AND SO IT BEGINS!
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: AND SO IT BEGINS!
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
by RayMabus Sun 23 Jan - 11:07
Smislija san i novi bojni poklič za ovu situaciju : Za Ukrajinu spremni.
Enlarge this image Click to see fullsize
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
by RayMabus Sun 23 Jan - 10:26Cila ta priča kako oni neće Ukrajinu u NATO je samo izlika za napad.
Eto ja se mičem na Karpate i čekam.
Kad ih napadneš onda ću te pitati : Jel tamo ima Rusa ili samo napadaš Ukrajince kako bi to osvojio ? Dakle čisti si agresor.
Aha. Dobro.
Kad upadneš spuštam se s Karpata.
Udar s boka.
Ponesi crne vreće. Trebat će ti.
2014-04-11
Hektorović wrote:michaellcmacha wrote:kako nema otpora, pa već je stotine ukrajinskih vojnika i civila poginulo, zašto su poginuli ako se nisu odupirali...kic wrote:
ovo je neupitno agresija, ali isto zar nije pitanje: ako nema otpora, koliko je to agresija zapravo? jbg
Sutra će ovako Italija nas, ovo je jednostavno nedopustivo ponašanje u međunarodnim odnosima.
bas gledao predavanje sinoc, od onog Clarkea, sto je napisao knjigu "how the war came to happen", na 100 godisnjicu atentata u Sarajevu, i govori: balkanski ratovi- balkanski ratovi, svi to ponavljaju kao uvod u ww1, ali znate koji rat se prije toga dogodio i koji je otvorio put za balkanske ratove? talijanski upad u Libiju tj Osmansko carstvo jos, koji je bio sasvim bez provokacija i povoda, Talijani su izvrsili nasilje i otrgnuli komad Osmanskog, i to je postavilo presedan idalo zeleno svjetlo drugima... tako gledajuci, ovo je isto zeleno svjetlo Kinezima bas npr za Tajvan, a mozda i drugima.. zapad je tigar na papiru pomalo
:flag_ua::zap::flag_ru: Looks like there was an air battle ongoing near Kiev. pic.twitter.com/17l9J4iQ3C
— Ali Özkök (@Ozkok_A) February 24, 2022
There's a second BTR-4 behind the KRAZ Spartan. Apparently there are completely random encounters happening at close range with losses on both sides.
— 3Tro³ (@TriTro29) February 24, 2022
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
zato je iznimno važno rusima polomiti zube i pokazati da će svako jebati ježa u leđa tko se usudi nešto slično kao rusijakic wrote:Hektorović wrote:michaellcmacha wrote:
kako nema otpora, pa već je stotine ukrajinskih vojnika i civila poginulo, zašto su poginuli ako se nisu odupirali...
Sutra će ovako Italija nas, ovo je jednostavno nedopustivo ponašanje u međunarodnim odnosima.
bas gledao predavanje sinoc, od onog Clarkea, sto je napisao knjigu "how the war came to happen", na 100 godisnjicu atentata u Sarajevu, i govori: balkanski ratovi- balkanski ratovi, svi to ponavljaju kao uvod u ww1, ali znate koji rat se prije toga dogodio i koji je otvorio put za balkanske ratove? talijanski upad u Libiju tj Osmansko carstvo jos, koji je bio sasvim bez provokacija i povoda, Talijani su izvrsili nasilje i otrgnuli komad Osmanskog, i to je postavilo presedan idalo zeleno svjetlo drugima... tako gledajuci, ovo je isto zeleno svjetlo Kinezima bas npr za Tajvan, a mozda i drugima.. zapad je tigar na papiru pomalo
darth_vader and Noor like this post
kic wrote:Hektorović wrote:
Ovo otvara jedno novo poglavalje nesigurnosti u Europi. Mi smo od 95 dobro i sigurno živjeli.
