesnosti.
neka. uz dobro zdravlje koje ti želim imat ćeš vremena za shvatiti.
zds. :)
respekt majestore
a ti misliš da drkaš na slobodi?
e jesi mangup, svaka ti čast!
:)
tipa jeljcin il navaljni :DŠandor Winnetou wrote:8 godina ih rusi jebu i što bi oni trebali napraviti da se osiguraju od samovolje rusa? Oteli im krim, zaustavili oslobađanje donbasa i držali im domaklov mač stalno nad vratom.melkior wrote:Pa što je onda koštalo SAD-u da Rusiji da pisane garancije da Ukrajina neće u NATO? A Zelenski je spominjao da želi revitalizirati nuklearke.Šandor Winnetou wrote:
Ukrajina nije u NATO savezu niti je uzeto u razmatranje njeno primanje dokle god ima nerješenih graničnih problema sa susjedima.U svakom slučaju putko je sad dobio još dvije članice u savez NATOa zbog svojih poteza, švede i fince. Bravo putko majestore
Navijajte ili imajte viđenje kako hoćete no znajte da će rusija na kraju balade ispasti negativac do neba i biti bačena na koljena. Jedina stvar što mene brine je da će ovaj idiot tamo ostati do tog trena i reći sad ću vam svima jebati majku ako smo mi na koljenima i ispucati cijeli nuklearni arsenal. Nadam se da će ga do tada ruski oligarsi ucmekati( zbog enormnih ekonomskih gubitaka koje već sad trpe) i dovesti nekoga tko je normalan da vlada rusijom.
danasnja dogadanja su dugo u pripremi geopoliticki gledano. mislim da se rusija zadnjih hropcem ocajnika istrgnula iz omce koju amerikanci i bezube pristase vec dugo pletu. poznavajci nacin na koji funkcijonira ruska vanjska politika vrlo neboicno sa njihove strane da se odluce na ovakav pristup, sto samo govori koliko je voda dosla do grla.
Meni se isto čini da neće ovo stati na Ukrajini. A ako imamo sreće i kojim slučajem ipak stane na Ukrajini, pravi pičvajz će uslijediti oko Kine i Taiwana. Ako Putin izgubi živce, Washington će popiti nuklearku. Ako ne izgubi, za Amere slijede teški dani na Pacifiku.Šandor Winnetou wrote:8 godina ih rusi jebu i što bi oni trebali napraviti da se osiguraju od samovolje rusa? Oteli im krim, zaustavili oslobađanje donbasa i držali im domaklov mač stalno nad vratom.melkior wrote:Pa što je onda koštalo SAD-u da Rusiji da pisane garancije da Ukrajina neće u NATO? A Zelenski je spominjao da želi revitalizirati nuklearke.Šandor Winnetou wrote:
Ukrajina nije u NATO savezu niti je uzeto u razmatranje njeno primanje dokle god ima nerješenih graničnih problema sa susjedima.U svakom slučaju putko je sad dobio još dvije članice u savez NATOa zbog svojih poteza, švede i fince. Bravo putko majestore
Navijajte ili imajte viđenje kako hoćete no znajte da će rusija na kraju balade ispasti negativac do neba i biti bačena na koljena. Jedina stvar što mene brine je da će ovaj idiot tamo ostati do tog trena i reći sad ću vam svima jebati majku ako smo mi na koljenima i ispucati cijeli nuklearni arsenal. Nadam se da će ga do tada ruski oligarsi ucmekati( zbog enormnih ekonomskih gubitaka koje već sad trpe) i dovesti nekoga tko je normalan da vlada rusijom.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
u svakom slucaju vrlo dobar takticki, zavidan tajming, jer zapadne demokracije su u vidljivoj unutrasnjopolitickoj krizi vec citavo desetljece koja polako dozdrijeva i cije posljedice ce znaciti novi odmjer globalnopolitickih snaga sta su danasnja dogadnja jasan pokazatelj.
zapad jednostavno nema snage , ponavljam nema snage na odggovor Rusiji.
zapad jednostavno nema snage , ponavljam nema snage na odggovor Rusiji.
Hrvati i nisu nikada dizali tenzije, imaš srbiju kao rusku kujicu koja je sa svima susjedima u zavadi pa se njima obratijastreb wrote:Nakon svega ovoga sto vidim.
Mi ovdje na Balkanu trebamo se drzat zajedno i ne dozvoliti ikakve pizdarije ovdje.
Samo bi nam trebalo jos sranja tu.
Sad treba ostati pametan i ne dozvoliti nikakve međusobne tenzije.
kakve su to gluposti to nisu istine... vilnius moskva 790 km, a kiev moskva 755 km... ovaj naš melkior je pobrkao temu o riješavanju ljubavnih problema sa temom bezočne agresije rusije na ukrajinu...Šandor Winnetou wrote:Ukrajina nije u NATO savezu niti je uzeto u razmatranje njeno primanje dokle god ima nerješenih graničnih problema sa susjedima.U svakom slučaju putko je sad dobio još dvije članice u savez NATOa zbog svojih poteza, švede i fince. Bravo putko majestoremelkior wrote:Nije stvar u gađanju gradova nego u gađanju ruskih PZO sistema. Oko Moskve se nalaze najveći broj baterija S 400, kojima treba stanovito vrijeme za lansiranje i presretanje neprijateljskih projektila, međutim, približavanjem NATO-vih lansirnih rampi što bliže ruskoj granici, efikasnost S-400 i S-300 dolazi u pitanje. Postoji određeno vrijeme lansiranja i reakcije na lansiranje.Šandor Winnetou wrote:Inače za ove tutleke koji pričaju o blizini razmješanja raketa trebali bi znati da danas rusiji nije problem gađati niukoga na kugli temaljskoj a isto tako niti nju nije problem spičkati
No kako rekoh drkica je barem besplatna za putlerove drkadžije :)
2015-08-08
Ti ne znaš kak to ide. Ja stavljam linkove na koje se ne mora klikati, sve se vidi. A ti stavljaš linkove na koje se mora klikati da bi se vidilo što piše. Stara škola, windows 95. Modernizuj se.Brain32 wrote:https://twitter.com/Apex_WW/status/1496953084857266178?ref_src=twsrc%5Etfw
Nemam pojma, neka sami odluče kao i ukrajinci, kog boli briga. Bitno je ovu bolesnu budaletinu skloniti.Leviathan2 wrote:tipa jeljcin il navaljni :DŠandor Winnetou wrote:8 godina ih rusi jebu i što bi oni trebali napraviti da se osiguraju od samovolje rusa? Oteli im krim, zaustavili oslobađanje donbasa i držali im domaklov mač stalno nad vratom.melkior wrote:
Pa što je onda koštalo SAD-u da Rusiji da pisane garancije da Ukrajina neće u NATO? A Zelenski je spominjao da želi revitalizirati nuklearke.
Vidi...AlfaOmega wrote:Ti ne znaš kak to ide. Ja stavljam linkove na koje se ne mora klikati, sve se vidi. A ti stavljaš linkove na koje se mora klikati da bi se vidilo što piše. Stara škola, windows 95. Modernizuj se.Brain32 wrote:https://twitter.com/Apex_WW/status/1496953084857266178?ref_src=twsrc%5Etfw
Russia should not be cut off from SWIFT at the moment - Germany's Scholz https://t.co/2sJiXQARJ7 pic.twitter.com/DvP5K8zocg
— Reuters (@Reuters) February 24, 2022
I taj tvoj
REUTERS: #Ukraine's military said on Thursday that Russian forces aimed to block the Ukrainian capital Kyiv while creating a land corridor on the southern coast towards the annexed Crimea peninsula and the Transdniestria region of Moldova.