2018-04-10
darth_vader likes this post
2015-08-08
Noor and Šandor Winnetou like this post
Sumy fall without a fight,column marched to Kiev. pic.twitter.com/XXBKEtt1Yx
— ZOKA (@200_zoka) February 24, 2022
marcellus wrote:kic wrote:
laik sam, ali Ukri ostaju bez zrakoplovstva, i Rusi će dominirati zračnim prostorom, Nato tu neće ulaziti..
ovo je game over.
Putin je otvoreno rekao da će koristiti nuklearno oružje ako netko pokuša intervenirati.
Biden kaže da su njegove molitve uz ukrajinski narod.
ipak ne bih rekao da je game over. Ovo neće proći tek tako.
Ako NATO ne reagira, najbolje im je raspustiti savez... Lako im je bilo po kozojebima iz Predatora rokati... Ako ovo nije rukavica u lice, onda ne znam što je... U svakom slučaju ili će doći do sukoba velikog razmjera ili će NATO savez biti otpisan kao nakupina pičkica. Nema sredine. A ovaj Hitler će se tek osiliti, tako da... Sad nema nazad.
darth_vader-
2014-04-17
RayMabus likes this post
AlfaOmega wrote:Ukri ka da uopće nisu očekivali full scale napad. Očito su se priprimili sam na istoku.
Čini se očekivali su samo operacije oko Kharkiva i Donbassa. Zelensky niti nije vjerovao u rat.
2018-04-10
Očito Ukri uopće nisu virovali da se sprima napad sa svih frontova.
Ukrainian forces are allegedly pushing back on Russian troops stationed in the outskirts of Kharkov city.
— CaucasusWarReport (@Caucasuswar) February 24, 2022
Multipolarnost se preizemljuje na grunt.
Ovo je još opereta za ono što će se dogoditi na istoku s Kinom.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jel napad ili samoobranaAlfaOmega wrote:Malo me to čudi s obzirom koliko su Ameri vrištali. A imali su egzaktan intel, jerbo su danima nadlitali područije sa svojim P-8 Posejdonima.
Očito Ukri uopće nisu virovali da se sprima napad sa svih frontova.
2015-08-08
Noor and Šandor Winnetou like this post
PREPISA SAN VAN SVOJE POSTOVE OD PRIJE MJESEC DANA ( Datum 23.01.2022 ) na temi :
Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
..
Eto dragi premijeru Bavarske, jel ti još nije neprijatelj Europe ?
Ajmo dečki šta ste se usrali. U mom vojnom taboru je koncert.
Ratni bubnjevi.
2014-04-11
kic wrote:Šandor Winnetou wrote:Do tada smo im skršili preko 50 zrakoplova i otupili napadačku oštricu tako da to no fly i nije imao nekog smisla. Uostalom nametnuli su im to tek nakon što su spičkali UNov helikopter i pobili UNove promatrače u njemu.kic wrote:
zamislimo naš rat gdje čedama od 92" nije nametnut no-fly zone
iovako je bilo tesko
tko ce rusima to nametnuti, nitko.
u pravu si
ali evo, samo kazem, meni to prvo upada u oko, prevelika prevega je u tome po meni..
da su čede mogli uzlijetati dalje iz srbije i rokati po nama, ko što rusi mogu jel, uh..
A s čime bi bili letjeli kad im je većina avijacije bila porokana 1991., a učinak joj je ionako bio simboličan... Samo kod Šibenika su u rujanskom ratu izgubili pun kurac aviona i pilota, još da lete i iz Srbije u tim karanpanama...
darth_vader-
2014-04-17
Re: Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
by RayMabus Sun 23 Jan - 9:58@RayMabus wrote:Ne postoji izlika da Rusija pod Putinom krene vojno na Ukrajinu. Sve su to izlike za napad ako krene.
Ja sam namjerno sebe postavio na Karpate. Otvorio sam mu prostor za napad.
Procjenjujem koliko je glup.
Smijeh je visoka razina opstanka.
Ja se skoro večinu vremena samo smijem.
Raspali maestro :
2014-04-11
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
» America Ready For Martial Law! Looting Begins, Panic Buying Of Ammo 2020 Economic Collapse