— Apex (@Apex_WW) February 24, 2022
Ajde odi spavat.vuksadinare wrote:..obracunat cemo se mi malo zesce sa tom ruskom agenturom
Koliko si popio? Pjan si od jutra.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Neće stati, putko je opijen ruskom snagom i dok ga ne nalupaju dobrano neće stati.melkior wrote:Meni se isto čini da neće ovo stati na Ukrajini. A ako imamo sreće i kojim slučajem ipak stane na Ukrajini, pravi pičvajz će uslijediti oko Kine i Taiwana. Ako Putin izgubi živce, Washington će popiti nuklearku. Ako ne izgubi, za Amere slijede teški dani na Pacifiku.Šandor Winnetou wrote:8 godina ih rusi jebu i što bi oni trebali napraviti da se osiguraju od samovolje rusa? Oteli im krim, zaustavili oslobađanje donbasa i držali im domaklov mač stalno nad vratom.melkior wrote:
Pa što je onda koštalo SAD-u da Rusiji da pisane garancije da Ukrajina neće u NATO? A Zelenski je spominjao da želi revitalizirati nuklearke.
ti si pametniji od tre-a i odvoji sat vremena, naučit ćeš puno.michaellcmacha wrote:kakve su to gluposti to nisu istine... vilnius moskva 790 km, a kiev moskva 755 km... ovaj naš melkior je pobrkao temu o riješavanju ljubavnih problema sa temom bezočne agresije rusije na ukrajinu...Šandor Winnetou wrote:Ukrajina nije u NATO savezu niti je uzeto u razmatranje njeno primanje dokle god ima nerješenih graničnih problema sa susjedima.U svakom slučaju putko je sad dobio još dvije članice u savez NATOa zbog svojih poteza, švede i fince. Bravo putko majestoremelkior wrote:
Nije stvar u gađanju gradova nego u gađanju ruskih PZO sistema. Oko Moskve se nalaze najveći broj baterija S 400, kojima treba stanovito vrijeme za lansiranje i presretanje neprijateljskih projektila, međutim, približavanjem NATO-vih lansirnih rampi što bliže ruskoj granici, efikasnost S-400 i S-300 dolazi u pitanje. Postoji određeno vrijeme lansiranja i reakcije na lansiranje.
Guest- Guest
gola i zastrasujuca cinjenica kloju naravno vide ili mozda imaju snage prijmetiti samo oni mudriji i hrabriji medu nama jest da ta da je ono sta sebe naziva liberalnodemokratskim zapadom izgubilo svoju osnovnu zicu tj, liberalizam i demokraciju. jasno je vidljivo da bilo kakva jezgrovita politicka promijena demkratskim nacinom u zemljama zapada jednostavno nije moguca. u svojim zadnjim finalnim metastaziranjima kapitalizam krece konzumirati svoga domacina kao sta je marx prije vise od jednog stoljeca tako jasno uvidio.
Ja iskreno, nisam siguran da bi Amerika uzvratila da Rusija rokne preventivno nuklearku na Washington. Mislim da je stanje američkog establishmenta takvo da bi se vlast raspala. Umjesto do američke odmazde, došlo bi do dezintegracije SAD-a kao države, jer vanjska politika SAD-a ne vodi se egzistencijalnim opstankom države, već prilikom za zaradu američkih jastrebova i senatora povezanih s vojnom industrijom, njih ne zanima uzajamno obostrano uništenje, već isključivo i jedino vlastiti profit.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
inače nije tako loša situacija za ukraince.. za sada.. primili su neki gadni udar, izgubili nešto teritorija, ali nije im se raspala vojska i obrana kako je ekipa mislila.. mislim moglo se puno bolje, mogli su od svakog grada napraviti utvrdu.. ali evo gledam ima pun kurac videa uništene ruske tehnike i zarobljenih rusa.. računaj da većina toga neće biti snimljena, to znači da su ruski gubici realno gadni..
valjda idealan ruski scenarij bi bio da se ovi predaju bez otpora nakon prvog šoka, a idealan ukr scenarij bi bio da vode efikasan obrambeni rat..
situacija je između, rusi na nekim djelovima fronte napreduju dobro, a negdje imaju gadne gubitke...
eh sada situacija gadna oko one zračne luke u kijevu.. navodno se ukrainci gadno trude da je zauzmu nazad.. rusi gore imaju gadne gubitke, to im je elitni dio vojske, to su vojnici koji su selektirani od najboljih ruskih vojnika, dakle najbolji od najboljih i imaju gadne gubitke gore.. ako Ukrainci vrate tu zračnu luku pod svoju kontrolu, a to moraju pod svaku cijenu, to će im biti značajna pobjeda... omogućit će kijevu da dobije šansu za obranu.. u suprotnom će biti gadan poraz, rusi će iskrcati tonu tehnike...
inače nemaju niti rusi neograničenu količinu resursa za ratovanje, dakle ako se rat oduži na nekoliko tjedana ,a rusi recimo ne ostvare ciljeve , mogla bi situacija postati toliko očajna, da će se rusi dovesti u situaciju "poraza" a onda bi mogli posegnuti i za nuklearnim oružjem. .to su hipotetske situacija. a neka nam Bog pomogne onda, u tom slučaju bi bilo najbolje da se RH makne sa strane, da onaj debil Kenwood Kenon ne priča puno i ne prijeti , jer bude jedna nuklearna gljiva iznad Zagreba...
mislim rat je izgledao "nevjerojatno" još jučer, svi smo ovdje pisali(osim mihe i alphe) da ništa od full ruskog napada, pa evo ga..
valjda idealan ruski scenarij bi bio da se ovi predaju bez otpora nakon prvog šoka, a idealan ukr scenarij bi bio da vode efikasan obrambeni rat..
situacija je između, rusi na nekim djelovima fronte napreduju dobro, a negdje imaju gadne gubitke...
eh sada situacija gadna oko one zračne luke u kijevu.. navodno se ukrainci gadno trude da je zauzmu nazad.. rusi gore imaju gadne gubitke, to im je elitni dio vojske, to su vojnici koji su selektirani od najboljih ruskih vojnika, dakle najbolji od najboljih i imaju gadne gubitke gore.. ako Ukrainci vrate tu zračnu luku pod svoju kontrolu, a to moraju pod svaku cijenu, to će im biti značajna pobjeda... omogućit će kijevu da dobije šansu za obranu.. u suprotnom će biti gadan poraz, rusi će iskrcati tonu tehnike...
inače nemaju niti rusi neograničenu količinu resursa za ratovanje, dakle ako se rat oduži na nekoliko tjedana ,a rusi recimo ne ostvare ciljeve , mogla bi situacija postati toliko očajna, da će se rusi dovesti u situaciju "poraza" a onda bi mogli posegnuti i za nuklearnim oružjem. .to su hipotetske situacija. a neka nam Bog pomogne onda, u tom slučaju bi bilo najbolje da se RH makne sa strane, da onaj debil Kenwood Kenon ne priča puno i ne prijeti , jer bude jedna nuklearna gljiva iznad Zagreba...
mislim rat je izgledao "nevjerojatno" još jučer, svi smo ovdje pisali(osim mihe i alphe) da ništa od full ruskog napada, pa evo ga..
kic likes this post
ja se ne bih složio sa drugom jastrebom, a ni sa ostalim rusofilima, koji su u određenoj mjeri i srbofili, ne svi ali značajan broj... nikako nije dobro da se držimo zajedno... puno je važnije da se sve rusofile konkretno u hrvatskoj identificira i nad njima uspostavi sigurnosni nadzor, ja osobno sam za drastičniji pristup prema istima...Šandor Winnetou wrote:Hrvati i nisu nikada dizali tenzije, imaš srbiju kao rusku kujicu koja je sa svima susjedima u zavadi pa se njima obratijastreb wrote:Nakon svega ovoga sto vidim.
Mi ovdje na Balkanu trebamo se drzat zajedno i ne dozvoliti ikakve pizdarije ovdje.
Samo bi nam trebalo jos sranja tu.
Sad treba ostati pametan i ne dozvoliti nikakve međusobne tenzije.
2015-08-08
Scholz je pametan čovik. Njemačka će dogurat s njim daleko. Merkelova je bila više antiruska, ali ovaj... ovaj je napola ka Shcroder. Ima razumjevanja za Ruse. Ni ka vuk i šandor.AlfaOmega wrote:
Vidi...Russia should not be cut off from SWIFT at the moment - Germany's Scholz https://t.co/2sJiXQARJ7 pic.twitter.com/DvP5K8zocg
— Reuters (@Reuters) February 24, 2022
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Similar topics
» ‘Stop Operation Soros’ movement begins in Macedonia
» America Ready For Martial Law! Looting Begins, Panic Buying Of Ammo 2020 Economic Collapse
» America Ready For Martial Law! Looting Begins, Panic Buying Of Ammo 2020 Economic Collapse
Page 39 of 50